تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 10 از 108 اولاول ... 678910111213142060 ... آخرآخر
نمايش نتايج 91 به 100 از 1080

نام تاپيک: « میزگرد آقایان »

کاربر فعال انجمن فوتبال داخلی Sh-Meteor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2014
    محل سكونت
    بهارستان

پيش فرض

متاسفانه محل کار فعلیم نزدیک همون دفتره بازم اونا رو می بینم جوونایی که صب تا شب اونجان و دور هم میزگرد تشکیل میدن و سر کلاس میرن ودیوو میبینن از آدمایی که بزرگترین بازاریابان شبکه ای دنیا بودن
    موضوع اینه که این سیستم در ایران جواب نمیده. چون تمامی شرکت های این مدلی از مدت ها پیش شروع به فعالیت کردن.

و اصناف هر آن میتونه هرکدوم از شرکت ها رو پلمب کنه. (‌که پیش هم اومده)
    بعد جالبیش اینه که

این شرکت ها با هم یک سایت جعلی از اصناف تهیه کرده بودن که هرکی می اومد اون سایت رو نمایش میدادن بعد ما تازه فهمیدیم که بابا سایت هم جعلیه.
    سلام
    میتونم خواهش کنم، اسم اون شرکت رو تو پ.خ برام ارسال کنین؟ ممنون میشم اگه لطف کنید

اکثر مواردی که گفتین درسته، میخوام خودم میخوام بیشتر در این مورد تحقیق کنم!

2. 3 کاربر از Sh-Meteor بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن فوتبال خارجی hossein blak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2014
    محل سكونت
    BRN

پيش فرض

سلام به همه ی دوستان
    من هم اومدم.چه خبر؟

4. 5 کاربر از hossein blak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز arash59b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    اکسین ــ O X I N

پيش فرض

ولا این شرکت ها از بس بد عمل کردن و کلاهبرداری می کنند که دیگه اعتمادی تو بازار نزاشتن. انگار حقوق ماهیانه زن و بچشون بصورت غیر قانونی رفته تو جیب ما و باید دو دستی تقدیمشون کنیم. تو معامله ای که
    صداقت از بین رفت اعتماد هم از بین میره. بخاطر یک بار فروش مشتری رو برای همیشه بیزار و بدبین می کنند.

کسی در مورد بازاریاب هایی که به سوپرمارکت ها و داروخانه ها جنس می فروشن اطلاعی داره؟ شخصی کار می کنند یا نماینده شرکتی هستند. دیدم معمولا یه کاتالوگ بزرگ یا تبلت همراهشونه و جنس رو معرفی می کنند فروشنده ها هم با صبر و حوصله گوش میدن و انتخاب می کنند
    Last edited by arash59b; 17-02-2015 at 22:41.

6. 3 کاربر از arash59b بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mmf66's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

من هر چی به اقوام میخوام بفروشم جنس مارک دار آک زیر فی همه دنیا نمیخرن تو دلشون میگن این میخواد سر ما کلاه بزاره خلاصه اقوام ما اینجوری هستن از غریبه ها گرون میخرن آشغال از ما طلا مفت بدی نمیخرن

یکی از آشناها ما رو به زور برد یه شرکت واسه معارفه یارو اومد صحبت کرد میگفت من خودم حساب دار یه شرکت بودم ماهی دو تومن حقوقم بوده استفا دادم اومدم اینجا چون میدونم در آمدش خیلی بیشتر بعد رو تخته میومد حساب میکرد میگفت شما چند ماه دیگه ماهی 7 میلیون درآمدتون هست (منم تو دلم گفتم خر خودتی)نزدیک بود بزنیم زیر خنده
    ولی خوب نمیدونم چرا دانشجوها اینقدر ساده هستن و حرفهای اینجور آدمها رو باور میکنن یعنی به یک کاگر بری بگی باور نمیکنه ولی دانشجوها باور میکنن
    کارش هم بازاریابی کالاهایی از قبیل دمنوش و آرایشی بهداشتی و آت و آشغال بود
    وای که این دانشجوها میومدن اونجا میشتن برای خودشون حساب کتاب میکردن همچین جدی گرفته بودن البته بلانسبت به بعضی ها به همه بر نخوره

8. 3 کاربر از mmf66 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن اینترنت و شبکه Milad4171's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

ولا این شرکت ها از بس بد عمل کردن و کلاهبرداری می کنند که دیگه اعتمادی تو بازار نزاشتن. انگار حقوق ماهیانه زن و بچشون بصورت غیر قانونی رفته تو جیب ما و باید دو دستی تقدیمشون کنیم. تو معامله ای که
    صداقت از بین رفت اعتماد هم از بین میره. بخاطر یک بار فروش مشتری رو برای همیشه بیزار و بدبین می کنند.

کسی در مورد بازاریاب هایی که به سوپرمارکت ها و داروخانه ها جنس می فروشن اطلاعی داره؟ شخصی کار می کنند یا نماینده شرکتی هستند. دیدم معمولا یه کاتالوگ بزرگ یا تبلت همراهشونه و جنس رو معرفی می کنند فروشنده ها هم با صبر و حوصله گوش میدن و انتخاب می کنند
    بعید میدونم شخصی کار بکنن
    هر شرکتی یک سری تیم فروش داره که بسته به محله فعالیت میکنه. (‌یک دوستی تو شرکت کاله داشتم از اون فهمیدم )
    مثلا شرکت کاله
    تو منطقه ۴ یه سری توزیع کننده داره یه سری هم مسئول فروش که با کاتالوگهایی که دارن میرن و سفارش میگیرن . این واسه شهرهای دیگه هم همینطوره. طرف سفارش میده از نزدیک ترین انبار (‌اگر داشته باشه ) جسن رو میارن اگه نه جنس رو با ماشین یا هواپیما باربری جنسا رو میارن اون شهر

خیلی هاشون با ماشین میرن که اگر طرف خواست همون آن بدن
    باید زیر نظر شرکت فعالیت کنید.
    معمولا برای هر محله ای افراد مشخصی وجود دارن که اجناس شرکت رو سفارش میگیرن.

10. 3 کاربر از Milad4171 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه befermatooo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

الان این بازاریابی که شما در مورد صحبت می کنید همونی هست که به موبایل و تلفن منزل زنگ می زنن و میخوان جنس غالب کنن هست یا .. ؟

من خودم بشخصه از فامیل جماعت چیزی نمیگیرم چون فکر میکنم حتما داره سرم کلاه می زاره .

همه اینطورین یا منم فقط ؟

پ.ن : من تا برم تو Clash of Clans یه اتک بزنم بیام جواب بدید

12. 2 کاربر از befermatooo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 1376MAXIMUM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

من هر چی به اقوام میخوام بفروشم جنس مارک دار آک زیر فی همه دنیا نمیخرن تو دلشون میگن این میخواد سر ما کلاه بزاره خلاصه اقوام ما اینجوری هستن از غریبه ها گرون میخرن آشغال از ما طلا مفت بدی نمیخرن

یکی از آشناها ما رو به زور برد یه شرکت واسه معارفه یارو اومد صحبت کرد میگفت من خودم حساب دار یه شرکت بودم ماهی دو تومن حقوقم بوده استفا دادم اومدم اینجا چون میدونم در آمدش خیلی بیشتر بعد رو تخته میومد حساب میکرد میگفت شما چند ماه دیگه ماهی 7 میلیون درآمدتون هست (منم تو دلم گفتم خر خودتی)نزدیک بود بزنیم زیر خنده
    ولی خوب نمیدونم چرا دانشجوها اینقدر ساده هستن و حرفهای اینجور آدمها رو باور میکنن یعنی به یک کاگر بری بگی باور نمیکنه ولی دانشجوها باور میکنن
    کارش هم بازاریابی کالاهایی از قبیل دمنوش و آرایشی بهداشتی و آت و آشغال بود
    وای که این دانشجوها میومدن اونجا میشتن برای خودشون حساب کتاب میکردن همچین جدی گرفته بودن البته بلانسبت به بعضی ها به همه بر نخوره
    اقا خوب کارشون این هسن شست و شوی مغزی فکر کردید فقط دینی و .... هست این مدلی هم هست دیگه کاری که شما میگید نیاز به انرژی زیاد داره خوب کی انرژی داره دانشجو و افراد جوون خوب زیر ۱۸ سال که نمیتونن کار کنن میمونه بالای ۱۸ کجا هستن بیشتر دانشگاه هستن بریم اونجا خوب چی میشه گفت که قبول کنن نیازشون چیه پول نیاز دارن همشون هم میدونن و خوب به راحتی قبول میکنن خیلی خوب بریم دیانشگاه برای جوون ها بگیم این حرف ها رو و جنس بفروشیم یه خوردش رو هم میدیم به اینا
    البته این کار تو فامیل خیلی جالب نییت چون امدیم و جنسه تقلبی بود ما که نمیخواستیم جنس تقلبی بدیم خودمون هم نمیدونستیم تقلبیه خوب ابروی اون کسی که سرگروه ما بوده که نمیره ابروی ما میره
    البته برای بیون همه همینه اگر قرار این کار صورت بگیره و این نوع فروش جا بیوفتخ باید خود شرکت های تولید کننده بیان و راهش بندازن

14. 3 کاربر از 1376MAXIMUM بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز hamed29's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    سیاره زمین

پيش فرض

اقا ما میخواهیم بیاییم تو این شغل خیلی سخته؟
    درامدش خوبه؟ چطوریه؟ بیاییم یا نه؟[emoji1]
    تا سال دیگه اوضا بهتر میشه؟ سال دیگه میخواهم بیام
    غذا هاتون کافور هم داره؟ راست میگن بهره مندتون میکنن از این ماده؟ اگر نداره من نمی خورم اصلا غذایی این ماده ارزشمند رو نداشته باشه که فایده نداره
    والا فامیلا ما میگفتن میکنن ولی اخه خوردنی فکر نمیکنم باشه نشنیدم تا حالا کسی بخوره شنیدم مال مرده شوریه سفید هم هست خوش بو هم هست
    من تازه ازین شغل استعفا دادم. الان میخوام برم سربازی. درآمدش بد نیست؛ فقط ظاهراً 3 ماه اول بهت حقوق نمیدن.
    ماه های بعد هم در حدی که فقط زنده بمونی؛ چون اگه بمیری لابد باید خرج کفن و دفنت رو بدن، که اون هم زیاده

اگه دانشجویی رو هم شغل فرض کنیم پس من دو شغله ام!!!
    .
    .
    .
    هم دانشجوئم و هم بازاریاب
    چقدر بازاریاب زیاد شده!
    برای جنس های خارجی بیشتر بازارگرمی میکنی یا داخلی؟
    اصلاً در شرکتتون جنس داخلی دارین برای معرفی؟

محتوای مخفی: . 

خیر دوست عزیز

اگه اجازه بدی یه توضیح قبلش بدم

در حالت کلی ما دو نوع بازار داریم

الف) بازار گرم: شامل خانواده خود، فامیل های پدر، فامیل های مادر، دوست های محله، بچه های دانشگاه، رفیق ها، همسایه و ... (در حالت کلی کسی که ما میشناسیم شون و سلام علیکی داریم)

ب) بازار سرد: (تمام کسانی رو که نمیشناسیم و حتی سلام علیک هم نداریم)

هدف اصلی ما، بازار گرمه

چون ما اون ارو میشناسیم و اوناهم مارو میشناسن، یه حس اعتمادی وجود داره که راحت تر میتونیم جنس رو بفروشیم
    بخاطر همون شناخت (هر چند جزئی، ویژگی های شخصیتی طرف رو میدونیم و میتونیم جنس مناسب رو بهش معرفی کنیم)

در مورد نحوه تحویل هم باید بگم که، هر دو مورد میتونه اتفاق بیفته!

اگه کاتالوگ داشته باشیم، کاتالوگ
    و اگه نداشته باشیم خود محصول رو می بریم!

یکی از خوبی های کار ما حذف واسطه هاست!

یکی از خوبی های کار ما حذف واسطه هاست
    میشه توضیح بدید با این شرکت های بازاریابی، چه واسطه هایی از سیستم توزیع حذف میشن؟

راستش منظورت رو متوجه نمیشم. خوب اون شرکت هم یه جور واسطه هست دیگه
    اتفاقی که میفته حذف بعضی واسطه ها و به دست گرفتن بازار توسط شرکت جدید هست. اشتباه میکنم؟

من از اینایی که زنگ میزنن به گوشی و خونه متنفرم همیشه مجبورشون میکنم ۲ بار بگن بعد اخرشم کنفشون میکنم بعضیاشون خودشون رو خیلی تحویل میگیرن و سریع میگن ادرس بدید دلم میخواهد یه بار به یکیشون بگم خوب نکبت تو از خودت نمیپرسی شاید من بخواهم مجبچری خودتو ضایع کنی اول یه سوالی بپرس ببین طرف میخواهد ایم چیزی که تو گفتی یا نه نمیخواهد
    من هم خوشم نمیاد. یه بار پریدم وسط حرف طرف، گفتم ما ازین ها نمیخوایم
    واقعاً جای سؤاله که چرا اولش نمیپرسن ما جنس رو لازم داریم یا نه!
    انگار میخوان یه بچه رو با شیرین زبونی گول بزنن!

16. 5 کاربر از hamed29 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 1376MAXIMUM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

من تازه ازین شغل استعفا دادم. الان میخوام برم سربازی. درآمدش بد نیست؛ فقط ظاهراً 3 ماه اول بهت حقوق نمیدن.
    ماه های بعد هم در حدی که فقط زنده بمونی؛ چون اگه بمیری لابد باید خرج کفن و دفنت رو بدن، که اون هم زیاده

چقدر بازاریاب زیاد شده!

میشه توضیح بدید با این شرکت های بازاریابی، چه واسطه هایی از سیستم توزیع حذف میشن؟

اتفاقی که میفته حذف بعضی واسطه ها و به دست گرفتن بازار توسط شرکت جدید هست. اشتباه میکنم؟

من هم خوشم نمیاد. یه بار پریدم وسط حرف طرف، گفتم ما ازین ها نمیخوایم
    واقعاً جای سؤاله که چرا اولش نمیپرسن ما جنس رو لازم داریم یا نه!
    انگار میخوان یه بچه رو با شیرین زبونی گول بزنن!
    دانشجویی فکر کنم فقط با کار دانشجویی که خود دانشگاه و استاد ها پیشنهاد میدن فکر کنم بد نباشه
    چه رشته ای بودید و استعافا دادید ؟ کدوم دانشگاه؟

18. 4 کاربر از 1376MAXIMUM بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن فوتبال داخلی Sh-Meteor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2014
    محل سكونت
    بهارستان

پيش فرض

چقدر بازاریاب زیاد شده!
    سلام

بیش از 90 درصد محصولاتی که بنده بازاریابی می کنم، داخلی هستن (حمایت از تولید ملی)

متاسفانه اینجا جاش نیست که بیام واضح توضیح بدم که دقیقا چطوری واسطه ها حذف میشن.

اما مثلا این وسط بنکدارها، عمده فروش ها، خرده فروش ها و ... حذف میشن!

درسته خوب خود شرکت به نوعی واسطه است، ولی خوب به جای 10 تا واسطه میشه 3 تا!
    بازار بدون واسطه میشه؟؟؟؟

شما بخوای خودکار بخری نمیری از کارخونه بگیری که، قطعا باید حداقل 2 واسطه وجود داشته باشه.

موفق باشین

20. 3 کاربر از Sh-Meteor بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •