دوستان مدت زمان رایگان glwiz تموم بشه راهی هست دوباره برنامه و ریست کرد یا حتما باید نسخه اصلی و خرید؟
دوستان مدت زمان رایگان glwiz تموم بشه راهی هست دوباره برنامه و ریست کرد یا حتما باید نسخه اصلی و خرید؟
دوست عزیز
از این تایپیک استفاده کنید و کشور کانادا را انتخاب کنید تا بتوانید از اسمارت هاب آن و همچنین آن برنامه مورد نظر استفاده کنید ولی دیگر در اسمارت هاب apps های ایرانی در آن موجود نیست.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام تروخدا کمک کنید
تلویزیون سری H لینک دانلود بزار
من رفتم دانلود کردم ولی کار نمیکنه
کمک کنید
سلام
متاسفانه وقتی وارد glwiz می شم سرعا از برنامه میاد بیرون و می گه مجددا تلاش کنید
مشکل از چیه؟
سلام خسته نباشید تلویزیون من سری e هست هرکاری میکنم نمیتونم کشورشو عوض کنم من خارج از ایران هستم . ممکنه راهنمایی کنید ممنون
دوست عزیز
تغییر کشور اسمارت هاب
.برای تغییر کشور اسمارت هاب دستور زیر رو در محیط اسمارت هاب وارد کنید.
1-2. اول دکمه forward روی کنترل میزنید
2-2.بعد به سرعت عدد 289 رو وارد کرده
2-3.سپس بلافاصله کلید backward رو زده
بعدش بستگی به سرعت اینترنتتون داره باید یه چیزی حدود 10تا 60 ثانیه صبر کنید بعدش با یه عالمه اسم کشور روبرومیشید ومیتونید هر کدوم رو انتخاب کنید فقط حواستون باشه بعد از تغییر کشور نرم افزار های کشور قبلی پاک میشه.
از این تایپیک استفاده کنید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلام خدمت دوستان من تونستم برنامه ها رو نصب کنم فقط glwize بعد از باز شدن ارور میده. مینویسه: اشکالی دز حین استفاده از نرم افزار بوجود آمده است. لطفا دوباره سعی کنید
هر چی هم سعی میکنم همینه![]()
دوستان این ulangotv پولی شده و خیلی از برنامه ها را نمیشه نصب کرد و این web-tv هم دیگه 3 تا کانال بیشتر نداره. سایت مشابه دیگه ای نیست؟
سلام . تشکر از مطالب خوبتون . من یه led h 7000ا از بانه گرفتم می خواستم بدونم کسی هست بیاد اینترنت tv راه اندازی کنه . جون من وارد نیستم . ممنون میشم جواب بدین . اگه هست شماره تماس بده
glwiz چرا دیگه باز نمیشه ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)