تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: تیم صعود کننده به نیمه نهایی؟!

راي دهنده
56. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • فرانسه

26 46.43%
  • آلمان

30 53.57%
صفحه 10 از 12 اولاول ... 6789101112 آخرآخر
نمايش نتايج 91 به 100 از 116

نام تاپيک: فرانسه - آلمان | مرحله 1/4 | جمعه 20:30

مدیر انجمن بازی Masoud King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    فعلا مشهد!

پيش فرض

از بس این چند ساله بازی های آلمان قشنگ بوده توقعات ملت هم بالا رفته

پس کجا رفتن این توپ ها؟
    احتمالا توپ های بلوکه شده ولی توی چهارچوب بود هم حساب شده
    +
    یادمه قدیما که PES بازی می کردیم یارو بعد بازی می گفت نگاه من 10 تا شوت زدم سمت دروازت پس تو لوله بودی
    این حرف ها یه حس نوستالژیک در من زنده کرد

2. 7 کاربر از Masoud King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن ورزش yuseph's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    زاوهاناریا

پيش فرض

احتمالا توپ های بلوکه شده ولی توی چهارچوب بود هم حساب شده
    اونها رو هم حساب کردیم اما باز 4تا توپ گم هستن این وسط
    باشه اصن اونها قوی ما ضعیف....ولمون میکنید حالا؟
    باس بریم سراغ میزبان گوگولی مگولی...
    +
    احتمالا کمپین طرفداران تیمهای حذف شده در قالب طرفداران برزیل تشکیل بشه
    Last edited by yuseph; 05-07-2014 at 02:03.

4. 4 کاربر از yuseph بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن بازی Masoud King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    فعلا مشهد!

پيش فرض

دقیقا اکثرا منتظر هستن آلمان ببازه بعد بیان بگن همین بود تیم پر مدعا تون ولی شاید این رو ندونن که الان چهار دوره متوالی هست آلمان تو چهار تیمه و ادعای قهرمانی داشتن برای این تیم حداقل چیزه.
    +
    ولی عجب بازی ای بشه. آلمان - برزیل
    هم میشه انتقام 2002 رو گرفت و هم قهرمانی رو در سرزمین فوتبال بدست آورد

6. 4 کاربر از Masoud King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه farshidmm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

آقای Esteghlal_Paydar44 یادته می گفتی شما آلمانیها مغرورید هر موقع میبازید میگید حق ما باخت نبوده و دنبال بهانه میگردید؟
    ولی چطور شده الان پست های این تاپیک رو نمی بینی؟
    چطور شده خودت و طرفدار فرانسه آقای milad gta دارن دارن برد آلمان رو لوث جلوده میدین و بازی برتر و منطقی آلمان رو میزارین به حساب خوش شانسی و بدبازی کردن فرانسه؟
    شما در پست شماره 7 تاپیک به گراف ادعا کردی آلمان در مقابل هیچ تیم بزرگی تا حالا پیروز نشده و در مقابل فرانسه هم شانس فرانسه رو 80 درصد می دونستی
    ولی حالا که فرانسه باخته داری قاعده بازی رو عوض می کنی و برد آلمان رو میذاری به حساب اینکه بخت یارش بوده
    شما که طرفدار فرانسه نیستی بلکه طرفدار هر تیمی هستی که مقابل آلمان بازی می کنه
    ولی کمی انصاف هم بد نیست
    بعد من میگم بعضیا بی دلیل از آلمان متنفرن میان واسمون تومار می نویسن!

مطمئنا در بازی بعد هم شما طرفدار برزیل خواهی بود و اگر آلمان ببره میای نموار می کشی که بگی حق برزیل باخت نبوده
    و اگر آلمان ببازه که چه بها میای با خوشحالی میگی دیدید گفتم آلمان اصلا تیم نیست بهتون ثابت شد؟
    Last edited by farshidmm; 05-07-2014 at 02:37.

8. 4 کاربر از farshidmm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن مشکلات نصب و اجرای بازیها clau's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

واکنش نامزد سمیر نصری به حذف فرانسه از جام جهانی(عکس)

آی اسپورت- آنارا، از مدت ها پیش این توئیت را کنار گذاشته بود برای امروز. نامزد جنجالی سمیر نصری، کمی پس از حذف تلخ خروس ها و نمایش نه چندان خوب آن ها در مقابل آلمان، دیدیه دشان را در جایگاه مخاطب قرار داد و به او یادآوری کرد برای همین روزها به بازیکنان «کلاس جهانی» اش نیاز داشته است. آنارا که پس از خط خوردن نام سمیر از فهرست نهایی تیم ملی به شدت عصبانی شده بود و انواع و اقسام ناسزاها را نثار فرانسه و سرمربی اش کرده بود، این بار آرام تر از راه رسیده و همه چیز را به یک کنایه ختم کرده است. آقای سرمربی، با عدم دعوت نصری می خواست تیم منظم تر و متحدتری داشته باشد، موفق هم شد اما این تیم هم درست مثل تیم بلان در اولین مقطع حساس با سکته روبرو شد. با این نفرات اما آن ها نتایج بدی نگرفته اند. شاید اکر ریبری به مسابقات می رسید، اوضاع به گونه ای دیگر رقم می خورد.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

10. 2 کاربر از clau بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه MOHAMMAD2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

ای آلمان خر شانس

12. 2 کاربر از MOHAMMAD2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Esteghlal_Paydar44's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2013
    محل سكونت
    Mashad

پيش فرض

یه باره بگید آلمان اومده بود پیک نیک و تمام
    +
    آخه چطور میشه توپ های تو چارچوب فرانسه بیشتر باشه (9-6)اما سیو های آلمان کمتر(2-5)؟درحالی که توپی به تیرک نخورده و توسط نوئر هم سیو نشدن پس کجا رفتن این توپ ها؟
    آمار بلوک توپ توسط دفاع رو هم حساب کنیم (3)باز تکلیف 4تا توپ نامعلومه اینجا...

دیگه من حرف نزنم بهتره !!! میگم که آلمانی جماعت چشمشو میبنده میاد از خودش و برای خودش حرف میزنه و دوستای آلمانی دیگه پی حرفشو میگیرن ! ولی یه کدومشون نمیاد بره حداقل یه کم خودش تحقیق کنه آمارو دراره !! برادر من این آمار مکتوب جلوی شما ... یه آمار ساده رو شما نمیتونید بخونید پست میدید بعد 3 تا تشکر میشه و یکی نقل میگیره میگه ایولاون وقت ادعای منطق پذیری هم دارید و وقتی بهتون میگیم تعصبی ناراحت میشید

سیو توپها 5 به 2 به نفع آلمانه !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!! یعنی من تا صبح باید اینجا علامت تعجب بذارم حالا خوبه اولین پست من هم عکس از آمار بازی بود !! شما احتمالا به اشتباه آمار دوم رو دیدی ! اونو خود ورزش3 اشتباه زده بود که الان درستش کرد منم درست کردم ... شما اون آماری که اول میذارن رو دقت کن بعد چیزی با عقل جور درنمیاد نیا اینجا الکی شلوغش کن برو یه سرچ تو گوگل بزن ببین آمار بازی چی بود یا حداقل پست اول من رو میخوندیخیلی باحالید بابا شما آلمانیا

در ضمن تیم بازنده همیشه میره سراغ آمار بازی ؟!ای خدا وقتی با طرفدارا آلمان بحث میکنم یه اره برقی واسه خودکشی کنارم بذارچرا سر بازیه اسپانیا - هلند من که خودم قلبا عاشق اسپانیام نرفتم سراغ آمار ؟:

محتوای مخفی: آمار بازی اسپانیا هلند 

گل‌:
    اسپانیا: یک
    هلند: 5
    درصد مالکیت توپ:
    اسپانیا: 58
    هلند: 42
    شوت داخل چارچوب:
    اسپانیا: 6
    هلند: 11
    کرنر:
    اسپانیا: 4
    هلند: یک
    آفساید:
    اسپانیا: 5
    هلند: 5
    کارت زرد:
    اسپانیا: یک
    هلند: 3
    کارت قرمز:
    اسپانیا: صفر
    هلند: صفر
    خطا:
    اسپانیا: 5
    هلند: 18

اصلا از خود آلمان مثل میزنیم . سر بازیه آلمان الجزایر میشه بگید چرا تیم بازنده حرف از آمار نزد ؟!

محتوای مخفی: آمار بازی آلمان الجزایر 

درصد مالکیت توپ

آلمان: 68

الجزایر: 32
    شوت داخل چارچوب

آلمان: 13

الجزایر: 3
    شوت خارج از چارچوب

آلمان: 8

الجزایر: 6
    کرنر

آلمان: 12

الجزایر: 9
    آفساید

آلمان: 3

الجزایر: 2
    خطا

آلمان: 12

الجزایر: 15
    کارت زرد

آلمان: یک

الجزایر: یک
    کارت قرمز

آلمان: صفر

الجزایر: صفر
    تعداد کل پاس‌ها

آلمان: 793

الجزایر: 380
    پاس سالم

آلمان: 682

الجزایر: 260

هزارتا دیگه مثال بزنم ؟! الان شمایی که ادعا داری تیم بازنده همیشه میره سراغ آمار سر همین 2 تا مثال من بیا بگو چرا تیمای بازنده نرفتن سراغ آمار ؟!!! چیزی که با عقل جور در میاد اینه که تیمی که آمارش بهتر باشه میره سراغ آمار چه برنده چه بازنده !!

یه نفر هم که کلا آمارو به باد هوا میگیره خوب اصلا چرا بعد بازی اینهمه کارشناس میشینن آمار میگیرن و اینهمه شبکه جهانی ساعتها راجع به اون آمار بحث و گفتگو میکنن ؟!! چون آمار نشون دهنده ی تیم برتر زمینه اگه مهم نبود اصلا روش مانور داده نمیشد !

یه نفر دیگه هم گفت من خودم تا قبل بازی میگتم اگه آلمان ببازه همه میان اینجا بهونه میارن حالا خودم دارم همون کارو میکنم !! کامنت اول من بعد از باختو ببینی شما متوجه اشتباهت میشی چون اصلا من حرفی نزدم خیلی منطقی طبق آمار مکتوب نظرمو گفتم ! نه گفتم ترکیب بد بود , نه گفتم زمین کج بود , نه حتی گفتم حقمون باخت نبود و نه گفتم آلمان تیم بدی بود ! ولی متاسفانه اینجا یکی میاد آمارو اشتباهی میخونه یا حداقل به پست اول من دقت نمیکنه خودش بره آمارو دراره ! و 3 نفر میان اون اون آمار غلط رو تایید میکنن !!!!! یعنی ته منطق !!! یکی میاد یکی از جالب ترین حرفهای انجمن رو میزنه که تیم بازنده همیشه میره سراغ آمار ! یکی میگه آمار چیه یکی مهمترین تورنومنت جهان رو با Pes خودش مقایسه میکنه

از الان هم فینالیست شدن آلمانیا رو تبریک میگم , کلا 2 تا آدم درست حسابی امسال تو برزیل بودن که واسه بازی بعدی نیستن بعد الان ما بگیم آلمان ... آقا هیچی اصلا ولش کن

مطمئنا در بازی بعد هم شما طرفدار برزیل خواهی بود و اگر آلمان ببره میای نموار می کشی که بگی حق برزیل باخت نبوده
    و اگر آلمان ببازه که چه بها میای با خوشحالی میگی دیدید گفتم آلمان اصلا تیم نیست بهتون ثابت شد؟
    جواب جملات بالاترت رو بالاتر دادم . ولی جواب این 2 تا خط , بله مطمئنا طرفدار برزیلم گفتم من هر تیم قویی رو دوست دارم الی آلمان ! اصلا بحثمو من با این شروع کردم چیزی نیست که کسی کشف کرده باشه ! ولی قبل بازی هم گفتم امیدوارم تیمی که حقشه ببره چه آلمان چه فرانسه ! و آلمان که برد تبریک هم گفتم ولی عرض کردم که طبق این آمار تیمی که حقش بود نبرد حداقل تو 90 دقیقه نتیجه مساوی عادلانه بود ! دقیقا حرف خودمو قبل بازی تکرار کردم ! حالا اینی که میای میگی نمودار میکشم دیگه قضاوت با خودت چون این نمودار رو من نکشیدم آمار بازیه دوست عزیز !!!

در بازی بعدی و بعدیش و کل بازیهایی که من تو زندگیم چه داخلی چه خارجی نگاه میکنم همینه !! توی بازی برزیل و آلمان هم بنده طرفدار برزیل هستم اما امیدوارم تیمی ببره که حقشه !! حالا هر تیمی فارغ از اسمش ببره بنده با آمار بازی و اینکه واقعا حق اون تیمی که برده , برد بوده یا نه اینجا حاضرم ! نه با اسم تیما و رنگشون !!! اگه شما مغایرتی دیدی اون موقع میتونی معترض باشی ! اگه بازی بعدی هم برزیل ببره اما آمار به نفع آلمان باشه خودم با این تومارها و نمودارها در خدمت برزیلیا هستم !!

یه سریا هم نگران طولانی بودن پستای منن نمیدونم چرا این که طولانی هست یا کوتاه به خودم مربوطه اولادوما اگه قرار باشه جواب یه نفرو بدم قطعا کوتاهه ولی وقتی با سیل عظیم طرفدارای آلمان رو به رو میشیم و ماشاالله چون هیچیو قبول ندارن باید برای هر خط 10 تا مثال زد مسلما طولانی میشه ! کسیم مجبور نیست بخونه اگه اذیت میشه
    Last edited by Esteghlal_Paydar44; 05-07-2014 at 12:28.

14. 2 کاربر از Esteghlal_Paydar44 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال تالار .Net senaps's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

بیخیال بابا.....
    بریم توی تاپیک المان برزیل بگید ببینیم باز ی های قبلی چطوری بوده کمی حال کنیم با امار و اینا....! ))

حیف شد دیشب بازی برزیل رو ندیدم و خوابیدم۱

اونور میخواستم در خصوص از دست رفتن بازیکن های برزیل صحبت بکنم که گفتم بیخیال و پاکش کردم!!!!

شروع تورنومنت، برید تاپیک المان رو بخونید که ما چند تا بازیکن احتمال داشت که نرسن به بازی ها!! ولی باز میگفتیم شانس اول قهرمانی!! میدونی چرا؟ چون ما یه تیم منظم داریم که براش بازیکن بعد از ساختار خود تیم قرار میگیره....

المان مثل ارژانتین نیست که یه نفر مثل مسی میاد توی ۴ تا بازی، دقیقه‌ي ۹۲ براش گل میزنه و میبردش مرحله‌ي بعدی!!!!
    المان مثل اسپانیا هم نیست که امسال بازیکنانش رو میشه گفت نداشت و اماده نبودن و کلا تو بازی دوم حذف شد!!

المان برزیل نیست که دو تا بازیکنش افتادن همه دارن عذاداری میکنن که ما بدشانسیم و بازیکنامون افتادن و این حرفا!!!

چرا؟ چون ما خرکی بازی نمیکنیم مثل تیمهای دیگه!!!! ما اسطوره‌ نداریم تو فوتبالمون فقط بازیکن های خیلی خیلی قوی داریم!!! واسه همین هم مهم نیست کلوزه با شه یا کی! به هر حال بازی رو می‌بریم چون تیم المان، منظمه و با نظم تیمی بازی میکنه و هر بازی برای برد میاد... و توی این سیستم منظم، مادامی که افراد میتونن نقش خودشون در سیستم رو به درستی اجرا بکنن ما میریم جلو!!!!

قهرمانی هم حق المانه! چرا که تنها تیمی هست که به جام جهانی اومده و بقیه فقط بازیکن هستن!! پرتقال با رنالدو اومده بود، اسپانیا و .... حتی ارژانتین هم با مسی اومده به جام جهانی.... نقطه‌ي مقابل همه‌ي اینا المانه که با تیمش اومده و مادامی که شاکله‌ي اصلی تیم هست و همه کار خودشون رو درست انجام میدن ما برنده ایم!!!!

این ماجرا هم قانون فوتباله به نظرم و مهم نیست که چهار نفر نشسته باشن اونجا و شوت های دو تیم رو شمرده باشن و بعد بیایم بگیم چون فلان تیم ۷ تا شوت داشته و مقابلش یه شوت، پس حق برد با ۷ تایی ها هست!!!!

ما هرجا ببازیم، به بی نظمی میبازیم!! و هر جا ببریم، با منظم بودن میبریم به همین سادگی....

کشورهای دیگه هم بهتره برن و این فوتبال های اسطوره محور رو کنار بذارن و برا خودش یه سبک فوتبال در نظر بگیرن و بر اساس همون جلو برن!

16. 4 کاربر از senaps بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن ورزش yuseph's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    زاوهاناریا

پيش فرض

سیو توپها 5 به 2 به نفع آلمانه !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!! یعنی من تا صبح باید اینجا علامت تعجب بذارم
    حالا خوبه اولین پست من هم عکس از آمار بازی بود !! شما احتمالا به اشتباه آمار دوم رو دیدی ! اونو خود ورزش3 اشتباه زده بود که الان درستش کرد منم درست کردم ...
    طلا خودت داری میگی که اشتباه زده بودن!پس دیگه حرفت چیه؟
    اصلا ولش کن تو راست میگی...
    بیا اینم یه اعتراف:
    "ما در ضعیف ترین حالت خودمون، فرانسه ای رو بردیم که در قوی ترین حالت خودش بود"
    تسکین یافتی عایا؟
    خب بگذریم...
    از خودت بگو برامون.......
    +
    از دوستان تقاضا میشود بازی های تاریخ مصرف گذشته رو فعلا بی خیال شده و بساط (برزیل-آلمان)رو پهن کنید لطفا.

18. این کاربر از yuseph بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای milad_gta's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

احتمالا کمپین طرفداران تیمهای حذف شده در قالب طرفداران برزیل تشکیل بشه
    یکی از عادات بد افراد قضاوت کردن دیگران هست.
    عموما انسان ها اونطور که فکر میکنند بقیه رو میبینند و همانطوری که فکر میکنند عمل میکنند.
    میدونم قطعا یکی از افردای که مدنظرتون بود من نیستم ولی فقط از سمت خودم مراجعه شود به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] !

دقیقا اکثرا منتظر هستن آلمان ببازه بعد بیان بگن همین بود تیم پر مدعا تون
    خوب تیمی که ادعای قهرمانی میکنه، طرفدارانی که میگن ما قهرمان هستیم! اگر تنونه قهرمان بشـــه! بقیه چی بگن خوبه؟
    هر چی بگن که به طرفدار های آلمان بر میخوره... بهتر نیست به جای ادعای قهرمانی و مورد حمله قرار داد و ضعیف شمردن حریف، خیلی دوستانه از تیم محبوبتون طرفداری کنید؟
    البته منظور من شخص شما نیست و این مطالب رو کلی عرض کردم.

چطور شده خودت و طرفدار فرانسه آقای milad gta دارن دارن برد آلمان رو لوث جلوده میدین و بازی برتر و منطقی آلمان رو میزارین به حساب خوش شانسی و بدبازی کردن فرانسه؟
    2 حالت داره! یا شما واقعا تمام پست ها رو نمیخونید! یا اگر میخونید خودتون رو میزنید به نخوندن و ندونستن و همونطور که درباره بازی نظر میدید، پست میزنید.
    من بارها دلیل این که اینجا پست زدم رو گفتم و تکرارش فقط تکرار مکررات هست، اگر واقعا فردی منظقی هستید، پست های قبلی من رو یکبار بخونید.
    بازی های قبلی فرانسه رو دیدید؟ میتونید یک لحظه طرفدار آلمان بودن رو کنار بگذارید و بازی دیشب رو مرور کنید! میتونید با انصاف به بازی دیشب نگاه کنید؟ بعید میدونم بتونید، چون اگر میتونستید دیگه من رو متهم به لوث جلوه دادن برد آلمان نمیکردید. من اینجا پست نزدم کسی رو زیر سوال ببرم، در جواب دوستی منطقی پاسخی ارسال کردم و بحثمون رو ادامه دادیم...

senaps عزیز انصافا تیم شما بازیکن های برجسته ای داره، در مقابل فرانسه کی رو داشت؟ بنزاما حتما؟ ارجاع به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .

"ما در ضعیف ترین حالت خودمون، فرانسه ای رو بردیم که در قوی ترین حالت خودش بود"
    همونطور که قبلا گفتم، فرانسه تو ضعیف ترین حالت خودش به آلمانی که از خودش هم ضعیف تر ظاهر شده بود بازی رو واگذار کرد و این یعنی چیزی که دوستمون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گفت.

به هر حال آلمان برده و امیدوارم نهایتا تیمی قهرمان بشه که حقش هست، اگر این تیم آلمان بود، مبارک خودش، مردمش و طرفدارهاش و شما عزیزان باشه...

20. 3 کاربر از milad_gta بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •