آخه ذهن فاسد از قديم گفتن مشكي رنگ عشقه چقدر بي ذوقي
آخه ذهن فاسد از قديم گفتن مشكي رنگ عشقه چقدر بي ذوقي
سلام
محمد هستم متولد 65/5/20
دیپلم برق و از بچگیم با تعمیرات الکترونیک بزرگ شدم و ساخت چیزای خطر ناک و فرار از دست بابام که همیشه از دستش در فرار بودم
(چون نمیخاست بلای سره خودم بیارم) ولی اشتباه نکنید چون در حد زیر صفر هستم چون سعی میکنم با کاری یا چیزی که بلدم راهمو ادامه بده موقعیت ادامه تحصیل حم نداشتم البته قراره ادامه بدم الکترونیک از صفر تا بینهاید.
الان سرپرست نگهداری و تعمیرات هستم و کارم تعمیر و ساخت دستگاه های صنعتی هستش
و شدیدا عاشق الکترونیک و مکانیک هستم همجورش تقریبا ی جور موتور دیزل هستم که در عین پر سر صدا ولی پر قدرته و خاموش نشدنی.
با تشکر که منو به جمعتون راه دادید![]()
سلام
محمد هستم متولد 65/5/20
دیپلم برق و از بچگیم با تعمیرات الکترونیک بزرگ شدم و ساخت چیزای خطر ناک و فرار از دست بابام که همیشه از دستش در فرار بودم
(چون نمیخاست بلای سره خودم بیارم) ولی اشتباه نکنید چون در حد زیر صفر هستم چون سعی میکنم با کاری یا چیزی که بلدم راهمو ادامه بدم موقعیت ادامه تحصیل هم نداشتم البته قراره ادامه بدم الکترونیک از صفر تا بینهاید.
الان سرپرست نگهداری و تعمیرات هستم و کارم تعمیر و ساخت دستگاه های صنعتی هستش
و شدیدا عاشق الکترونیک و مکانیک هستم همجورش تقریبا ی جور موتور دیزل هستم که در عین پر سر صدا ولی پر قدرته و خاموش نشدنی.
با تشکر که منو به جمعتون راه دادید![]()
عالیه.![]()
تشکر مهندس.ممنون
سلام. وقتتون بخیر.
من مسیحا هستم. البته خیلی ها از روی اسمم اشتباه میکنن و در جواب میگن: داداش... باید بگم من یک خانم هستم.
لیسانس مدیریت بازرگانی دارم از یک دانشگاه دولتی با رتبه 3 رقمی. علایقم در زندگیم به ترتیب اولویت: تنها پسرم، کتاب (کتابخورم)، موزیک (بدون کتاب و موزیک بی اغراق میمیرم.) فیلم، پاسور، تخته نرد، جدول و اینترنت... شدیدا علامند به مباحث اجتماعی و همینطور ادبیات فارسیم خوبه. شعر و مشاعره رو دوست دارم و پایه ام شدیدا. ضمنا انیمه ناروتو رو خیلی دوست دارم چون معتقدم این انیمه مخاطب بزرگسال داره لااقل بالای 17 سال و برای بچه ها ساخته نشده. اگه سوالی بود درخدمتم.
در اولین فرصت شروع میکنم به گذاشتن پست. امدوارم بتونم کاربر مفیدی برای فوروم باشم. ممنون از پذیرشم در جمعتون...![]()
فرزانه اسدزاده
تهران
متولد1370
رشته معماری
فعلا دانشجوی کارشناسی معماری هستم. ب تازگی شروع ب یادگیری 3dmax کردم (دو هفته)
تا حدودی در نرم افزار اتوکد سر رشته دارم
علاقه زیادی ب کار با 3d max دارم
سلام من تازه اومدم یکی نیست جواب سلام بده
خوش اومدی مهران جان: معرفی لطفا.
مردیم از فضولی!![]()
اصغر هستم از کابل هوا گرمه I love you p30world
فردا هم مخبر خودشو بهم معرفی میکنه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)