سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس ادامه داد: مسئولان باشگاه چندباری هم با پولادی تماس گرفتهاند اما این بازیکن جوابی به آنها نداده است. تا جایی که من خبر دارم این بازیکن با پرسپولیس قرارداد دارد، حتی ما اسم پولادی را در لیستمان گنجاندهایم اما دیگر کاری از دستمان ساخته نیست. وقتی برای ما سقف بودجه 18 میلیاردی تعیین میکنند مجبوریم با همین سقف تیممان را ببندیم. با این شرایط طبیعی است که برخی بازیکنان را از دست بدهیم.دایی با اشاره به جدایی خلعتبری گفت: خلعتبری بازیکن بزرگی است و من خیلی او را دوست دارم حتی با هم رفیق هستیم اما در فوتبال فقط رفاقت نیست.
وی با بیان اینکه دوست داشتیم حسینی، پولادی و خلعتبری در تیم پرسپولیس میماندند، خاطرنشان کرد: این سه بازیکن سال گذشته کمک زیادی به ما کردند و دوست داشتیم این فصل هم در تیممان حضور داشته باشند اما این طور نشد. باید از زحماتی هم که تا به اینجا آقای رحیمی کشیده تشکر کنم. او همهجوره به من کمک کرد تا تیم خوبی ببندم.
سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس خاطر نشان کرد: باید بگویم علاوه بر اینکه سه بازیکن خوبمان را از دست دادهایم چند بازیکن هم در لیستمان حضور داشتند که نتوانستیم آنها را جذب کنیم، بازیکنانی که قول داده بودند به پرسپولیس بیایند
اما باشگاههای دیگر 50 درصد بیشتر از ما به آنها پول دادند و به این شکل نتوانستیم آنها را جذب کنیم.
دایی با اشاره به لیستهای منتشر شده توسط باشگاهها تأکید کرد: در کم و کاست فعالیتهای باشگاه بودهام و میخواهم مسئلهای را بازگو کنم. فکر میکنید باشگاههای دیگر رقمهای درستشان را اعلام کردهاند؟ اما میدانم که رقم بازیکنان ما به درستی اعلام شده و در اینجا باید از بازیکنانی که به تیم ما آمدند و پیشنهادهایی 400 تا 500 میلیون بیشتر از پرسپولیس داشتند، تشکر کنم. آنها با وجود پیشنهادهای بالاتر درخواست ما را قبول کردند و انتخابشان پرسپولیس بود. این بازیکنان جوان با این شرایط حاضر شدهاند به تیم ما ملحق شوند.