تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 10 از 114 اولاول ... 678910111213142060110 ... آخرآخر
نمايش نتايج 91 به 100 از 1139

نام تاپيک: Wimax Mobinnet / وایمکس شرکت مبین نت

پروفشنال adcomputer's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

Physical layer data rate (kbps)
    Channel B/W 1.25 3.5 5 10
    Modulation
    & code rate
    Downlink Uplink Downlink Uplink Downlink Uplink Downlink Uplink
    BPSK
    1/2
    -- -- 946 326 -- -- -- --
    QPSK
    1/2
    504 154 1882 653 2520 653 5040 1344
    QPSK
    3/4
    756 230 2822 979 3870 979 7560 2016
    16QAM
    1/2
    1008 307 3763 1306 5040 1306 10 080 2688
    16QAM
    3/4
    1512 461 5645 1958 7560 1958 15 120 4032
    64QAM
    1/2
    1512 461 5645 1958 7560 1958 15 120 4032
    64QAM
    2/3
    2016 614 7526 2611 10 080 2611 20 160 5376
    64QAM
    3/4
    2268 691 8467 2938 11 340 2938 22 680 6048
    64QAM
    5/6
    2520 768 9408 3264 12 600 3264 25 200 6720

وایمکس من یک مشکلی دارد اینکه نمیشود ایمیل فرستاد و تو انجمنها پست داد. با توجه به اینکه rssi و cinr خوب بود.
    Tx Power :-2.84 dBm
    Current FEC-CODE :qpsk-ctc-3/4
    HCS Error :10
    WiMAX CRC Error :6
    RSSI :-56.23 dBm
    CINR :20.00 dB
    اما به نظر میاد مشکل من modulation باشه. و برای من مقدارش همان است که در جدول بالا قرمز شده است. اما باید بیشتر باشد تا کیفیت بهتری بدهد و هرچقدر به پایین جدول نزدیک تر باشد بهتر است.
    مشکل هم به مرور زمان آغاز شد فکر میکنم از آن موقع که همسایه ها ی در مسیر وایمکس تصمیم گرفتند طبقه بالا منزل را ساخته و به فرزندان خویش بدهند!
    در کل اگر وایمکستان مشکلی دارد این مهم است و اگر میخواهید تنظیمش کنید این پارامتر را در نظر بگیرید. البته من بهتر از این نتونستم بگیرم(به همان دلیل بالا!)

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

مبین نت برای مخابراته دکلی اجاره نمیکنه. قبلا خودشون گفته بودن از دکل های همراه اول استفاده میکنن. حالا نمیدونم که تجهیزات وایمکس رو روی همون دکل ها سوار میکنن یا کار دیگه انجام میدن... اگر هم دقت کرده باشید مواقعی که به خاطر اعمال 3G خطوط همراه اول دچار اختلال میشن، همزمان مبین نت هم دچار اختلال یا قطعی میشه

مبین‌نت مال مستقیم مخابرات نیست. تحت مجموعه اون هست یعنی باز باید برای استفاده از دکلها اجاره رو حتی بصورت صوری هم جهت حسابداری مالی شده پرداخت کنه. بعد هم تنها مشکل وجود یه میله فلزی تحت عنوان دکل نیست و نصب تجهیزات روی اون اصل کار هست. وجود دکل مسائلی مثل مجوز نصب دکل و منبع تغذیه برق رو حل می‌کنه و باز تا مبین‌نت تجهیزات وایمکس رو روی دکل نصب نکنه که وجود اون دکل خاصیتی برای مبین‌نت و مشتریانش نداره.
    برای همین اگه اینجور نبود که تا مبین‌نت تحت مجموعه مخابرات در اومد بایستی همه جا حتی وسط جاده و بیابون هم آنتن می‌داد که اینطور نیست. در صورتی که اینترنت تحت شبکه موبایل مخابرات یا حتی ایرانسل همه جایی که بشه با موبایل صحبت کرد، کار می‌کنه.

در مورد اختلال همزمان دلایل می‌تونه متعدد باشه و لزوماً بعید می‌دونم حتماً بایستی با هم هماهنگ باشن. چون هم سیستمشون از هم جدا هست و هم نوع تاثیر پارازیت و انواع امواج مزاحم روی اونها با هم فرق داره.

3. 2 کاربر از ninipc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

سلام دوست من . من پلاگین خاصی روی مرورگرهام ندارم. هم در لینوکس و هم در ویندوز اکس پی با مرورگرهای فایرفاکس، کروم و مکستون این مشکل رو دارم. به سایت بانک وارد میشم ، مشخصات کارت رو وارد میکنم خرید رو انجام میدم ولی وقتی میخواد برگرده به حساب کاربریم، به جای اینکه صفحهء شخصی منو بیاره ، صفحهء لاگین سایت مبین نت باز میشه. به این خاطر فقط اکسپلورر استفاده میکنم. یعنی هیچکدوم از دوستان این مشکلو ندارن؟

شما یکبار از جهت تست مثلاً فایرفاکس رو بدون هیچ پلاگین و اکستنشی اجرا کنید و بعد تست کنید. برای اینکار از منوی کمک برنامه گزینه Restart with Add-ons Disabled انتخاب کنید. بعد از تموم شدن کارتون و بستن و باز کردن مجدد فایرفاکس همه چی عادی می‌شه. این فقط برای تست عدم دخالت یکی از موارد نصب شده توی فایرفاکس هست.

با اینکه در ظاهر و طبق صحبتتون شما مشکل Redirect دارین،. یعنی وسط کار مرورگر اطلاعات ارسالی از سایت بانک رو به سایت مبین‌نت نمی‌بره و برای همین پنجره مبین‌نت خرید رو تائید نمی‌کنه. اگه اینجور باشه که خرید شما توی بانک هم ناقص می‌مونه و چیزی از حسابتون کم نمی‌شه چون خبر خرید به سرور مبین‌نت نرسیده که اعمالش کنه. آیا مبلغ ازتون کم می‌شه یا نه؟

درکل وقتی توی یه سیستم یه مرورگر می‌تونه و دو تای دیگه نمی‌تونن یه قضیه عادی نیست و بخصوص چون بحث بانک و احتمال وجود نشت اطلاعات هست؟ توصیه می‌کنم زودتر به این قضیه رسیدگی کنید. البته پاک کردن فایلهای موقت مرورگرها و حتی ریست کردن کامل اون هم می‌تونه یه مرحله مهم توی تست مشکل باشه. اگه نتونید اون علت مزاحم رو پیدا کنید خریدهای بعیدتون می‌تونه همراه با خطر باشه. یعنی منظورم این هست که شاید چون IE اصولاً از نظر امنیتی ضعیف و سطح پائین هست دچار مشکل نمی‌شه و شما می‌تونید خرید کنید. یعنی خریدتون انجام شده اما وسط اطلاعات هم نشت کرده.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

وایمکس من یک مشکلی دارد اینکه نمیشود ایمیل فرستاد و تو انجمنها پست داد. با توجه به اینکه rssi و cinr خوب بود.
    Tx Power :-2.84 dBm
    Current FEC-CODE :qpsk-ctc-3/4
    HCS Error :10
    WiMAX CRC Error :6
    RSSI :-56.23 dBm
    CINR :20.00 dB
    اما به نظر میاد مشکل من modulation باشه. و برای من مقدارش همان است که در جدول بالا قرمز شده است. اما باید بیشتر باشد تا کیفیت بهتری بدهد و هرچقدر به پایین جدول نزدیک تر باشد بهتر است.
    مشکل هم به مرور زمان آغاز شد فکر میکنم از آن موقع که همسایه ها ی در مسیر وایمکس تصمیم گرفتند طبقه بالا منزل را ساخته و به فرزندان خویش بدهند!
    در کل اگر وایمکستان مشکلی دارد این مهم است و اگر میخواهید تنظیمش کنید این پارامتر را در نظر بگیرید. البته من بهتر از این نتونستم بگیرم(به همان دلیل بالا!)

این قضیه مدلاسیون که گفتین یه جورایی شبیه دنده ماشین هست. وقتی جاده سربالایی و بار زیاد و کلاً مشکلات زیاد باشه، از دنده سنگین استفاده می‌کنید. سرعت کم می‌شه اما حرکت بدون مشکل می‌شه. برعکس وقتی جاده صاف و همه چیز مناسب حرکت هست که از دنده بالا استفاده می‌کنید. سرعت بالاتر می‌ره اما حساسیت ماشین در این دنده نسبت به فشار و سربالایی زیاد هست.
    توی وایمکس هم هر وقت تداخل موج یا ضعف موج باشه مدلاسیون اتوماتیک به سمت بالای جدولی که شما دادین می‌ره و برعکس. این قضیه مونده به نویز و ضعف امواج و موردی قابل انتخاب از طرف کاربر نیست. هر چند اگه بود هم انتخاب مدلاسیونهای سریعتر باعث گم شدن اطلاعات می‌شد که طبق اطلاعاتی که دادین این قضیه گویا اتفاق هم می‌افته که چیز خوبی نیست.

حدس می‌زنم شما بجای دید مستقیم مثل خودم دارین انعکاس امواج روی دیوارهای ساختمونها رو می‌گیرید. کلاً اینجور دریافت نویز و ضعف امواج رو بیشتر می‌کنه و تنها چاره چرخوندن، بالا بردن و جابجایی پشت پنجره مودم هست. البته عددی که دادین نشون می‌ده که RSSI نسبتاً خوب و بالا هست.
    توی تاپیک قدیمی یه راهنما برای راحت بالا بردن مودم و وصل اون به پرده گذاشتم که می‌تونه توی حل مشکلتون بهتون کمک کنه. متاسفانه الان لینک اون پست رو ندارم.

6. 2 کاربر از ninipc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن گنو / لینوکس
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

شما یکبار از جهت تست مثلاً فایرفاکس رو بدون هیچ پلاگین و اکستنشی اجرا کنید و بعد تست کنید. برای اینکار از منوی کمک برنامه گزینه Restart with Add-ons Disabled انتخاب کنید. بعد از تموم شدن کارتون و بستن و باز کردن مجدد فایرفاکس همه چی عادی می‌شه. این فقط برای تست عدم دخالت یکی از موارد نصب شده توی فایرفاکس هست.

با اینکه در ظاهر و طبق صحبتتون شما مشکل Redirect دارین،. یعنی وسط کار مرورگر اطلاعات ارسالی از سایت بانک رو به سایت مبین‌نت نمی‌بره و برای همین پنجره مبین‌نت خرید رو تائید نمی‌کنه. اگه اینجور باشه که خرید شما توی بانک هم ناقص می‌مونه و چیزی از حسابتون کم نمی‌شه چون خبر خرید به سرور مبین‌نت نرسیده که اعمالش کنه. آیا مبلغ ازتون کم می‌شه یا نه؟

درکل وقتی توی یه سیستم یه مرورگر می‌تونه و دو تای دیگه نمی‌تونن یه قضیه عادی نیست و بخصوص چون بحث بانک و احتمال وجود نشت اطلاعات هست؟ توصیه می‌کنم زودتر به این قضیه رسیدگی کنید. البته پاک کردن فایلهای موقت مرورگرها و حتی ریست کردن کامل اون هم می‌تونه یه مرحله مهم توی تست مشکل باشه. اگه نتونید اون علت مزاحم رو پیدا کنید خریدهای بعیدتون می‌تونه همراه با خطر باشه. یعنی منظورم این هست که شاید چون IE اصولاً از نظر امنیتی ضعیف و سطح پائین هست دچار مشکل نمی‌شه و شما می‌تونید خرید کنید. یعنی خریدتون انجام شده اما وسط اطلاعات هم نشت کرده.
    ممنون دوست من از وقتی که گذاشتین برای پاسخ. بله متاسفانه در اون حالت پول از حساب کم میشه ولی دوباره به حساب برمیگرده. الان حدود دو ساله که مبین نت دارم و فقط با اکسپلورر تونستم شارژ کنم. در این مدت ده ها بار ویندوز و لینوکس های مختلف ریختم ولی در کمال تعجب همچنان این مشکل هست!!! حالا با روش شما از طریق فایرفاکس هم اقدام میکنم اگر چاره ساز بود حتما اینجا اعلام میکنم. بازم ممنون.

ناظر انجمن گنو / لینوکس
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوست من با این روش هم باز در مرحلهء redirect به مشکل خورد و به صورت لاگ اوت شده به سایت مبین برگشتم!!! از این مسخره تر نمیشه. باورم نمیشه هیچ کدوم از دوستان این مشکلو ندارن.

پروفشنال adcomputer's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

این قضیه مدلاسیون که گفتین یه جورایی شبیه دنده ماشین هست. وقتی جاده سربالایی و بار زیاد و کلاً مشکلات زیاد باشه، از دنده سنگین استفاده می‌کنید. سرعت کم می‌شه اما حرکت بدون مشکل می‌شه. برعکس وقتی جاده صاف و همه چیز مناسب حرکت هست که از دنده بالا استفاده می‌کنید. سرعت بالاتر می‌ره اما حساسیت ماشین در این دنده نسبت به فشار و سربالایی زیاد هست.
    توی وایمکس هم هر وقت تداخل موج یا ضعف موج باشه مدلاسیون اتوماتیک به سمت بالای جدولی که شما دادین می‌ره و برعکس. این قضیه مونده به نویز و ضعف امواج و موردی قابل انتخاب از طرف کاربر نیست. هر چند اگه بود هم انتخاب مدلاسیونهای سریعتر باعث گم شدن اطلاعات می‌شد که طبق اطلاعاتی که دادین این قضیه گویا اتفاق هم می‌افته که چیز خوبی نیست.

حدس می‌زنم شما بجای دید مستقیم مثل خودم دارین انعکاس امواج روی دیوارهای ساختمونها رو می‌گیرید. کلاً اینجور دریافت نویز و ضعف امواج رو بیشتر می‌کنه و تنها چاره چرخوندن، بالا بردن و جابجایی پشت پنجره مودم هست. البته عددی که دادین نشون می‌ده که RSSI نسبتاً خوب و بالا هست.
    توی تاپیک قدیمی یه راهنما برای راحت بالا بردن مودم و وصل اون به پرده گذاشتم که می‌تونه توی حل مشکلتون بهتون کمک کنه. متاسفانه الان لینک اون پست رو ندارم.
    ممنون از پاسختون. مودم من اوت دور است.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

خاک بر سر مبین نت 33 بار شکایتشونو کردم آخرش هر بار این 195 مسخره تماس گرفت گفت به مشکلتون رسیدگی شده
    هی حجم دزدیدن از ما ما هم شاکی شدیم اخرش هم هیچی گفتن اشکال از خودتون بوده 1 هفته مسافرت بودم انتن بیرونی داشتم
    خاموش کردم کلا همه دستگا هارو رفتم مسافرت برگشتم دیدم تقریبا 2 گیگم رفته نگاه بعد از اون هر روز شکایت کردم شد 33 بار شکایت
    هیچی دیگه مبین نت میگفت خودت مصرف کردی سازمان تنظیم هم میگفت ما پشتتیم تا به حقت برسی هیچ دوتاشون دروغ میگفتن
    ما هم مبین نت رو از همون روز تف کردیم بهش گزاشتیم کنار رفتیم adsl گرفتیم الان هم خوبه فعلا بد نبوده حداقل بین بدو بدتر یکی رو میشه
    انتخاب کرد این طوری که ما حق انتخاب زیاد داریم

11. 3 کاربر از mohamad187 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پيش فرض

دوست من با این روش هم باز در مرحلهء redirect به مشکل خورد و به صورت لاگ اوت شده به سایت مبین برگشتم!!! از این مسخره تر نمیشه. باورم نمیشه هیچ کدوم از دوستان این مشکلو ندارن.
    یه سوال ساده:شما اون تیک منو بخاطر بسپار رو میذارید هر بار که مرورگر رو میندین و دوباره به صفحه مشترکین میایید لاگ این میکنید یا خودش لاگ این شده و واردش میشه؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه amirakhavan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام. مودم من مدل BM632w هست که از دیشب مشکل دار شده! تا حدود ساعت 12 شب سالم بود یهو بدون هیچ دلیل اینجوری شد. وقتی روشن میکنم چراغ های آنتن همگی روشن هست و چراغ تلفن روشن هست و بقیه خاموش و هیچ کاری نمیکنه! و همین حالتی میمونه. در حالت روشن و خاموش هم ریست رو زدم ولی تاثیر نداشته. جا به جا هم کردم محلش رو ولی تاثیر نداشته. نه ضربه خورده نه دست بهش زدم نه نواسان برق و قطعی بوده! کسی هست بتونه راهنمایی کنه مشکل حل بشه؟ بنظرتون مودم مشکل دار شده؟ تعمیراتی میتونه درستش کنه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •