سلام.
تا زمانی که روش کلیک نکنید لود نمیشه !
اما میتونید در قسمت Options قسمت Video تیک Preload رو فقط رو حالت وای فای بگذارید. تیک پایین در قسمت Storage هم واسه اینه که وقتی دارید ویدیو ای رو می بینید همون زمان تو گوشی در قسمت ویدیوها سیو بشه !
سلام.
تا زمانی که روش کلیک نکنید لود نمیشه !
اما میتونید در قسمت Options قسمت Video تیک Preload رو فقط رو حالت وای فای بگذارید. تیک پایین در قسمت Storage هم واسه اینه که وقتی دارید ویدیو ای رو می بینید همون زمان تو گوشی در قسمت ویدیوها سیو بشه !
INSTASHOT عالیه.
یه برنامه ای هم تو بازار هست البته پولیه ولی خیلی خوبه من ازش استفاده کردم راضیم.
اسمش هم دست نوشته بسازید هست.
برای ثبت نام اینستاگرام پیغامThe IP address you are using has been flagged as an open proxy میده
من از تب لت اندرویدی و به صورت وای فای از اینترنت خونه اسفاده میکنم و تنظیمات خاصی روی اینترنت تبلت نصب نکردم
در ضمن بقیه نرم افزار ها مشکلی ندارد
=======
امروز چند جا دیگه از فای وای انجام دادم باز نشد
ممنون. البته منظور من گذاشتن متن روی عکس ها نبود ها. منظورم این حالت کارت پستال هایی هست که روشون متن می نویسن و به عنوان عکس قرار میدن بود. بعضی از پیجها خیلی طراحی های قشنگی انجام دادن
ممنون میلاد
پس چرا واسه من خود به خود لود میشه
؟؟؟؟؟؟؟
آقا یه یوزر داشتم به این نام chakogroup
ایملش رو یادم رفت کسی میتونه پیدا کنه برام
آها پس همون "دست نوشته بسازید" منظورتونه.
این برنامه رو تو بازار می تونید سرچ کنید و بخرید.
شماره تلفن موبایل رو کسی میتونه بفهمه؟؟؟؟اگه follower باشه چی؟
خیر
تا زمانی که در قسمت پروفایل شماره تماستون رو ثبت نکنید شماره تماس شما رو کسی نمیتونه ببینه !
ممنون از جوابت
ولی من مجبور شدم برای ادامه کار اینستاگرام شمارمو ثبت کنم تا کد تایید برام اس ام اس کنه و تو پروفایلم هست
بازم مردم میتونن ببینن؟؟
Sent from my Nokia 1100 using Tapatalk
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)