تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 10 از 18 اولاول ... 67891011121314 ... آخرآخر
نمايش نتايج 91 به 100 از 171

نام تاپيک: بررسی روابط عاطفی پیش از ازدواج

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2013
    محل سكونت
    ;)

پيش فرض

بعلاوه اینکه اگه به ازدواج ختم نشه دختر خانم ترسی از پنهان کردنش نداره !
    چرا باید در قرن بیست و یکم تو دوره ای که سرشار از کتاب های روانشناسی هست که اشاره میکنه که احتیاج به دوست داشتن و دوست داشته شدن در بطن هر انسانی
    وجود داره و این طبیعی ترین و بدیهی ترین نیاز هر انسان هست این موضوع دوستی کتمان بشه !؟ تنها کتمان شدن نیست ممکنه دروغ گفته بشه و سال ها شخص به خاطر یک دروغ مجبور به گفتن دروغ های بزرگتر بشه !

2. 2 کاربر از بانو . ./ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

چرا باید در قرن بیست و یکم تو دوره ای که سرشار از کتاب های روانشناسی هست که اشاره میکنه که احتیاج به دوست داشتن و دوست داشته شدن در بطن هر انسانی
    وجود داره و این طبیعی ترین و بدیهی ترین نیاز هر انسان هست این موضوع دوستی کتمان بشه !؟ تنها کتمان شدن نیست ممکنه دروغ گفته بشه و سال ها شخص به خاطر یک دروغ مجبور به گفتن دروغ های بزرگتر بشه !
    آره ممکنه خب اینجا ایرانه و با جاهای دیگه فرق داره
    به گزارش سرويس بين‌ الملل باشگاه خبرنگاران به نقل از القدس العربی:یک پژوهش اجتماعی که گروهی از پژوهشگران فرانسوی در مرکز پژوهش های "بیو فرانسه" آن را اجرا کردند، تاکید می کند که فرانسه در میان 40 کشوری که این پژوهش در آن اجرا شده است، تنها کشوری است که با "خیانت به همسر" موافق است و آن را "سرگرمی جوانی" قلمداد کرده است.
    47 درصد از مردم فرانسه معتقدند که خیانت به همسر امری پذیرفتنی است و بیانگر شوکی در زندگی آنها نیست.
    این در حالی است که 78 درصد از کسانی که در این نظر سنجی شرکت کرده اند ایم موضوع را "غیر اخلاقی" دانسته و موضوع فریب طرف دیگر را امری کاملا "غیر قابل پذیرش" توصیف کرده اند.

اگه نباشه جاش خالی می مونه DrH.motasami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

آره ممکنه خب اینجا ایرانه و با جاهای دیگه فرق داره
    به گزارش سرويس بين‌ الملل باشگاه خبرنگاران به نقل از القدس العربی:یک پژوهش اجتماعی که گروهی از پژوهشگران فرانسوی در مرکز پژوهش های "بیو فرانسه" آن را اجرا کردند، تاکید می کند که فرانسه در میان 40 کشوری که این پژوهش در آن اجرا شده است، تنها کشوری است که با "خیانت به همسر" موافق است و آن را "سرگرمی جوانی" قلمداد کرده است.
    47 درصد از مردم فرانسه معتقدند که خیانت به همسر امری پذیرفتنی است و بیانگر شوکی در زندگی آنها نیست.
    این در حالی است که 78 درصد از کسانی که در این نظر سنجی شرکت کرده اند ایم موضوع را "غیر اخلاقی" دانسته و موضوع فریب طرف دیگر را امری کاملا "غیر قابل پذیرش" توصیف کرده اند.
    به نظر بنده هم منبع خبر و هم منبع پژوهش قابل توجه نیستند.

5. 6 کاربر از DrH.motasami بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

به نظر بنده هم منبع خبر و هم منبع پژوهش قابل توجه نیستند.
    آره احتمال اینکه کاملا دروغ باشه زیاده
    چرا نظرتو نمیگی ؟ من منتظرم
    Last edited by leo.unique; 19-05-2014 at 00:08.

7. این کاربر از leo.unique بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن شعر و داستان نویسی Mr_100_dolari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    ----Balance(3%)Spot----

پيش فرض

به نظر من خیر

من فکر میکنم قبل از جدی شدن رابطه ، یک توافقی حاصل بشه که هرچیزی که در گذشته بوده ( هر چیزی ) ، مربوط به گذشته بوده و بهتره در همون گذشته هم بمونه

خصوصا اگر در گذشته ضربه و ناملایمتی و حتی یک رابطه ی خوب بوده باشه ، میتونه منجر به عدم صداقت در موردش بشه .
    بنابراین فکر میکنم دونستن از روابط قبلی نه درست باشه و نه کمکی بکنه ، و شاید موجب حساسیت های بی مورد هم بشه .

بنده هم به این صورت موافقم که بهتره در مورد طرف مقابل (حتی در زمانی که قرار رابطه جدی بشه ) تا جایی که ممکن هستش حتی از جزئیات با خبر بشیم تا با شناخت بهتری وارد رابطه بشیم که مثلا این

فرد در گذشته همچین مشکلاتی رو پیش رو داشته پس ممکنه حتی با درصد پایین باز هم مشکلات مشابه قبل رو با ماهم داشته باشه که اگر با همون احتمال پایین همچین اتفاقی برامون بی افته اون موقعه

خیلی هم تعجب نمیکنیم (دونستنش بهتر از ندونستنش هستش) و از طرفی هم نباید بزاریم اگر در گذشته فرد ضربه و ناملابمتی هم بود باعث تخریب ذهنیت ما نسبت بهش بشه و با کوچکترین حرکتی رفتار

زمان حال طرف رو به خطاهای گذشتش نسبت بدیم (خیلی هم بدبین نشیم)

و در مورد خودمون هم این طوری موافقم که اگر واقعا از نیت درونی خودمون در مورد رابطه جدید آگاه هستیم و اینکه میدونیم قصدمون برای شکل گیری رابطه با فرد مقابل جدی هستش و در گذشته هم

مشکلاتی برامون بوده و در صورتی که قرار نیستش در آینده هم طرفمون چیزی بفهمه حتی به صورت کلی هم چیزی نگیم تا باعث همون حساسیت های بی مورد از طرف مقابلمون نشه .

9. 2 کاربر از Mr_100_dolari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Atghia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران کثیف

پيش فرض

بنده هم به این صورت موافقم که بهتره در مورد طرف مقابل (حتی در زمانی که قرار رابطه جدی بشه ) تا جایی که ممکن هستش حتی از جزئیات با خبر بشیم تا با شناخت بهتری وارد رابطه بشیم که مثلا این

فرد در گذشته همچین مشکلاتی رو پیش رو داشته پس ممکنه حتی با درصد پایین باز هم مشکلات مشابه قبل رو با ماهم داشته باشه که اگر با همون احتمال پایین همچین اتفاقی برامون بی افته اون موقعه

خیلی هم تعجب نمیکنیم (دونستنش بهتر از ندونستنش هستش) و از طرفی هم نباید بزاریم اگر در گذشته فرد ضربه و ناملابمتی هم بود باعث تخریب ذهنیت ما نسبت بهش بشه و با کوچکترین حرکتی رفتار

زمان حال طرف رو به خطاهای گذشتش نسبت بدیم (خیلی هم بدبین نشیم)

و در مورد خودمون هم این طوری موافقم که اگر واقعا از نیت درونی خودمون در مورد رابطه جدید آگاه هستیم و اینکه میدونیم قصدمون برای شکل گیری رابطه با فرد مقابل جدی هستش و در گذشته هم

مشکلاتی برامون بوده و در صورتی که قرار نیستش در آینده هم طرفمون چیزی بفهمه حتی به صورت کلی هم چیزی نگیم تا باعث همون حساسیت های بی مورد از طرف مقابلمون نشه .
    عجب! بنظرتون کمی خودخواهی نیست؟
    شما میگی خودتون از جزئیات طرف باخبر باشی
    ولی کلیات گذشته خودت رو بهش نگی؟

من اصلا توجیح نشدم با حرفات

11. 2 کاربر از Atghia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

آره احتمال اینکه کاملا دروغ باشه زیاده
    چرا نظرتو نمیگی ؟ من منتظرم
    سلام
    من چنین چیزی نگفتم.
    Last edited by DrH.motasami; 19-05-2014 at 00:31.

13. این کاربر از DrH.motasami بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

سلام
    من چنین چیزی نگفتم.
    رابطه شخصی از اسمش معلومه که شخصیه و اگه هر فرد یا نهادی دخالت بکنه،دخالت محسوب میشه.
    به همین جمله کاملا ساده بسنده میکنم.
    نخواستم حرف توی دهنت بذارم ! احتمالاتو باید در نظر گرفت !
    جمله ساده-ست اما میتونه به بعد از ازدواج هم تسری پیدا کنه
    Last edited by Atghia; 19-05-2014 at 00:33. دليل: حذف بخش نامرتبط با تاپیک!

تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

نخواستم حرف توی دهنت بذارم ! احتمالاتو باید در نظر گرفت !
    جمله ساده-ست اما میتونه به بعد از ازدواج هم تسری پیدا کنه
    دوست عزیز بنده نمیتونم توی یک پست نظرم رو بیان کنم چون سوء برداشت خواهد شد
    Last edited by Atghia; 19-05-2014 at 00:36. دليل: ویرایش پست نقل قول شده

16. این کاربر از DrH.motasami بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن شعر و داستان نویسی Mr_100_dolari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    ----Balance(3%)Spot----

پيش فرض

عجب! بنظرتون کمی خودخواهی نیست؟
    شما میگی خودتون از جزئیات طرف باخبر باشی
    ولی کلیات گذشته خودت رو بهش نگی؟

من اصلا توجیح نشدم با حرفات

بله خود خواهی زمانی به حساب میاد که با نیت درستی از طرف خودمون نخواییم وارد رابطه بشیم ... یعنی اینکه نوع رابطه با فرد مقابل زیاد برامون اهمیت نداره و حتی ممکن با نیت سوء استفاده بخواییم وارد

رابطه بشیم بعد از گذشته خودمون چیزی نگیم ( یا گذشته خودمون رو دروغ بگیم/ کاری که خیلی ها میکنن/) ولی در مورد گذشته طرف بخواییم هم چیز رو صادقانه بدونیم ...

ولی در زمانی که از نیت خودمون که اگر درست باشه با خبر باشیم (نخواهیم طرف رو سر کار بزاریم ) و دونستن گذشتش به ما شناخت بهتری رو نه برای بدبین شدن و شک کردن و یا سوء استفاده کردن از

اسرار گذشته طرف مقابل بلکه برای دید باز تر نسبت به شخصیت و رفتار فرد (بروز رفتار مشابه گذشته فرد با در نظر گرفتن درصد حتی پایین در آینده) به ما میده تا بتونیم رابطه خوبی رو ایجاد کنیم .
    Last edited by Mr_100_dolari; 19-05-2014 at 00:54.

18. 2 کاربر از Mr_100_dolari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •