تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 10 از 11 اولاول ... 67891011 آخرآخر
نمايش نتايج 91 به 100 از 110

نام تاپيک: Manchester City FC | سیتیزن‌ها

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

فن خال: گواردیولا سبک محبوب مرا در منچستر سیتی پیاده کرده است

سرمربی هلندی پیشین شیاطین سرخ می گوید که در صورت داشتن فرصت و ابزار لازم، فوتبالی همچون منچستر سیتی کنونی را در تئاتر رویاها به نمایش می گذاشت.

پپ گواردیولا از دید من در حال حاضر بهترین مربی لیگ برتر است. پپ از سیتی یک ماشین ساخته. او فوتبالی را به نمایش می گذارد که من دوست داشتم در منچستریونایتد ارائه کنیم. البته او بازیکنان بهتری برای اجرای این سبک دارد. من نیازمند پروسه طولانی تری برای این کار بودم و متاسفانه فرصت لازم در اختیارم قرار داده نشد.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

اورتون 1-3 منچستر سیتی؛ نیمی از بندر لیورپول فتح شد؛ هشدار به قرمزها

شرح بازی

خلاصه بازی

پپ گواردیولا با غلبه بر اورتون موفق شده تمام حریفانش در فصل جاری لیگ برتر را حداقل یک بار شکست دهد. منچستر سیتی سومین تیم تاریخ لیگ برتر است که موفق به این کار شده است.

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

اوتامندی: گواردیولا بهترین مربی دنیاست؛ شانس اول قهرمانی اروپا نیستیم

اوتامندی هم اکنون یکی از بهترین مدافعان اروپاست که شم گلزنی بالایی هم دارد. او در والنسیا بود که خوش درخشید تا منچستر سیتی برای جذبش هزینه بالایی را متقبل شود و حالا ستون خط دفاعی این تیم به شمار می‌رود. اوتامندی در آستانه دیدار مقابل لیورپول، مصاحبه ای با مارکا داشته که مهم ترین بخش‌هایش را در ادامه ملاحظه می‌کنید:

گواردیولا مربی بسیار پرتوقعی است. سال اول او در انگلیس سخت گذشت چون به سبک متفاوتی بازی می‌کرد و درک روش‌های او دشوار بود. این فصل از ابتدا تفاوت فاحشی داشتیم و همین روند را حفظ کردیم و باعث شد تا به سبکی که او می‌خواهد، بازی کنیم. او از آن دست مربیانی است که در هر جلسه تمرینی و بازی از شما انتظار زیادی دارد و نمی‌گذارد راحت باشید. برای من او بهترین مربی دنیاست. از بازی به سبکی که او دوست دارد، لذت می‌برم. از این دو سالی که بازیکن او بوده ام، بسیار خرسندم چون به بازیکنی بهتر تبدیل شده ام.

یکی از خواسته‌های اصلی گواردیولا از من یادگیری زبان انگلیسی بود. اینجا در سیتی همه به این زبان صحبت می کنند. پس باید این زبان را یاد بگیرم تا از کوچک ترین جزئياتی که در تمرین یا بازی گفته می‌شود، باخبرشوم. پپ از من یک امتحان انگلیسی گرفت. به تعداد بازی‌هایی که داشتیم، می‌توانستیم این آزمون را عقب بیندازیم اما ماه گذشته امتحان دادم و قبول شدم!

منچسترسیتی شانس نخست قهرمانی اروپا نیست. چه از نظر کیفیت چه تاریخ، رئال مادرید و بارسلونا همیشه در بالاترین جایگاه قرار دارند. اما به خودمان بستگی دارد تا متمرکز باشیم و کاری را کنیم که از ابتدای فصل تاکنون برایش تلاش کردیم. این شانس را داریم تا پیشرفت کنیم. به قرعه سختی خوردیم اما تلاش می‌کنیم تا در بازی رفت نتیجه خوبی بگیریم. باید اشتباهات مان به حداقل برسد چون هر خطایی می‌تواند شما را حذف کند.

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

ترکیب سیتی در زمین لیورپول

ادرسون، واکر، کمپانی، اوتامندی، لاپورته، فرناندینیو، داوید سیلوا، دی بروین، سانه، گوندوغان، گابریل

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

طلب بزرگ سیتی از داور دیدار برابر لیورپول

علیرغم نمایش فوق العاده لیورپول، نمی توان از اشتباهات بزرگ داوری دیدار دیشب گذشت.

دیشب مرسی سایدی ها موفق شدند با 3 گل در آنفیلد سیتیزن ها را مغلوب کرده و بخش زیادی از راه صعود به نیمه نهایی را طی کنند.

اما فلیکس بریش، داور آلمانی این دیدار و کادر همراه او، عملکرد انتقاد برانگیزی در این بازی داشتنند. در صحنه گل اول لیورپول و هنگامیکه ضدحمله این تیم در حال شکل گرفتن بود، محمد صلاح در آفساید قرار داشت و گل اول این تیم باید مردود اعلام می شد.

همچنین در نیمه دوم، رابرتسون یک خطای پنالتی واضح روی استرلینگ انجام داد که کارشناسان دیلی میل داخل محوطه بودن آن را نیز تایید کردند اما این صحنه نیز از چشم قاضی آلمانی دور ماند تا سیتی در این دیدار از داوری به شدت متضرر شود.

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

گواردیولا: چرا فقط از پنالتی رئال-یووه صحبت می شود؟

سیتی در هر 2 دیدار رفت و برگشت برابر لیورپول شکست خورد اما گواردیولا معتقد است اشتباهات داوری در این زمینه تاثیرگذار بوده است.

حذف از لیگ قهرمانان: "ما 2 گل صحیح در 2 بازی به ثمر رساندیم آنوقت شما در مورد صحت یا عدم صحت پنالتی رئال مادرید برابر یوونتوس صحبت می کنید.

با توجه به کیفیت تیم ها، تاثیر جزئیات در چنین رقابت هایی زیاد است. ما امسال نسبت به فصل قبل عملکرد بهتری داشتیم و سعی می کنیم سال بعد از این هم بهتر ظاهر شویم اما به هر حال من حس نمی کنم امسال هم کارنامه ناکامی داشته ایم.

اگر می خواهید نتایج را قضاوت کنید، مشکلی نیست قضاوت کنید. اما ما حتی پس از شکست در آنفیلد، برابر منچستر یونایتد خوب بازی کردیم و بعد از باخت به یونایتد، مقابل لیورپول نمایش با کیفیتی ارائه دادیم."

دیدار برابر تاتنهام: "آگوئرو مصدوم است و این دیدار را از دست می دهد. تاتنهام یک تیم فوق العاده با بازیکنانی بزرگ است و این تیم در پرس فوق العاده بوده و بازیکنان با استعداد زیادی مانند دمبله، دله آلی، فرتونگن یا هری کین را در ترکیب دارد.

آنها در دو یا سه فصل گذشته بسیار خوب بازی کرده اند و حالا به نیمه نهایی جام حذفی نیز راه یافته اند پس جدال مقابل تاتنهام برای ما دشوار است."

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

سخنرانی احساسی گواردیولا در جشن سیتی

پپ گواردیولا، سرمربی سیتی در مراسمی که برای قهرمانی منچستر سیتی ترتیب داده شده بود صحبت کرد.

در این مراسم تمام اعضای همه ارکان باشگاه سیتی شرکت داشتند و سرمربی اسپانیایی این قهرمانی را حاصل زحمات آنها دانست.

گواردیولا گفت: "ما نمی توانستیم زمانی که قهرمان شدیم جشن بگیریم زیرا در خانه بودیم. بنابراین شاید صحبت کردن ساده ترین کاری است که می توانم انجام دهم، اما این اتفاق سخت ترین کار نیز است. به شما تبریک می گوییم چون ما قهرمان شدیم و حالا بهترین تیم انگلیس هستیم.

من علاقمندم تمام کارکنان باشگاه، بخش نظافت، همه و همه خودشان را بخشی از این قهرمانی بدانند. همیشه در مورد سرمربی یا بازیکنان صحبت می شود اما رسیدن به دستاورد فعلی سیتی بدون تلاش های باور نکردنی شما ممکن بود.

روحیه دوستانه شما باعث ایجاد فضای بسیار خوبی در رختکن شد و بدون انسان های خوبی مانند شما دستیابی به آنچه که ما به دست آورده ایم، غیر ممکن بود. احساسی که ما در این فصل تجربه کردیم فوق العاده بود و این قهرمانی تا آخر عمر در قلب من خواهد ماند."

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

گواردیولا: برای جشن قهرمانی به آرایشگاه می روم!

پپ گواردیولا، سرمربی اسپانیایی سیتی ابراز امیدواری کرد تیمش رکورد کسب امتیاز لیگ برتر را از آن خود کند.

سیتی امروز با برتری 1-4 برابر وستهام، حالا با یک پیروزی دیگر می تواند به رکورد مقتدرانه ترین قهرمانی لیگ برتر دست یابد. گواردیولا ابراز امیدوای کرد این اتفاق هفته بعد در استادیوم اتحاد رخ دهد.

گواردیولا گفت: "من خیلی خوشحالم که گل های زیادی را به ثمر رسانده ایم و اکنون ما نیاز به یک پیروزی دیگر برای رسیدن به بیشترین امتیازات یک فصل داریم. ما علاقمند بودیم امروز پیروز شویم تا در روزی که در خانه خود جام قهرمانی را دریافت می کنیم، احتمال رسیدن به 96 امتیاز و رکوردشکنی را داشته باشیم.

قبل از بازی ما بهترین عملکرد را از تیم می خواهیم. این بازی می توانست پیچیده باشد اما ما مسابقه را جدی گرفتیم و در 10 دقیقه پایانی نیمه اول ما واقعا خوب بازی کردیم.

ما تیمی جوان هستیم و 20 بازیکن سیتی برای اولین بار است که فاتح لیگ برتر می شوند و فقط 5 بازیکن در گذشته چنین تجربه ای داشته اند.

برای روز دریافت جام چه کار خواهم کرد؟ به آرایشگاه می روم. ما می خواهیم بازی خوبی در مقابل هادرسفیلد انجام دهیم و سعی کنیم با کسب 3 امتیاز قهرمانی را در خانه جشن بگیریم."

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

گواردیولا: منچستر سیتی به کار خود ایمان داشت؛ چالش قهرمانی دوباره در فصل آینده را می پذیریم

به دنبال تساوی خانگی 0-0 برابر هادرزفیلد و بالا بردن جام قهرمانی، پپ گواردیولا گفتگویی با خبرنگار اسکای داشت.

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

باشگاه منچستر سیتی از لباس جدید خود برای فصل جدید رقابت ها رونمایی کرد

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •