اگه بخوایم سریالو با سریالای قبلی مدیری مقایسه کنیم شب اول و دوم واقعا حرفی برای گفتن نداشت.
فیلمبرداری هم افتضاح بود.
اگه بخوایم سریالو با سریالای قبلی مدیری مقایسه کنیم شب اول و دوم واقعا حرفی برای گفتن نداشت.
فیلمبرداری هم افتضاح بود.
فکر کنم قسمت اول اکثر سریال ها تایمش بیشتر میشه تا مخاطب جذب کنه
امشب هم در کل قابل قبول بود
کل مجموعه باید وارد بازی بشن تا در مورد سطح کار نظر داد
راستی از برادارن قاسم خانی خبری نیست تو این سریال؟
پ.ن: موسیقی کلاسیک که می دونی چیه؟
بعد سریال قهوه تلخ فکر کنم با مدیری مشکل پیدا کردن !راستی از برادارن قاسم خانی خبری نیست تو این سریال؟
قسمت دوم بسیار بسیار ضعیف و بی مزه بود
قسمت های اول این سریال رو کافیه با قسمت های اول یه سریال طنز امریکایی مقایسه کنید تا بفهمید چه قدر ضعیفه
خدایش با سریالهای طنز آمریکایی نمیشه مقایسه کرد...اونا تقریبا با هر چیزی شوخی می کنند....ولی اینا خیلی دستشون بسته است
Last edited by XENON24; 28-03-2015 at 00:16.
اين علي اوجی خيلي بي مزس اصلا بلد نيست بازي كنه شكل حرف زدنش هم فاجعست نميدونم اصلا چه لزومي داشت اينو بيارن
قسمت ديشبي هم اصلا جالب نبود . مهران مديري كلي بازيگر آورده اما خود سريال محتوا نداره
به نظر من که دو قسمت اول مثل سایر سریال های مهران مدیری بود (از لحاظ دیالوگ ها و حرکات بازیگران و غیره) حالا اینکه چرا خنده دار نیست دلیلش اینکه فرضا 10 سال قبل زمان پخش شب های برره به ندرت کسی سریال های کمدی خارجی رو دنبال میکرد اما حالا همه پیگیر جدیدترین سریال های آمریکایی هستند و واسه قسمت های بعدی لحظه شماری میکنن :-D به همین دلیل انتظار ها خیلی بالا رفته ولی مهران مدیری و تیمش دارن همون روش 20 سال قبل رو ادامه میدن
امیدوارم در حد سریال هایی مثل شب های برره و مرد هزار چهره بشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)