تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: داوطلب کدام رشته در کنکور 94 هستید؟

راي دهنده
54. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • تجربی

29 53.70%
  • ریاضی

16 29.63%
  • انسانی

5 9.26%
  • هنر

2 3.70%
  • سایر رشته ها

2 3.70%
صفحه 10 از 47 اولاول ... 6789101112131420 ... آخرآخر
نمايش نتايج 91 به 100 از 465

نام تاپيک: ✔ کــنــکــور 94 ؛ مشاوره ، برنامه ریزی ، شیوه های برتر

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2013

پيش فرض

دوستان من الان مشغول خدمتم و میخوام کنکور تجربی بدم تا پزشکی قبول شم
    الان هم فوق دیپلم دارم
    تا 1 آذر 94 خدمتم تموم میشه
    میخوام ببینم اگه تو کنکور تجربی شرکت کنم و پزشکی قبول بشم میتونم نیم سال اول از دانشگاه مرخصی بگیرم تا خدمتم تموم شه؟
    یعنی دانشگاه قبول میکنه من که در حال خدمت هستم یه ترم رو مرخصی بگیرم؟

ناظر انجمن آموزش عالی Alireza SM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

دوستان من الان مشغول خدمتم و میخوام کنکور تجربی بدم تا پزشکی قبول شم
    الان هم فوق دیپلم دارم
    تا 1 آذر 94 خدمتم تموم میشه
    میخوام ببینم اگه تو کنکور تجربی شرکت کنم و پزشکی قبول بشم میتونم نیم سال اول از دانشگاه مرخصی بگیرم تا خدمتم تموم شه؟
    یعنی دانشگاه قبول میکنه من که در حال خدمت هستم یه ترم رو مرخصی بگیرم؟
    شما اگه بدون غيبت وارد سربازي شده باشي به محض قبولي در دانشگاه از خدمت ترخيص ميشي.
    سوابق قبلي خدمتت هم كلا پاك ميشه و طرح نيروي انساني پزشكي رو به مدت دو سال بايد انجام بديد. حتي اگر خدمتتون تموم شده باشه بازم بايد طرح نيروي انساني 2 ساله رو انجام بديد مثل بقيه

3. 2 کاربر از Alireza SM بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2013

پيش فرض

شما اگه بدون غيبت وارد سربازي شده باشي به محض قبولي در دانشگاه از خدمت ترخيص ميشي.
    سوابق قبلي خدمتت هم كلا پاك ميشه و طرح نيروي انساني پزشكي رو به مدت دو سال بايد انجام بديد. حتي اگر خدمتتون تموم شده باشه بازم بايد طرح نيروي انساني 2 ساله رو انجام بديد مثل بقيه
    نه هیچ غیبتی ندارم
    یعنی 2ماه از خدمتم میمونه باز دوباره 2سال باید مثلا برم تو بهداری پادگان؟!!تکلیف اون 2ماه باقی مونده چی میشه واسه کارت پایان خدمت؟
    ضمنا من دانشجوی لیسانس بودم و سال چهارم انصراف دادم و فوق دیپلم گرفتم این مشکلی نیست؟

تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

نه هیچ غیبتی ندارم
    یعنی 2ماه از خدمتم میمونه باز دوباره 2سال باید مثلا برم تو بهداری پادگان؟!!تکلیف اون 2ماه باقی مونده چی میشه واسه کارت پایان خدمت؟
    ضمنا من دانشجوی لیسانس بودم و سال چهارم انصراف دادم و فوق دیپلم گرفتم این مشکلی نیست؟
    نه مشكلي نيست از بابت انصراف.
    اون دو ماه رو اگه انجام هم بدين تنها مزيتي كه كارت پايان خذمتتون داره اينه كه ميتونين از كشور خارج بشين.
    كسي پايان خدمت داشته باشه - معافيت - كفالت يا هرچي داشته باشه 2سال طرح نيروي انساني رو بايد بره.
    طرح نيروي انساني توي پادگان نيست توي مراكز دولتي و معمولا مناطق محروم هست اگه بخواين به جاي 2 سال ميتونين مجددا سربازي برين 17 ماه اونوقت ميافتين توي بهداري پادگان

6. این کاربر از Alireza SM بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2013

پيش فرض

نه مشكلي نيست از بابت انصراف.
    اون دو ماه رو اگه انجام هم بدين تنها مزيتي كه كارت پايان خذمتتون داره اينه كه ميتونين از كشور خارج بشين.
    كسي پايان خدمت داشته باشه - معافيت - كفالت يا هرچي داشته باشه 2سال طرح نيروي انساني رو بايد بره.
    طرح نيروي انساني توي پادگان نيست توي مراكز دولتي و معمولا مناطق محروم هست اگه بخواين به جاي 2 سال ميتونين مجددا سربازي برين 17 ماه اونوقت ميافتين توي بهداري پادگان
    باز هم نفهمیدم اون 2ماه رو کی باید بگذرونم؟
    مشکل منم همینه که کارت رو داشته باشم تا بتونم راحت به خارج از کشور رفت و آمد کنم
    راهی نیست که از ترم بهمن بشه وارد دانشگاه بشم؟!

تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

باز هم نفهمیدم اون 2ماه رو کی باید بگذرونم؟
    مشکل منم همینه که کارت رو داشته باشم تا بتونم راحت به خارج از کشور رفت و آمد کنم
    راهی نیست که از ترم بهمن بشه وارد دانشگاه بشم؟!
    دوست عزيز شما ديگه وارد رشته پزشكي ميشين قرار نيست كه ديگه با دوماه خدمت كردن بهتون پايان خدمت بدن.
    ايشالا بعد از تموم شدن درستون ميتونين برين سربازي ( 17 ماهه ) و يا طرح (‌24 ماهه )
    اگه موقع انتخاب رشته كدرشته پزشكي هايي كه نيمسال دوم هستند رو انتخاب كنيد درستون از ترم بهمن شروع ميشه ولي بازهم ثبت نامتون همون مهرماه هست و بعد از ثبت نام هم نميتونين برين و اون دوماه رو تموم كنين چون دانشجو هستين و براي خدمت رفتن بايد انصراف از تحصيل بدين.

9. این کاربر از Alireza SM بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2013

پيش فرض

دوست عزيز شما ديگه وارد رشته پزشكي ميشين قرار نيست كه ديگه با دوماه خدمت كردن بهتون پايان خدمت بدن.
    ايشالا بعد از تموم شدن درستون ميتونين برين سربازي ( 17 ماهه ) و يا طرح (‌24 ماهه )
    اگه موقع انتخاب رشته كدرشته پزشكي هايي كه نيمسال دوم هستند رو انتخاب كنيد درستون از ترم بهمن شروع ميشه ولي بازهم ثبت نامتون همون مهرماه هست و بعد از ثبت نام هم نميتونين برين و اون دوماه رو تموم كنين چون دانشجو هستين و براي خدمت رفتن بايد انصراف از تحصيل بدين.
    دوست عزیزم فکر کنم اشتباهی رخ داده.من اون موقع 19 ماه خدمت کردم و 2ماه میمونه ها!
    شما احتمالا برداشتتون این بوده که اون موقع 2ماه خدمتم!من الان 7مین ماه خدمتمو دارم میگذرونم

آخر فروم باز SA3EDLORD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

دوستان الان چند تا رشته هر نفر میتونه قبول شه.
    2 تا نمیه متمرکز و یک متمرکز ... درسته؟
    شبانه ها از این نوبت قبولی ها حساب نمیشه دیگه؟

کاربر فعال انجمن علوم انسانی PLAΨMID's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

دوست عزیزم فکر کنم اشتباهی رخ داده.من اون موقع 19 ماه خدمت کردم و 2ماه میمونه ها!
    شما احتمالا برداشتتون این بوده که اون موقع 2ماه خدمتم!من الان 7مین ماه خدمتمو دارم میگذرونم
    طرح اجباریه . حتی اگه سربازی رو هم رفته باشین. فقط یه کم فک کنم حقوقش فرق داشته باشه .
    Last edited by PLAΨMID; 19-08-2014 at 03:52.

آخر فروم باز Mehran-King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

با سلام دوستان لطفا کامل راهنماییم کنین ؛

دوستان میخواستم بپرسم آیا من میتونم سال بعد کنکور 94 شرکت کنم ؟ بطوریکه میخوام از رشته تجربی یا انسانی شرکت کنم!

در مورد نظام وظیفه مشکلی پیش نمیاد؟

من سال 91-92 مدرسه نرفتم و تجدید بودم و شهریور 92 (راه دور) دیپلم گرفتم و امسال برای اولین بار کنکور 93 شرکت کردم ولی واقعا گند زدم ... میخواستم بدونم آیا من میتونم سال آینده کنکور 94 شرکت کنم؟ از طرفی من متولد 74 هستم نظام وظیفه مشکلی که بوجود نمیاره ؟ ثانیا الان رشته من ریاضی فیزیک هست - آیا میتونم دی ماه تغییر رشته بدم به رشته تجربی یا انسانی ؟

میخوام واقعا بخونم ممنون میشم راهنماییم کنین ، منتظرم .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •