کسی درمورد لاین هیر چیزی شنیده؟ یکی از دوستام میگفت باهاش میتونی هر کسی بخوای ردیابی کنی؟ درسته؟![]()
کسی درمورد لاین هیر چیزی شنیده؟ یکی از دوستام میگفت باهاش میتونی هر کسی بخوای ردیابی کنی؟ درسته؟![]()
البته هر کسی رو که نه! فقط دوستان و خانواده و حتی شما میتونید موقعیت مکانی خودتون رو هم به اشتراک بگذارید. با این برنامه نه تنها شما میتونید موقعیت مکانیتون رو با دوستانتون به اشتراک بگذارید بلکه حتی اونها میتونن حرکات شما رو زیر نظر بگیرند و از رفت و آمد شما روی نقشه مطلع بشوند. مثلا فرض کنید میخواید با دوستاتون برنامه گشت و گذار بگذارید لازم نیست هر لحظه باهاشون تماس بگیرید و به راحتی با این برنامه میتونید بفهمید کی از خانه خارج شدند و الان کجا هستند؟ خیلی بزنامه کاربردی و جالبیه
ویژگی های لاین هیر:
-قابلیت پیدا کردن موقعیت مکانی دوستان و خانواده خود
-امکان فعالسازی و یا غیر فعالسازی موقعیت مکانی خود در برنامه
-امکان اشتراک گذاری موقعیت مکانی خود با دیگران
-امکان پیدا کردن مکان دقیق دوستان و خانواده خود به راحتی
-دارای محیطی جذاب و شیک و راحتی استفاده از برنامه
لاین یه حالت دستی تو تنظیمات داره که میتونیم باش کیفیت عکسهای ارسالی را، حتی از حالت استاندارد هم به میزان پایین تری برسونیم تا حداقل ترافیک را در هنگام ارسال عکسها مصرف کنیم. برای این کار از طریق More > Settings > Images & Video و گزینهی Quality، کیفیت Low را به جای Standard به عنوان حالت پیشفرض انتخاب کنیم
دوستان من چطور میتونم آیدی لاینم رو تغییر بدم؟![]()
این امکان وجود نداره
سلام میشه بگید چطور میشه تو لاین آیدی بسازم؟؟
برید تو قسمت More بعد Setting رو انتخاب کنید و سپس گزینه Profile را بزنید. تو این صفحه اطلاعاتی در مورد پروفایل شما هست و شما میتوانید اونو ویرایش کنید. برای ساختن آیدی لاین گزینه user ID را انتخاب کنید
در صفحه باز شده عبارت "set your Line ID. Once your ID is set, it can't be changed" به این معنی که "آیدی لاین خود را تعیین کنید. آیدی شما یکبار که تعیین شودو دیگر قابل تغییر نیست!" دیده میشود...آیدی مورد نظر خود را وارد کنید. اگر این آیدی قبلا توسط شخص دیگری انتخاب شده باشد برنامه پیغام "This ID is already in use" که باید آیدی دیگری را انتخاب کنید.
اگر آیدی وارد شده صحیح باشد و قبلا توسط فرد دیگری انتخاب نشده باشد این پیغام می آید: This ID can be used که این آیدی میتواند مورد استفاده قرار گیرد. در نهایت گزینه Save را انتخاب کنید.
با توجه به اینکه آیدی لاین فقط یک بار Set میشود و دیگر قابل تغییر نیست سعی کنید یک آیدی مناسب را انتخاب که بعدا پشیمان نشوید :-)
ممنون میشه بگید چطور میتونم رو لاینم قفل بزارم؟
سلام دوستان من یه مدته لاین قرمز رو تو گوشی نصب کردم هرچند رم زیادی رو میخورد اما واقعا برام کارایی داشت اما مشکل من اینه که بتونم چند تا لاین رو ویندوز نصب کنم! قدیما یاهو مسنجر یه پچ داشت که میزدی صد تا یاهو میشد و میتونستی تو هر کدوم آی دی و پسورد بدی و همزمان آنلاین شی، آیا کسی واسه لاین هم همچین نسخه ای میشناسه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)