تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: گسترش خانه های مجردی؟

راي دهنده
82. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • معایب خانه مجردی به مراتب از مزایایش بیشتر است

24 29.27%
  • مزایای خانه مجردی به مراتب از معایبش بیشتر است

58 70.73%
صفحه 10 از 23 اولاول ... 6789101112131420 ... آخرآخر
نمايش نتايج 91 به 100 از 222

نام تاپيک: گسترش خانه های مجردی

پروفشنال jahangir1400's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

بله «همیشه» بین دو گزینه لزوما یکی صحیح نیست. این واضحه و من در پست خودم گفتم تعادل در بعضی مواقع صحیح است ولی لزوما همیشه صحیح نیست. من که نگفتم همیشه از دو موضع حتما یکی صحیح است!

در ادامه مغلطه قبلیتون حالا به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] روی آوردید:

در مغالطه پهلوان‌پنبه هیچ‌گاه دلیل و برهانی بر ضد مدعای نخستین مطرح نمی‌شود، بلکه ناقد مدعایی را که قدرت نقد آن را ندارد، کنار می‌گذارد؛ یک مدعای سست و ضعیف را که توانایی نقد آن را دارد، به طرف مقابل خود نسبت می‌دهد و به جای رد کردن مدعای اصلی، به رد کردن این مدعای ضعیف می‌پردازد.

شما اصلا نمیدونی در صحبت من میانه روی صحیح هست یا نیست.
    یه موقع بحث برده داری و نژاد پرستیه که میانه روی در اون صحیح نیست یه موقع بحث پیچیده تر از این حرفهاس که باید بررسی و شکافته بشه اونم در اینگونه مسائل پیچیده ای که مربوط به جامعه و انسان میشه، بازی با لغات که نمیکنیم باید منظور فهمیده بشه، شما که به دنبال منظور نیستید من هم که میخوام سر بحث باز بشه تا منظور هم رو بفهمیم و میپرسم "منظور من رو میدونید که میگید میانه روی در اون صحیح هست یا نه؟" جواب که نمیدین هیچ یه مغلطه دیگه رو میچسبونین! به فرض که درست بگید و من مغلطه کرده باشم شما توضیح بده و بحث رو باز کن، این که نشد استدلال و بحث که یه ایرادی پیدا کنم و یه مُهر مغلطه بزنم و تموم.

وقتی هدف، جبهه گیری و رد کردن طرف مقابل به هر قیمتی و حتی قبل از اینکه منظورش رو بدونیم باشه، بحث کردن فایده ای نداره، حق با شماست.

2. 4 کاربر از jahangir1400 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

در مثل مناقشه نیست این ضرب المثل دقیقا برای همین آوردم که هم جهانی بودن این موضوع رو نشون بدم. نخیر جنس زن یا جنس مرد را هیچکس حق نداره از جایگاه انسانی شون پایین تر بیاره. هر رابطه ای بین مرد/زن که در یک سطح قرار دارند از لحاظ سنی تا معرفه های دیگه جنسیت یه بخشی از اون رو تشکیل میده. نه لزوما یه سلام علیک به رابطه جنسی ختم بشه ولی کنش و واکنش ایجاد میکنه. و در هیچ جای دنیا هیچ دوستی بین زن و مرد (همسطح) وجود نداره.
    چرا ؛ در مثل مناقشه هست ، چون استفاده از ضرب المثل و تعیم دادنش به همچین مسائلی باعث مغلطه ی نادیده گرفتن شروط قیاس خواهد شد

چرا در همین ایران و اطرف خودمون هم بوفور دوستی عادی بین مرد و زن وجود داره و لزوما منجر به رابطه ی جنسی نمیشه

اینچنین وازگانی تعاریف دقیقی ندارند که بشه براشون قائل شد، در اینجور مواقع عرف جامعه و شرایط محصیطی یه دیدگاه کلی رو میتونه نشون بده. برداشت شما از پست من درست نبوده لزوما هر رابطه و قراری هرزگی نیست.
    اگر تعریفی ندارند و قابل تعریف نیستند که واژه بحساب نمیان که مفهومی رو برسونن که و نباید ازشون استفاده کرد

یه ضرب المثل انگلیسی دیگه میگه کسی نمیتونه یه هرزه رو تبدیل به زن خانواده کنه. (بعدا یه قسمت دومی بهش اضافه کردند که ربطی به بحث ما نداره که میگه: ولی میشه یه زن خانواده رو تبدیل به یه هرزه کرد)
    گذشته و پیشنه هر فردی جزئی از اون فرد هست نمیشه گفت یه نفر صبح از خواب پا میشه و شخص جدیدی میشه. برای همین یه فرد مسئولیت پذیر باید مراقب جمیع رفتارش باشه. و درباره اون دسته دوم از زنان هم بله مردهای دیوث هم وجود دارند که حتی بعد از ازدواج هم دست زنشون رو تو این امور باز میگذارند.
    ایرانی ها یک مغلطه ای ابداع کرده اند به نام مغلطه ی استفاده از شعر و ضرب المثل ؛ که از مشتقات مغلطه ی قیاس هست اینکه شما ضرب المثل انگلیسی رو میاری توی یک موضوعی که مربوط به جامعه ی ایرانه با موضع فرهنگی کاملا متفاوت ، خب مشخصا کار نمیکنه عزیز دل برادر /

4. 4 کاربر از Ezel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن موسیقی
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Dark Paradise

پيش فرض

طرف انقدر بی غیرت شده میاد میگه خواهرم اگه به من بگه میخوام با یکی رابطه جنسی داشته باشم من بهش میگم خودت میدونی!
    این آدم حتما مشکل شخصیتی داره یا اصلا خواهر نداره و داره حرف مفت میزنه

من آدمی که روشعنفکر بازی دربیاره اطرافم زیاد دیدم اما هیچ کدومشون خودشون خواهر نداشتن! یا تک فرزند بودن یا بردار داشتن فقط
    بسیار هم آدم های غیر قابل اعتماد و نامردی بودن که حتی 1 درصد هم نمیشه بهشون اعتماد کرد. خودخواهی و غیر قابل اعتماد بودن مشخصه اصلی این جور آدماست
    دمت گرم
    من پست های دو صفحه قبل کامل خوندم. واسم جالب بود بدونم کسایی که در مقابل پست های دوستامون Captain_America و anti-military جبهه گرفتن واقعا تو همین جامعه ای که ما زندگی می کنیم ، زندگی می کنن یا نه؟
    کاری ندارم حرف های کدوم طرف درسته. ولی واقعا اثرات صحبت هایی که میکنن توی جامعه واقعی بیمار ما دیدن یا فقط دارن چندتا جمله خوشگل که حتی شاید خودم هم باهاشون موافق باشم تکرار میکنن؟!؟!
    کافی یه سر به قسمت حوادث سایت های خبری و روزنامه ها بزنن تا متوجه بشن تو این کشور مردم به خاطر یه اپلیکیشن به نام تلگرام جونشنو از دست میدن (خودکشی پدر بخاطر پخش شدن عکس های دخترش توسط دوست پسر دختر ،
    شما فکر میکنید اگه کاری (درست یا غلط) انجام بدین فقط رو شما اثر میذاره ؟!
    و مشکلی هم که هستش، به نظرم طرف به خاطر اولا حفظ منافع خودش با نظر ما مخالف هستش، و دوما خودش این موارد رو تجربه نکرده، فقط یا شنیده یا هم دیده.
    درک درستی هم از وضعیت نداره، سوما، عین تو فیلم ها و قصه ها، فقط روی خوش قضیه رو ميبينه، دوتا پسر و دختر از هم خوششون میاد، میرن یک خونه ميگيرن، و بعدش به خوبی و خوشی زندگی میکنن با هم و امثال اون... به همین کشکی
    نه دوست من، من و دوستانی که اینجا داریم یک حرفی میزنیم، دلیل بر این نیست که گشت ارشاد باشیم یا مخلص نظام، و آگاهی نیز نداشته باشیم از دیگر مملکت ها و عرف اون جوامع، من خودم دو سال مجردی زندگی کردم، به عبارتی، بعضی ها فقط حرف بالاشهری و شیک میزنن
    Last edited by OMiD.1080p; 26-01-2016 at 15:57.

6. 4 کاربر از OMiD.1080p بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Ar@m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

و مشکلی هم که هستش، به نظرم طرف به خاطر اولا حفظ منافع خودش با نظر ما مخالف هستش،
    شما هم برای حفظ منافع خودتون با نظر سایرین مخالفین. این موضوع در مورد تک تک انسان ها صدق میکنه. منافع لازم نیست فقط مادی باشن, دست کشیدن از یک تفکر و منطق که سالهاست باهاش زندگی میکنین خودش یه ضرر بزرگه و معمولا آدم ها حاضر نیستن چنین ضرری رو به آسانی متحمل بشن, شما هم که با سایرین مخالفت میکنین به همون انگیزه در تلاشین که خودتون و افکارتون رو ثابت کنین تمام انگیزه ها مادی نیستن و قرار هم نیست که باشن.

سوما، عین تو فیلم ها و قصه ها، فقط روی خوش قضیه رو ميبينه، دوتا پسر و دختر از هم خوششون میاد، میرن یک خونه ميگيرن، و بعدش به خوبی و خوشی زندگی میکنن با هم و امثال اون... به همین کشکی
    صددرصد اینطوری که شما گفتین کشکیه هیچ آدم عاقلی همچین تصوری از زندگی نداره همونطور که کسی که فکر کنه زندگی متاهلی هم میتونه به همین راحتی باشه و دو نفر متاهل به خوبی و خوشی زندگی کنن داره کشکی فکر میکنه. هیچ رابطه ای آسون نیست هیچ راهی بی مشکل نمیتونه باشه و راحت نمیتونه به نتیجه برسه در این حرفی نیست ولی اونی که فکر میکنه یک راه مشخص برای زندگی تمام آدم ها وجود داره و بقیه ی راهها به درد نخورن و آدم هایی که به اون راههای بدردنخور! فکر میکنن خیلی راحت تو سه گروه نفهم و بی تجربه و بی خواهر! قرار میگیرن بیشتر از هر کس دیگه ای داره کشکی فکر میکنه!
    مسائل و معضلات زیادی در زندگی مجردی و هم متاهلی امروز جامعه ی ما وجود داره ولی این نه دلیل میشه کسی رو از زندگی مجردی منع کنیم و نه متاهلی.
    اگه تفریط در جامعه ای اتفاق نیفته پشت سرش افراطی هم شکل نمیگیره. اگه تعهد فقط در قالب قانون تعریف نشه خیانت به پایین ترین میزان خودش میرسه. اگه به آدم ها حق انتخاب بدیم به سمت بهترین انتخاب ممکن برای خودشون پیش میرن نه حریصانه ترین انتخاب. چیزی که جامعه ی امروز ما ازش رنج میبره همینه.
    خیلی راحت منطق دیگران رو کشک فرض نکنین پشت هیچ عمل و رفتار و تفکری کشک وجود نداره, علتی منطقی و واکنشی مناسب شرایط وجود داره حتی اگه شما قادر به درک و تحلیلش نباشین!

8. 5 کاربر از Ar@m بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز anti-military's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

دست کشیدن از یک تفکر و منطق که سالهاست باهاش زندگی میکنین
    اول اینکه این یه تفکر نیست! شرف و غیرت و انسانیته. پس فردا هم حتما میخواهی از همجنس گرایی دفاع کنی و به مخالف هاش بگی که تفکرات قدیمی رو فراموش کنن!
    گرچه بعید میدونم همین الان هم مخالفش باشی ...

دوم اینکه شرف زمان نمیشناسه. فقط چون با پیشرفت زمان انسان ها بدتر میشن یه سری چیزا فراموش میشه اما چیز بد همیشه بد میمونه. نمونه اش فرانسه که اول از روشنفکری شروع کرد و تا همین چند وقت پیش که رسید به اون قانون شرم آور همجنسگرایی و مرگ انسانیت تو کشورش. شک ندارم همینجوری پیش بره تا 200 سال دیگه قتل هم عادی و آزاد میشه

10. این کاربر از anti-military بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

اول اینکه این یه تفکر نیست! شرف و غیرت و انسانیته. پس فردا هم حتما میخواهی از همجنس گرایی دفاع کنی و به مخالف هاش بگی که تفکرات قدیمی رو فراموش کنن!

دوم اینکه شرف زمان نمیشناسه. فقط چون با پیشرفت زمان انسان ها بدتر میشن یه سری چیزا فراموش میشه اما چیز بد همیشه بد میمونه. نمونه اش فرانسه که اول از روشنفکری شروع کرد و تا همین چند وقت پیش که رسید به اون قانون شرم آور همجنسگرایی و مرگ انسانیت تو کشورش. شک ندارم همینجوری پیش بره تا 200 سال دیگه قتل هم عادی و آزاد میشه
    شرف و غیرت به این نیست که ما بیایم برای بقیه تصمیم بگیریم و خوب و بد رو برای اونا تعریف کنیم . شرف اونجایی تعریف میشه که برای هر انسان و با هر جنسیت و گرایشات جنسی متفاوت ارزش و حق و حقوق برابری قائل بشیم .

اتفاقن احترام به همجنس گرایان و حقوق اونا جزئی از همون اخلاقیات و شرفی است که از اون دم میزنید . کشورهای غربی و جامعه علمی فهمید که همچنس گرایی بیماری و مرض نیست و اون رو به رسمیت شناخت ولی مغزهای پوسیده و دگم همچنان از اون بعنوان بیماری یاد میکنن و این افراد رو از حقوق واقعیشون محروم میکنن و همجنس گرایی رو نشانه بی اخلاقی و مرگ انسانیت میدونن .

اینجاست که فرق بین تفکرات نرم و انسان دوستانه با تفکرات متعصب و خشک خودشو نشون میده و مشخص میشه که چه کسی برای پیشبرد جامعه ای متعادل و برابر در حد خودش تلاش میکنه و چه کسی نگران عقاید و ایدئولوژی های تاریخ مصرف گذشته خودش هست .
    Last edited by B3HZ@D; 27-01-2016 at 02:18.

12. 6 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال ریاضیات javad2015's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    تو شهرمون

پيش فرض

این که چه چیزی خوب هست یا بد هست یک مساله ذاتی به شمار میره به این سادگی نیست که شما منطبق با تفکر خودتون خوب و بد معرفی کنین و خودتون رو گول بزنید.الان مثلا در اسراییل خاخامای یهود اومدن کشتن فلسطینی ها ر به منزله احیای زندگی برای یهودیان تعریف کردن که میشه خوب و بر این منطق ساخت خودشون همه جنایتی میکنن.اگه عوض کردن خوب و بد به این راحتیا باشه که دنیا رو هواست.به تفکر خودمون بر چسب روشنفکری میزنیم و بقیه رو متحجر حساب میکنیم.به شخصه ترجیح میدم تو بعضی مسایل اخلاقی متحجر باشم تا روشنفکر!
    Last edited by javad2015; 27-01-2016 at 05:32.

14. این کاربر از javad2015 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

اخلاقیاتی که من به اون اشاره کردم در باب حقوق برابر برای هر انسان با هر نژاد و جنسیتی بود . حالا چطور میشه که همچین موردی میتونه مشکل ساز باشه و یا در باب نقد اون از همچین مثال هایی استفاده میشه !

موردهایی که شما در بحث بطور کل مثال میزنید خارج از قاعده بحث هست و اینکه مشکلات اسرائیل و فلسطین چه ارتباطی میتونه با بحث خانه های مجردی داشته باشه رو فکر کنم فقط و فقط با منطق خود شما بشه تعریف و تعبیر کرد .

محتوای مخفی: اسرائیل-فلسطین 
    البته بهتره اینو هم در نظر بگیرین که فتوای خاخامای یهودی بسته به موقعیت و وضعیتی بوده که در اون حضور دارن و اون وضعیت هم چیزی نبوده جز جنگ بین اسرائیل و فلسطین . حالا چه چیز اون عجیب و غریب بوده رو من نفهمیدم . بطور حتم میدونین که در جنگ حلوا خیرات نمیکنن .

از اون طرف هم بهتره به فتواهای روسا و علمای عرب هم در مقابله و کشتار اونا هم دقت کنین تا هضم وضعیت بین این دو برای شما راحت تر بشه و بدونین که در زمان جنگ وضعیت به چه شکلی پیش میره تا به این شکل از مسیر منحرف نشین

پس ما اینجا در باب خانه های مجردی و احترام به تصمیم طرف مقابل نه داریم جنایت میکنیم و نه داریم جنگ می کنیم و نه منافعی برای شخص خودمون در نظر میگیریم . داریم این اجازه رو به فردی میدیم که بالغ شده و تصمیم گرفته زندگی خودش رو بصورت مجردی و با تفکر و دلخواه خودش پیش ببره .

حالا مستقل شدن افراد بخصوص دخترها و زن ها هضمش برای بعضی ها اینقدر سخته که اون رو مشابه جنایت و جنگ در حد دو کشور و قتل و فساد و ... می بینن , در نوع خودش میتونه یکی از بزرگ ترین شگفتی های قرن باشه که خوشبختانه در بین این ملت غیور پرور بهش رسیدیم .
    Last edited by B3HZ@D; 27-01-2016 at 09:33.

16. 7 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

دوستانی که شرف و غیرت رو تو محدود کردن خواهراشون میبینن سعی کنن دختر دار نشن چون اون دختر چوب تو آستینتون میکنه.با چشم خودم دیدم
    در ضمن همجنس گرایی و زندگی کردن آدما با هم بطور غیر رسمی مساله ای نیست که اصلا یه عده باهاش مخالفت میکنن.همه جا حل شده این مسایل تقریبا.
    مساله اینه که شماها اصلا در جایگاهی نیستین که بخواین تصمیم گیرنده باشین.نه در مورد خواهراتون نه در مورد نوع زندگی و لباس پوشیدن بقیه.
    الانم به دلیل نبودن قانون درست و حسابی آب داره سر بالا میره.وگرنه هر آدمی دختر و پسر نداره تا سن قانونی تحت تکلف پدر و مادرشه بعدم خودش برا زندگیش تصمیم میگیره.برادرای غیرتی عاشق محدود کردن خواهرای خودشونن ازونورم عاشق خواهرای بقیه.
    دولت و حکومت در عمل دارن تشکیل خانوادرو به سمت سخت شدن میبرن ازونور شعار میدن که جمعیت افزایش پیدا کنه.
    به نظر من کلا سیستم زندگی در جوامع داره تغییر میکنه و اینکه در آینده با توجه به نیازهای جدید چطوری میتونه باشه من نمیدونم به نظرم بد نیست اصولا یکی بیاد بگه تشکیل خانواده به شکل قدیم الان چه لزومی داره؟ من نصف دوستام متاهلن که بعد چندین سال زنئگی مشترک هنوز بچه دار نشدن.نصف دوستامم مجردن.الان چه دلیلی داره مجردا متاهل بشن؟

18. 6 کاربر از J@viD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Ar@m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

مشکل اصلی شما تو همین 4 خط مشخصه. شما دقیقا فکر میکنی چگونگی تفکر و منطق سایر انسان ها "به شما مربوطه" و در مورد تفکرات احتمالی من جبهه گیری میکنی قبل از اینکه از خودت بپرسی اینکه طرف مقابلم تو زندگیش به چه چیزهایی اعتقاد داره و نداره دقیقا به شخص من چه ربطی داره؟ من حق تصمیم گیری برای افکار میلیون ها انسانی که اطراف من زندگی میکنن رو دارم آیا؟!
    جواب شما به این سوال صددرصد مثبته!
    انسان ها هزاران سال روی زمین زندگی کردن و قتل هنوز تو کشورهایی که سالهاست بقول شما شرف و غیرت و انسانیتی توش نیست عادی و آزاد نشده که بخواد بخاطر تحولات فکری و فرهنگی کشور ما آزاد بشه!
    مرگ انسانیت فقط تو مسائل جنسی نیست تو زندگی امروز ما خیلی چیزها مرده که بشه روش بحث کرد و براش تاسف خورد ولی موضوع اینه که شما نمیخوای ببینی چون غیر از مسائل جنسیتی چیز مهم دیگه ای که بخوای درموردش انقدر جبهه بگیری و بخاطرش دیگران رو متهم کنی برات وجود نداره!

20. 7 کاربر از Ar@m بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •