اینکه فیلم و سینما بر بسیاری از سنت ها و اخلاقیات و رفتارهای اجتماعی تاثیر میذاره، کاملا واضح هست.
هم تاثیر مثبت و هم تاثیر منفی.
شما میتوانید مدرک علمی بیاورید که فیلم و سینما تاثیری بر رفتارها و هنجارها ندارن؟ و سپس ثابت کنید؟
مثلا یک سریال روح تو ایران درست کرده بودن، یک مشت احمق رفته بودن خودشون رو دار زده بودن با روح شدن برن دوست دخترشون رو ببینن !!!
یا تو آمریکا فیلم جیغ با اون ماسک معروف درست کرده بودن، هنوزم که هنوزه خیلی ها از این ماسک جیغ استفاده میکنن و آدم میکشن.
تاثیر صنعت فیلمای جنسی هم که بر اختلالات جنسی موثر هست.
هندوستان که من خودم مدتی اونجا بودم، اینقدر انسان هاش بی آزار بودن که دزدی نمیکردن، چندین سال پس از ورود فیلم های خشن و جنسی، آمار تجاوز به طرز عجیبی تو این کشور بالا رفته و هر روز اخبارش رو میشنوین.
دیدن تجربه های متفاوت بر زندگی انسان تاثیر گذاره، فیلم هم به عنوان بخشی از محیط این تاثیر رو بر روان انسان ها میذاره، ایران و امریکا و... هم نداره، همانطور که یک فیلم میتونه گریه شمارو در بیاره، که احیانا اگر نگین ثابت کنید فیلم میتونه گریه در بیاره !!!!
در صورت ضعف در پایه های زندگی و اندیشه، فیلم میتونه تجاوز، بی فرهنگی، قتل و چیزهای مختلف رو در جامعه ای پیاده کنه و جامعه ایران هم از نظر ایدئولوژیکی جامعه ضعیفی هست و چون بستر فرهنگی مناسبی نداشته ورود ناگهانی این مسائل تاثیر گزار بوده و بیشتر هم تاثیر مخرب داشته.
شما میتوانید مدرک علمی بیاورید که فیلم و سینما تاثیری بر رفتارها و هنجارها ندارن؟ و سپس ثابت کنید؟
مغلطه تغییر جهت وظیفه اثبات یا Shifting the burden of proof
مثلا یک سریال روح تو ایران درست کرده بودن، یک مشت احمق رفته بودن خودشون رو دار زده بودن با روح شدن برن دوست دخترشون رو ببینن !!!
خب خودتون کسی که اینطور تاثیر پذیر هست رو احمق فرض کردید . پس دیگه جای بحث نیست .
یا تو آمریکا فیلم جیغ با اون ماسک معروف درست کرده بودن، هنوزم که هنوزه خیلی ها از این ماسک جیغ استفاده میکنن و آدم میکشن.
خیلی ها هم بدون زدن ماسک آدم می کشند ، خیلی ها هم با زدن عینک تجاوز میکنند ، خیلی ها هم هنگام مستی رانندگی میکنند ، خیلی ها هم سیگار می کشند ، خیلی ها هم در ملا عام باد
شکم خارج میکنند .
مغلطه ی تعمیم ناروا
کدام آمار تصدیق میکنه ادعای شما رو در مورد هندوستان ؟
بحث ما این نیست که هیچ چیز روی هیچ چیز تاثیر نمیگذارد . این هست که آیا عامل اتفاقات فقط دیدن فیلم هست ؟ یعنی اگر آن فیلم نبود کلا مشکلات همه حل میشد و الان همه خوش حال و سالم و سلامت و پول دار و مشهور بودیم؟
ضعف در پایه های زندگی و اندیشه ، چیزی نیست که با دیدن فیلم به وجود بیاد ، نهال تفکر و طرز فکر و شخصیت و جهان بینی در همان کودکی و قبل از زبان باز کردن با دیدن اعمال اطرافیان کاشته میشه
خود مسئله ی بزرگی مثل یاد گیری زبان هم قبل از زبان باز کردن شروع میشه دیگه ؟ نه؟
بعضی سایت ها نوشتن بیشترین جستوجوی کلمات اروتیک در گوگل از شهر های مذهبی جهان صورت میگیره ، مثل قم و تگزاس و... ، که البته من ادعا نمی کنم درستن . فقط جالبه برام ... آیا اگر این حرف صحت داشته باشه ... پس نرخ تجاوز تو این مکان ها باید بیشتر باشه دیگه نه ؟
شما چندتا مدرک بر مضر نبودن این روابط هم بی زحمت ارائه کنید تا نتیجه گیری بهتر انجام بشه.
خب خوشبختانه در این مورد هم نظریم ، من نمیخوام برم دنبال مدرک ، حوصله ندارم و فکر نمی کنم بتونم مدرک قانع کننده ای پیدا کنم که ازدواج سفید خوب هست یا بد ... اگه هر کس
مدرکی داره ، رو کنه . تنها علت مشارکت من در این تاپیک اینه که کسانی که ادعا های پوچ میکنند رو برگردونم به سمت بحث علمی و با پشتوانه ی علمی .
مدرک چیست ؟ داده ی علمی(از روش های علمی به دست آمده باشد) هست که از سوی چندین منبع معتبر بین المللی تائید شده باشه . و قابل نقد و بررسی باشد .
بابت این هم نگران نباشید
حالا تو کشور ما پدر نشسته در کنار بچه سه ساله سریال فلان رو میبینه که توش رابطه جنسی هم هست.
توی همه کشور ها این اتفاق میفته ... و برای کسی مهم نیست ! حتی اون دسته بندی سنی هم زیاد جدی گرفته نمیشه . یعنی مادر میره گیم رو میخره میده پسرش بازی میکنه .
یا پدره میتونه دختر 13 سالشو با خودش ببره تو سینما هر فیلمی میخوان ببینن و child abuse حساب نمیشه
متاسفانه نشستن پشت مونیتورها و دور شدن از حقیقت جامعه ایرانی و آنچه داره سرمون میاد، فقط برداشت های تئوریک داره.
بیشتر به نظر میرسه "نشستن پشت مونیتور ها" خود حقیقت جامعه ی ایرانی هست ... نسل جوانی که هیچ جایی ندارند تا خودشان را ابراز کنند مگر اینترنت .