[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
+
منم ویرایش کردم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
+
منم ویرایش کردم.
Last edited by Killzone2; 09-11-2014 at 12:21.
کسی میدونه بازی چند ساعت گیم پلی داره ؟
امیدوارم به اندازه این چهار روز دانلود اونم به صورت یکسره ، حال بده
همون پست ویرایش شد .
Last edited by Meysam Raz; 09-11-2014 at 12:56.
لطفا پخ میدید ... من ۲۰ گیگ دانلود کردم دیدم اصلا حالش نیست. با تشکر
خب امروز دقیقا بعد از یک هفته تمومش کردم
عالی بود عالی... گرفیک عالی بود و عالی تر گیمپلی و داستان
بازی پر از نوآوری و خلاقیته... پر از صحنه های جدید و جذب کننده و داستانی که شما رو به قلب جنگ میکشه و تو اوج خونریزی امتحانت میکنه... بین هر چاپتر انیمیشن هایی فوق العاده حیرت انگیز داره که من الان بعد از تموم کردنش هنوز نفهمیدم واقعین یا انیمیشن بودن
شخصیت irons که کوین اسپیسی بازیش میکنه همه ی اون چیزیه که از این بزرگمرد در فیلم های هفت و مظنونین همیشگی سراغ داشتیم
تنوع مراحل از نقاط قوت این عنوان از این سری فرانچایزه... شما تو صبح ، شب ، بارون ، برف ، آسمون ، زمین ، رو پل ، زیر پل ، رو برج ، و... تقریبا تو همه قاره ها با هر نوع نژاد آدمی میجنگید. تو این بازی شما اونقدر درگیر گیم پلی وسیع و متنوع هستید که متوجه نمیشید کی تمومش کردید... از روندن موتور ، ماشین ، هواپیما گرفته تا ماموریت های گونان
من که لذت بردم
کلا حال نداد . مراحل اولش خوب بودا ولی آخراش خیلی بی مزه شد . درگیریا کم بود . و بعضی مواقع راهنما بازی نمایش نمیده . بعضی از مراحلش خیلی حال داد بعضی هاش اصلا .
2 روزه تو این قسمت آخر بازی موندم . اون قسمت آخر که آیرون داره میوفته از ساختمون من نفهمیدم باید چه کار کنم . اصلا چیزی نمینویسه که باید چه کار کنم کدوم دکمه بزنم .
من اين بازي رو نصب كردم با مشخصات زير و تنظيمات high
cpu:intel core2 duo e8400 3.7ghz
ram:4x1gb apacer bus800
vga:amd hd6870 1gb gddr5
لودينگ بازي بسيار طولاني است فكر كنم به خاطر رم و پردازنده باشه بازي هم هي تند و هي كند ميشه كه اين به خاطر رمه هر كي سيستمش مثل من ضعيفه ميتونه با خيال راحت بگيره كه تست شد توسط من ولي نبايد انتظار تنظيمات بالا رو داشته باشيد.فعلا دو مرحله رفتم بد نيست.
سلام. دوستان! من بازی رو امروز نصب کردم. بالا هم میاد ولی گرافیک پیش فرض رو خودش Intel HD 4600 انتخاب می کنه در صورتی که روی لپ تاپ من گرافیک NVIDIA GTX 780M هست که 4 گیگ حافظه ی اختصاصی DDR5 داره و 4 گیگ دیگه هم می تونه از RAM بگیره که من بهش 16 گیگ حتّی Share دادم از RAM. در ضمن RAM لپ تاپم 32 گیگ DDR3 هستش. بی زحمت راهنماییم کنید که چه جوری گرافیک NVIDIA رو بذارم پیش فرض برای Call Of Duty؟ توی بخش NVIDIA Control Panel هم رفتم و توی بخش 3D Settings هم بازی رو Add هم کردم و گرافیک پیش فرض رو براش روی NVIDIA High Performance هم گذاشتم و سیستم هم Restart کردم ولی وقتی میری تو بازی، بخش تنظیمات Video ی بازی رو که بالا میاری، گرافیک رو می نویسه Intel HD 4600 و توی بخش Dedicated Video Memory می نویسه 0. لطفا راهنمایی کنید که چه جوری NVIDIA رو برای بازی پیش فرض کنم. ممنون...اینم عکس هایی که فکر کردم شاید نیاز باشه ببینین. وقتی گرافیک رو Intel HD 4600 هستش، بازی این جوری برفکی میشه. توی عکس آخر هم که بخش تنظیمات ویدیوی بازی هست، می تونید اسم گرافیک رو ببینید.
Last edited by Pitbull2015; 13-11-2014 at 17:03.
ممنون دوست عزیز.منم همون طور که توی پست قبلی گفتم، همین کار رو کردم ولی توی عکس آخر اگه دیده باشید، بازم Intel HD 4600 رو انتخاب می کنه.
==========
بقیه ی دوستان راهی به ذهنشون میرسه؟![]()
از قسمت adapter information _
Dedicated Video Memory رو هم نگاه کن ببین چند نو.شتهdrive version / drive data گرافیک رو هم جک کن _ آخرین نسخه باشه
*
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)