تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 10 از 168 اولاول ... 678910111213142060110 ... آخرآخر
نمايش نتايج 91 به 100 از 1671

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی پرسپولیس تهران | ارتش سرخ | فصل 94-1393

کاربر فعال انجمن فوتبال داخلی Sh-Meteor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2014
    محل سكونت
    بهارستان

پيش فرض

18 بازيکن پرسپوليس مشخص شدند

18بازيکن پرسپوليس براي بازي با نفت در شرايطي مشخص شدند که حسين ماهيني در بين اين بازيکنان حضور ندارد.

پرسپوليس فردا در اولين ديدار خود در چارچوب ليگ برتر در ورزشگاه آزادي ميزبان نفت تهران است. علي دايي پس از تمرين امروز 18 بازيکن خود را براي ديدار روز جمعه مقابل نفت مشخص کرد.

مکاني، نيلسون، نوري، بنگر، نورمحمدي، هادي نوروزي، رضا نوروزي، حسيني، صادقيان، خانزاده، طارمي، فرشاد قاسمي، نوراللهي، عباس‌زده، کفشگري، عاليشاه، حقيقي و حميد علي‌عسگر 18 بازيکن پرسپوليس براي بازي با نفت هستند. مهدي دغاغله به دليل مصدوميت بازي فردا را از دست داد، همچنين با توجه به مشکل به وجود آمده براي
    ماهيني در خصوص کارت پايان خدمت مجوز بازي اين بازيکن صادر نشد و مدافع ملي‌پوش قرمزپوشان در دقيقه 90 از ليست اين تيم براي بازي با نفت خط خورد.

امروز که بختیار نبود، فولاد زیاد جالب بازی نکرد. تگ گل فولاد هم روی اشتباه مسلم، حامد لک به ثمر رسید!
    .
    پیراهن های جدید هم خدا رو شکر رو نمایی شد! بد نیست، خوبه.
    .
    در جلسه هماهنگی بازی فردا مشخص شد:
    پرسپولیس، قرمز و نفت، زرد می پوشد.
    Last edited by Sh-Meteor; 31-07-2014 at 20:18.

2. 3 کاربر از Sh-Meteor بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Mohammad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004

پيش فرض

لیگ با 3 تا بازی و همه 2-1 شروع شد و فردا روز رونمایی از پرسپولیس این فصل هست.
    من همچنان دارم حسرت فصل نقل و انتقالات رو می خورم ! جایی که سایر تیم ها بازیکنان مد نظر خودشون رو با هر مبلغی خواستن گرفتن و ما فقط چسبیدیم به سقف بودجه !! : |

قسمت هایی از مصاحبه پیش بازی دایی :

سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس ادامه داد: مسئولان باشگاه چندباری هم با پولادی تماس گرفته‌اند اما این بازیکن جوابی به آنها نداده است. تا جایی که من خبر دارم این بازیکن با پرسپولیس قرارداد دارد، حتی ما اسم پولادی را در لیست‌مان گنجانده‌ایم اما دیگر کاری از دست‌مان ساخته نیست. وقتی برای ما سقف بودجه 18 میلیاردی تعیین می‌کنند مجبوریم با همین سقف تیم‌مان را ببندیم. با این شرایط طبیعی است که برخی بازیکنان را از دست بدهیم.دایی با اشاره به جدایی خلعتبری گفت: خلعتبری بازیکن بزرگی است و من خیلی او را دوست دارم حتی با هم رفیق هستیم اما در فوتبال فقط رفاقت نیست.

وی با بیان اینکه دوست داشتیم حسینی، پولادی و خلعتبری در تیم پرسپولیس می‌ماندند، خاطرنشان کرد: این سه بازیکن سال گذشته کمک زیادی به ما کردند و دوست داشتیم این فصل هم در تیم‌مان حضور داشته باشند اما این طور نشد. باید از زحماتی هم که تا به اینجا آقای رحیمی کشیده تشکر کنم. او همه‌جوره به من کمک کرد تا تیم خوبی ببندم.

سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس خاطر نشان کرد: باید بگویم علاوه بر اینکه سه بازیکن خوب‌مان را از دست داده‌ایم چند بازیکن هم در لیست‌مان حضور داشتند که نتوانستیم آنها را جذب کنیم، بازیکنانی که قول داده بودند به پرسپولیس بیایند اما باشگاه‌های دیگر 50 درصد بیشتر از ما به آنها پول دادند و به این شکل نتوانستیم آنها را جذب کنیم.

دایی با اشاره به لیست‌های منتشر شده توسط باشگاه‌ها تأکید کرد: در کم و کاست فعالیت‌های باشگاه بوده‌ام و می‌خواهم مسئله‌ای را بازگو کنم. فکر می‌کنید باشگاه‌های دیگر رقم‌های درست‌شان را اعلام کرده‌اند؟ اما می‌دانم که رقم بازیکنان ما به درستی اعلام شده و در اینجا باید از بازیکنانی که به تیم ما آمدند و پیشنهادهایی 400 تا 500 میلیون بیشتر از پرسپولیس داشتند، تشکر کنم. آنها با وجود پیشنهادهای بالاتر درخواست ما را قبول کردند و انتخاب‌شان پرسپولیس بود. این بازیکنان جوان با این شرایط حاضر شده‌اند به تیم ما ملحق شوند.
    مشخصا دایی هم از نقل و انتقالات راضی نیست.
    این موضوع تویه فصل خیلی به ما می تونه ضربه بزنه، جایی که تویه 3 تا جام هستیم ولی دستمون خیلی خالیه ..
    من به شخصه اصلا نمی تونم اتفاقات پیش فصل رو فراموش کنم، تیم هایی که علنا سقف (ساختگی بودجه ها !) رو رعایت نکردن و با یه مشت مصاحبه که آره، سازمان بازرسی فلان می کنه بسان می کنه، جریمه فلان در نظر گرفتیم و ... فیصله پیدا کرد ! سر کی بی کلاه موند؟ کی ضرر کرد؟

از اینا که بگذریم امیدوارم فردا پرسپولیس قدم اول رو محکم برداره؛ نه صرف برد، یه بازی خوب که نشون بده تیم چه پتانسیلی داره.

4. 5 کاربر از Mohammad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2014
    محل سكونت
    بهارستان

پيش فرض

آمار دیدار های رو در روی پرسپولیس و نفت تهران

پرسپولیس و نفت تهران تا به الان 14 بار با همدیگه بازی کردن که 9 بار پرسپولیس و 1 بار نفت پیروز میدان بوده است و 4 بازی دو تیم هم مساوی شده است.

از این 14 بازی؛ 4 بازی در جام باشگاه های تهران، 1 بازی در جام حذفی تهران، 1 بازی در جام حذفی، و 8 بازی در لیگ برتر انجام شده است.

در چهار فصل گذشته، این دوتیم 8 بار با رو در رو شدند که سه بار پرسپولیس، و یک بار هم نفت پیروز شده و 4 دیدار هم مساوی شده است.

در فصل قبل ( 92-93)

دیدار رفت: نفت تهران 1 - 0 پرسپولیس (( تنها پیروزی تاریخ نفت تهران، مقابل پرسپولیس با گل دقیقه 92 ))
    دیدار برگشت: پرسپولیس 0 - 0 نفت تهران
    .
    نکته خطرناک: پرسپولیس در 4 بازی اخیر موفق به شکست نفت تهران نشده است. ( یعنی 3 مساوی و 1 شکست )

منبع: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

6. 2 کاربر از Sh-Meteor بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال mojtabaivi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

امسالم سیستم امتیاز دهی میذارین واسه بازیا؟

8. این کاربر از mojtabaivi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

از بازیکنای جوون امسال به احمد نوالهی خیلی خوشبینم...

10. این کاربر از mojtabaivi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2014
    محل سكونت
    بهارستان

پيش فرض

یه خبری رو پیدا کردم ماله ساله 91

از خبر گذاری خبر آنلاین
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

پس نمی تونیم مدعی شیم که پرسپولیس همین دو روزه، سریع مدرک جور کرده واسه ماهینی.

12. 3 کاربر از Sh-Meteor بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Mohammad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004

پيش فرض

ترکيب اصلي تيم فوتبال پرسپوليس براي بازي با نفت تهران در چارچوب هفته اول ليگ برتر فوتبال ايران اعلام شد.

سوشا مکاني، محسن بنگر، رضا نورمحمدي، محمدرضا خانزاده، حميد علي‌عسگر، مهرداد کفشگري، رضا حقيقي، پيام صادقيان، هادي نوروزي، رضا نوروزي و محمد عباس‌زاده؛ 11 بازيکن اصلي تيم پرسپوليس براي جدال با نفت تهران هستند.

14. 2 کاربر از Mohammad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز yoosef_st's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مرسی پیام صادقیان!
    چه ضربه کاشته نازی
    چه گل خوبی
    عالی بود!

16. 4 کاربر از yoosef_st بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

شخصا راضی نبودم.... گام به عقب بود.... مقابل نفتی که به نظر من رتبه ش امسال دو رقمیه

پروفشنال +ali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

برای بازی اول بد نبودیم
    منصوریان یکی از زشت ترین و عربی ترین بازیهای چند سال اخیر لیگ رو اجرا کرد

این داورو به خاطر بسپارید
    بازیهایی که پرسپولیس نباید ببره یکی از گزینه هاست
    حالا شما فکر کنید من توهم توطئه دارم

اینقدر قشنگ بازی رو از نفس انداخت و با کارت ندادن به خطاهای پیاپی نفتیها باعث شد اونا جسارت بیشتری در خطا کردن و از سرعت انداختن بازی داشته باشن

با این حال موقعیتای خوبی داشتیم

صادقیان قطعا الان بهترین بازیکن ایرانه
    واقعا داره روز به روز کاملتر میشه

سر بالا سرعت عالی تکنیک فوق العاده پاسهای طلایی
    انشاالله بتونه با کنترل خودش لیگ خوبی داشته باشه

نوروزی هم فشار زیادی روش بود یکی دو گل بزنه راه میفته

آخر بازی جالب بود
    توی ۴ دقیقه وقت اضافه ۳۰ ثانیه هم بازی نشد اما داور ۲۰ ثانیه بعد از تموم شدن وقت اضافه سوتو زد

یعنی عجلش برای پایان بازی از منصوریانم بیشتر بود

19. 3 کاربر از +ali بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •