2 مافیای بزرگ سینمای ایران نرن تماشای جام پس کی باید بره حتما من و شما ؟!
2 مافیای بزرگ سینمای ایران نرن تماشای جام پس کی باید بره حتما من و شما ؟!
آغا دمشون گرم که رفتن و یه حال به تیم ملی دارن میدن،
از ما که بخاری بلند نشد وگرنه الان برزیل سونا بخار بود........!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
وقتی بعد از جام جهانی سی دی حضور هنرمندان تئ جام جهانی روتو سوپر مارکتها دیدی می فهمی چرائ با چه بودجه ای رفتند جام جهانی!
پول دراوردن یه شرکت خصوص که شاخ و دم نداره!
اگه پیشکس.ت ها رو می بردند هیچ کی حاظر میشد برای خرید سی دیش پول بده؟
فعلا خوشتون بیاد و نیاد همینه ...
من که بازی رو هم اصلا نگاه نکردم ,تو کار اونایی رفتن تو خیابون
بعد بازی خوشحالی کردن موندم ...!
توقعات رو خیلی اوردن پایین که با یه مساوی هم کلی خوشحال شدیم![]()
وقتی زیادی جوگیریم همین میشه دیگه !,تو کار اونایی رفتن تو خیابون
بعد بازی خوشحالی کردن موندم ...!
هنر مند یا جیره خور؟با پول مردم مفت رفتن میچرن اونجا ... خاک تو سر این مملکت اینا رفتن روحیه بدن وای خدا....این حق الناس .. من که راضی نیستم
Last edited by XENON24; 17-06-2014 at 11:59.
اقا این رحمتی وقتی میبینه حقیقی دربازه بان تیم ملی توجام جهانیه هی فوش میده وتوسرخودش میزنه البته به کسی جسارت نمیکنم ولی واقعیت
گروه کرکره ترانه ای در حمایت از تیم ملی ایران با صدای محمد بحرانی-صدا پیشه ببعی و آقای همساده- و امیر سلطان احمدی -عروسک گردان پسر عمه زا- منتشر کرد.
ترانه سرا و خواننده: محمد بحرانی، امیر سلطان احمدی
آهنگ و تنظیم: میثم کزازی
نوازنده نی انبان: شهرام حمودی
تصویر: وحید نجف زاده
مدیر تولید: سید میلاد پیغمبر زاده
تهیه کننده: محمد نجار صراف
کارگردان و تدوینگر: کیهان شادور
برای مشاهده و دانلود ترانه جام جهانی به لینک زیر مراجعه کنید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
به نظرم خوب بازی کرد
ولی به دنبال همین مساوی بود
به هر حال باید سعی کنیم بوسنی رو ببریم
ولی فکر نمی کردم ایران اینجوری بازی کنه
در کل راضی بودم
چهره 3 ملی پوش ایران در کانون توجه بانوان خارجی
بلافاصله پس از پایان مسابقه، تصاویر و نوشته های جالبی در مورد تیپ سه بازیکن تیم ملی در توئیتر مشاهده شدند.
به گزارش سرویس ورزشی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، اولین مسابقه تیم مرموز ایران در رقابت های جام جهانی، توجه فضای مجازی در سطح جهان را حداقل برای ساعاتی به سمت بازیکنان این تیم برگرداند.
بیشتر نگاه فرنگی ها البته شامل سرزنش هایی در باب بازی دفاعی و خسته کننده تیم ملی بودند اما عده ای نیز تحت تاثیر چهره بازیکنان ایرانی قرار داشتند.
بلافاصله پس از پایان مسابقه، تصاویر و نوشته های جالبی در مورد تیپ سه بازیکن تیم ملی در توئیتر مشاهده شدند.
علیرضا حقیقی مرد اول این ستایش های ظاهری بود و جواد نکونام و خسرو حیدری نیز تا حدود زیادی مورد توجه جماعت نسوان آن طرف آبی قرار گرفتند. این تصویر یکی از نمونه های این واکنش هاست.
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)