تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: از چه تیمی متنفرید؟

راي دهنده
197. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • برزیل

27 13.71%
  • کرواسی

8 4.06%
  • مکزیک

6 3.05%
  • کامرون

8 4.06%
  • اسپانیا

45 22.84%
  • هلند

14 7.11%
  • شیلی

5 2.54%
  • استرالیا

7 3.55%
  • کلمبیا

4 2.03%
  • یونان

24 12.18%
  • ساحل عاج

6 3.05%
  • ژاپن

10 5.08%
  • اروگوئه

4 2.03%
  • انگلیس

47 23.86%
  • ایتالیا

33 16.75%
  • سوئیس

5 2.54%
  • فرانسه

20 10.15%
  • اکوادور

10 5.08%
  • هندوراس

5 2.54%
  • آرژانتین

20 10.15%
  • بوسنی

7 3.55%
  • نیجریه

15 7.61%
  • آلمان

48 24.37%
  • پرتغال

27 13.71%
  • غنا

8 4.06%
  • آمریکا

20 10.15%
  • بلژیک

3 1.52%
  • الجزایر

12 6.09%
  • روسیه

17 8.63%
  • کره جنوبی

37 18.78%
Multiple Choice Poll.
صفحه 10 از 19 اولاول ... 67891011121314 ... آخرآخر
نمايش نتايج 91 به 100 از 181

نام تاپيک: از چه تیمی متنفرید؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

کسی باید از نژاد پرستی متنفر باشه که خودش پرچم یه رژیم نژاد پرست قاتل رو به عنوان نماد خودش انتخاب نکنه

بعدشم کی این جفنگیات رو توی دهن شماها گذاشته؟
    آلمانیا جزو بازترین ملت اروپا هستن،حداقل بر خلاف خیلی کشورا جلوی آزادی های مذهبی رو نگرفتن یا به خاطر تفاوت نژادی موز به سمت بازیکنا پرتاب نمیکنن و یا مهاجرها توشون به عنوان یه بخش جامعه پذیرفته میشن.
    توقع داشتم یکی بیاد همچین اظهار فضلی بکنه!

اولا اینکه سطح سواد و مطالعه شما پایین هست و حکومت هیتلر رو یک حکومت قاتل و نژاد پرست میدونید تقصیر بنده نیست. به قول خودتون کی این جفنگیات رو توی ذهن شماها گذاشته؟!

ثانیا من به طور مطلق طرفدار این گروه نیستم. قطعا هر چیزی نقاط سیاه و سفیدی داره ولی اگر هم به فرض محال نژادپرست بودن من باز هم مخالفش هستم و به خاطر مسائل قومیتی یا نژادی نیست که از این مکتب خوشم میاد.

ثالثا مگه شما میای میگی من طرفدار آلمانم و چنین آواتاری گذاشتی بنده اومدم انتقادی کردم که شما خودت رو انداختی وسط؟! اون نظر شماست و محترمه و این هم نظر منه. نه من حق دارم به نظر شما ایرادی بگیرم و نه کسی این حق رو به شما داده.

پ.ن: چون در اینجا ریپلای کردید بنده هم حق خودم میدونستم که اینجا پاسخ بدم، اگر صحبت تکمیلی ای دارید بهتره پ.خ کنید.

قابلی نداره!

2. این کاربر از [Mohsen] بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه G.O.Batistuta's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    l

پيش فرض

از ایتالیا و لیگش چندشم میشه

اگه نباشه جاش خالی می مونه farshidmm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

اولا اینکه سطح سواد و مطالعه شما پایین هست و حکومت هیتلر رو یک حکومت قاتل و نژاد پرست میدونید تقصیر بنده نیست. به قول خودتون کی این جفنگیات رو توی ذهن شماها گذاشته؟!

ثانیا من به طور مطلق طرفدار این گروه نیستم. قطعا هر چیزی نقاط سیاه و سفیدی داره ولی اگر هم به فرض محال نژادپرست بودن من باز هم مخالفش هستم و به خاطر مسائل قومیتی یا نژادی نیست که از این مکتب خوشم میاد.

ثالثا مگه شما میای میگی من طرفدار آلمانم و چنین آواتاری گذاشتی بنده اومدم انتقادی کردم که شما خودت رو انداختی وسط؟! اون نظر شماست و محترمه و این هم نظر منه. نه من حق دارم به نظر شما ایرادی بگیرم و نه کسی این حق رو به شما داده.

پ.ن: چون در اینجا ریپلای کردید بنده هم حق خودم میدونستم که اینجا پاسخ بدم، اگر صحبت تکمیلی ای دارید بهتره پ.خ کنید.

قابلی نداره!
    نازی ضد آلمانی تا حالا ندیده بودیم که تو این فروم دیدیم بحمدالله!یعنی شما معتقدی هیتلر و حکومتش نژادپرست نبود ولی الان آلمانیها نژادپرستن؟
    Last edited by Ezel; 22-05-2014 at 19:15. دليل: حذف بخش بی ربط

5. 7 کاربر از farshidmm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

قابلی نداره!

وای معلوم شد سطح سواد شما خیلی بالاست که بر طبق اظهار نظر شما حکومت هیتلر یه حکومت کاملا عادل و در واقع آرمانشهر بوده.
    حکومتی که باعث مرگ میلیون ها انسان توی جنگ جهانی دوم شد،کلی یهودی رو برای به وجود آوردن نژاد برتر کشت((مگه اینکه شما جزو طرفدارای اون مردی که رفته هست باشید و فک کنید کشتار یهودیا یه چیز خیالی بوده)) با حکومت پلیسی خودش حتی به مخالفای داخلی خودش هم رحم نمیکرد
    تنها نقطه سفید هیتلر پیشرفت علمی در کنار بازسازی اقتصادی بوده که توی آلمان بعد جنگ اول انجام دادن وگرنه کارنامه رایش سوم پر از نقاط سیاه هستش،وقتی طرفداری از نظامی میکنید که افرادی مثل هیملر یا گوبلز یا منگل جزو دست اندرکاراش بودن و میگید نقاط سفید هم داشتن دیگه خدا بهمون رحم بکنه

شما هم حق اینو دارید که بیاید از آواتار من یا اظهارات من انتقاد بکنید،کسی کسیو محدود نکرده تا کار به توهین نکشیده،تشخیصشم با مدیرا هست که چیا میشه اینجا جواب داده بشه و چیا نه

این banii هم که هر چی پست ضد آلمان اینجا زده میشه میاد لایک می کنه
    اون تکلیفش با خودش مشخص نیست
    تو تاپیک طرفداری، آلمان رو هم تیک زده آخه
    البته اگه نیاد بگه که اشتباهی زدم
    Last edited by بردیا; 22-05-2014 at 10:14.

7. 9 کاربر از بردیا بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

نازی ضد آلمانی تا حالا ندیده بودیم که تو این فروم دیدیم بحمدالله!یعنی شما معتقدی هیتلر و حکومتش نژادپرست نبود ولی الان آلمانیها نژادپرستن؟
    این banii هم که هر چی پست ضد آلمان اینجا زده میشه میاد لایک می کنه

آلمان فعلی بزرگترین دشمن اون دورانه و بیشترین بد و بیراه رو بهشون میگن. ببینید من نمیگم آلمانی ها به طور عام نژاد پرست هستند، چرا از منطق مغالطه در بحث هاتون استفاده میکنید؟! من میگم فوتبال آلمان نژادپرستانه عمل میکنه حالا از مطبوعاتش بگیرید تا بعضا باشگاه هاش.

وای معلوم شد سطح سواد شما خیلی بالاست که بر طبق اظهار نظر شما حکومت هیتلر یه حکومت کاملا عادل و در واقع آرمانشهر بوده.
    حکومتی که باعث مرگ میلیون ها انسان توی جنگ جهانی دوم شد،کلی یهودی رو برای به وجود آوردن نژاد برتر کشت((مگه اینکه شما جزو طرفدارای اون مردی که رفته هست باشید و فک کنید کشتار یهودیا یه چیز خیالی بوده)) با حکومت پلیسی خودش حتی به مخالفای داخلی خودش هم رحم نمیکرد
    تنها نقطه سفید هیتلر پیشرفت علمی در کنار بازسازی اقتصادی بوده که توی آلمان بعد جنگ اول انجام دادن وگرنه کارنامه رایش سوم پر از نقاط سیاه هستش،وقتی طرفداری از نظامی میکنید که افرادی مثل هیملر یا گوبلز یا منگل جزو دست اندرکاراش بودن و میگید نقاط سفید هم داشتن دیگه خدا بهمون رحم بکنه

شما هم حق اینو دارید که بیاید از آواتار من یا اظهارات من انتقاد بکنید،کسی کسیو محدود نکرده تا کار به توهین نکشیده،تشخیصشم با مدیرا هست که چیا میشه اینجا جواب داده بشه و چیا نه
    اون تکلیفش با خودش مشخص نیست
    تو تاپیک طرفداری، آلمان رو هم تیک زده آخه
    البته اگه نیاد بگه که اشتباهی زدم
    خلط مبحث نفرمایید، من نگفتم آرمانشهره یا کاملا عادل بوده! هر نظامی سیاسی ای تاکید میکنم هر نظامی، دارای نقاط ضعفی هست و هیچ چیزی آرمانشهر و کاملا عادل نیست ولی همون افرادی که از هیلتر انتقاد میکنند نتونستن معجزه اقتصادی و نظامی رو که اون در چنان مدت کوتاهی کرد انجام بدن.

شما میگید حکومتی که کلی یهودی رو کشته! فقط من از شما یک سوال میکنم؛ اگر اینطوره چرا از ارتش خودش شروع نکرد؟! چرا 150 هزار یهودی در ارتش هیتلر خدمت میکردند؟ اگر هیتلر نژاد پرست بود چطور 2 نفر فیلد مارشال، 17 ژنرال، 8 ژنرال سرگرد و 5 ژنرال سرهنگ توی ارتش بودند که یهودی بودند؟! چطور 20 سرباز یهودی در طول جنگ در ارتش رایش به بالاترین افتخارات نظامی نائل شدند و درجه صلیب شوالیه رو کسب میکنند؟ چطور امیل موریس دوست و راننده شخصی آدولف هیتلر یهودی هست؟

باز اگر میخواهید آشویتس رو مثال بزنید که بگم مقالات تحقیقی فراوانی در رد اتاق های گاز و امثالهم موجوده. اگر واقعا به دنبال تحقیق هستید سایت نازی سنتر چند سال قبل مقاله تحقیقی خود رو در این زمینه منتشر کرد. این مدعی رو برخی افراد برجسته هم رد کردند، راسینیر که خودش زندانی اون اردوگاه ها بود منکر این قضیه شده، حتی دیوید کوک که یک یهودی ضد نازی هست آشویتس رو قبول نکرده، ایروینگ که یک تاریخ دان بزرگه با شک و تردید بسیار به هلوکاست نگاه میکنه و کشتار آشویتس رو قبول نکرده و قس علیهذا...

قرار داد هاوارآ رو چطور توجیه میکنید؟ اگر هیتلر مخالف بود با یهودی ها چطور به اونها کمک کرد تا کشوری جدید رو بسازند؟! متاسفانه این تاریخی که متفقین نوشتند و افکاری که صهیونیسم در مغز امثال شما فرو کرده تفکر غالبه و مگر با مطالعه و تحقیق از اندک منابع باقی مانده قابل تغییر نیست.

در مورد آواتار هم بنده نه اونقدر پر رو هستم و نه این اجازه رو به خودم میدم که وقتی کسی نظرم رو نپرسیده بیام اظهار نظر کنم.

9. این کاربر از [Mohsen] بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2014

پيش فرض

پیشنهاد میکنم دوستان فیلمهای Schindler's List و The Pianist و The Grey Zone رو اگه ندیدن حتما ببینن, وحشتناکه !!

11. این کاربر از Dejagah بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه farshidmm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

آلمان فعلی بزرگترین دشمن اون دورانه و بیشترین بد و بیراه رو بهشون میگن. ببینید من نمیگم آلمانی ها به طور عام نژاد پرست هستند، چرا از منطق مغالطه در بحث هاتون استفاده میکنید؟! من میگم فوتبال آلمان نژادپرستانه عمل میکنه حالا از مطبوعاتش بگیرید تا بعضا باشگاه هاش.

میشه مصداق های نژادپرستانه عمل کردن فوتبال آلمان رو اسم ببری؟

13. 2 کاربر از farshidmm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2014

پيش فرض

آرژانتین, دشمن قدیمیه برزیل.

کاربر فعال انجمن ورزش yuseph's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    زاوهاناریا

پيش فرض

میشه مصداق های نژادپرستانه عمل کردن فوتبال آلمان رو اسم ببری؟
    خب معلومه دیگه چون اسمش "فوتبال آلمانه" همین
    کافیه اسم آلمان کنار چیزی یا کسی قرار بگیره بلافاصله اون چیز یا کس، فاسد و نژاد پرست میشه

16. این کاربر از yuseph بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

لابد اینا تزای ضد نژاد پرستیه

جالبه فوتبال آلمان نژاد پرسته و با این وجود،در حالی که پر از استعدادای داخلی با خون خالص هستش،درهای فوتبالشو به روی ترک ها یا آفریقایی ها حتی در سطح ملی هم نبسته

خلط مبحث نفرمایید، من نگفتم آرمانشهره یا کاملا عادل بوده! هر نظامی سیاسی ای تاکید میکنم هر نظامی، دارای نقاط ضعفی هست و هیچ چیزی آرمانشهر و کاملا عادل نیست ولی همون افرادی که از هیلتر انتقاد میکنند نتونستن معجزه اقتصادی و نظامی رو که اون در چنان مدت کوتاهی کرد انجام بدن.

شما میگید حکومتی که کلی یهودی رو کشته! فقط من از شما یک سوال میکنم؛ اگر اینطوره چرا از ارتش خودش شروع نکرد؟! چرا 150 هزار یهودی در ارتش هیتلر خدمت میکردند؟ اگر هیتلر نژاد پرست بود چطور 2 نفر فیلد مارشال، 17 ژنرال، 8 ژنرال سرگرد و 5 ژنرال سرهنگ توی ارتش بودند که یهودی بودند؟! چطور 20 سرباز یهودی در طول جنگ در ارتش رایش به بالاترین افتخارات نظامی نائل شدند و درجه صلیب شوالیه رو کسب میکنند؟ چطور امیل موریس دوست و راننده شخصی آدولف هیتلر یهودی هست؟

باز اگر میخواهید آشویتس رو مثال بزنید که بگم مقالات تحقیقی فراوانی در رد اتاق های گاز و امثالهم موجوده. اگر واقعا به دنبال تحقیق هستید سایت نازی سنتر چند سال قبل مقاله تحقیقی خود رو در این زمینه منتشر کرد. این مدعی رو برخی افراد برجسته هم رد کردند، راسینیر که خودش زندانی اون اردوگاه ها بود منکر این قضیه شده، حتی دیوید کوک که یک یهودی ضد نازی هست آشویتس رو قبول نکرده، ایروینگ که یک تاریخ دان بزرگه با شک و تردید بسیار به هلوکاست نگاه میکنه و کشتار آشویتس رو قبول نکرده و قس علیهذا...

قرار داد هاوارآ رو چطور توجیه میکنید؟ اگر هیتلر مخالف بود با یهودی ها چطور به اونها کمک کرد تا کشوری جدید رو بسازند؟! متاسفانه این تاریخی که متفقین نوشتند و افکاری که صهیونیسم در مغز امثال شما فرو کرده تفکر غالبه و مگر با مطالعه و تحقیق از اندک منابع باقی مانده قابل تغییر نیست.

در مورد آواتار هم بنده نه اونقدر پر رو هستم و نه این اجازه رو به خودم میدم که وقتی کسی نظرم رو نپرسیده بیام اظهار نظر کنم.
    منم که گفتم تنها نقطه سفید کارنامه رایش رو میشه تو پیشرفتای علمی و اقتصادیش دید،بازسازی آلمان نابود شده تو جنگ اول کار هر کسی نبود،البته نمیشه گفت یگانه بوده چون وضع آلمان بعد پایان جنگ دوم ازونم خراب تر بود ولی بازم آلمانیا کشورشون رو ساختن
    مطلبی که شما میگید درباره یهودیا رو خودمم خوندم،مال برایان ریگ هستش این مطالب که گفته بود یه عده ای از سربازای ارتش نازی دارای ریشه یهودی بودن در حالی که طبق قانون نورمبرگ 1935 ،یهودیا یا نیمه یهودیا نباید در ارتش آلمان خدمت کنن.همونجا هم گفته شده خیلیاشون به امید این به ارتش آلمان پیوسته بودن که بتونن از بستگانشون محافظت بکنن.بهشونم لقب داده بودن با عنوان Mischlinge و وقتی خیلیاشون متوجه شدن که بستگانشون به لهستان به اردوگاه های اجباری برده شدن شکایت کرده بودن که هیتلر تو سال 1940 دستور اخراجشون از ارتش آلمان رو داده بود.تا سال 1944 هم خیلیاشون اخراجش شدن،از طریق جاهایی که بهشون deportation starion میگفتن که مخصوص سربازای دارای ریشه یهودی بوده.
    ولی حرف شما درباره اینکه تعدادی از افسرای ارشد آلمانی یهودی بودن و از خود هیتلر هم اجازه های مخصوص داشتن درسته،همینجاست که باید گفت تاریخ کاملا سیاه یا کاملا سفید نیستش.هرکسی تا جایی که میتونه باید از منابعش استفاده بکنه.
    درباره آشویتز و کمپای گاز،من نه رقم 5 میلیون یهودی کشته شده رو قبول دارن نه اتاقای گاز ولی در اصل فرستادن یهودیا به اردوگاه های کار و یا کشتار یه بخشی ازشون یا سواستفاده ازشون هیچ تردیدی نیست.بیشترین سوژه های آزمایشگاهی جوزف منگل،یهودیا بودن
    درباره کمک نازی ها به کشور یهودی هم باید گفت منطقیه،کسایی که ازشون متنفری رو از خودت دور میکنی و همشونو تو یه جا دور از خودت جمع میکنی ولی در عین حال روشون کنترل هم داری.همشونو که نمیشه کشت
    استراتژی منطقی هستش.همین استراتژی رو رژیم آپارتاید آفریقای جنوبی هم تا حدی اجرا کرده بود دیگه

درباره مطلب آخرتون باید بگم که وقتی شما توی یه انجمن عمومی میای اظهار نظر میکنی به همه اجازه میدی درباره چیزهای ظاهری و آشکاری که ازت میبینن اظهار نظر بکنن،نیازی به کسب اجازه از شما نیست چون این همون آزادی بیان هست تا جایی که منجر به توهین نشه

18. 5 کاربر از بردیا بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •