تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 10 از 39 اولاول ... 6789101112131420 ... آخرآخر
نمايش نتايج 91 به 100 از 384

نام تاپيک: مشکلات نصب و اجرا -Watch Dogs

کاربر فعال انجمن لپ تاپ امیر تتلو's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2013
    محل سكونت
    بابل

پيش فرض

سلام دوستان من به تازگی بازی واچ داگز رو گرفتم و بازی می کردم که یه بار انتی ویروسم رو روشن کردم و نمیدونم چی شد که دیگه بازی اجرا نشد یعنی ارور میداد و دوباره نصبش کردم و مجبور شدم از اول برم حالا هم یه خیلی رفتم و نمیدونم چی شد که لب تابمو روشن میکنم میزنم روش این ارور رو میده:the application was unable to start correctly(0xc0000022) click ok to close the application دوستان واقعا ممنون میشم اگه بگید چیکار کنم واقعا الان میخوام گریه کنم از ناراحتی تو رو خدا اگه میدونید بگیدباید چیکار کنم ؟ لطفا !!!! الانم دوباره زدم روش ارورشو عوض کرد و نوشته:the program cant start because 3dm game DLL.dll is missing from your computer try reinstalling the program to fix this problem دوستان الان چی شده ؟ چرا اینطوری میکنه لطفا کمکم کنید من عاشق این بازیم

داره خودمونی میشه mehsan66's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

دوستان یه سوال، فرق نسخه 14 گیگ Deluxe Edition و 23 گیگ Reloaded چیه؟ من دارم Deluxe و میگیرم ، به خوبی نصب و اجرا میشه؟
    واسه من دلوکس ادیشن که اجرا شد مشکلی نداشت
    فقط hotfix یا یه چیزی تو همین مایه ها
    رو هم نصب کردم حجمش چهل مگ بود...با کرک reloaded
    اون 23 گیگی زبان های بیشتری رو داره

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

3. این کاربر از mehsan66 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

سلام دوستان من به تازگی بازی واچ داگز رو گرفتم و بازی می کردم که یه بار انتی ویروسم رو روشن کردم و نمیدونم چی شد که دیگه بازی اجرا نشد یعنی ارور میداد و دوباره نصبش کردم و مجبور شدم از اول برم حالا هم یه خیلی رفتم و نمیدونم چی شد که لب تابمو روشن میکنم میزنم روش این ارور رو میده:the application was unable to start correctly(0xc0000022) click ok to close the application دوستان واقعا ممنون میشم اگه بگید چیکار کنم واقعا الان میخوام گریه کنم از ناراحتی تو رو خدا اگه میدونید بگیدباید چیکار کنم ؟ لطفا !!!! الانم دوباره زدم روش ارورشو عوض کرد و نوشته:the program cant start because 3dm game DLL.dll is missing from your computer try reinstalling the program to fix this problem دوستان الان چی شده ؟ چرا اینطوری میکنه لطفا کمکم کنید من عاشق این بازیم
    اون ارور دوم یعنی فایل 3dm game DLl.dll پاک شده..احتمالا آنتی ویروست پاکش کرده...ببین اگه توی قرنطینه هست برش گردون اعتماد سازیش کن..

اگه نباشه جاش خالی می مونه wrath of god's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2013
    محل سكونت
    IR(GUILAN)AN

پيش فرض

داداش ناراحت نباش مشکلی نیستش از سیوات backup بگیر انقد راحت پاک نشن....حالا مشکله شما اینه که انتی ویروس لامصب کرک شما رو ویروس شناخته مثلا و پاکش کرده...چی هست انتی ویروس..؟

آخر فروم باز hoomi_gta's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

واسه من دلوکس ادیشن که اجرا شد مشکلی نداشت
    فقط hotfix یا یه چیزی تو همین مایه ها
    رو هم نصب کردم حجمش چهل مگ بود...با کرک reloaded
    اون 23 گیگی زبان های بیشتری رو داره

مرسی برای من هم بعد از نصب هات فیکس و کرک ریلودد اجرا شد. میگم جریان چیه بازی نصب نمیخواد؟ خیلی باحال بود اولین بازی هست که میبینم نصب نمیخواد و کلا نصب شده دان کردم
    Last edited by hoomi_gta; 08-06-2014 at 16:12.

تاريخ عضويت
    Oct 2013
    محل سكونت
    بابل

پيش فرض

داداش ناراحت نباش مشکلی نیستش از سیوات backup بگیر انقد راحت پاک نشن....حالا مشکله شما اینه که انتی ویروس لامصب کرک شما رو ویروس شناخته مثلا و پاکش کرده...چی هست انتی ویروس..؟
    بیت دفندر هست که لعنتی پاک هم نمیشه نمیدونم چرا؟ ولی قیمتش بالاست و اشانتیون همراه لب تابم دادن یعنی فک کنم اوریجیناله ولی هر کار میکنم پاک نمیشه میدونی چجوری باید اساسی پاکش کنم ممنون از نظرتون دوستان و همینطور شما

تاريخ عضويت
    Oct 2013
    محل سكونت
    بابل

پيش فرض

اون ارور دوم یعنی فایل 3dm game DLl.dll پاک شده..احتمالا آنتی ویروست پاکش کرده...ببین اگه توی قرنطینه هست برش گردون اعتماد سازیش کن..

چجوری باید فایلو ازاد سازی کنم؟ اصلا کدوم فایل هست؟ خیلی ممنون از نظرت اها فک کنم دارم متوجه میشم ممنون فقط دو تا فایل از قاچ داگز هست که یکی رو تونستم بر گردونم دوستان درست شد واقعا ممنون
    Last edited by امیر تتلو; 08-06-2014 at 19:29.

تاريخ عضويت
    Oct 2013
    محل سكونت
    بابل

پيش فرض

الان دوباره اون ارور اولیه میاد چیکار کنم؟

تاريخ عضويت
    Oct 2013
    محل سكونت
    بابل

پيش فرض

دوستان ممنون میشم سریعتر کمکم کنید لطفا اگه میدونید بگید ممنون

تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

دوستان ممنون میشم سریعتر کمکم کنید لطفا اگه میدونید بگید ممنون
    خب اگه همون می یاد یعنی انتی ویروست هر دفعه پاکش می کنه...
    من یادمه واسه مکس پین 3 یه فایلی داشتم هر دفعه پاکش می کرد
    آنتی ویروسم؛ اعتماد سازی هم نمی شد کرد(حالا شاید واسه شما بشه بلد نیستید)
    اون فایل رو باwinrar فشرده کردم...هر دفعه که می خواستم بازی کنم
    انتی ویروس رو غیر فعال می کردم؛ اکسترنتش می کردم توی پوشه بازی...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •