عجب اعترافاتی
دمتون گرم بچه ها
Sent Fourum My Xperia Z2
عجب اعترافاتی
دمتون گرم بچه ها
Sent Fourum My Xperia Z2
@ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به گفته های تقی میشه گفت اعتراف ، چون کاملا میشه استفاده های سو داشت ازشون
[ فقط اشاره کنم که لطف کن و از همون بنده خدا Led Zeppelin ترک You shock me رو گوش کن که دقیقا درک کنی حس من موقع خوندن اون اعتراف آخری چی بود]
اعتراف میکنم که Gay هستم و نایس تو میت یو بویز
اعتراف میکنم که اینقد موارد آرایشی بهداشتیم زیاده که هرروز بمدت 1 ساعت قبل صبحانه و 1 ساعت قبل خواب شب بایستی انجامشون بدم !
اعتراف میکنم که دوران بچگی خیلی سختی کشیدم هیچوقت دلم نمیخواد به اون دوران برگردم یا حتی درموردش فکر کنم
اعتراف میکنم خیلی سنگدل هستم خیلی
اعتراف میکنم برادرزاده هام رو خیلی دوست دارم زندگین اصلابچه خیلی دوست دارم اما خب ...
اعتراف میکنم که اینقد انیمه دیدم و مانگا خوندم که دیگه مغزم فضا برا ذخیره سازی کارای مهم تر ندارهبا اینحال معتادم بهشون و اگه روزی استعمال نکنم کبکم خروس نمیخونه
اعتراف میکنم که بعضی اوقات شورش رو دیگه در میارم . بعنوان مثال یه مدتی با Meghan Trainor خیلی حال میکردماینقد اهنگاش رو گوش کردم که دیگه با دیدنش ..... میگیره
یا مثلا در همین پست که خیلی از اسمایلی استفاده نمودم
بسه دیگه دیره ... خوابای خوب خوب ببینید![]()
اعتراف میکنم در بین تمامی فروم هایی که مدت زمانی میهمانشان بوده ام، انجمن پی سی ورلد در مجموع و بدون در نظر گرفتن استثناها با سعه صدر ترین مدیرها رو داره.
وقتی کاربری رو اخراج کردن، ندیدم حرمت هارو از بین ببرن.
تا حد ممکن اجازه ندادن بحث های خاله زنکی، فضا رو تحت تاثیر قرار بده.
و یک احترام متقابل بین کاربران و مدیران دیده میشه و مهم ترین ویژگی که من میبینم:
عدم وجود نگاه از بالا به پایین هست. (چیزی که در فضای واقعی و مجازی کشور ما به وفور در همه جا دیده میشه)
و خوشحالم در این آخرین مقصد مجازی میتونم با آرامش مدتی بمانم و با خاطره ای خوش با این فضا وداع کنم ...
اعتراف میکنم که اصلا شنای حرفه ای بلد نیستم و فقط کمی بلدم زیرآبی برم و کرال سینه و پشت بلدم.
اعتراف میکنم که از عنکبوت شدیدا متنفرم و بدم میاد
اعتراف میکنم که اگر ثروتمند بودم، خرج کردنم فقط برای لوازم های تکنولوژی و خانه های مدرن میشد. ماشین های مورد علاقم و هیچ تفریح نادرستی نمیکردم
اعتراف میکنم که اگر از کسی ناراحت بشم هیچوقت فراموش نمیکنم، کینه ای نیستم ولی آلزایمر هم ندارم!
اعتراف میکنم که چند ماه پیش تو یه جایی بی تربیتی کردیم، خصوصا نسبت به مدیر Sir0c0 عذر میخوام من... نفهم بودم و شاید هستم هنوز
اعتراف میکنم که ۹۰٪ کارام جوگیریه. یهو کاری رو شروع میکنم، بعد بادم زده میشه و نیاز به شارژ دوباره. مثلا همین کاربر فعال شدنم. و میدونم بزودی فعالیت خوبی در انجمن بازی های کامپیوتری خواهم داشت و یکی دو هفته بعدش، باز بادم زده میشه...
اعتراف میکنم اکثر مواقع بازی کامپیوتری رو به همه چی ترجیح میدم.
اعتراف میکنم وقتی تصمیم به ترک عادت بکنم، خیلی خوب ترکش میکنم.
اعتراف میکنم که حسودم ... ولی عمل منفی انجام نمیدم.
اعتراف میکنم چندین بار در جواب سوالی که پاسخ خاص داشته و من گوش نکردم، الکی گفتم "بله" ضایع بازار شده.
اعتراف میکنم نمیدونم از رقص کلا بدم میاد، یا بخاطر اینه که اصلا بلد نیستم برقصم :-/
اعتراف میکنم عاشق گربه ها هستم و همین الانش ۶تا تو حیاط هست.
کشیشان نا را در بهشت جای دهید :>
Sent from my ST15i using Tapatalk
سلام ...
والا اعتراف که زیاد دارم ، منتها یکی از اون ها که مربوط می شه به انجمن اینه که :
اعتراف می کنم که هروقت به انجمن سر می زنم اولین جایی که چک می کنم قسمت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] انجمنه و هنوز فکر می کنم امکان ناظر شدنم توی انجمن هست![]()
اعتراف می کنم امسالم از سال قبلم بهتر بوده اما اونطوری نبوده که راضی کننده هم باشه
اعتراف می کنم این دنیای الکترونیک گاها خیلی بهتر از بهترین نزدیکانم به دادم می رسه توی امور آموزشی و تربیتی ...
نمونه اش همین تاپیک تجربیات یا آداب معاشرت
اعتراف میکنم تا الان بسیار پیش امده که از خودم پرسیدم چرا بعضی از کاربران به این راحتی به کاربرای دیگه توهین میکنن و شخصیتشون رو تخریب میکنن ...
اعتراف میکنم از کاربرانی که علاوه بر دانش، احترام به دیگران هم در پستهاشون موج میزه بسیار خوشم میاد ...
اعتراف میکنم @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] را انگونه که باید نشناخته ام ....![]()
اعتراف میکنم که روز به روز خواص بیشتری دارن در این انجمن مردود میشن![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)