تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: تبعات ازدواج سفید در جامعه دارای رویکردی مثبت است یا منفی؟

راي دهنده
94. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • +

36 38.30%
  • -

43 45.74%
  • نمیدانم

15 15.96%
صفحه 10 از 37 اولاول ... 6789101112131420 ... آخرآخر
نمايش نتايج 91 به 100 از 362

نام تاپيک: ازدواج سفید،خوب یا بد؟

کاربر فعال پرسش و پاسخ پزشكی laxer's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    Th

پيش فرض

همین کشورهای غربی که بعضی دارن سنگشو به سینه میزنن و اسم خودشون رو روشن فکر گذاشتن ببینید به چه روزی افتادن !!

آمار بچه های حرام زاده تو این کشورها چند درصده ؟؟؟ (( چند سال قبل آماری که به صورت رسمی اعلام شد تو انگلیس و آمریکا بالای 50 درصد بچه حرامزاده وجود داره ))

تو همین کشورها چقدر محبت و روابط عاطفی بی خانواده ها وجود داره ؟؟؟
    روابط بین مردمش چه شکلیه ؟؟؟؟
    هیچ عاطفه ای بین این مردم به اون صورت نیست و نسبت به هم هیچ محبت خاصی ندارن !!!
    در خانواده ها هم به صورت آنچنانی روابط خانوادگی تعریف نمیشه و اغلبا نیست !!
    و به قول معروف همسایه از همسایه خبر نداره .
    این یه مورد رو هم به آمارات اضافه کن:

"میدونید در ایران آمار کسایی که در فروما پرسه میزنن و هیچ تخصصی در اون فروم ندارن و میان آمار الکی میدن چند در صده؟ 99%!"
    -
    -
    منبع نمیخواد ذکر کنی فقط بگو چند سال در غرب زندگی کردی که اینجوری با اطمینان از عواطف اجتماعی و روابط خانوادگیش حرف میزنی؟
    Last edited by laxer; 19-06-2014 at 23:27.

2. 6 کاربر از laxer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز halflife g's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    دور دور دور....

پيش فرض

ادم اينجور تاپيكا رو كه دنبال مي كنه قشنگ اون "غرب هراسي" رو كه بعضي ها با مقاصد خاص انداختن به جون ملت رو ميشه احساس كرد
    غرب هم مثه شرق و مثه ايران مشكلات و معضلات خاص خودشو داره( كه قبلا هم بحث كرديم) ولي ديگه در اين حدي كه بعضي ها غلو مي كنن نيست....حداقل خيلي از لحاظ اجتماعي معضلاتشون كمتر از ايران
    يكمي هم دوستان توضيحات بيشتر در باب فضاحتهاي غرب بدن ديگه رسما با zombie land قابل قياس

.

4. 2 کاربر از halflife g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز stealer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    esf

پيش فرض

ادم اينجور تاپيكا رو كه دنبال مي كنه قشنگ اون "غرب هراسي" رو كه بعضي ها با مقاصد خاص انداختن به جون ملت رو ميشه احساس كرد
    غرب هم مثه شرق و مثه ايران مشكلات و معضلات خاص خودشو داره( كه قبلا هم بحث كرديم) ولي ديگه در اين حدي كه بعضي ها غلو مي كنن نيست....حداقل خيلي از لحاظ اجتماعي معضلاتشون كمتر از ايران
    يكمي هم دوستان توضيحات بيشتر در باب فضاحتهاي غرب بدن ديگه رسما با zombie land قابل قياس

.
    قبول دارم که غرب و شرق مشکلات خودشون رو دارن و فرقی هم با هم ندارن
    ولی خوب نباید که تو تمام مسائل خوب یا بد پیرو باشیم
    خیلی از فرهنگ های مثبت هست که میشه از اونا استفاده کرد و میتونه مورد پیشرفت جامعه بشه بعضا هم میتونه مخرب باشه
    عملی مثل ازدواج سفید که هیچ گونه سودی نمیتونه داشته باشه و تاثیر مثبتی هم نداره و چرا باید اورد توی جامعه؟
    چرا بعضا از امضا کردن یک برگه ساده که فقط به عنوان سندی است برای زن و شوهر بودن اون دو وحشت دارن؟
    ازدواج سفید یک نوع عقب گرد هست به نظر من

6. 3 کاربر از stealer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز halflife g's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    دور دور دور....

پيش فرض

خیلی از فرهنگ های مثبت هست که میشه از اونا استفاده کرد و میتونه مورد پیشرفت جامعه بشه بعضا هم میتونه مخرب باشه
    عملی مثل ازدواج سفید که هیچ گونه سودی نمیتونه داشته باشه و تاثیر مثبتی هم نداره و چرا باید اورد توی جامعه؟
    چرا بعضا از امضا کردن یک برگه ساده که فقط به عنوان سندی است برای زن و شوهر بودن اون دو وحشت دارن؟
    مگه من گفتم بريم پيروي كنيم يا اينكه ازدواج سفيد رو تو ايران باب كنيم؟

من ميگم شورشو درنياريم با گفتن حرفايي مثه : همسايه از همسايه خبر نداره و عاطفه مرده و همه بدبختن و همه به فكر روابط گروهي و ..... هستن و غرب در حال نابوديه و .....
    زندگي و رفتارها و عواطف در غرب هم كاملا شبيه ايران ولي با تفاوتهايي در ساختار فرهنگي(از جمله استقلال فرزندان از سنين كم - ازدواج به قول تاپيك سفيد و .....)

+

ماها هم به جاي اينكه خودستايي كنيم و اونها رو بدبخت و كثافت خطاب كنيم....بياييم قبول كنيم كه ميتونيم ياد بگيريم و خوبيهاي اونا(كه خيلي بيشتر از نكات منفيشونه) رو برداريم و نخواستيم هم نكات منفيشونو دور بريزيم

وگرنه صبح تا شب مثه اخبار شبانگاهي به غرب فحش دادن راه پيشرفت ما نيست.......ممنون

.

8. 7 کاربر از halflife g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال فلسفه B.Russell's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2014

پيش فرض

دوستانی که به این سریال ها ایراد میگیرن به نظر میرسه زیاد اهل رمان و کتاب نیستن ؟ چون قبل از تلوزیون هم مضمون این سریال ها وجود داشت !
    نویسنده ی کتاب ها و نمایش ها و سریال ها و فیلم نامه ها ، فقط میخوان چیزی که تو ذهنشون هست و فکر میکنند ایده ی جدید و جالبی هست رو بنویسن که بعد ها از روش فیلم ساخته میشه .
    اینهایی که میگن با سریال دیدن بنیان خانواده میره زیر سوال ، پس لابد با دیدن فیلم ترسناک هم بنیان ایمان به خدا زیر سوال ، با دیدن فیلم اکشن بنیان امنیت اجتماعی میره زیر سوال ؟

جناب albertxx آیا میتونید برای فرمایش هاتون مدرک علمی بیارید ؟ و ثابت کنید ؟
    اینکه فیلم و سینما بر بسیاری از سنت ها و اخلاقیات و رفتارهای اجتماعی تاثیر میذاره، کاملا واضح هست.
    هم تاثیر مثبت و هم تاثیر منفی.
    شما میتوانید مدرک علمی بیاورید که فیلم و سینما تاثیری بر رفتارها و هنجارها ندارن؟ و سپس ثابت کنید؟

مثلا یک سریال روح تو ایران درست کرده بودن، یک مشت احمق رفته بودن خودشون رو دار زده بودن با روح شدن برن دوست دخترشون رو ببینن !!!

یا تو آمریکا فیلم جیغ با اون ماسک معروف درست کرده بودن، هنوزم که هنوزه خیلی ها از این ماسک جیغ استفاده میکنن و آدم میکشن.

تاثیر صنعت فیلمای جنسی هم که بر اختلالات جنسی موثر هست.

هندوستان که من خودم مدتی اونجا بودم، اینقدر انسان هاش بی آزار بودن که دزدی نمیکردن، چندین سال پس از ورود فیلم های خشن و جنسی، آمار تجاوز به طرز عجیبی تو این کشور بالا رفته و هر روز اخبارش رو میشنوین.

دیدن تجربه های متفاوت بر زندگی انسان تاثیر گذاره، فیلم هم به عنوان بخشی از محیط این تاثیر رو بر روان انسان ها میذاره، ایران و امریکا و... هم نداره، همانطور که یک فیلم میتونه گریه شمارو در بیاره، که احیانا اگر نگین ثابت کنید فیلم میتونه گریه در بیاره !!!!

در صورت ضعف در پایه های زندگی و اندیشه، فیلم میتونه تجاوز، بی فرهنگی، قتل و چیزهای مختلف رو در جامعه ای پیاده کنه و جامعه ایران هم از نظر ایدئولوژیکی جامعه ضعیفی هست و چون بستر فرهنگی مناسبی نداشته ورود ناگهانی این مسائل تاثیر گزار بوده و بیشتر هم تاثیر مخرب داشته.

10. 5 کاربر از B.Russell بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Mohammad Hosseyn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    ...

پيش فرض

اینکه فیلم و سینما بر بسیاری از سنت ها و اخلاقیات و رفتارهای اجتماعی تاثیر میذاره، کاملا واضح هست.
    شما میتوانید مدرک علمی بیاورید که فیلم و سینما تاثیری بر رفتارها و هنجارها ندارن؟ و سپس ثابت کنید؟

مثلا یک سریال روح تو ایران درست کرده بودن، یک مشت احمق رفته بودن خودشون رو دار زده بودن با روح شدن برن دوست دخترشون رو ببینن !!!

یا تو آمریکا فیلم جیغ با اون ماسک معروف درست کرده بودن، هنوزم که هنوزه خیلی ها از این ماسک جیغ استفاده میکنن و آدم میکشن.

هندوستان که من خودم مدتی اونجا بودم، اینقدر انسان هاش بی آزار بودن که دزدی نمیکردن، چندین سال پس از ورود فیلم های خشن و جنسی، آمار تجاوز به طرز عجیبی تو این کشور بالا رفته و هر روز اخبارش رو میشنوین.

دیدن تجربه های متفاوت بر زندگی انسان تاثیر گذاره، فیلم هم به عنوان بخشی از محیط این تاثیر رو بر روان انسان ها میذاره، ایران و امریکا و... هم نداره، همانطور که یک فیلم میتونه گریه شمارو در بیاره، که احیانا اگر نگین ثابت کنید فیلم میتونه گریه در بیاره !!!!

در صورت ضعف در پایه های زندگی و اندیشه، فیلم میتونه تجاوز، بی فرهنگی، قتل و چیزهای مختلف رو در جامعه ای پیاده کنه و جامعه ایران هم از نظر ایدئولوژیکی جامعه ضعیفی هست و چون بستر فرهنگی مناسبی نداشته ورود ناگهانی این مسائل تاثیر گزار بوده و بیشتر هم تاثیر مخرب داشته.
    من هم فکر میکنم فیلم ها و سریال بیش از اینکه اثر گذار بر فرهنگ باشن اثر پذیر از اون هستن ... البته همیشه انتقال های فرهنگی وجود داره و ورود سینمای هالیود به جامعه ی ما بی تاثیر نیست ولی اونقدرا هم گسترده نیست . ورود سینمای هالیود به ایران خودش نیاز به بسترهایی داره که از قبل فراهم شده بنابراین این تغییر فرهنگی از قبل کلید خورده و ما فکر میکنیم یک فیلم یا سریال اثر گذار بوده ...

بالاخره این ادعا که فیلم اینقدر موثر هست باید پشتیبانی بشه با مطالعات علمی.

تجربه شخصی شما در هندوستان یا استفاده برخی ها از نمادهای یک فیلم یا تقلید برخی ها از فیلم موارد کافی نیست برای نتیجه گیری ...

=========

ازدواج سفید امروزه به نوعی پذیرفته شده در غرب هست و یک نکته ای که هست اخیرا هم مورد سوء استفاده های زیادی قرار گرفت امار فرزندان خارج از ازدواج در غرب بود که مثلا در برخی کشورها 50% داشتند . در این امار دقت نمیشد که ازدواج های ثبت نشده هم لحاظ شده و خب خیلی از این ازدواج ها فرزند هم دارند چون در غرب جا افتاده ...

به نظر من فرق چندانی با ازدواج رسمی نداره ... ثبت شدن ازدواج در یک مکان خاص جز مسائل حقوقی تفاوت زیادی ایجاد نمیکنه ... ممکنه این ازدواج ها دوام کمتری داشته باشه یا ناشی از نوع خاصی از رابطه باشه که طرفین بهش رسیدن و قرار نیست اثر خاصی در شخص اونها داشته باشه ...

12. 5 کاربر از Mohammad Hosseyn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال پرسش و پاسخ پزشكی laxer's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    Th

پيش فرض

عقب گرد یعنی ازدواج دختر خوانده با پدر فقط در حهت محرمیت! اونم در کشور فوق پیشرفته ایران.

14. این کاربر از laxer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2014

پيش فرض

من هم فکر میکنم فیلم ها و سریال بیش از اینکه اثر گذار بر فرهنگ باشن اثر پذیر از اون هستن ... البته همیشه انتقال های فرهنگی وجود داره و ورود سینمای هالیود به جامعه ی ما بی تاثیر نیست ولی اونقدرا هم گسترده نیست . ورود سینمای هالیود به ایران خودش نیاز به بسترهایی داره که از قبل فراهم شده بنابراین این تغییر فرهنگی از قبل کلید خورده و ما فکر میکنیم یک فیلم یا سریال اثر گذار بوده ...

بالاخره این ادعا که فیلم اینقدر موثر هست باید پشتیبانی بشه با مطالعات علمی.

تجربه شخصی شما در هندوستان یا استفاده برخی ها از نمادهای یک فیلم یا تقلید برخی ها از فیلم موارد کافی نیست برای نتیجه گیری ...

=========

ازدواج سفید امروزه به نوعی پذیرفته شده در غرب هست و یک نکته ای که هست اخیرا هم مورد سوء استفاده های زیادی قرار گرفت امار فرزندان خارج از ازدواج در غرب بود که مثلا در برخی کشورها 50% داشتند . در این امار دقت نمیشد که ازدواج های ثبت نشده هم لحاظ شده و خب خیلی از این ازدواج ها فرزند هم دارند چون در غرب جا افتاده ...

به نظر من فرق چندانی با ازدواج رسمی نداره ... ثبت شدن ازدواج در یک مکان خاص جز مسائل حقوقی تفاوت زیادی ایجاد نمیکنه ... ممکنه این ازدواج ها دوام کمتری داشته باشه یا ناشی از نوع خاصی از رابطه باشه که طرفین بهش رسیدن و قرار نیست اثر خاصی در شخص اونها داشته باشه ...
    خوب دوست عزیز، کدام نهاد از نظر شما مدرک ارائه کنه در مورد تاثیر مخرب ماهواره ها بر جمعیت عوام زده ایران از نظر شما معتبر هست؟
    نظر دادگاه های خانواده ایران رو قبول دارین؟
    نظر مطبوعات و مشاوران و روانشناسان رو قبول دارین؟
    وقتی میگین مدرک میخواهیم دقیقا بفرمایید مدرک چیه، چون در مباحثات ما مدرک یکی از بزرگترین راه های فرار هست.
    بنده از همون نهادها براتون مدرکش رو بیارم.

خود غرب به این نتیجه رسیده که هر فیلمی برای هر سنی مناسب نیست.
    برای همین مثلا میاد +18 میزنه یا +16 و .... از طرفی به دلیل فرهنگ سازی خانواده ها هم تا حد ممکن این رو پیاده میکنن.
    حالا تو کشور ما پدر نشسته در کنار بچه سه ساله سریال فلان رو میبینه که توش رابطه جنسی هم هست.
    اونوقت میخواهید بگید اینا تاثیر ندارن.

متاسفانه نشستن پشت مونیتورها و دور شدن از حقیقت جامعه ایرانی و آنچه داره سرمون میاد!!
    کاربران علوم انسانی این انجمن به نظر من بسیار با سواد هستن و من دانش خیلی هاشون رو قبول دارم.

ولی متاسفانه از حقیقت جامعه ایرانی به شدت دور هستن و همه چیو از دریچه خودشون میبینن.

==============

اینکه میگین ازدواج سفید در غرب پذیرفته شده بر اساس کدام مدرک هست؟
    چون من هم دوست دارم از این به بعد از دوستان مدرک بخوام.
    چند مدرک ارائه کنید که ازدواج سفید از سوی اکثریت مردم و دولت ها پذیرفته شده است.

اگر منظورتون این هست که کسی باهاشون کاری نداره، بله کسی با مصرف سیگار هم کاری نداره ولی سیگار رو مضر میدونن همون مشاورین سلامت و روانشناسی اون جوامع.
    شما چندتا مدرک بر مضر نبودن این روابط هم بی زحمت ارائه کنید تا نتیجه گیری بهتر انجام بشه.
    Last edited by B.Russell; 19-06-2014 at 23:22.

16. 5 کاربر از B.Russell بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال فلسفه A.M.D.D.E.V.I.L's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Void

پيش فرض

مغلطه تغییر جهت وظیفه اثبات یا Shifting the burden of proof

خب خودتون کسی که اینطور تاثیر پذیر هست رو احمق فرض کردید . پس دیگه جای بحث نیست .

خیلی ها هم بدون زدن ماسک آدم می کشند ، خیلی ها هم با زدن عینک تجاوز میکنند ، خیلی ها هم هنگام مستی رانندگی میکنند ، خیلی ها هم سیگار می کشند ، خیلی ها هم در ملا عام باد

شکم خارج میکنند .
    مغلطه ی تعمیم ناروا

کدام آمار تصدیق میکنه ادعای شما رو در مورد هندوستان ؟
    بحث ما این نیست که هیچ چیز روی هیچ چیز تاثیر نمیگذارد . این هست که آیا عامل اتفاقات فقط دیدن فیلم هست ؟ یعنی اگر آن فیلم نبود کلا مشکلات همه حل میشد و الان همه خوش حال و سالم و سلامت و پول دار و مشهور بودیم؟

ضعف در پایه های زندگی و اندیشه ، چیزی نیست که با دیدن فیلم به وجود بیاد ، نهال تفکر و طرز فکر و شخصیت و جهان بینی در همان کودکی و قبل از زبان باز کردن با دیدن اعمال اطرافیان کاشته میشه
    خود مسئله ی بزرگی مثل یاد گیری زبان هم قبل از زبان باز کردن شروع میشه دیگه ؟ نه؟

بعضی سایت ها نوشتن بیشترین جستوجوی کلمات اروتیک در گوگل از شهر های مذهبی جهان صورت میگیره ، مثل قم و تگزاس و... ، که البته من ادعا نمی کنم درستن . فقط جالبه برام ... آیا اگر این حرف صحت داشته باشه ... پس نرخ تجاوز تو این مکان ها باید بیشتر باشه دیگه نه ؟

شما چندتا مدرک بر مضر نبودن این روابط هم بی زحمت ارائه کنید تا نتیجه گیری بهتر انجام بشه.

خب خوشبختانه در این مورد هم نظریم ، من نمیخوام برم دنبال مدرک ، حوصله ندارم و فکر نمی کنم بتونم مدرک قانع کننده ای پیدا کنم که ازدواج سفید خوب هست یا بد ... اگه هر کس

مدرکی داره ، رو کنه . تنها علت مشارکت من در این تاپیک اینه که کسانی که ادعا های پوچ میکنند رو برگردونم به سمت بحث علمی و با پشتوانه ی علمی .

مدرک چیست ؟ داده ی علمی(از روش های علمی به دست آمده باشد) هست که از سوی چندین منبع معتبر بین المللی تائید شده باشه . و قابل نقد و بررسی باشد .

بابت این هم نگران نباشید

حالا تو کشور ما پدر نشسته در کنار بچه سه ساله سریال فلان رو میبینه که توش رابطه جنسی هم هست.

توی همه کشور ها این اتفاق میفته ... و برای کسی مهم نیست ! حتی اون دسته بندی سنی هم زیاد جدی گرفته نمیشه . یعنی مادر میره گیم رو میخره میده پسرش بازی میکنه .

یا پدره میتونه دختر 13 سالشو با خودش ببره تو سینما هر فیلمی میخوان ببینن و child abuse حساب نمیشه

متاسفانه نشستن پشت مونیتورها و دور شدن از حقیقت جامعه ایرانی و آنچه داره سرمون میاد، فقط برداشت های تئوریک داره.

بیشتر به نظر میرسه "نشستن پشت مونیتور ها" خود حقیقت جامعه ی ایرانی هست ... نسل جوانی که هیچ جایی ندارند تا خودشان را ابراز کنند مگر اینترنت .
    Last edited by A.M.D.D.E.V.I.L; 19-06-2014 at 23:53.

18. این کاربر از A.M.D.D.E.V.I.L بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2014

پيش فرض

مغلطه تغییر جهت وظیفه اثبات یا Shifting the burden of proof

مغلطه ی تعمیم ناروا

کدام آمار تصدیق میکنه ادعای شما رو در مورد هندوستان ؟
    بحث ما این نیست که هیچ چیز روی هیچ چیز تاثیر نمیگذارد . این هست که آیا عامل اتفاقات فقط دیدن فیلم هست ؟ یعنی اگر آن فیلم نبود کلا مشکلات همه حل میشد و الان همه خوش حال و سالم و سلامت و پول دار و مشهور بودیم؟

ضعف در پایه های زندگی و اندیشه ، چیزی نیست که با دیدن فیلم به وجود بیاد ، نهال تفکر و طرز فکر و شخصیت و جهان بینی در همان کودکی و قبل از زبان باز کردن با دیدن اعمال اطرافیان کاشته میشه
    خود مسئله ی بزرگی مثل یاد گیری زبان هم قبل از زبان باز کردن شروع میشه دیگه ؟ نه؟

بعضی سایت ها نوشتن بیشترین جستوجوی کلمات اروتیک در گوگل از شهر های مذهبی جهان صورت میگیره ، مثل قم و تگزاس و... ، که البته من ادعا نمی کنم درستن . فقط جالبه برام ... آیا اگر این حرف صحت داشته باشه ... پس نرخ تجاوز تو این مکان ها باید بیشتر باشه دیگه نه ؟
    هر گردی که گردو نیست عزیز دل برادر که هر جمله ای که جوابی براش ندارین مغلطه محسوب بشه.

شما از دوستان برای تاثیر مخرب ماهواره بر جامعه ایرانی مدرک خواستی.
    یک سئوال شفاف از آقای محمد حسین در نوشته قبلیم پرسیدم از شما هم میپرسم.

مدرک علمی در این زمینه یعنی نظر و مدرک کجا؟

خود مدرک خواستن هم بدبختی یکجور مغلطه شده که فقط بگن مدرک میخواهیم، بعدا میگن ما اصلا اون مدرک رو قبول نداریم.
    مغلطه مدرک خواهی رو هم لطفا به گنجینه مغالطاتتون اضافه کنید.

شما نهادهای آماری که از ایران و هندوستان قبول داری اینجا لیست کن من بفهمم سر کار نیستم برم مدارکم رو جمع کنم بیارم.
    .
    .
    .
    بله نهال تفکر و اندیشه از کودکی پاشیده میشه، ضعیف بودن هم از جامعه و حاکمیت تزریق میشه.
    اما این مریض مثل یک بیماری آسم میمونه که وقتی گرد و خاک بیاد اون رو میکشه.

کسی اگر ذره ای هوش داشته باشه و نوشته های من رو بخونه میبینه به هیچ وجه طرفدار سیستم مذهبی و روش اداره جامعه ایرانی نیستم، اما این جامعه بیمار شده با دلایل داخلی، داره توسط عوامل خارجی به قتل میرسه قبل از اینکه توسط عوامل داخلی درمان بشه.

بله نرخ جستجوی مسائل جنسی تو کشورهای مذهبی به دلیل تلمبار شدن عقده ها بیشتره.
    و میتونه به افزایش نرخ تجاوز هم کمک کنه ولی اینکه کجا بیشتره و کجا کمتر ارتیاطی نداره، دسترسی به چیزهای دیگه مثل سینماها و کافه ها و مکان های آدم فروشی هم موثره.

20. 4 کاربر از B.Russell بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •