طبق صحبت های دوستان در روز سرعت دانلود تا یک مگابایت میرسه و در شب هم سرعت 250 هستش
البته در مواردی هم سرعت شبانه بیشتر بوده
بستگی به منطقه و مخابرات داره
طبق صحبت های دوستان در روز سرعت دانلود تا یک مگابایت میرسه و در شب هم سرعت 250 هستش
البته در مواردی هم سرعت شبانه بیشتر بوده
بستگی به منطقه و مخابرات داره
الان از همه جا بهتر چیه واسه ای دی اس ال؟
Sent from my Xperia Arc (LT15i) using Tapatalk 2
دوستان بین سه تا شرکت زیر:
شاتل
صبانت
داتک
کدومشو بگیرم بهتره؟
با توجه به اینکه برام پینگ هم خیلی مهمه...
بعد یه سوال هم داشتم، اینکه چرا 12 مگ 80 گیگ ا ساله صبانت حدود 300 هزار تومنه و 8 مگ 22 گیگ 1 ساله شاتل حدود 350 هزار تومنه؟!
خیلی ممنون می شم که زودتر راهناییم کنید.
در مورد سوال اولت اینکه هیچ تفاوتی ندارن همشون آشغالن! پینگ صبا تا ۴-۵ ماه پیش خوب بود ولی اونم الان افتضاحه
در مورد سوال دوم هم یه جواب بیشتر نمی تونم بدم: به خاطر اینکه شاتل دزده!
lol
پاسخاتون مختصر و مفید بود.
افرادی زیادی بودن که از پینگ هر سه شرکت تعریف می کردن تو یکی از تاپیک های دیگه یه بنده خدایی می گفت پینگ صبا تو سرور eu برای league of legends حدود 120 اینطوراست. حالا نمی دونم امیدوارم افراد بیشتری راهنماییم کنن.
Last edited by V for Vendetta; 20-06-2015 at 12:21.
دوست من به دلیل مشکلاتی که از چند روز پیش از عید توی نت به وجود اومده شما حتی با پینگ عالی هم نمی تونی گیم آنلاین بزنی. پینگ صبا هم تا ۱ ماه پیش از عید بله عالی بود ولی چند ماهی هست مسیر دیتاش عوض شده شده برای همین پینگش شدیدا رفته بالا. مسیرهای خوب گیت وی اینترنت که پینگ خوبی می دن مثل ترکیه و.. چند وقتی هست روی بیشتر isp ها دیگه مشاهده نمیشن برای همین اکثرشون پینگ تایم بالایی دارن چند وقتیه
سلام،
دارم شاتل می گیرم به سه تا دلیل زیر:
1) یکی از آشناهام خیلی تعریف کرد
2) پشتیبان شاتل تضمین کرد پینگم خیلی خوب و بدون لگ باشم.
3) پشتیان شاتل گفت با 8مگش سرعت دانلودم از 1/5 شروع میشه تا 2 مگ بر ثانیه!
حالا من یه 1ماهه می گیرم ببینم چی میشه امیدوارم که همین طور که میگن باشه...
درود خدمت دوستان
تازگی خونه رو عوض کردم و الان منطقه مخابراتی پیام نور (پونک / تهران) هستم. ظاهراً منطقه مخابراتی مذخرفیه و اینترنت نمیده. هم آسیاتک ثبت نام کردم هم مخابرات. هر جفت گفتن رفتی توی صف.
کسی میدونه معمولاً چقدر طول میکشه و آیا راهی هست زودتر به نتیجه رسید؟
درود،
من هم ساکن پونکم و سال هاست از آسیاتک اینترنت دارم. ولی در ماه های اخیر بقدری وضعیت اینترنت خراب شده که قصد دارم از جای دیگه ای اینترنت بگیرم. الان من اینترنت ماهیانه حجمی دارم و فرقی نمی کنه 4 مگابیت بگیرم یا کمتر، سرعت در هر صورت از نیم مگابیت (500/600 کیلوبیت) بالاتر نمیره. البته فکر می کنم مشکل خود مخابرات پیام نوره که هیچ جوری نمی شه راضیش کرد خط (پورت) رو کنترل کنه ...
من ۲ مگ مخابرات گرفتم ۵+۵ گیگ خوبه بنظرتون؟
Sent from my Xperia Arc (LT15i) using Tapatalk 2
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)