در اتفاقی جالب، آمار بازی روی سایت رسمی مسابقات نیس![]()
در اتفاقی جالب، آمار بازی روی سایت رسمی مسابقات نیس![]()
سلام
تبریک
شهرام محمودی کجاست پس؟
مصدومیتش خوب نشده؟بعضی وقتا تیم واقعا بهش نیاز داره .. با فکر اسپک میزنه
دوباره مصدوم شده... فعلا یکی دو بازی نیس
همونطور که پیش بینی کرده بودم اردو آمریکا نتیجش رو داد و تویه این بازی رالی گونه تونستیم بازی رو ببریم.
حداقل در دو ست اول آمریکا رو زمین گیر کردیم و بعد از تغییر سیستم آمریکا ما نتونستیم راه حل خوبی برای مقابله داشته باشیم، البته کلا در ست های 3 و 4 تیم آمریکا در تمامی بخش ها (به خصوص سرویس !) خیلی خوب بود. پریشانی تیم ما هم تکمیل کننده این موضوع بود.
بدون شک آمریکا الان بهترین تیم دنیاست و همونطور که بارها هم گفته شده در سرویس و نظم تیمی بی نظیرن و این ارزش این برد رو صد چندان می کنه. با اینکه به نظر من در دریافت ها و سرویس ها رویه تیم کار شده ولی باز هم رویه سرویس های آمریکا گیر می کردیم. نمیشه ضریب این اشتباهات رو به صفر رسوند ولی باز هم باید در دریافت ها بهتر بشیم.
یه بازی سخته دیگه با فرانسه داریم که اگه بتونیم این تیم رو هم ببریم، با 8 امتیاز می ریم مرحله بعد و این فوق العادست. رقبای مرحله بعدمون هم تیم های خیلی خوبی هستن ولی با این بازی ها قطعا می تونیم صعود کنیم و در این اصلا هیچ جای شکی نیست ! من خیلی دوست دارم لهستان رو در زمین خودش ببریم و همچنین آرژانتین رو با ولاسکو؛ گرچه ولاسکو تویه قلب همه ماست ولی من دوست دارم با بردنش ثابت کنیم اون اشتباه می کرد که تیم ما، دیگه جای پیشرفت نداره؛ گرچه تا همینجا هم خیلی چیزا رو ثابت کردیم.
نکته آخر اینکه کل بازی یه طرف و اون جا خالی سعید معروف در امتیاز 16 بود فکر کنم تویه ست آخر یه طرف !! این پسر اصلا از یه سیاره دیگه اومده !![]()
Dream World Championship start for Iran as they beat USA
Krakow, Poland, September 2, 2014 - Iran provided another major hit at FIVB Men’s World Championship in Poland as they claimed their second win in Krakow, this time in a thrilling five-setter over USA by 3-2 (25-23, 25-19, 19-25, 18-25, 17-15).
Key points
• For the first time in their World Championship history, Iran has won their two first matches in the tournament.
• With the victory, Iran is now only one match behind USA in the overall record (2-3).
• The last time these teams met was at 2014 World League semifinals in Florence, Italy, with a 3-0 win for USA.
• Iran is currently at disadvantage in three head-to-head records against NORCECA teams in the tournament - not only USA, but also Cuba (2-4) and Mexico (0-1).
SA’s Matthew Anderson and Taylor Sander emerged as the game’s most prolific scorers, with 26 and 25 points respectively, but it wasn’t enough for a complete American comeback. Meanwhile, Iran was led by Amir Ghafour (21 points), a key player in the final set. Teammate Mojtaba Mirzajanpour chipped in with 13 tallies.
The first set turned out to be a close contest all along. Sander headed USA towards 8-6 and 10-7 leads, but Iran quickly reacted and reached a 15-point tie. It was Sander again who ignited the American hopes at 17-15, but middle-blockers Adel Gholami and Seyed Mousavi had other plans. Star player Mousavi, precisely, nailed two points in a row to settle a definitive 25-23 for the Iranians.
Iran improved greatly on the service department and provided some massive damage to USA afterwards. Gholami, Ghafour and Farhad Ghaemi combined five aces and the score rapidly jumped to 15-12. With that advantage, Iran’s attacking forces completed the task and the Asian side easily remained in control. The serve was also a problem for the USA as a wide deliver finished the set by 25-19.
For the third set, John Speraw used the same formula than against Belgium: Anderson as wing spiker instead of opposite, only this time with Carson Clark filling that spot. That brought the Americans back to life, as both players created a lead that grew unstoppably to 21-14, with 7 points apiece in the set. Sander joined for a 25-19 closure, despite some Iranian resistance in the end.
Even though Iran tried to leave it all behind, USA stayed focused and kept rolling. Max Holt played a key role in the first moments of the set, Sander and Anderson teamed up next and David Smith added a block at 15-13. With that lead, the Americans relied on Sander (23-17), Iran contributed to their rivals’ cause with an error and Sander again smashed the 25-18.
The tie-break was an epic battle, in which Iran seized the first lead (3-1) and held it until a Ghafour block that made them exchange courts by 8-5. However, Holt sparked the American hopes with two killing blocks (13-13) and gave way to a spectacular ending. Iran advanced to 16-15 and a long spike from USA, even with a challenge call, wrapped up the game by 17-15.
این برد شیرین رو به همه ی بروبچ های پی سی ورلد تبریک میگم...
ولی اگه 3 امتیاز میگرفتیم (اگه بازی رو در ست های 3 و 4 شل نمیگرفتیم به نظرم دور از دسترس نبود گرفتن 3 امتیاز) خیلی خیلی شیرین تر میشد این پیروزی...
ولی در کل باز هم بردن آمریکای قدرتمند با هر نتیجه ای شیرین و دل چسبه....
پ.ن:
آیا شما هم این درخشش های تیم ملی والیبال رو چه در لیگ جهانی چه در مسابقات قهرمانی مردان جهان لهستان میذارید به حساب خولیو ولاسکو مثل بنده یا میذارید به حساب همین کواچ؟؟![]()
![]()
این رو باید به حساب خیلی چیزا گذاشت و به اسم یه شخص نمیشه تمومش کرد. چه ولاسکو و چه مربیان قبل از اون و مهم تر از اون سرمایه گذاری و برنامه ریزی بلند مدت برای والیبال اصلی ترین دلایل این پیشرفت هست. شاید نقش کواچ هنوز به اون پر رنگی نشده ولی اون هم قطعا تونسته تیم رو در مسیر درست هدایت کنه که علیرغم پیش بینی اکثر کارشناسان، تیم همچنان داره پر نفس به پیشرفتش ادامه میده.آیا شما هم این درخشش های تیم ملی والیبال رو چه در لیگ جهانی چه در مسابقات قهرمانی مردان جهان لهستان میذارید به حساب خولیو ولاسکو مثل بنده یا میذارید به حساب همین کواچ؟؟
فراموش نکنیم مسابقات قهرمانی جهان یه ماراتن به تمام معناست و هنوز راه خیلی زیادی داریم. پس این دو پیروزی فقط یه سهم کوچیکی از پایکوبی نهایی ما باید باشه؛ جدا از اینکه به معنای واقعی از هر نظر ارزشمند بودن.
جا خالی رو تو امتیاز 13 انداخت و رو امتیاز 16 هم یه پاس تک دست با نوک انگشتاش انداختنکته آخر اینکه کل بازی یه طرف و اون جا خالی سعید معروف در امتیاز 16 بود فکر کنم تویه ست آخر یه طرف !! این پسر اصلا از یه سیاره دیگه اومده !![]()
من این دو تا حرکت رو دیدم دیگه مطمئن شدم بهترین پاسور حال حاضر دنیاس
ذکاوتی که این بشر روی توپ های دوم به خرج میده باعث شده که بخشی از ضعف تیم ما تو دریافت ها هم پوشونده بشه
برعکس بیشتر تیم ها که در مواقعی که دریافت اول داره برمیگرده به زمین حریف ولب مرزه، به مشکل برمیخورن تیم ما از این توپ ها امتیاز میگیره چون معروف یا در آخرین لحظه یه تغییر کوچولو به توپ میده و میخوابونش یا نشون میده ولی کاری نمیکنه و باز توپ میخوابه یا هم یه پاس یک دست میده که توپ رو دقیق میفرسته به جایی که لازمه
بازی بسیار خوبی در حد world classs بود و تبریک میگم ..
اول از همه بگم انصافا عبادی پور خیلی بهتر از قبل شده و ضریب اشتباهاتش پایینتر اومده . بازیکن سرویس زن خوبیه که متاسفانه اعتماد به نفسش پایینه و به جای پرشی هدف دار میزنه .نمیدونم چرا !
وضعیت تیم کمی روی خط قرمزه .. متاسفانه اصلا جایگزین قدرتی زن نداریم .. الان که شهرام محمودی نمیتونه بازی کنه جای خالی رحمان داوودی و مباشری حس میشه و غفور و میرزاجانپور کم بیارند تیم وضعیت بدی مثل ستهای 3 و 4 بازی امروز پیدا میکنه .موسوی هم کاش کمی بیشتر رو سرویسها تمرین کنه چون 2 حالت داره یا خیلی خوب میزنه یا داغون میزنه ...
به نظرم ظریف در حال حاضر از علیزاده ضعیف تره و تلاش قدیم رو نداره در طول بازی و امروز بارها مشاهده کردم در گرفتن توپهای برگشتی تلاش نمیکنه ..
من نه مفسرم نه مربی فقط از نظر شخصیم وقتی بازی علیزاده مقابل برزیل رو میدیدم حرفه ای تر به نظرم میومد و میتونه در خدمت تیم باشه .
+
باز هم رسانه ملی اشتباه آمار داد .. دیدار افتتاحیه بازیهای امسال رکورد بیشترین تماشاگر تاریخ والیبال رو با 61500 نفر شکست و رکورد قبلی درباره بیشترین تماشاگران والیبال مربوط به دیدار تیم های شوروی سابق و چکسلواکی در سال 1952 در مسکو بود که 50 هزار نفر در ورزشگاه نشسته بودند و امروز گزارشگر به اشتباه هنوزم همینو اعلام کرد .
...
وای چه حالی داره باهاشون بازی کنیم جلوی این همه تماشاگر :
ا
شهرام محمودی خیلی جدی نیست مصدومیتش و خدا رو شکر ما فعلا بازیهای اصلیمون رو انجام دادیم و فرصت داره برای خوب شدن.
ولی در مورد آمار گزارشگر درست اشاره کرد و گفت بازی افتتاحیه 61500 نفر تماشاگر داشته که رکورد جهانی قبلی رو شکسته یعنی همین که شما گفتی
من واقعا دوست داشتم تو اون فضا بودم. بازی با صربستان رو دیدم جو ورزشگاه وحشتناک بود، سر و صدایی که تماشاگر ها توی آزادی درست میکنن ماله حداکثر 15000 نفره ببینید 62000 نفر چی میشه.
واقعا استادیوم قشنگی هم هست.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)