کار و بار درست درمون که ماهی حد اقل 30 میلیون داشته باشم !![]()
کار و بار درست درمون که ماهی حد اقل 30 میلیون داشته باشم !![]()
چیو بی خیال
دلم میخواست الان داشتم با استاد منوچهر والی زاده حرف میزدم
حس جالبی میتونه باشه
کلی خاطره دارم از دوبله هاش.
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
شادی...............................................
Asus zenfone 2
sent from my fonepad 7 me372cg using Tapatalk
میگم یک تاپیک هم بزنیم دوست داشتی چی نداشته باشی :/
من الان دوست داشتم این عقده ها و کینه هایی که سالهاست توی وجودمه رو نمیداشتم ...![]()
الان خیلی دلم میخواست اقامت دائم المان داشتم
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
اول فکر کردم اراده برای دنبال کردن اهدافم دیدم اون بسگی به خودم دارم به اینکه ایا من علاقه ای به پیشرفت تو زندگی دارم اگه اره ؟ پس باید تلاش کنم
بعد دیدم شادی میخوام دوباره به این نیجه رسیدم که باید خودم تکون بدم با توجه به علایقم . ورزش . دوستان
بعد دیدم کسی و که دوسش دارم و میخوام مجددا به این نیجه رسیدم این ثمره اشتباهامه غرور زیاد . . سیاست نداشتن و سادگی و صداقتی که به درد جهان سوم نمیخوره
بعد فکر کردم یوزر قدیمیمو میخوام برم بچرخم تو هر صفحه پروفایلم با خیرگیم که چطور دنبال چیزی که خواستم رفتم حال کنم دیدم تو زندگیم منت بابابم نکشیدم برم بگم جی؟
دیدم دلم زیر بارون رفتن میخواد یادم افتاد تو این شمال برا زیر بارون رفتنم باید فشن باشی دیدم حوصلش و ندارم
نتیجه اخلاقی : لیدی اند جنتلمن تنها چیزی که هیچ چی نداره خوابه ..همین الان دوست داشتم بخوابم حداقل برای 72 ساعت اینده !:
کاری که دوستش داشته باشم و باهاش حال کنم دلم میخواد یه کار داشته باشم با درامد خوب
چند تا کار میخوام با درامدش بکنم خوب میشه گفت در نتیجه اینا رو هم میخوام
۱- پولش که بتونم باهاش چیزایی که الان میخوام بخرم الان کل داراییم ۷۸۰۰ تو حسابم و ۱۷۰۰۰ تو جیبمه
۲- برم مسافرت باهاش کشور ها و بقیه جا ها رو هم ببینم
۳- بتونم یه پایه محکم برای زندگی خودم درست کنم و استقلال بیشتری پیدا کنم
PLAY STATION 4 + METAL GEAR SOLID V: THE PHANTOM PAIN.
یه اینترنت با .. هیچی فقط حجمو نخورن میخوام![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)