خوب یکی بازی رو ps4 تست کرده گرافیک بازی عالیه مخصوصا اهنگ بسیارزیبایی که درمیان بازی نواخته میشه من که دیگه طاقت ندارم منم بازیشو میخوام
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب یکی بازی رو ps4 تست کرده گرافیک بازی عالیه مخصوصا اهنگ بسیارزیبایی که درمیان بازی نواخته میشه من که دیگه طاقت ندارم منم بازیشو میخوام
Last edited by امید رض; 01-11-2014 at 02:35.
سلام. دوست عزیز! خیالت راحت باشه که روی Ultra می تونی راحت اجراش کنی! سیستم شما که از سیستم منم قوی تره(فقط RAM سیستم من بهتره)! من با این سیستم Call Of Duty : Ghosts به اون عظمت با اون گرافیک بالاشو رو Ultra راحت با 30 فریم بر ثانیه اجرا کردم، شما که دیگه جای خود داره سیستمتون! اینم مشخّصات سیستم من!
مشخصات فیزیکی:ابعاد: 55 × 288 × 428 میلیمتر - وزن: 3.9 کیلوگرم
پردازنده مرکزی:Intel Core i7 4700MQ 2.40GHz up to 3.40 GHz
حافظه RAM:ظرفیت: 32 گیگابایت - نوع: DDR3
حافظه داخلی:ظرفیت: یک ترابایت - نوع: حافظههای هیبردی - مشخصات: 384 گیگابایت حافظه SSD با پیکربندی Super RAID 2 + یک ترابایت هارددیسک با سرعت 7200rpm
پردازنده گرافیکی:NVIDIA GeForce GTX 780M 4GB
صفحه نمایش:17 اینچ از نوع TFT LED-backlit LCD با دقت Full HD 1920x1080 - با روکش مات
امکانات:Blu-ray Webcam Card Reader Wi-Fi Bluetooth Ethernet Port VGA Port HDMI Port
سایر مشخصات:باتری 9 سلولی - Microsoft Windows 8
=============
لپ تاپم MSI GT70 Dragon Edition 2 هست! در کل خیالت راحت باشه که می تونی رو Ultra اجراش کنی!![]()
Last edited by Pitbull2015; 01-11-2014 at 10:14.
سلام دوست عزیزشما ازکجا فهمیدید سیستم ایشون قوی تره؟؟
گرافیکه سیستمتون که خدایه اسمونیه همینطور رم وسیپیوتون اونوقت شماگرافیکتون روبا gtx850 مقایسه میکنید
اونوقت چجوری شما 30تافریم گرفتی توکالف دیوتی باسیستم شما 60روهم رد میکنه
من دارم به طرف کارت گرافیک Gtx 860m gddr5 2gb میرم....بای بای![]()
تصاویر جدید از بازی نسخه ی Ps4
Last edited by Altairezio; 01-11-2014 at 17:15.
این الان گرافیکش توی عکسا در حد black flag بود ولی سیستمشون 180 درجه با هم تفاوت داره.......
خدایا خودت به ما کم کن :این بازی با حال روی سیستم های ما ultra اجرا شه...و این سیستمی که گفتن فیک باشه....خواهش میکنم آرزومو برآورده کن و نزار جون مرگ شم....
(((الهی آمین)))
سلام دوست عزیزحالا چراگیردادید به این بازییه اساسینس دیگه توراهه بهتره بیخیال بشید
این بازی بررویه ps4 هم کنداجرا میشه توبعضی ازقسمت هایه بازی واصلی
ماخودمون باکیفیت 500p برااجرابازی شرط بستیم![]()
Last edited by امید رض; 02-11-2014 at 04:14.
الان دلیلشو به شما میگم من از بچگی(از کلاس جهارم) بازی میکردم........نمیتونم ولش کنم...برعکس شما و دوستان دیگه که این سری براشون کسل کننده و بیخود بود برای من همیشه جالب بود هست و خواهد بود......
بله بازی Assassin's creed rough هست که در راهه....که کمی هم بیخوده چون تمپلار هستی شخصیت داستان shay patric cormac یا shay cormac یک تمپلاز هستش و میری و اساسین میکشی!!!!در ضمن در یکی از مبارزات با adewale میجنگیم....(همون سیاه پوستی که در خدمت edward kenway بود در کشتی که بعد anne bonny میاد جاش و...)در ضمن کشتی رانی در یخ هم داره که بسیار توپه.....ولی گرافیکش یکمی نا امید کنندس.........در حد بلک فلگ هستش و این برای یک بازی 2014 خوب نیست...برای همینه که برای ps3 و xbox 360 اومد و بعد برای پی سی....
(توهین به کنسول بازان نسل هفتم نشه)
bring it on.....شما 500p شرط بستی....یه کسایی ثه من روی 0p شم شرط نبستن........من خیلی ناراحتم.....حتی بردن یه lamborghini veneno هم منو شاد نمیکنه
![]()
خب یکی دیگه این بازی رو تست کرده روی ps4
من دیگه داره طاقتم سر میاد
خوب هرکی یه نظری داره من ازکشتی رانی تودریاحالم بهم میخوره ولی شماعاشقشی ولی فکرکنم کشتی رانی توبرف عالی باشه تادریا
ماهم مثل شما خوره اساسینیم وکلا دوتا بازی بیشتربازی نمیکنم کالف واساسینس وهرکدومشو چندین بارتموم کردم وهمه بازی هایه اساسینوتموم کردم ولی بلگ فلگ این کشتی رانیه تکراری وپوچش دیگه ادمودیوونه میکنه به غیراز اون نقش زنه که بی غیرتی میشد چون دخترونه بود دیگه گیمری که سرش بره اساسینس یوویتیش نمیره
اونوقت شمازکجامیدونی گرافیکش ناامید کنندس کنسول نسل 7تو2014 وpc تو2015 یعنی گرافیک 2سال پیش روبازیه اساسینسrough براpc هست ماکه همه روبازی میکنیم چه این بیاد چه اون بیاد
همرو درومیکنیم
درضمن من روبهینه بودن بازی 500p شرط بستم اگه نباشه همون رو0p شرط میبندم
Last edited by امید رض; 02-11-2014 at 14:45.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)