هنوز هیچ ویدیو یا عکسی منتشر نشده اما کثیف شدن لباسها در هوای بارانی تایید شده .
هنوز هیچ ویدیو یا عکسی منتشر نشده اما کثیف شدن لباسها در هوای بارانی تایید شده .
دوست خوبم که اسمتو نمیدونم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نظرت و درباره این عکس بگو
کیفیتشون به نظرت کدوم بهتره
________
________
سه ویدئو جدید از گیم پلی PES2015 در Gamescom
یک روز پس از آخرین روز نمایشگاه Gamescom 2014 ، سایت های طرفداران Pro Evolution Soccer چند ویدئو از گیم پلی بازی PES2015را که در Gamescom ضبط شده اند را منتشر کرده اند . ویدئو های ضبط شده توسط WENB با کیفیت HD و هر کدام در دو پارت قرار دارند .
WENB هم اکنون در حال آپلود ویدئو های بیشتری از گیم پلی PES2015از Gamescom میباشد ، پس منتظر ویدئوهای بیشتر باشید ...مشاهده آنلاین :
ویدئوی بازی آلمان - اسپانیا
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ویدئوی بازی برزیل - آلمان
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مشاهده آنلاین :
ویدئوی بازی ایتالیا - اسپانیا
مشاهده آنلاین :
Last edited by mojtaba007; 19-08-2014 at 14:22.
به نظرم در هر دو بافتهای صورت خوب کار شدن و با توجه به عکسهایی که چهره ها در نسخه PC دیدیم به نظرم فرق چندانی با PS4 ندارن . کاربران خارجی هم از اینکه کیقیت بالای کار در PC خوشحال و راضی هستن . البته اینو بگم که این تصاویر با دوربین گرقته شده و هنوز کیفیت واقعی خودش رو نداره . اگه چندتا تصویر رو Export میکردن اونوقت میشد کیقیت واقعی رو دید .
تصویر زیر که با موبایل گرفته شده . کیقیت کار بر روی چهره ها مشخص هستش .
یکی پیدا نشد اطلاعات جدید که اومده رو ترجمه کنه ؟!
با این وضع من دیگه رغبتی ندارم فعالیت کنم
فقط من و تو فعالیم
دوستان این بازی دقیقا کی واسه پی سی میاد؟
راستی تصاویر بازی خیلی خوب شده
Last edited by Spaniuly; 20-08-2014 at 16:46.
Last edited by ™...; 20-08-2014 at 18:10.
اصلا مهم نیست کسی فعال باشه یا نباشه .
November 13th
اطالاعات کونامی در مورد PES2015 Day One Edition
پس از انتشار [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کونامی امروز وجود نسخه از بازی به نام PES2015 Day One Edition (تو زبان فارسی معادل خوبی پیدا نکردم براش) را تایید کرد . شایعه وجود این نسخه قبلا توسط یک کاتالوگ اسپانیایی که در مورد بازی بود منتشر شده بود ...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ویژگی های PES2015 Day One Edition
این ها ویژگی های PES2015 Day One Edition هستند که فقط برای کسانی که بازی را پیش خرید کنند در دسترس خواهد بود .
ویژگی های PES2015 Day One Edition انحصارا برای بخش MyClub هستند : اضافه شدن 10,000 امتیاز به بخش MyClub ، 10 آیتم ریکاوری برای بهبود آمادگی بازیکنان و اضافه شدن یک بازیکن تصادفی از تیم منتخب سال UEFA که توسط بیش از 5 میلیون نفر از کاربران UEFA.com انتخاب شده اند .
به شدت توصیه میکنم این ویدیو رو ببینید
من بعد از دیدنش واقعا امیدوار شدم
اولین ویدئو از گیم پلی PES2015بازی بین دو تیم اسپانیا و هلند میباشد که بین یک گیمر و هوش مصنوغی بازی برگذار میشه - و درجه سختی بازی هم روی Superstar قرار داره .
هلند در مقابل اسپانیا (گیمر در برابر هوش مصنوعی)
در این ویدئو تیم هلند گیمر (انسان) و اسپانیا هم کامپیوتر یا هوش مصنوعی بازی میباشد .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این دو ویدیوی کوتاه رو حتما ببیتین !!! .
Last edited by ™...; 20-08-2014 at 22:36.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)