سلام
در این دستگاهها , ممبران یک ورودی داره و2 خروجی
خروجیِ وسطی همون فاضلاب هست
خروجی کناری همون آبِ فیلـتر شده هست که سختیش بسیار کم شده
سلام
در این دستگاهها , ممبران یک ورودی داره و2 خروجی
خروجیِ وسطی همون فاضلاب هست
خروجی کناری همون آبِ فیلـتر شده هست که سختیش بسیار کم شده
سلام
با بررسی هایی که در نت انجام دادم , ظاهراً بعضی از ممبرانها فاضلابش به شکلی که گفتم نیست
بهتره شما با آزمایش زیر لوله ی فاضلاب رو مشخص کنین
1- شیلنگهایی به هر 2 خروجی ممبران وصل کنین
2- آب ورودیِ دستگاه رو وصل کنین
3- اون شیلنگی که آبِ بیشتری ازش میریزه همون فاصلاب هست . اونی که آب بسیار کمی ازش خارج میشه همون آبِ تصفیه شده هست
========================================
شیلنگهای این دستگاه شبیه همدیگه هست و جای همدیگه هم نصب میشن پس بهتره قبل از جدا کردنِ شیلنگها با ماژیک ضد آب شماره بزنیم روی شیلنگ و محل نصبش تا بعداً اشتباهاً جای دیگه نصبش نکنیم
مثلا شیلنگِ آب ورودی که به فیلتر شماره یک وصل شده , روی شیلنگ بنویسیم 1 و روی جای نصبش هم بنویسیم 1
به همین ترتیب باید همه ی شیلنگها شماره گذاری باشه
Last edited by MOHAMMAD_ASEMOONI; 26-05-2017 at 18:01. دليل: تصحیح
عذر میخام چند تا نکته رو باید توضیح بدم جسارت نباشه
قلم TDS سنج سختی آب رو نمی تونه اندازه بگیره فقط میزان ذارت معلق (یا درست تر جامدات غیر محلول) رو اندازه میگیره
TDS مخفف Total dissolve solid هست
برای آب آشامیدنی مقدار مجازش از طرف WHOیا سازمان بهداشت جهانی زیر ۵۰۰ ppm تعیین شده.
ولی پیشنهاد داده که آب مصرفی بهتره زیر ۱۵۰ باشه میزان ذرات معلقش.
سختی که شما بهش اشاره می کنید و توصیه شده زیر ۱۰۰۰ یا بهتر بگم زیر ۶۰۰ باشه رو با نام TH می شناسن و سختی کل هست و تعیین اون بر اساس تعیین میزان کلسیم (بیشتر استفاده میشه برای تعیین سختی کل) در آب اندازه گیری بشه که فقط در آزمایشگاه امکانش هست و این دستگاههایی که وجود دارن امکان گرفتن میزان سختی کل رو ندارن(این موردی هست که باعث سنگ کلیه میشه و اون جرم سخت ته کتری یا میزان رسوبی که روی دوش حمام. شیر آب می مونه هست و ربطی به TDS نداره. ممکنه یه آب TDS ش ۱۵۰ باشه و شیرین و بدون بو باشه ولی سختی بالایی رو داشته باشه که سختی اون با دستگاه اسمز معکوس یا همین تصفیه ممبران از بین میره).
یه فاکتور دیگه که برای آب استفاده میشه ولی جایی بهش اشاره نمی شه و بیشتر برای کشاورزی بیان میشه EC یا میزان هدایت الکتریکی آب هست. به عبارت ساده میزان شوری آب( که بیشتر سدیم در اون تاثیر داره ولی پتاسیم هم در میزان هدایت الکتریکی آب تاثیر داره که مزه آب رو تلخ میکنه). سازمان بهداشت جهانی واسه EC استانداردی نداده بدین صورت که شما آبی رو که تا Ec حدود ۱۰۰۰ باشه مصرف میکنید و متوجه طعم شوری اون نمیشید ولی اگه حدود۲۰۰۰ باشه متوجه لب شور بودن آب میشید. رابطه ای بین EC و TDS هم هست تقریبا ضریب داره و توی آبهای مختلف فرق میکنه ضریبش بین ۱.۵ تا ۲ هست یعنی آبی که Tds ش ۲۵۰ باشه EC ش حدود ۴۰۰تا۵۰۰ هست. اینو هم با قلم و دستگاههایی سیار میشه اندازه گرفت.
به طور مثال EC آب تصفیه خانگی حدود ۲۵۰ هست و TDS ش هم حدود ۱۰۰
آب لوله شهری آزمایش کردم EC حدود ۱۲۰۰ و TDS حدود ۶۰۰ و دارای مزه بسیار بدی هست برای من که عادت کردم به آب تصفیه شده ولی خیلی ها همین آب رو مصرف میکنن
بهتره آبی رو مصرف کنید که TDS اون زیر ۱۵۰ باشه.
از لحاظ آلودگی میکروبی و .... هم اداره های فاضلاب روستایی و شهری هر هفته یا چند روز یک بار نمونه برداری می کنن و مشکلی داشته باشه اون اب رو از منابع جدا می کنن.
البته احتمال خطا هم دارن که خودم آدم باید احتیاط کنه.
برای مصرف آب چاههای کشاورزی که شیرین هستن خیلی احتیاط کنید چون احتمال آلودگی شون بالاس(اگه لازم دونستید در این مورد هم اطلاعاتی که دارم رو اینجا میزارم)
البته آلودگی های خیلی زیادی هست که باید در نظر گرفته بشه برای آب که با همین دستگاههای تصفیه از بین میرن
مثلا
آلودگی نیترات (عوارض خاص خودش رو داره)
آرسنیک (سرطان زا)
فلزات سنگین (که سرطان زا بودن و خیلی از بیماری های دیگه)
فلوراید (پبیماری های دهان و دندان)
و.....
با سلام
بنده یه دستگاه تصفیه اب اکو دارم
چنتا سوال دارم
فیلتر مارک خوب چه مدلی هست؟؟ چه مارکی خوب هست؟؟
اموزش عوض کردن فیلتر بزارید ممنون میشم؟؟
3 تا فیلتر باید عوض کنم یا 2 تا ؟؟
ممنون میشم راهنمایی کنید..
سلام
1- کسانی که در ایران هستند و تجربه دارند جواب میدند . بنده اونهائی که بسته بندی باکیفیت داره و روی خود فیلتر هم مارک یا اسم شرکت حـک شده رو ترجیح میدم
باکیفیت ترین نوع,آمریکائی اصل هست و از همه گرانتر
هر فیلتری که باز هست و روکش نایلون هم نداره از همه بنجل تر و غیر بهداشتی تره
اونهائی که بسته بندیشون کیفیتش پائینه هم بنجل هست
فیلتر دوم که گَردِ ذغال توشه باید قبل از نصب شسته بشه تا آبِ سیاهش نره توی فیلترهای بعدی
باید از بالاش آب بریزین داخلش تا آب سیاه کاملاً خارج بشه و پائینش و آب زلال خارج بشه ازش
روش تعویض خیلی ساده هست 2و 3 -
برای فیلترهای یک و دو سه ,با آچار مخصوص فیلتر رو باز میکنین و میشورینش و فیلتر نو رو نصب میکنین
مراقب باشین فیلتر کج قرار نگیره داخل جاش وگرنه درست تصفیه نمیکنه . باید کاملاً عمودی باشه . فیلتر دوم هم نباید سر و ته بسته بشه
فیلتر چهارم هم که ممبرانه و در صفحات اول توضیحش هست
5 و 6 هم ساده هست . ضامن شیلنگ رو فشارمیدین داخل و شیلنگ رو درمیارین . بعدش چیزی که به دو سر فیلتر پیچ شده رو باز میکنین و میبندین روی فیلتر نو (باید کمی تفلون بپیچین دورش تا بعد از نصبش چکه نکنه )
زمان تعویض فیلترها بستگی به کثیفی آبِ ورودی داره . در صفحات قبل توضیحاتش هست
کلیپهای آموزش تعویض فیلترها
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بنده فیلترهای 5 و 6 رو بعد از شش ماه شستشو میدم و نصب میکنم تا دو سه سال هم میتونه کار بده
بایدآب تمیز بفرستین توی فیلتر و یک دقیقه تکونش بدین و بعدش با فشار آب بزنین توش تا رسوبها بیاد بیرون . پنج شش بار باید نکرار کنین تا خوب تمیز بشه
ممبران هم بهتره 6 ماه یک بار باز بشه و دربیاد و جاش رو بشورین
در جاهایی مثل تهران و کرج ,خروجی ممبران تا 7ppm هم ممکنه پائین بیاد که معنیش اینه که سالمه
در اهواز و آبادان و خرمشهر و اینها شوری آب زیاده و ممکنه ممبران نو خروجیش کمتر از 40ppmنشه
پس عمر ممبران هم به این بستگی داره که آب منطقه چقدر شوری و املاح دیگه داره و خروجی ممبران در مقایسه با روزی که نو بوده چقدر بیشتر شده
Last edited by MOHAMMAD_ASEMOONI; 03-06-2017 at 16:58.
سلامنوشته شده توسط یکی از دوستان
تشکر از شما
1- درست یادم نیست اما حداقل یکی از 2 خروجی ممبران سوپاپ داره که بسته هست و فقط با فشار آب باز میشه
فکر کنم سوپاپ روی خطی هست که میره فاصلاب
مطمئن نیستم که خروجی آب فیلتر شده هم سوپاپ داره یا نه
اگر با سوزن سوراخش کردین و دائماً باز هست ممکنه آب فاصلاب بیاد توی ممبران
پس اگر با سوزن صدمه دیده باید عوض بشه
در نت گشتم . این عکس میگه که سوکت در این زانو هست و قابل تعویضه. اگر ممبران شما هم اینطوریه پس فقط زانو باید عوض بشه
2- شاید موتور احتیاج به سرویس داره . شاید سوئیچ فشار که باید به موقع پمپ رو خاموش کنه مشکل داره و پمپ رو به موقع خاموش نمیکنه و بهش فشار میاد و صدا میده
شیلنگ خروجی پمپ که معمولا به ورودی فیلتر دوم وصله رو از فیلتر جدا کنین و دستگاه رو روشن کنین باید پمپ با صدای کم و نرمال کار کنه وگرنه مشکل داره
3- بنده در جائی هستم که فشار آب حداکثر به 30 psi میرسه و پمپ رو از برق کشیده ام و مخزن رو هم برداشته ام و سیستم داره بدون مشکل با همون فشار کار میکنه . ظرف میذارم زیر شیر و آب برمیدارم
پس ممبران با اون فشار کم هم میتونه کار کنه
مدلهائی در بازار هست که اصلاً پمپ نداره و کارش هم مشکلی نداره اما فشار هوای تیوبِ توی مخزن آب باید کمتر از نوع پمپ دار باشه تا مخزن بتونه به اندازه ی پر بشه
4- در همین تاپیک ذکر کرده ام که مقدار فاضلابِ خروجی از ممبران چند برابر آب تصفیه شده هست و این دستگاه کلی آب هدر میده و برای همین توصیه کردم شیلنگ فاضلاب رو بذارند توی باغچه یا یک گالن بذارند و آب فاضلاب رو جمع کنند برای گیاهان و حیوانات و غیره
5- خیلیها میگن سختی بین 70 تا 250 ppm يک حد نرمال هست و اصلا فیلتر ممبران نمیخواد و یک فیلتر سه تایی کافی هست تا گل و لای و ذرات معلق در آب رو بگیره یعنی فقط فیلترهای یک تا سه نصب بشه بدون پمپ و ممبران و مخزن
اما اگر آب بوی کلر میده ممکنه سه تا فیلتر اولی نتونه بوی کلر رو بگیره و ممبران لازم باشه
گفته میشه که سختی کمتر از 70 خوب نیست .
بنده تنظیمش کردم روی 110 تا 140
سلام دوستان
این عکس چهارراهی در دستگاه تصفیه آب هست ( در دستگاههای جدید از شیر برقی استفاده میشه به جای چهارراهی)
در صفحات قبل طرز کار چهارراهی و کارش رو توضیح داده ام که آبِ ورودی و در نتیجه آبِ فاضلاب رو قطع میکنه وگرنه هزاران لیتر آب به هدر میره بعد از پر شدنِ مخزنِ دستگاه
در این عکس نحوه ی وصل کردن شیلنگها به چهارراهی رو نشون دادم چون خیلی راحت میشه شیلنگها رو اشتباه وصل کرد و باعث درست کار نکردن دستگاه و هدر رفتِ آب و خسارت مالی زیاد میشه
روی چهارراهی نوشته IN و OUT . حتماً باید طبق عکس بالا باشه
یک سمتِ چهارراهی ضخیمتر از سمت دیگه هست . این هم باید حتماً رعایت بشه (در عکس بالا, قسمت ضخیم پائین و قسمت نازک بالا هست )
روش نصبِ صحیح شیلنگها
شیلنگی که از پمپ یا فبلتر سوم میاد باید وصل بشه به شماره 1
شماره 2 میره برای ورودیِ ممبران ( فیلتر چهارم)
شماره 3 از خروجی ممبران اومده ( آب تصفیه شده )
شماره 4 هم میره برای مخزنِ آبِ دستگاه
سوالی داشتین مطرح کنین
تکراری . لطفا حذف شود ,,,,...,,...
Last edited by MOHAMMAD_ASEMOONI; 24-07-2017 at 17:26. دليل: تکراری
با سلام
تست سنج کیفیت آب شیائومی چطوره؟
Last edited by web2003; 21-08-2017 at 09:06.
سلام
روشی برای ذخیره ی آبِ فاضلابِ دستگاهِ تصفیه آبِ خانگی با استفاده از یک گالنِ 20 لیتری .
1- لوله ای که آب رو میاره برای مخزن. با پیچ گوشتی داغ شده جاش رو درمیارین تا شیلنگ با زور وارد گالن بشه
2- لوله ای که وقتی مخزن پر شد , آب اضافی رو میبره میریزه توی لوله ی فاضلابِ زیر سینکِ ظرفشوئی . این یک زانوی دستگاهتصفیه آب هست که اول با چیزی داغ جاش سوراخ شده و بعدش با فندک بدنه گالن گرم شده و زانوی رزوه دار پیچ شده توی گالن . زانو خودش واشر لاستیکی داره و وقتی محکم بسته بشه دیگه نشت نمیده . شیلنگ هم میخوره به زانو به صورت فشاری .
3- این شیلنگ کمی ضخیم تر از شیلنگ گاز هست . از شیلنگ گاز هم میشه استفاده کرد .. شیلنگ به یک شیر در روی سینک وصله و میشه باهاش ظرفها رو شست
این گالن رو میتونین در ارتفاع 1.5 متری تا 3 متری از زمین قرار بدین
آب فاضلاب دستگاه تصفیه آب برای شستشو و گیاهان و حیوانات مناسب هست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)