تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 10 از 52 اولاول ... 6789101112131420 ... آخرآخر
نمايش نتايج 91 به 100 از 516

نام تاپيک: کمپین اعتراض به محدود کردن دانلود شبانه

آخر فروم باز khoodet's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

رفیق مثل اینکه ایشون از این گرونفروشی ها نفع میبره وگرنه هیچ مصرف کننده عاقلی نمیاد بگه باید بیشتر هزینه کنیم .........

بعضی ها هم فقط بلدن واسه وزیر توجیه کنن که چیزی دستش نیست و اینا ولی نمیدونن که همشون دستشون توی یک کاسست و ایشون شریک دزد و رفیق قافله است
    منم هیمین میگم تایپک پارس آنلاین چنان شده تبلیغات خونه که حالم به هم میخوره بیام تو تایپک دیدی دیگه چند وقتی هست اونجا دیگه پیام نمیدم باور کن اگه من جای مدیرای اینجا بودم نه فقط به خاطر تبلیغات زیاد این آقا بلکه به خاطر اینکه همش روی اعصاب بچه ای اخراجش میکرم

البته فعلا کارت قرمز رو گرفته ان شالله بعدی رو هم بگیره که دیگه نبینیمش

2. 2 کاربر از khoodet بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2005
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

باید زود تر این مصوبه در تمام ISP ها اجرا بشه
    میخواین دانلود کنین ترافیک بخرین تو روز فایلاتونو بگیرین
    اینقدر دانلودر های شبانه با گرفتن فایل های چرت و پرت و آشغال پهنای باند رو اشغال میکنن
    رسما از ساعت 2 به بعد نت تعطیله
    چه ربطی داره هرکسی حق داره از اینترنت هر جوری که میخواد استفاده کنه اگر اینجوری پس بگو یهو اینترانت راه بندازه با سرعت بالا هم بهمون میدن که کسی این فایلهای بدرد نخور دانلود نکنه .

4. 6 کاربر از hmd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2005
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

پس اگه کسی حاضر نیست 50-60 تومن که پول دوتا پیتزاس خرج اینترنت در ماهش کنه باید هم شرکت محدودش کنه
    داداش شما داری ماهی 50 60 بدی در خیلی از کشورها که این 512 رایگان شما داری ماهی 50 60 میدی . ماها که در ماه نمیتونیم دو تا پیتزا بخوریم حق نداریم اینترنت داشته باشیم ؟

6. 10 کاربر از hmd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2005
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

ببینید اینا از نظر پهنای باند کم اوردن و میخوان اینجوری جبرانش کنن . حال با این اعتراضات نمیشه به جایی رسید به نظر من باید پیشنهاد داد روش اعلام کرد . به نظر من باید این شرکتها میومدن به جای اینکه از 2 تا 8 صبح به 150تا کاربر سرعت 2 مگ بدن. بیان اینو به 3 قسمت تقسیم کنن و سرعت ببرن بالاتر . مثلا به 50 نفر اول سرعت 6 مگ بدن از ساعت 2 تا 4 . 50 نفر دوم سرعت 6 مگ از ساعت 4 تا 6. 50 نفر سوم سرعت 6 مگ از ساعت 6 تا 8 . اینجور هم دستگاهاشون در یک فاصله زمانی کوتاه استراحت میکنه هم به مشکل نمیخورن . حتی میشه بالاتر برد سرعت و زمان کمتر کرد .

8. این کاربر از hmd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز hasanoooooooo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

یعنی خوشم میاد... تک تک دل خوشی هامون به فنا داره میره... این قانون تصویب شده و حرفی درش نیست... ولی من فکر میکنم خود شرکتها اختیار دارن تا اینو اجرا کنن و چطوری... شما نگاه کن این قانون از چندین سال قبل هم بود.. ( شاتل) ولی تازه صبانت این حرکت زشت رو انجام داد... اگه مصوبه اجباری بود شما شک نکن همین مخابرات اول از همه این مصوبه رو اجرا میکرد..

البته این نظر منه... ولی... طبق تجربه ای که دارم این ملت میدونن چطور کار خودشونو راه بندازن... هزار تا راه هست برا دانلود....

10. 5 کاربر از hasanoooooooo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز khoodet's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

یعنی خوشم میاد... تک تک دل خوشی هامون به فنا داره میره... این قانون تصویب شده و حرفی درش نیست... ولی من فکر میکنم خود شرکتها اختیار دارن تا اینو اجرا کنن و چطوری... شما نگاه کن این قانون از چندین سال قبل هم بود.. ( شاتل) ولی تازه صبانت این حرکت زشت رو انجام داد... اگه مصوبه اجباری بود شما شک نکن همین مخابرات اول از همه این مصوبه رو اجرا میکرد..

البته این نظر منه... ولی... طبق تجربه ای که دارم این ملت میدونن چطور کار خودشونو راه بندازن... هزار تا راه هست برا دانلود....
    من فقط به دوستان میگم جریان حذف کردن نامحدود رو به یاد بیارن که چطوره با شیوه استان به استان کلا نا محدود حذف کردن خوب اینا زرنگ هستند نمیان یکباره یک قانونی رو اجرا کنند مثل نا محدود کم کم جلو میرن تا همه با هم اعتراض نکنند دقیقا کاری که دارند با شبانه میکنند اول صبانت بعد چند ماه یک شرکت دیگه و همینطور تا سراسری بشه و هیچکی هم اعتراض نکنه

من میگم دیگه نباید کلاهی که سر نا محدود سرمون رفت با شبانه هم سرمون بره به قول معروف آدم نباید از یک سوراخ دو بار بگزه

12. 2 کاربر از khoodet بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه zoroasterormazd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

بیایین به سایت های دانلود ایرانی هم اعلام کنیم تا از ما حمایت کنن به نفع خودششون هم هست چون با حذف دانلود شبانه هیچ کس دانلود نمی کنه

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

ببینید اینا از نظر پهنای باند کم اوردن و میخوان اینجوری جبرانش کنن . حال با این اعتراضات نمیشه به جایی رسید به نظر من باید پیشنهاد داد روش اعلام کرد . به نظر من باید این شرکتها میومدن به جای اینکه از 2 تا 8 صبح به 150تا کاربر سرعت 2 مگ بدن. بیان اینو به 3 قسمت تقسیم کنن و سرعت ببرن بالاتر . مثلا به 50 نفر اول سرعت 6 مگ بدن از ساعت 2 تا 4 . 50 نفر دوم سرعت 6 مگ از ساعت 4 تا 6. 50 نفر سوم سرعت 6 مگ از ساعت 6 تا 8 . اینجور هم دستگاهاشون در یک فاصله زمانی کوتاه استراحت میکنه هم به مشکل نمیخورن . حتی میشه بالاتر برد سرعت و زمان کمتر کرد .
    دقیقا همین روش بهترین روشه . اگه زیرساخت نمیتونه این همه ترافیک رو تحمل کنه چرا همچین روشی رو انجام نمیدن ؟ یا اصلا چرا نامحدود رو حذف کردن ؟ نامحدود که فشاری به تجهزیات زیرساخت نمیاره .
    پس در نتیحه همه این حرفا که زیر ساخت ضعیفه بهونه است و همه اش به خاطر سود بیشتره . مخصوصا همین شرکت زیر ساخت . چون تو این چند سال قیمت اینترنت با توجه به تورم و بالا رفتن قیمت خیلی چیزهای دیگه مثل دلار و ... خیلی زیاد نشده واسه همین عملا اینا با این دانلودهای رایگان سود انچنانی نمیکنن و پهنای باند کم میارن . پس دست به همچین کارهایی میزنن .

مخابرات هم اگه مشهد نیستی پس صبر کن تا سراغت بیاد شبانه مخابرات مشهد یه جورایی کاملا حذف شده و حتی این قانون مصوب جدید رو هم خبری ازش نیست و گرنه باز بهتر بود . در واقع کثیفتر از شرکتهای دیگه عمل کرده .
    اومده شبانه گذاشته فقط واسه سرویسهایی که یک ساله هستن . از طرفی مخابرات طبق سابقه درخشانی که در پایبند بودن به قراردادهاش داره اصلا کار عقلانه ای نیست که سرویس بیشتر از یک ماهه ازش بگیری چه برسه به یک ساله . سرعت دانلود شبانه اش هم عملا با ضریب زیادی پایین تر از سرعتیه که توی قرارداد بهت داده میشه .

بیایین به سایت های دانلود ایرانی هم اعلام کنیم تا از ما حمایت کنن به نفع خودششون هم هست چون با حذف دانلود شبانه هیچ کس دانلود نمی کنه
    این هم پیشنهاد خوبیه . بعضی از این سایتها دستشون به خیلی از جاها بند هست . مخصوص به سازمان تنظیم مقررات .

این کمپین اگه میخواد جواب بده باید سراسری بشه و از دنیای مجازی به دنیای بیرون بیاد . از تو اینترنت هیچ کاری نمیشه انجام داد . دوستان مخابرات مشهد که یادشون هست اون قضیه حذف شبانه مخابرات رو که تابستون پارسال تصویب کردن . فقط با سه نفر رفتیم مخابرات مرکزی و شبانه ها رو وصل کردیم . در حالی که از پشت سیستم هر کار کردیم عملی نشد .
    Last edited by Gregar; 24-09-2014 at 13:34.

15. 4 کاربر از Gregar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن آنتی ویروس Dr Nima's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2014

پيش فرض

من فقط به دوستان میگم جریان حذف کردن نامحدود رو به یاد بیارن که چطوره با شیوه استان به استان کلا نا محدود حذف کردن خوب اینا زرنگ هستند نمیان یکباره یک قانونی رو اجرا کنند مثل نا محدود کم کم جلو میرن تا همه با هم اعتراض نکنند دقیقا کاری که دارند با شبانه میکنند اول صبانت بعد چند ماه یک شرکت دیگه و همینطور تا سراسری بشه و هیچکی هم اعتراض نکنه

من میگم دیگه نباید کلاهی که سر نا محدود سرمون رفت با شبانه هم سرمون بره به قول معروف آدم نباید از یک سوراخ دو بار بگزه
    مگه قرار نبود قفل ها با کلید باز بشه
    پس چرا نه تنها باز نشده قفلهای بیشتر و محکمتری گذاشته میشه
    بعضی قفلها هم که کلید رو داخلش شکستن که هیچ کسی نتونه باز کنه
    پس اون وعده ها حداقل در مورد نت داره بر عکسش عمل میشه
    حتی تو یه جا خوندم پسر خود وزیر مخابرات هم شاکیه از وضع نت
    و به باباش هم میگه راستی تحصیلات وزیر مخابرت مربوط به کارشه؟

17. این کاربر از Dr Nima بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه XXS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2013
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

فکر نکنم بزارن ایرانسل این طرح ادامه بده احتمال زیاد شرکت ها فشار بیارن تا این طرح هم تعطیل بشه
    چی چی رو فشاربیارن تعطیل بشه مگه خونه خالس نمیدونی ایرانسل وابسته به نهاده نظامیه اگه قراربرتعطیل کردن بود ازهمون اول نمیذاشتن طرحوبده نیازی هم به فشاره شرکتها نیس اونااگه بخوان همین الان طرحوبرمیدارن.اگه استقبال بشه این طرح ماندنیس.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •