سلام
میتونم خواهش کنم، اسم اون شرکت رو تو پ.خ برام ارسال کنین؟ ممنون میشم اگه لطف کنید
اکثر مواردی که گفتین درسته، میخوام خودم میخوام بیشتر در این مورد تحقیق کنم!
سلام
میتونم خواهش کنم، اسم اون شرکت رو تو پ.خ برام ارسال کنین؟ ممنون میشم اگه لطف کنید
اکثر مواردی که گفتین درسته، میخوام خودم میخوام بیشتر در این مورد تحقیق کنم!
سلام به همه ی دوستان
من هم اومدم.چه خبر؟
ولا این شرکت ها از بس بد عمل کردن و کلاهبرداری می کنند که دیگه اعتمادی تو بازار نزاشتن. انگار حقوق ماهیانه زن و بچشون بصورت غیر قانونی رفته تو جیب ما و باید دو دستی تقدیمشون کنیم. تو معامله ای که
صداقت از بین رفت اعتماد هم از بین میره. بخاطر یک بار فروش مشتری رو برای همیشه بیزار و بدبین می کنند.
کسی در مورد بازاریاب هایی که به سوپرمارکت ها و داروخانه ها جنس می فروشن اطلاعی داره؟ شخصی کار می کنند یا نماینده شرکتی هستند. دیدم معمولا یه کاتالوگ بزرگ یا تبلت همراهشونه و جنس رو معرفی می کنند فروشنده ها هم با صبر و حوصله گوش میدن و انتخاب می کنند
Last edited by arash59b; 17-02-2015 at 22:41.
من هر چی به اقوام میخوام بفروشم جنس مارک دار آک زیر فی همه دنیا نمیخرن تو دلشون میگن این میخواد سر ما کلاه بزاره خلاصه اقوام ما اینجوری هستن از غریبه ها گرون میخرن آشغال از ما طلا مفت بدی نمیخرن
یکی از آشناها ما رو به زور برد یه شرکت واسه معارفه یارو اومد صحبت کرد میگفت من خودم حساب دار یه شرکت بودم ماهی دو تومن حقوقم بوده استفا دادم اومدم اینجا چون میدونم در آمدش خیلی بیشتر بعد رو تخته میومد حساب میکرد میگفت شما چند ماه دیگه ماهی 7 میلیون درآمدتون هست (منم تو دلم گفتم خر خودتی)نزدیک بود بزنیم زیر خنده
ولی خوب نمیدونم چرا دانشجوها اینقدر ساده هستن و حرفهای اینجور آدمها رو باور میکنن یعنی به یک کاگر بری بگی باور نمیکنه ولی دانشجوها باور میکنن
کارش هم بازاریابی کالاهایی از قبیل دمنوش و آرایشی بهداشتی و آت و آشغال بود
وای که این دانشجوها میومدن اونجا میشتن برای خودشون حساب کتاب میکردن همچین جدی گرفته بودن البته بلانسبت به بعضی ها به همه بر نخوره![]()
بعید میدونم شخصی کار بکنن
هر شرکتی یک سری تیم فروش داره که بسته به محله فعالیت میکنه. (یک دوستی تو شرکت کاله داشتم از اون فهمیدم )
مثلا شرکت کاله
تو منطقه ۴ یه سری توزیع کننده داره یه سری هم مسئول فروش که با کاتالوگهایی که دارن میرن و سفارش میگیرن . این واسه شهرهای دیگه هم همینطوره. طرف سفارش میده از نزدیک ترین انبار (اگر داشته باشه ) جسن رو میارن اگه نه جنس رو با ماشین یا هواپیما باربری جنسا رو میارن اون شهر
خیلی هاشون با ماشین میرن که اگر طرف خواست همون آن بدن
باید زیر نظر شرکت فعالیت کنید.
معمولا برای هر محله ای افراد مشخصی وجود دارن که اجناس شرکت رو سفارش میگیرن.
الان این بازاریابی که شما در مورد صحبت می کنید همونی هست که به موبایل و تلفن منزل زنگ می زنن و میخوان جنس غالب کنن هست یا .. ؟
من خودم بشخصه از فامیل جماعت چیزی نمیگیرم چون فکر میکنم حتما داره سرم کلاه می زاره.
همه اینطورین یا منم فقط ؟
پ.ن : من تا برم تو Clash of Clans یه اتک بزنم بیام جواب بدید![]()
اقا خوب کارشون این هسن شست و شوی مغزی فکر کردید فقط دینی و .... هست این مدلی هم هست دیگه کاری که شما میگید نیاز به انرژی زیاد داره خوب کی انرژی داره دانشجو و افراد جوون خوب زیر ۱۸ سال که نمیتونن کار کنن میمونه بالای ۱۸ کجا هستن بیشتر دانشگاه هستن بریم اونجا خوب چی میشه گفت که قبول کنن نیازشون چیه پول نیاز دارن همشون هم میدونن و خوب به راحتی قبول میکنن خیلی خوب بریم دیانشگاه برای جوون ها بگیم این حرف ها رو و جنس بفروشیم یه خوردش رو هم میدیم به اینا
البته این کار تو فامیل خیلی جالب نییت چون امدیم و جنسه تقلبی بود ما که نمیخواستیم جنس تقلبی بدیم خودمون هم نمیدونستیم تقلبیه خوب ابروی اون کسی که سرگروه ما بوده که نمیره ابروی ما میره
البته برای بیون همه همینه اگر قرار این کار صورت بگیره و این نوع فروش جا بیوفتخ باید خود شرکت های تولید کننده بیان و راهش بندازن
من تازه ازین شغل استعفا دادم. الان میخوام برم سربازی. درآمدش بد نیست؛ فقط ظاهراً 3 ماه اول بهت حقوق نمیدن.
ماه های بعد هم در حدی که فقط زنده بمونی؛ چون اگه بمیری لابد باید خرج کفن و دفنت رو بدن، که اون هم زیاده
چقدر بازاریاب زیاد شده!
برای جنس های خارجی بیشتر بازارگرمی میکنی یا داخلی؟
اصلاً در شرکتتون جنس داخلی دارین برای معرفی؟
میشه توضیح بدید با این شرکت های بازاریابی، چه واسطه هایی از سیستم توزیع حذف میشن؟
راستش منظورت رو متوجه نمیشم. خوب اون شرکت هم یه جور واسطه هست دیگه
اتفاقی که میفته حذف بعضی واسطه ها و به دست گرفتن بازار توسط شرکت جدید هست. اشتباه میکنم؟
من هم خوشم نمیاد. یه بار پریدم وسط حرف طرف، گفتم ما ازین ها نمیخوایم
واقعاً جای سؤاله که چرا اولش نمیپرسن ما جنس رو لازم داریم یا نه!
انگار میخوان یه بچه رو با شیرین زبونی گول بزنن!
دانشجویی فکر کنم فقط با کار دانشجویی که خود دانشگاه و استاد ها پیشنهاد میدن فکر کنم بد نباشه
چه رشته ای بودید و استعافا دادید ؟ کدوم دانشگاه؟
سلام
بیش از 90 درصد محصولاتی که بنده بازاریابی می کنم، داخلی هستن (حمایت از تولید ملی)
متاسفانه اینجا جاش نیست که بیام واضح توضیح بدم که دقیقا چطوری واسطه ها حذف میشن.
اما مثلا این وسط بنکدارها، عمده فروش ها، خرده فروش ها و ... حذف میشن!
درسته خوب خود شرکت به نوعی واسطه است، ولی خوب به جای 10 تا واسطه میشه 3 تا!
بازار بدون واسطه میشه؟؟؟؟
شما بخوای خودکار بخری نمیری از کارخونه بگیری که، قطعا باید حداقل 2 واسطه وجود داشته باشه.
موفق باشین![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)