نام کاربری
sorooshcz
لطفا هر ۳ گیگ رو بررسی کنید.
من فقط با L2TP میتونم وصل بشم، بخاطر محدودیت های مخابرات.
Sent from my ST15i using Tapatalk
نام کاربری
sorooshcz
لطفا هر ۳ گیگ رو بررسی کنید.
من فقط با L2TP میتونم وصل بشم، بخاطر محدودیت های مخابرات.
خدمت شما
Report 1
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Report 2
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشید.
طبق عکس شما برای هر گیگابایت، مقدار 10K اعتبار داده میشه، حالا بررسی کنیم نتایج رو. چون من 3 گیگ خریدم و مقدار کلی مجموع شده 30K
الان شما دقت کنید به عکس اول ردیف دوم، اون اتصال از طرف من به این جزییات هست:
ترافیک کلی مصرفی: 183.64 ~ 184MB که اگر به نسبت بگیریم شما 10000 واحد برای هر 1GB واریز میکنید، میشه 1840 واحد ولی از من 2271 واحد کم شده!!!یعنی باز حدود 25% بیشتر از مقدار واقعی مصرف شده!
نمونه ای دیگر:
ترافیک مصرفی در ردیف 5، میشه عکس شماره 8 من:
توی این عکس، مصرف من به مگابایت: 183.12 ~ 184MB بوده ولی در اکانتینگ از من 2418 واحد کم شده در حالی که باید حدود 1850 واحد کم میشد!
همچنین اگر دقت کنیم، تو دو عکس، یکیشون مقدار دانلود بیشتر و آپلود کمتری داره ولی در کل مجموع دریافت و ارسال نزدیک به همی دارن، در صورتی که توی اکانتینگ اتصال دوم بیشتر از اتصال اول کنتور بیشتر انداخته! یعنی اینکه احتمال زیاد کنتور دانلودتون زیادی میندازه(یا حداقل بیشتر از آپلود کنتور میندازه با فرض اینکه آپلود هم کنتور میندازه)!
بررسی کنید و ایراد رو رفع کنید!! علی القاعده من باید حدود 600مگ اضافه بگیرم بخاطر این باگ!
دقت کنید به تصویر زیر، کانکشنهای خودم رو با کانکشن های اکانتینگ مقایسه کردم:
محتوای مخفی: تصویر مقایسه
Last edited by soroosh_cz; 19-07-2015 at 02:33. دليل: اضافه کردن مقایسه تصویری!
با سلام یوزر شما بررسی گردید.
مشکل مرتفع گردید.
حجم مورد نظر به پنل کاربری شما اضافه گردید .
موفق باشید .
Last edited by frozen01; 20-07-2015 at 17:55.
تشکر میشود
سلام. من با اکانت تست شما که امتحان کردم پینگ زیر 135 نمیاد.
با سلام
در مورد پینگ در توضیحات در سایت رو اگه خونده باشید چند متغییر در پایین امدن پینگ وجود داره.
1. پینگ شما تا خود سرور ما
2. پینگ داخل سرور تا سرور گیم شما
3. در جریان باشید در سرور های ما متغییر پینگ تا سرور ها گیم معتبر در اروپا حدود 90 تا 100 است .
موفق باشید .
من با اکانت تست شما وقتی پینگ میگیرم 150 میده ولی داخل بازی CS:GO یا Red Orchestra یا Insurgency هیچ تغییری نمیکنه، علت چیه؟
Last edited by pinkdreammss; 24-08-2015 at 18:24.
با سلام .
اول مطمیین بشید که سروری که دارید پینگ میگیرید و به شما پینگ 150 میده همان سروری هست که در بازی بهش وصل میشید .
تو بازی هایی مثل CS:GO یا Insurgency نمیشه سرور انتخاب کرد و به صورت رندم به یه سرور متصل میشه. در ضمن سرورهاتون مشخص نیست که هرکدوم برای کدوم کشور هستن.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)