تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 10 از 168 اولاول ... 678910111213142060110 ... آخرآخر
نمايش نتايج 91 به 100 از 1680

نام تاپيک: FIFA 15

2. 7 کاربر از Greedy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Zlatan_ibra's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

امیدوارم تو نسخه 15 سانتر رو درست کرده باشن..من نتوسنتم یه سانتر درست حسابی از پشت 18 بکنم مث پیس13

آخر فروم باز IRAN_KING's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

امیدوارم تو نسخه 15 سانتر رو درست کرده باشن..من نتوسنتم یه سانتر درست حسابی از پشت 18 بکنم مث پیس13
    مشکل فیفا همینه البته من قبلا گفته بودم دوستان گفتن مدلشه یعنی ارکید نیست .

پروفشنال Zlatan_ibra's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

یعنی چی که آرکید نیس؟ یعنی الان تو فوتبال واقعی این همه سانتر تر و تمیز میکنن آرکیده؟ تو فیفا سانتر با شوت فرقی نداره اصلا

آخر فروم باز Greedy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    ؟?

پيش فرض

خوب بلد نیستی چرا میگی خرابه ؟ اتفاقا من انلاین بازی میکنم اکثر فیفابازا میان با سانتر گل میزنن از بس که هر سانتری میاد گل میشه اکثرا
    یه جور باگه اصلا من خودم با بارسا بازی میکردم تا یکی دو ماه پیش بعد انلاین با طرف بازی میکردم بایرن و رئال برمیداشت هیچی بارش نبودا ولی یکی دو تا سانتر میکرد گل میزد
    من رفتم psg برداشتم دیگه هر بازی حداقل دو سه گل رو سانتر با کاوانی و زلاتان میزدم دیگه هر کی بازی میکرد حالش بهم میخورد با من بازی کنه از بس رو سانتر گل میزدم
    تنها مشکل فیفا14 همین سانتر و سرزنی بود خدا کنه فیفا15 جوری شه که هر سانتری نیاد رو سر طرف

آخر فروم باز nini bad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    اونجا

پيش فرض

خوب بلد نیستی چرا میگی خرابه ؟ اتفاقا من انلاین بازی میکنم اکثر فیفابازا میان با سانتر گل میزنن از بس که هر سانتری میاد گل میشه اکثرا
    یه جور باگه اصلا من خودم با بارسا بازی میکردم تا یکی دو ماه پیش بعد انلاین با طرف بازی میکردم بایرن و رئال برمیداشت هیچی بارش نبودا ولی یکی دو تا سانتر میکرد گل میزد
    من رفتم psg برداشتم دیگه هر بازی حداقل دو سه گل رو سانتر با کاوانی و زلاتان میزدم دیگه هر کی بازی میکرد حالش بهم میخورد با من بازی کنه از بس رو سانتر گل میزدم
    تنها مشکل فیفا14 همین سانتر و سرزنی بود خدا کنه فیفا15 جوری شه که هر سانتری نیاد رو سر طرف

باگ محسوب نمیشه اگر هنگام سانتر مدافع درست جاگیری کنه میتونی قبل از ضربه سرد مهاجم توپ را بزنی تلاش کنی متوجه میشی باگ نیست...

8. این کاربر از nini bad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    ؟?

پيش فرض

باگ محسوب نمیشه اگر هنگام سانتر مدافع درست جاگیری کنه میتونی قبل از ضربه سرد مهاجم توپ را بزنی تلاش کنی متوجه میشی باگ نیست...
    من که خودم بلدم روششو ... الان رنک سیزن تو انلاینم 80 شده
    ولی کلی میگم تو فیفا14 گل با سرزدن خیلی بیش از حد معمول هست بعدشم تو هر چقدر جایگیری خوبی داشته باشی مثلا طرف زلاتان باشه یه پرش کم سر به راحتی زده یا مانزوکیچ قدرت سرزنیش نزدیک 90!! یعنی کافیه سانتر بیاد رو سرش تمومه
    حالا نمیدونم انلاین بازی میکنی یا افلاین تو افلاین این مورد زیاد خودشو نشون نمیده مثلا لجندری هم بازی کنی سانتر نمیکنه زیاد ولی تو انلاین اصلا یه وضع عجیبه این سانتر گل زدن

10. این کاربر از Greedy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mehrabooni's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

امیدوارم سیستم گیم پلی بازی رو رو مثل pes2013 طراحی کنن
    ایا فیفا هم دمو میده بیرون

Sent from my iPhone 5S using tapatalk

اگه نباشه جاش خالی می مونه irmpmn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    Anzali

پيش فرض

به نظرتون از چه راهی میشه اینارو وادار کرد که لیگ ایران رو لایسنس کنن ؟ :-(

تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    ؟?

پيش فرض

به نظرتون از چه راهی میشه اینارو وادار کرد که لیگ ایران رو لایسنس کنن ؟ :-(
    لیگ درپیت ایرانو میخوای چیکار
    فیفا خز میشه اون وقت
    بعدشم وقتی کپی رایت تو ایران نیست تا صد سال دیگه هم لایسنس نمیشه فیفا میدونه وقتی لیگ کشوری رو لایسنس میکنه تو اون کشور ملت میرن بازی رو ارجینال میخرن ده برابرش سود میکنه ولی تو ایران یه درصد فکر کن ملت پول پای ارجینال چیزی بدن به ندرت پیدا میشه
    من خودم فیفا14 اولین بازی بود که ارجینال خریدم
    حالا به درصد هم فکر کن اضافه شه اورال بهترین بازیکن لیگ ایران نهایت 40 هم نیست

14. 7 کاربر از Greedy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •