اون پولایی که از ملی بردیو بزن به زخم و ذیلای تیمت ، یه تیم خوب راهی کن![]()
اون پولایی که از ملی بردیو بزن به زخم و ذیلای تیمت ، یه تیم خوب راهی کن![]()
ینی چی؟؟؟؟ نایب قهرمان دور پیش نمیتونه این فصل تو مسابقات حضور داشته باشه؟؟؟
ترسیدید؟![]()
دیر رسیدیمن کد لیگو 2 هفتس فرستادم ، حالا حتما 2 روز مونده باید بیای ؟
دیدم ظرفیت 20 تا نشد دادمش برای یکی دیگه هم فرستادم !
من نمیدونم اگه دوستان مشکلی ندارن امسال 21 (22) تیمه برگزار کنیم هد تو هد و !
امکان ویرایش نام تیمها هست ؟
اگر هست که من یک پیشنهاد سازنده دارم![]()
منم میخوام وارد هد تو هد بشم میگه پر شده !!!!
![]()
هست آقا؛ بفرمایید.![]()
خیلی هم عالی![]()
پیشنهاد می کنم :
از اونجایی که همه در لیگ انگلیس بلاخره تیمی رو حمایت می کنن و هوادار یکی از این تیمها هستن نام تیمشون رو بدین صورت به نام تیم مورد حمایتشون در لیگ برتر تغییر بدن و با توجه به اینکه قطعا بیش از یک نفر هوادار تیم X یا y است ترتیب و نامها بدین صورت باشه :
( هر شخصی هم هوادار تیمی نیست یک تیم رو مورد حمایت خودش قرار بده )
Liverpool 1
Liverpool 2
.
.
Liverpool n
و ...
اولویت هم هر کی زودتر تیمش رو برداشت ( که البته زیاد هم مهم نیست مثلا من ارسنال 1 باشم یا 5 )
اینجوری هیجان به مراتب بیشتر میشه و به خصوص در مسابقات هد تو هد حس رقابت شدید تری رو خواهیم داشت ....
به هر حال تا نظر جامع جمیع جمع چی باشه![]()
من دیگه نمیدونم، لیگ بدون نایب قهرمان اصن به خودتون حال میده؟فردا سرتونو میتونید بلند کنید بگید من فلان رتبه رو آوردم؟
نه آقا لیگتونو به هم نریزید، 20 تایی جالبتره، منم یکی دو ماه دیگه باید برم سربازی خراب میشه بازیا
ولی فردا روزی اگه کسی قهرمان شد بدونه که من نبودم، وگرنه هیچی نمیشد![]()
دوستان نظرتون چیه ؟
انتقاد ، پیشنهاد ؟ امسال اصلا وقت و حوصله تحقیق و تفحص نداشتم، 2 ساعته بستم تیمو ، اگه گاف بزرگی توو ترکیب هست بگین درست کنم تا فردا
این دیگو کاستا اصلا به دلم نمیشینه ولی نمیدونم چرا حس میکنم زیادی وصلهی چلسی میشه ! ورش ندارم حسرت خواهم خورد !!
من هم به لطف همشهری خوبم آقا رضا تونستم تو این فانتزی هم شرکت کنم نکته جالب فقط 2 نفر از ایران شرکت کردند و کل شرکت کنندگان به 17000 نفر هم نرسیده
که این شانس برنده شدن بیشتر میکنه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)