لوگوی جدید بوندسلیگا:
امیدوارم نیم فصل دوم دوباره اون شواینی سابقُ ببینیم.
لوگوی جدید بوندسلیگا:
امیدوارم نیم فصل دوم دوباره اون شواینی سابقُ ببینیم.
من لوگو که مربوط به حرکت پیکه تو بازی برگشت بود رو بیشتر می پسندم : دی
شواینی گفته تا سه چهار سال دیگه حداقل بازی میکنه.
+
لام هم گفته شده تا یک ماه دیگه کاملا آماده میشه و می تونه بازی کنه.
لوو گفته که لام بهترین بازیکن یک دهه گذشته هست که در سه جام جهانی متوالی عملکرد بی نظیری داشته.
+
لوا هم از رای خودش شرمسار شده
فک کنم یادش نبوده رای ها منتشر میشن![]()
لوا این حرفا رو نزنه چی بگه !لوا هم از رای خودش شرمسار شده
فک کنم یادش نبوده رای ها منتشر میشن![]()
![]()
![]()
![]()
اصلا همین موارد از اعتبار توپ طلا کم میکنه ، خب چون هم تیمی نویر شدی حالا باید پشیمون بشی از رایت ؟![]()
یه جورایی از اجبار همچین حرفی زده
+
الان تو ده بازیکن برتر سال گذشته، 5 بایرنی وجود داره
من موندم چرا با این همه ستاره پپ نتونست فصل قبل آبرو داری کنه؟!
اوتمار هیتسفلد: این بهترین بایرن تاریخ است
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته سینا جان منظورش فک کنم از نظر بازیکنا باشه چون گفته
"They have a fantastic squad from top to bottom and there’s certainly never been so much quality."
+
بایرن جلو سیتی، مخصوصا بازی برگشت خیلی منو امیدوار کرد. با یک بازیکن کمتر همون نیمه اول خیلی خوب بازی رو کنترل کرده بودن و اگه سوتی های آلونسو و بواتنگ نبود خیلی بیشتر امیدوار می شدم. بازم ما هنوز جلوی حریف قدری بازی نکردیم و حتی همین دورتموند نصفه و نیمه برامون درد سر بزرگی بود تو بازی رفت.
کلا پپ تا اینجا نقاط ضعف فصل قبل تیم رو تاحدود زیادی ترمیم کرده و اگه شرایط خوب پیش بره میشه بازم شاهد یک سال تاریخی از بایرن بود.
ضد حملات ولفسبورگ،نابود کرد بایرنو![]()
تو تمام نقاط زمین پر اشتباه بودیم
چنتا پاس سالم نمی دادن مخصوصا آلونسو پاس های اشتباه کم نداشت.
یکی از بدترین بایرن های چند سال گذشته بود
بجز روبن همه بازیکن ها نمایش خیلی ضعیف داشتن، سیستم عجیبی که پپ به کار برده بود هم کمکی نکرد.
تیم توی ضد حملات خیلی بد جا می موند، البته حضور دانته هم بی تاثیر نبود + دانته از زمان رفتن هاینکس دچار
افت شده و دیگه اون مدافع سابق نیست اما نمایشی که دیشب داشت، دیگه تضمینی هست که اصلا نمیشه
بهش اعتماد کرد، به خصوص مقابل تیم های دونده مثل ولفسبورگ.
اما چه می کرد دی بروین، و چه ضربه ای زد دُست (روی گل دوم)
اتفاق هایی که با این نتیجه رخ داد:
تا قبل از این بازی تا نیم فصل فقط 4 گل خورده داشتیم که معادل هست با تعداد گل هایی که دیشب خوردیم.
این 4اُمین بار بود که پپ در دوران مربی گری خودش 4 گل رو در یه بازی دریافت می کنه.
شکست مقابل وفسبورگ اولین شکست بواتنگ در بوندسلیگا بعد از 56 بازی بود!
به گفته بیلد، بایرن دیگه قید رویس رو به خاطر مصدومیت هاش و بازیکنان هم پستش تو بایرن زده.
اگه می خوان بازیکن بگیرن به نظرم برن دنبال هازاد خیلی بهتره. هم روابط با دورتموند بدتر از این نمیشه و هم اینکه یک بازیکن با کلاس رو گرفتن.
با نبود ریبری تو سمت چپ خیلی مشکلات داریم. ریبری هم تا سه بازی آینده مصدوم هست و باشگاه باید یه فکر جدی برای جایگزینش داشته باشه چون الان خیلی مصدوم میشه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)