تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 10 از 22 اولاول ... 6789101112131420 ... آخرآخر
نمايش نتايج 91 به 100 از 212

نام تاپيک: صندلی داغ بازیسازان !

پروفشنال Hotsun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

احمد دات

1.چرا علاقت نسبت به من کم شده ؟
    2.چرا اینجوری شد؟
    3.چرا اصلا هیچ وقت لایک یا همون سپاس رو نمی زنی ؟
    4.چرا من حس می کنم شما اخلاقت زیاد مردانه نیست ؟
    5.چرا بازی برای اندروید نمیزنی ؟
    6.چرا من نقدای شما رو دوست دارم ؟
    7.چرا بازی های من تو بازار نمیره تو قسمت برگزیده ها اون وقت این بازی اونجا هست
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    8.چرا زمین میچرخه؟
    10.من چیکار کنم موفق بشم؟
    11.نظرت راجب من چیه؟

خسته شدم در آخر نظرت درباره این چند خط چیه؟

کلا موفقیت 5 درصد ایده هست 30 در صد شانس 40 درصد زرنگی25 درصد هم حمایت این شد 100 درصد

کاش مسائل خصوصی رو نمیاوردی اینجا
    1. ازت درخواست همکاری کردم یک سری دلیل آوردی که نمیشه و بازی سازی رو کنار گذاشتی فرداش 6 تا نمونه جدید زدی منم ناراحت شدم رو راست نبودی باهام.

2. فکر کنم تو بیمارستان عوضم کردن وگرنه مسیر زندگیم عوض میشد اینجوری هم نمیشد

3. نمیدونم واقعاً , یه دفعه چند تا زدم همه کف کردن

4. چون از نزدیک منو ندیدی, احسان از موقعی که چند بار منو دیده ببین چجوری باهام صحبت میکنه.

5. کی میگه برای اندروید نمیزنم یک سال و نیم بیشتره گوشیمو عوض کردم دارم روی اندروید مانور میدم. یه چیزی هست به نام Brain Storming با این تکنیک تو یکی دو روز یه دفتر 100 برگ ایده برای موبایل پر کردیم ما

6. حتماً بدردت خورده دیگه

7. خدایی قابل مقایسه نیستن عاخه شوخی کردم باو این سوال رو یادم میمونه از خودت بپرسم

8. وات د فاک من تا الان فکر میکردم زمین صافه

9. جا انداختی این شماره رو

10. به نظرم اینجوری ادامه ندی بهتره , برو چیزای جدید رو تجربه کن , مثل کار تو یه تیم دیگه یا یه چیز دیگه کلاً مثل طراحی 3 بعدی کاراکتر مثلاً (اگه تجربش رو نداری)

11. استعدادت خوبه و همینجوری یه ضرب داری پیشرفت میکنی, یاد بازی اولیات میوفتم گریم میگیره , یه بار میخواستم 2-3 تا شماره بزنم این دفعه خوبیاش رو بنویسم بعد بگم به جز اینا کلاً بازیتو عوض کن همش ایراده ولی الان خیلی خوب کار میکنی

خسته نباشی, این جمله هم تو ایران خیلی متغیره یکی 100 درصد حمایت میشه هیچی هم نمیشه آخرش , یکی حمایت نمیشه ولی با زرنگی موفق میشه و غیره..... البته متاسفانه

Reza Azimy_RW
    نه نه اصلا قرار نیست دعوا شه . تو هم روی صندلی داغ هستی من هرچی سوالهای داغتر بپرسم بهتره رو منظوری برداشت نکن اطفاقا من خیلی سوال دارم به دل نگیر

چند تا سوال داغ دیگه :
    1_ اون پروژه صدا سیما رو خداییش چجوری گرفتی ؟ اخه نه مدلسازی نه انیماتوری نه ... عایا پارتی داشتی ؟ یا طبق معمول زیاد از خودت تعریف کردی ؟

2_ تغریبا هیچ وقت نمونه کاری از خودت نزاشتی(قبل از این شیدرا) دلیلش چیه( جز از fpsc ) ؟ کلا میتونی بگی من تو فلان بخش بازیسازی کاملا حرفه ای هستم ؟ اگه آره اون کدوم بخشه ؟

3_علاقت بیشتر به چه سمتی بود و شرایط واست چی پیش آورد ؟! (مثلا من خودم علاقم توی رندر و خلق گرافیک خفنه ولی شرایط باعث شد همه فن حریف شم )

4_ اگه بخوان بخرنت ( یعنی مثلا از طرف دولت که به نفعشون یه بازی یا حرفی بزنی) خودتو میفروشی ؟ چند ؟

قضیه دعوا رو که شوخی کردم هر چه دل تنگتان میخواهد بپرسین.

1- خداییش دوستم رفته بود پشت بوم خونشون یه فیلم گرفته بود توش هلیکوپتر انداخته بود نمونه کارش رو بردیم نشون دیدن گفتن میخوان ولی بهتر. من هم خودم شخصاً مدلش رو زدم , اصلاً کی گفته من مدلسازی بلد نیستم . در ضمن موقعی که کارگردان تایید داد من اصلاً اونجا نبودم تعریف کنم یادم باشه یه تاپیک بزنم مدل هام رو توش بذارم حال کنید مایا + مکس + مادباکس + Zbrush همه رو کار میکنم و به ترتیبی که نوشتم بلدم(چیزای دیگه هم کنارش هست ولی خیلی شناخته شده نیستن که بگم).

2- راست میگی , عاخه خیلی از کارا رو برای دیگران زدم و اجازه پخشش رو نداشتم برای همین نمیشده نمونه بذارم. در واقع کار اصلی من Level Design هست . کار لول دیزاینر چیدن محیط و سناریوهای داخل بازیه و باید از همه چیز یه سر رشته ای داشته باشه, برای مثال اگه از مدل سازی چیزی بارش نباشه نمیتونه لول رو بهینه بچینه و یا اگر برنامه نویسی ندونه نمیفهمه چجور لول رو تنظیم کنه که هوش مصنوعی توش به بهترین شکل کار کنه و همینطور در مورد رنگ بندی و گرافیک و غیره. دیگه خودتون بهتر میدونید

3- علاقه ام نمیدونم تو چی بود ولی هر چی بود برنامه نویسی نبود خیلی. کلاً الان خیلی کارا میکنم. همین بازی پیشینیان رو نشونت بدم خودم شخصاً چه کارا براش کردم سکته رو زدی

4- حرفی که سعی میکنم نزنن مگر اینکه بخواد به قیمت جونم تموم شه بازی هم اگر بسازم براشون قطعاً نمیذارم کسی بفهمه من توش دست داشتم مسخره نیست؟ با این جوابای مسخره الکی فقط داره Over Heat میشه صندلیه میترسم ذوب بشه به بعدی نرسه

یکی یه چیز باحال گفت : شوخی موقعی شوخیه که آخرش نگی شوخیه.
    متاسفانه خیلی مواقع من خواستم شوخی کنم ولی چون لحن توی متن منتقل نمیشه فکر کردین جدیه برای همین از این به بعد میگم شوخیه الکی کسی برداشت اشتباه نکنه. با دوستام که هستیم انقدر چرت و پرت میگم بعضی مواقع دیده شده پهن زمین شدن از خنده همچین آدمی هستم من

2. 6 کاربر از Hotsun بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال S.R Download's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آقا منم چند تا سوال دارم

1. تو تاپیکم پست گزاشته بودی "
    Co-Op هم بذاری خیلی بی بدیل میشه
    " این کلمه بی بدیل یعنی چی ؟؟؟؟

2. در حال حاضر بازی آنلاین پر سود تره یا آفلاین ؟؟؟
    3. PC یا کنسول ؟؟ ( برای گیم )
    4. اندروید یا آی او اس ؟؟؟
    5. کدوم از همه بیشتر مهم تره ؟ گرافیک ؟ داشتان یا گیم پلی ؟؟؟؟

4. 2 کاربر از S.R Download بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن توسعه و ساخت بازی lord arthas's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

نظرت راجعبه من چیه ؟ ( با اینکه میشناسیم کامل تقریبا و کلی نا امیدت کردم : )) )
    به نظرت تو کدوم رشته ادامه بدم ؟ : |
    چند سالته دقیق ؟
    تو فقط تاحالا یک بازی که ساختمو دیدی ، خوب بود ؟ ( البته برا ایکس سال پیشه )
    اموزشای شیدر نویسیم خوبه ؟

6. 2 کاربر از lord arthas بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Hotsun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

S.R Download

1. تو تاپیکم پست گزاشته بودی "
    Co-Op هم بذاری خیلی بی بدیل میشه
    " این کلمه بی بدیل یعنی چی ؟؟؟؟

2. در حال حاضر بازی آنلاین پر سود تره یا آفلاین ؟؟؟
    3. PC یا کنسول ؟؟ ( برای گیم )
    4. اندروید یا آی او اس ؟؟؟
    5. کدوم از همه بیشتر مهم تره ؟ گرافیک ؟ داشتان یا گیم پلی ؟؟؟؟

1.بدیل از کلمه بدل گرفته شده یعنی بازیت تک میشه. عاخه بازی اون سبکی Co-op ندیدم خودم.( بی بدیل = بی همتا )

2. جفتش اگه خوب باشه با تبلیغات خوب میتونه سود خوبی داشته باشه.
    3. فقط PC ( فقط محض اطلاع : به جز PC چند تا کنسول خر هم دارم , کنسول فقط به خاطر انحصاری خریدم)
    4.اندروید با آی او اس
    5. همین الان یه بازی با داستان و گیم پلی خوب ولی گرافیک آشغال بزنن قطعاً فروش عالی میتونه داشته باشه ولی گرافیک بالا باشه بازی همه چی تمومه.

lord arthas
    نظرت راجعبه من چیه ؟ ( با اینکه میشناسیم کامل تقریبا و کلی نا امیدت کردم : )) )
    به نظرت تو کدوم رشته ادامه بدم ؟ : |
    چند سالته دقیق ؟
    تو فقط تاحالا یک بازی که ساختمو دیدی ، خوب بود ؟ ( البته برا ایکس سال پیشه )
    اموزشای شیدر نویسیم خوبه ؟

خوبه خودت میدونی فقط یکم انگیزه نداری و بیخیالی ( تو همه چیز) بقیه خصوصیاتت همه حرف ندارن
    هر رشته ای که واقعاً علاقه داری و میتونی وسطای دانشگاه تو اون زمینه کار پیدا کنی.
    دقیق 6 شهریور 1371 به دنیا اومدم خودت حساب کن
    بازی خوب بود , اگه آدم کوچولو رو میگی که ایده هاش رو خودم دادم بد پیش نرفتی انصافاً, بازی بازم ازت دیدم فقط یکم داینامیک بازیات باید بیشتر بشن فکر میکنم خیلی خشک هستن.
    آموزش شیدر نویسیت؟ کو ؟ کجا ؟ چند؟

تا میتونید ازم بپرسید این شاید آخرین فرصت زیر زبون کشیدن از من باشه ها

8. 2 کاربر از Hotsun بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال S.R Download's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

1.بدیل از کلمه بدل گرفته شده یعنی بازیت تک میشه. عاخه بازی اون سبکی Co-op ندیدم خودم.( بی بدیل = بی همتا )
    ببخشید داداش من ادبیات یکم ضعیفه فکر کردم غلط املایی نوشتی !!

10. 2 کاربر از S.R Download بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن توسعه و ساخت بازی lord arthas's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

به نظرت بازی سازیو ول کنم برم طراحی وب ؟ جوابت هرچی بود چرا ؟ : |
    اموزشام تو قسمت اموزش های فروم هست : ))

12. 2 کاربر از lord arthas بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز M0hsen3D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

اینجا چه خبره؟؟؟

اهان فهمیدم...

خب منم چند تا سوال از دوست خوبم پیام بپرسم از دوستان دیگه که رد شد و فرصت نشد

به نظرت ماپیشرفتمون نسبت به تلاشمون چطوری بوده؟ ایندقدری تلاش کردیم که نمونه های خارجیمون برای موفقیتشون کردن؟

فکر میکنی آینده کاریت در نهایت چجوری رقم میخوره؟ (واسه خورت کار میکنی, فریلنس کار میکنی, به تیم ها و شرکت های خارجی میپیوندی و ...)

بازی که بیشترین ع* کف رو تو ایجاد کرده تو این چند وقت اخیر؟

الگو تو بین بازیسازان؟ و چرا این شخص؟

چطور شد که اینجوری نشد؟

نظرت در مورد من چیه؟

نظرت در مورد پیشرفت من چیه؟

به نظرت اینجا میشه یه کارایی کرد یا نه باس زد به چاک؟

نظرت در مورد فعالیت بچه های اینجا چیه؟

اعتماد به سقفت در چه حده؟

دمای صندلی از اول تا الان؟ (سه گزینه: نزدیک به خورشید, خورشید, بالاتر از دمای خورشید)

زیاد جوگیر میشی یا نه؟

اهل ورزش و تفریح ها و چیزای کلا غیر گیم هستی یا نه؟

اخرین جایی که مسافرت رفتی کجا بود؟چقدر تو مسافرتت از فکار مرتبط با گیم دور شدی؟

زندگی بدون گیم و فیلم و از این دست سرگرمی هارو چجوری تصور میکنی برای ماهایی که زندگیمون باهاش پیوند عمیق داره؟

امیدوارم موفق باشی

14. 2 کاربر از M0hsen3D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال aliscan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    ♥کرمـــان♥

پيش فرض

ـــــــلام

به به پیام جان نشسته روی صندلی
    قرار چندتا سوال از احسان بپرسم که وقت نشد سر بزنم به انجمن از پیام می پرسم

این سوال باب شده : نظرت در مورد من چیه؟ منم می پرسم

بیشتر تو چه زمینه ای از بازیسازی فعالیت میکنی و تو کدومش تخصص صد در صد داری؟

بازی Harvest Moon کنسول PS1 رو بازی کردی؟اگه آره نظرت در موردش چیه؟

کدوم بازی از دیدگاهت حرفه ای روش کار شده؟

دوست داری انفرادی کار کنی یا تیمی؟

نظرت در مورد آموزش دادن چیه؟دوست داری به کسی آموزش بدی یا حوصله اینکار رو نداری؟

نظرت در مورد بچه های انجمن؟

چی شد اومدی این انجمن و وقت گذاشتی واسه نقد کارهای دوستان؟

واسه آینده چه برنامه ای ردیف کردی واسه خودت؟

کدوم سبک بازی رو می پسندی؟

چه جوری با بازیسازی و شاخه هاش آشنا شدی؟

در حال حاضر مشغول چه کاری هستی؟

دیگه بسه گفتم سوالام زیاد شه حوصله ات سر میره،در آخر هر چه دل تنگت می خواهد بگو

موفق باشی پیام جان

16. 2 کاربر از aliscan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن توسعه و ساخت بازی Reza Azimy_RW's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    بی سرزمین تر از باد

پيش فرض

یه چیزی هست به نام Brain Storming با این تکنیک تو یکی دو روز یه دفتر 100 برگ ایده برای موبایل پر کردیم ما
    فک نکنم دو تا ایده به درد بخور توش باشه
    به هر حال یه چند تا صفحشو در اختیار ملت قرار بده دعات میکنن دوباره با همین تکنیکه 100 صفحه پر کن

18. 3 کاربر از Reza Azimy_RW بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Hotsun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

lord arthas

به نظرت بازی سازیو ول کنم برم طراحی وب ؟ جوابت هرچی بود چرا ؟ : |
    اموزشام تو قسمت اموزش های فروم هست : ))

هر چی که بیشتر حال میکنی؛ آدم بیل زدن هم با علاقه انجام بده بهتر نتیجه میگیره تا اینکه مهندس باشه و حال و حوصله اش رو نداشته باشه.

آموزش ها رو دیدم بد نیست ولی یکم سریع رفتی روی شیدر نویسی بد نیست اول بگی شیدر چی هست کلا بعد بری روش نوشتنش. به خیلیا که ادعای ساخت بازی دارن بگی شیدر رو تعریف کن مثل بز نگات میکنن در ضمن توی شیدر یونیتی هیچ حرفی از Compute shader نزدی یکم ناامید شدم از تکنولوژی های روز عقبی. ولی در کل هر کسی این کارار رو نمیکنه امیدوارم قَدرِتو بدونن کسایی که میخونن.

M0hsen3D

1به نظرت ماپیشرفتمون نسبت به تلاشمون چطوری بوده؟ ایندقدری تلاش کردیم که نمونه های خارجیمون برای موفقیتشون کردن؟

2فکر میکنی آینده کاریت در نهایت چجوری رقم میخوره؟ (واسه خورت کار میکنی, فریلنس کار میکنی, به تیم ها و شرکت های خارجی میپیوندی و ...)

3بازی که بیشترین ع* کف رو تو ایجاد کرده تو این چند وقت اخیر؟

4الگو تو بین بازیسازان؟ و چرا این شخص؟

5چطور شد که اینجوری نشد؟

6نظرت در مورد من چیه؟

7نظرت در مورد پیشرفت من چیه؟

8به نظرت اینجا میشه یه کارایی کرد یا نه باس زد به چاک؟

9نظرت در مورد فعالیت بچه های اینجا چیه؟

10اعتماد به سقفت در چه حده؟

11دمای صندلی از اول تا الان؟ (سه گزینه: نزدیک به خورشید, خورشید, بالاتر از دمای خورشید)

12زیاد جوگیر میشی یا نه؟

13اهل ورزش و تفریح ها و چیزای کلا غیر گیم هستی یا نه؟

14اخرین جایی که مسافرت رفتی کجا بود؟چقدر تو مسافرتت از فکار مرتبط با گیم دور شدی؟

15زندگی بدون گیم و فیلم و از این دست سرگرمی هارو چجوری تصور میکنی برای ماهایی که زندگیمون باهاش پیوند عمیق داره؟

امیدوارم موفق باشی

شماره زدم راحت بشه تشخیص

1.خیلی از ایرانیا که با توجه به شرایط علمی افتضاح کشور تو زمینه بازیسازی ترکوندن خارجیا که تلاش رو گای*دن برای بازی کرایسیس بود میگفتن یه سریشون چند ماه نرفتن خونه سر کار میخوابیدن که توی رفت و آمدها وقت تلف نشه

2.فکری نمیکنم در موردش فقط عین گاو باید کار کنیم هممون

3. این چند وقت اخیر از نظر فنی Wolfenstein The new Order بود که لعنتی باعث شد با خاک یکسان شم از نظر داستانی هم که Last of Us رو وقتی بازی کردم تو 15 دقیقه اولش از نظر احساسی کاری کرد باهام که اشک تو چشام جمع شد( 3 دفعه این تیکه رو رفتم هر 3 بارش هم اینجوری شد)

4.جان کارمکِ 10 سال پیش یَک آدم بی شعوریه از همه زمین و زمان 20 سال جلوتر فکر میکنه

5. نمیشه لعنتی؛ انگار نشدن تبدیل شده به قانون زندگی تو این کشور

6.بعضی مواقع یکم ادعا میزنی ولی خودت بعد چند ماه میگی بد بود کارم اون موقع , البته این نشونه خوبیه و باعث شده من در موردت این فکر رو بکنم که همیشه در حال پیشرفتی.

7. با بوگاتی داری تخت گاز میری.

8.اینجا هم میشه یه کارایی کرد ولی نه به صورت تیمی چون همیشه کسانی هستند که کار رو نابودی بکشونن.

9. فعالیت کم شده کسایی که کارای دیگه بلد بودن رفتن دنبال نون از اون راه ها و یه عده هم موندن بلکه اتفاقی بیوفته

10. یعنی تو نمیدونی؟ ولی خدایی اعتماد به سقف در حد کارایی هست که میکنم و اگر فکر میکنید زیاده پس کارایی که میکنم سطحشون بالاست

11. فکر کنم مال من از بالاتر از دمای خورشید هم بالاتره از هیچکی انقدر سوال پرسیده نشده بود تا الان

12. کلاً تو جو گیر کردم همیشه

13.اهلش هستم وقتش رو ندارم

14.فکر کنم بعد از شونصد سال دوباره رفتیم شمال آخرین بار , کلاً همه چی رو شبیه گیم میدیدم

15. اون رو دیگه بهش نمیشه گفت زندگی , بهش میگیم زنده موندن

منم امیدوارم همه موفق بشن.

aliscan
    ـــــــلام

به به پیام جان نشسته روی صندلی
    قرار چندتا سوال از احسان بپرسم که وقت نشد سر بزنم به انجمن از پیام می پرسم

این سوال باب شده : نظرت در مورد من چیه؟ منم می پرسم

بیشتر تو چه زمینه ای از بازیسازی فعالیت میکنی و تو کدومش تخصص صد در صد داری؟

بازی Harvest Moon کنسول PS1 رو بازی کردی؟اگه آره نظرت در موردش چیه؟

کدوم بازی از دیدگاهت حرفه ای روش کار شده؟

دوست داری انفرادی کار کنی یا تیمی؟

نظرت در مورد آموزش دادن چیه؟دوست داری به کسی آموزش بدی یا حوصله اینکار رو نداری؟

نظرت در مورد بچه های انجمن؟

چی شد اومدی این انجمن و وقت گذاشتی واسه نقد کارهای دوستان؟

واسه آینده چه برنامه ای ردیف کردی واسه خودت؟

کدوم سبک بازی رو می پسندی؟

چه جوری با بازیسازی و شاخه هاش آشنا شدی؟

در حال حاضر مشغول چه کاری هستی؟

دیگه بسه گفتم سوالام زیاد شه حوصله ات سر میره،در آخر هر چه دل تنگت می خواهد بگو

موفق باشی پیام جان

درود بر تو

ممنون از اینکه فرقی قائل نمیشی بین بچه ها

نظری ندارم , از بس که ساکتی چیزی ازت ندیدم بخوام نظر بدم عاخه

تو کیفیت و بهینه سازی و لول دیزاین بیشتر فعالیت میکنم ولی هیچ کس تخصص صد در صد نداره تو هیچی هیچ زمانی

متاسفانه Harvest Moon رو بازی نکردم

من کی باشم که بخوام بگم رو چی حرفه ای کار شده رو چی نشده ولی فکر کنم یه مدتیه گیم پلی ها افت کردن.

انفرادی که کاری نمیشه کرد, تیمی باید کار بشه ولی تیم ضعیف باشه خیلی بدم میاد

یه خصوصیت بدی که دارم اینه که دوست دارم همه چیز رو به همه بگم , البته تلفنی یا حضوری. انقدر نصیحتم کردن بقیه چند وقتیه کمتر این کار رو میکنم, کلاً آموزش رو خیلی دوست دارم به شرطی که طرف هم پی گیر باشه, چندین بار شروع کردم به یاد دادن طرف هم کلی حال کرده ولی وسطا بیخیال بازی سازی شده

بچه های خوبی هستن ولی یکم زیادی سوء برداشت میکنن

همینجوری اومدم این انجمن دیدم کلی آدم فعال هست و منم نقد کردم دیگه , پیشرفت بقیه پیشرفت منم هست.

فعلاً دارم بودجه جمع میکنم برای بازی ها , تا کلی سال آینده ایده ساخت بازی دارم خوشبختانه.

FPS اکشن یه چیز دیگست ولی در کل فرق زیادی قائل نمیشم بیشتر سبک ها رو دوست دارم.

به روش کاملاً ت*ماتیک همینجوری با آموزش های مسخره ی 3DGame Studio مسخره تر از آموزش ها شروع کردم رفتم جلو بیشتر مقاله های خارجی کمکم کرده.

خیلی سوال حساسیه فقط در این حد بدون که دارم جر میخورم همزمان 5 تا پروژه از بازی و انیمیشن گرفته تا فیلم کوتاه

خودت تکی دما رو کلی بردی بالا.

باشه , بچه ها بدون هیچ حاشیه ای فقط کار کنید و مگویید چیست کار

ممنون شما هم همینطور.

Reza Azimy_RW
    فک نکنم دو تا ایده به درد بخور توش باشه
    به هر حال یه چند تا صفحشو در اختیار ملت قرار بده دعات میکنن دوباره با همین تکنیکه 100 صفحه پر کن

قانون Brain Storming اینه که هر چی ایده چرت و پرت تر بهتر
    اون ایده ها رو بدم که همه فحش میدن

توصیه میکنم بچه ها برن این تکنیک های ایده پردازی و حل مشکل رو یاد بگیرن و منافعش هم بدونن و مثلاً الکی ایده ندن فکر کنن چی شده حالا

اگه نمیدونید دنبال چی بگردین میتونید موارد زیر رو سرچ بزنید:
    Brain Storming - Reverse Brain Storming - Lotus Blossom - Gordon method - Scamper - DOIT -Collective Notebook Method

اینا تکنیک های خیلی قوی برای حل مشکل و یا ایده پردازی(هر دو جا کاربرد دارن) هستند که به شدت از خود بازی سازی میتونه مهم تر باشه.

چند تا دیگه بپرسین خودم فکر کنم انجمن ذوب میشه

20. 6 کاربر از Hotsun بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •