تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 10 از 70 اولاول ... 678910111213142060 ... آخرآخر
نمايش نتايج 91 به 100 از 699

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی استقلال تهران | تـــاج آسـیـا | فصل 94-1393

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

برای بازی اول خیلی خوب بودیم
    بازیکنای جدید هم همگی در حد خوبی بودن به خصوص کرار دیگه فراتر از اون چیزی که فکر می کردم کار کرد و عالی بود!
    فخرالدینی از بازیکنای جدید خوب دیگه بودش که به عنوان یه دفاع گوشه توی حمله ها عملکردش خیلی خوب بود ولی از نظر دفاعی زیاد اونو خوب ندیدم و به نظر می رسه این بازیکن بیشتر خصوصیاتش به هافبک گوشه می خوره
    در کل این تیم امیدوار کننده ست و نسبت به فصل قبل بهتره
    حالا در نظر بگیرید دفاع کامل بشه و آندو هم آماده بشه بعد دیگه این تیم دیگه واقعا کامل میشه

+

نوری هم که همون طور که مشخص بود فاجعه بود
    اصلا استفاده اون توی دفاع چپ اشتباهه
    حالا باز توی هافبک وسط می تونه یکمی مفید باشه ولی توی گوشه ها اصلا !
    درسته هافبک وسط زیاد داریم ولی نباید بالاخره هر جوره نوری توی یه پستی بازی کنه

+

در مورد کاپیتانی هم نمی دونم کاپیتان اول واقعا برهانیه؟!
    سابقش توی استقلال خیلی زیاده ولی نمی دونم چرا کاپیتانی بهش نمیاد
    بازیکنایی که نقش لیدر رو دارن مثل آندو بیشتر بهشون کاپیتانی میاد که توی این بازی مشخص شد اصلا آندو کاپیتان دوم هم نیست
    حلا نمی دونم صادقی اضافه بشه می تونه جزو نامزدهای کاپیتانی باشه یا نه

2. 8 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز king of the kings's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    تاریکی اسم:عماد

پيش فرض

وحید طالبلو امیدوارم همینجوری ادامه بده خیلی خوب بود البته یه خروج اشتباه داشت ولی دو گل مسلمو ازمون گرفت

4. 7 کاربر از king of the kings بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز XENON24's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

تبریک به همه ی هوادارا..
    این تیم خیلی بهتر و جون دار تر از تیم پارساله ... بازیهای سه چهارسال پیش استقلال رو به یادم آورد . امیدوارم در ادامه هم همین روند ادامه داشته باشه...
    قدم اول رو که خوب برداشتیم این تیم به زمان بیشتری برای هماهنگی احتیاج داره امیدوارمون کردن..
    از حیدری و جاسم کرار هم ممنون هستم.

6. 7 کاربر از XENON24 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه M . Sayid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

استیلی مصاحبه کرده گفته گل زود هنگامی که زدن تمرکز تیم خودشونو به هم زده

8. 12 کاربر از M . Sayid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه federrer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Virtual World

پيش فرض

تبریک میگم به همه عزیزان

تیم فراتر از حد انتظار ما بازی کرد . ما همچنان قدرت خط حملمون تا حد زیادی به خسرو وابسته است و ضعف بیگ زاده در حمله باز سمت چپ مارو از کار انداخته . کرار و امید ابراهیمی هم خوب بودن و بازی قابل قبولی ارائه دادن .
    از خط دفاع نمیشه انتظار زیادی داشت، خدا کنه بازیهای بعدی هماهنگ تر بازی کنن.
    برگشتن صادقی و حنیف مشکلات دفاعی مارو کمتر میکنه.

با این برد تا حدی حاشیه های اخیر تیم کم میشه و انگیزه بازیکنا واسه بازیهای بعدی میره بالا .

10. 6 کاربر از federrer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز hojjatinho's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    نزدیکی های کویر

پيش فرض

منم اولین برد رو تبریک می گم ...

اولین گام به سوی قهرمانی برداشته شد ... بر خلاف سالهای قبل تیم از همین شروع لیگ جنگنده نشون می داد .. فکر می کنم بازی های جام شهدا تاثیر خوبی رو روی پایان دوران بدنسای و شل شدن بدن ها گذاشته ... کرار بر خلاف انتظار من اماده نشون می داد و فخرالدینی که خیلی خوب رفت و برگشت ها رو انجام می داد و به قول گزارشگرا گویی دو شش در بدن داشت : دی

مگویان در دفاع مهره قابل اتکایی می تونه باشه . همین تجارب بین المللیش با تیم ملی ارمنستان در اروپا می تونه به کارمون بیاد ...

نگرانی من در ادامه فصل در خط حمله هست . با اینکه این فصل یارگیری خوبی داشتیم و مهره های جوون خوبی اضافه شدن اما در خط حمله نیاز به مهاجمی با نبوغ تکنیکی بالا داشتیم که خیلی وقت ها گره از کارمون باز کنه اما تیم فعلی فاقد بازیکنی با این ویژگی هست . به خصوص اینکه قلعه نویی علاقه داره با سیستم تقریبا منسوخ 4-4-2 لوزی بازی کنه ...

پ ن : دیدن طالب لوی اماده حتی وقتی موقعیت های استقلال رو هم می گرفت لذت بخش بود

پ ن 2 : با اومدن فخرالدینی ، کرمانی های استقلال به 2 رسید .. از یازده بازیکن ابتدایی دو نفر کرمانی بودند

پ ن 3 : امسال انصافا بازیکنی نداریم کاپیتانی بهش بیاد .. باز اندو بهتره اما فکر کنم قلعه نویی روی صادقی حساب کرده

12. 7 کاربر از hojjatinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز hojjatinho's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    نزدیکی های کویر

پيش فرض

دوستان یک نکته بگم قبل از مرخصی :

من تازه صفحه های قبل تاپیک رو خوندم و فیدبک های مصاحبه های جواد نکونام و موسوی و قلعه نویی رو دیدم ...

جدای از اینکه قلم های یک مشت انسان خارج از فرهنگ و یک مشت ادم بی رسانه ! در بعضی از این سایتها و روزنامه ها هست و جدای از اینکه رفقای اونوری ما از اب گل الود ماهی می گیرن و یادشون می ره که رودخونه اونا خیلی گل الود تره و از همه مهمتر جدای از اینکه حرفای این عاقایون درسته یا غلط ، قلعه نویی مافیاست یا نیست، چمی دونم نکونام خیلی با مرامه و جوون دوسته یا نه ! و هزار تا سوالهای بی خود دیگه و جوابهایی که توی مغرمون بهش می دیم بیاید یک نکته رو هیچ وقت فراموش نکنیم :

برای من و توی هوادار دیگه باید ثابت شده باشه که استقلال ، این اسم پر از قشنگی ، این تاج سر ، خیلی خیلی بزرگ تر از اسم ها و این بازیکن ها و این مربی هایی که یه روزی میان و با به به و چه چه از عشق کودکیشون می گن و وقتی رفتن یا مشت گره می کنن و یا با مصاحبه هاشون دمار از روزگار هوادار در می ارن ...
    حتی می خوام جسارتم رو بیشتر کنم و بگم بزرگایی چون ناصر خان حجازی و ایرج دانایی فر و علی جباری و غلامحسین خان مظلومی و حسن روشن و خیلی های دیگه هم با اسم تاج و استقلال اینقدر بزرگ شدن و بدون این نام ابی رنگ ارزشی برای منه هوادار ندارن ، چه برسه به این بازیکن های اتو کشیده امروزی که قد بزرگیشون از سایه اون اقایونم کوتاه تره !

خلاصه کلام اینکه ما نمی دونیم فساد توی این فوتبال هست یا نه ؟ یا بهتر بگم همون بهتر که ندونیم و پی گیر هم نشیم ..

ولی بیاید یه بدعت خوب رو خودمون از همین حالا پی ریزی کنیم ...
    بهمون ثابت شده که اسمها ، بازیکنان ، مربیان و کها و کها شاید یه روز جونشون رو برای هوادار و اس اس بدن و فردا روز واسه پولشون جون من و تو رو هم بگیرن ...
    دیگه کاری به جواد نکونام و امیر قلعه نویی و مهدی رحمتی و فرهاد مجیدی و ناصر حجازی و ... نداشته باشیم
    واسه ما یک نام "استقلال " و یک تاریخ پر افتخارش ارزش داشته باشه ..
    بازیکنی خوب بود با غیرت بود با مرام بود تا توان داریم تشویقش کنیم ولی دیگه شخص پرست نباشیم ...

به یاد بیاریم که این ارم دوچرخه مانندمون تاریخی کهن پشتش هست ... از اون چند تا جوونی که تیم دوچرخه سواران رو تشکیل دادند تا این 20 و چند جوونی که امسال قراره برای من و توی هوادار افتخار افرینی کنن .. همه شون خلاصه می شن توی " دوچرخه سواران ، تاج و استقلال "

14. 6 کاربر از hojjatinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه anita.blue's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2013
    محل سكونت
    خیلی دور خیلی نزدیک

پيش فرض

آخه چرا نوری باید تحت هر شرایطی بازی کنه؟؟؟جز بازی تیم خودی را خراب کردن و سوتی دادن کار دیگه ای بلد نیست.بیگزاده هم تقریبا تفاوتی با نوری نداره!انقدر ذوق رمضانی را کردیم و گفتیم چه عجب 4تا جوون خریدیم باز موقع انتخاب لیست،همه شون قلع و قمع شدن!!!کی قراره به این جوونها اعتماد بشه؟؟یعنی از بیگزاده و نوری بدترن؟؟هرگز!کی قراره بهشون بازی برسه؟؟این بود جوون گرایی؟؟

16. 3 کاربر از anita.blue بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز امید رض's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    شهر موبیوس

پيش فرض

تیم بدک نبود نه بگم که خیلی خوب بوداستقلال باید 6تامیزد اخه راه اهن تیمه استیلی باید میرفت لیگ دسته 10ایران سرمربی گری میکرد من بودم استیلی رو بااردنگی پرت میکردم ازفدراسیون بیرون این بازیکن خوبی بود نه سرمربی خوب که اخه این بازی بود تویه زمین سوتوکور اصلا جذابیت نداشت فقط صدای تماشاچیا روظبط کرده بودن

بااین بازیکنایی که ماداشتیم باید اونارومثل سوسک له میکردیم

این تیما بردشون برا استقلال افتخارنیست

پروفشنال ESTEGHLAL 67's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    KASHAN

پيش فرض

تا حالا دیده بودید سرمربی تیممون اینجوری بعد گل تیمش خوشحالی کنه
    بنده خدا خیلی فشار رو داره تحمل میکنه
    واقعا طلب بعضی مردم از امیر قلعه نوعی چیه که دارن اینجوری باهاش رفتار میکنن

تیم بدک نبود نه بگم که خیلی خوب بوداستقلال باید 6تامیزد اخه راه اهن تیمه استیلی باید میرفت لیگ دسته 10ایران سرمربی گری میکرد من بودم استیلی رو بااردنگی پرت میکردم ازفدراسیون بیرون این بازیکن خوبی بود نه سرمربی خوب که اخه این بازی بود تویه زمین سوتوکور اصلا جذابیت نداشت فقط صدای تماشاچیا روظبط کرده بودن

بااین بازیکنایی که ماداشتیم باید اونارومثل سوسک له میکردیم

این تیما بردشون برا استقلال افتخارنیست
    جملاتت منو یاده شخصیت اواتارت میندازه
    یعنی شما میگی بریم رئال و بارسا رو ببریم بیایم قهرمان ایران بشیم؟
    در ضمن شما اون همه موقعیتو و تیردروازه رو ندیدی؟ اونم واسه تیمی که این همه تغییرات داشته خیلی خوب بود

19. 4 کاربر از ESTEGHLAL 67 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •