تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: در جام جهانی 2014 طرفدار چه تیمی هستید ؟

راي دهنده
281. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • برزیل

61 21.71%
  • مکزیک

3 1.07%
  • اسپانیا

55 19.57%
  • هلند

40 14.23%
  • شیلی

4 1.42%
  • استرالیا

7 2.49%
  • کلمبیا

6 2.14%
  • ژاپن

7 2.49%
  • یونان

2 0.71%
  • اروگوئه

13 4.63%
  • انگلیس

40 14.23%
  • ایتالیا

64 22.78%
  • سوئیس

5 1.78%
  • فرانسه

25 8.90%
  • آرژانتین

51 18.15%
  • ایران

115 40.93%
  • آلمان

82 29.18%
  • پرتغال

37 13.17%
  • بلژیک

13 4.63%
  • روسیه

6 2.14%
  • امریکا

4 1.42%
  • هندوراس

1 0.36%
Multiple Choice Poll.
صفحه 10 از 21 اولاول ... 6789101112131420 ... آخرآخر
نمايش نتايج 91 به 100 از 202

نام تاپيک: طرفدار چه تیمی هستید؟

l i T e R a t U r E Ahmad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    The Green Mile

پيش فرض

نمی‌دونم دربارش صحبت شده یا نه تو تاپیک.
    ولی وقتی میشه 30 تا انتخاب کرد برای نظرسنجی چرا 20 تا نوشته شده!
    حتا اگه رایی هم نیارن.
    و من هم معتقدم خوب بود که ایران نوشته نمی‌شد و تنها یک کشور که مشخص بود رایی نمیاره حذف میشد.

انی وی

به نظرم تمامی تیم‌ها چون نماینده‌ی یک کشور و ملت هستند قابل احترامند.
    اما همون مسآله‌ی علاقه و دوست‌داشتنی‌ است که هر کسی رو متوجه تیم و یا کشوری می‌کنه.

تیم‌های مورد نظرم:

ایتالیا 50٪
    هلند 40٪
    بقیه 10٪

و البته کشور خودمون که بحثش جداست.

2. 11 کاربر از Ahmad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز hojjatinho's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    نزدیکی های کویر

پيش فرض

به نظر من اگر چند گزینه ای نبود نظر سنجیه بهتر و منطقی تری رو شاهد بودیم ... ایران هم بحثش جداست و بهتر بود ایران هم در این نظر سنجی حضور نداشت ... به هر حال منم المان و ایران رو انتخاب کردم

زمان یورو هم من بحث کردم چیزی که به شخصه برای من جالب و البته کمی هم عجیبه تعصب کمتر بیشتر فوتبال دوستان به تیمهای ملی هست نسبت به باشگاهی ... انگاری تیمهای ملی اهمیت کمتری رو نسبت به باشگاهی ها بین علاقه مندان به فوتبال دارند و جالب تر اینکه در همین انجمن می بینم که بحث المان جداست و اونجا هواداری ملی پر شور تر هم هستند

فکر می کنم اگر این علایق یک ضریبی هم داشتند که میزان علاقه رو نشون می داد المان ها صدر نشینیشون به مراتب پر رنگ تر بود در بین هواداران ایرانی ... ( مثلا یک هوادار المان یک رای ، یک هوادار ... هم یک رای و یک علاقه دارند اما غلظت هواداری المان در ایران به نظرم خیلی پر رنگ تر هست )

پ ن : یکی از تیمها هم به شکل عجیبی هواداراشو از دست داده ظاهرا ، حالا اسم نمی بریم ریا نشه

پ ن : بایرن گل زد در dfb POKAL
    Last edited by hojjatinho; 17-05-2014 at 23:46.

4. 2 کاربر از hojjatinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای City 17's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    HEV suit

پيش فرض

برای من به شخصه دوست داشتن چند تیم مختلف توی رده باشگاهی قابل درک هست، مثلا در لیگ جزیره طرفدار یه تیم، در لالیگا یه تیم و ... چون از اساس رقابت های داخلی (لیگ و حذفی) مختلفی وجود داره و صرفا هر چند سال یکبار هست که ممکنه این تیم ها در جام باشگاه ها به هم برخورد کنند.

اما رده ملی جایی هست که چیزی به اسم لیگ یا جام حذفی وجود نداره و رقابت ها در جام جهانی و جام ملت های هر قاره خلاصه میشه و تیم ها به خصوص قهرمان های سنتی تقریبا همیشه رقیب مستقیم هم به حساب میان، ممکنه توی مقطع های مختلف تیم های مختلفی نظر ما رو جلب کرده باشن و بهشون علاقه مند شده باشیم، مثلا من کرواسی رو در یه بازه زمانی دوست داشتم و الان هم بدم نمیاد این تیم موفق باشه، اما اسم "طرفداری" روی اون نمی گذارم.

وقتی "طرفدار" یه تیم هستیم، یعنی اکثر بازی هاشو دنبال می کنیم، می دونیم ترکیب اصلی این تیم چیه، مربی این تیم کیه، سابقه این تیم چی بوده، رقیب سنتی این تیم چه تیمی هست، تو هر جام چه نتایجی کسب کرده، لحظات تاریخی اون تیم کی رقم خورده و خیلی موارد دیگه... و به نظرم همچین سطحی از دنبال کردن بازی ها و احساساتی که نسبت به یک تیم داریم رو در رده ملی هیچ وقت نمیشه در مورد 3-4 تیم مختلف داشت، برای همین به نظر من چیزی که توی تاپیک مطرح شده، مثلا شخصی همزمان طرفدار برزیل و ایتالیا و آلمان هست یا موارد مشابه، این اسمش "طرفداری" نیست. بیشتر یه "علاقه" به شکل Casual هست یعنی اون شخص بازی ها رو به دید تفریحی نگاه می کنه و شناخت کافی رو از تیم های مختلفی که ازشون طرفداری می کنه نداره. پس بهتره بحث "علاقه Casual" رو از "طرفداری" جدا کنیم.

6. 9 کاربر از City 17 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mehrabooni's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

طرفدار دو تیم باشگلهی بودن خیلی ضایعه ، ادم باید طرفدار یه تیم ایرانیو یه تیم خارجی باشه

Sent from my HUAWEI G610-U20 using Tapatalk

8. این کاربر از mehrabooni بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Hamid Hamid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    خانه ام گلخانه ي يـــــــاس است

پيش فرض

دوران یگانه آرشیتکت هم مدتهاست گذشته،پیرلو زمان میلان کارلو آنجلوتی حرف اول رو میزد ولی بعد با ظهور ژاوی و اینیستا توی تیم پپ،کاملا به حاشیه اروپا رونده شد.
    وقتی به یوونتوس رفت تا حدودی احیا شد ولی به جز یورو 2012 اونم تا قبل نیمه نهایی،دیگه نمایشی در حد سوپراستارا نداشت.((نه نیمه نهایی با آلمان خوب بود نه فینال با اسپانیا))
    سلام ...

اینکه پیرلو در حد ژاوی و اینیستا نیست یا با اومدن ژاوی به حاشیه رفته مساله ایه که من چند سالیه با یه دوستی که طرفدار بارسا و اسپانیا هستش بحثش رو داشتم و دارم. به نظر شخصی من نه تنها پیرلو در حد ژاوی و اینیستا نبوده و نیست ... بلکه یه پله بالاتر از این 2 تا بازیکن هم هستش و بوده. شما نمی تونی هافبک وسط بودن تو تیمی مثل بارسلونا رو با هافبک وسط بودن تو تیمی مثل میلان ( طرفدار میلانم اما خداییش این چند ساله آخر حضور پیرلو انگار یه تنه با سیدورف واسه پیروزی می جنگیدن ) مقایسه کنی. وقتی مهاجم تیمت مسی و اتوئو هستش در نتیجه پاس های شما و بازی سازی هاتون 100 درصد بهتر دیده می شه تا زمانی که مثلا آندری شوچنکویی مهاجمتونه که از چلسی ای برگشته که به زحمت 10-15 تا گل اونجا زده ( یا امثال شوچنکو ) می خوام بگم هم تیمی ها هم روی بازی شما خیلی تاثیر دارن ، اونم بدون اینکه بخوای. شما داری همون بازی رو چه در تیم بزرگ و چه در تیم کوچیک با بازیکن های مختلف انجام می دی. اما یه بار توپت میوفته جلو پای مسی و یه بار توپت میوفته جلو پای شوچنکوی کاملا خارج از فرم. حتی همین یوونتوس هم تیمی نیست که بشه با بارسلونا مقایسش کرد. حتی ایتالیا رو هم نمی شه با اسپانیا مقایسه کرد. ایتالیا 2012 که نایب قهرمان شد نسبت به بازیکن های اسپانیا خیلی در حد پایین تری بودش و مردانه جنگید.

مقایسه ی پیرلو و ژاوی / اینیستا مثل مقایسه ی ایکر کاسیاس و ادوین فندر سار هستش زمانی که فندرسار تو فولام ! با اون بازیکن ها چه گلری ای می کرد و چه دفاع بدی داشت و مثلا زمانی که کاسیاس تو رئال با چند تا از بهترین مدافعین خوب اورپا و جهان بازی می کنه ، خب قطعا وجود هم تیمی های خوب اون هم تو خط دفاع در بازی یک گلر بی تاثیر نیستش.

+

در مورد بازی با المان هم که گفتید پیرلو خوب نبود ... من تو اون بازی چند بار قیافم این شکلی شد ( ) چون آندرا پیرلو با اون سرعت بسیار بسیار پایین خودش ( که در حد یه بچه ی 9 ساله هستش ) و با اون تکنیک و قدرت دریبل بسیار بالای خودش که نسبت به سنش و سرعتش من تکنیکش رو از مسی هم بیشتر می دونم تو همون بازی با آلمان تو چند صحنه 4-3 تا آلمانی رو یه جوری دریبل زد و دور زد که واقعا شگفت آور بودش. ر کل با اینکه طرفدار تیم ملی هلند هستم پیرلو رو یه سر و گردن تو این 10-12 ساله بالاتر از ژاوی و اینیستا می دونم بخاطر دلایلی که عرض کردم.
    Last edited by Hamid Hamid; 18-05-2014 at 08:35.

10. 6 کاربر از Hamid Hamid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز OSEN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

۱- آلمان
    ۲- آلمان
    ۳- ایران

12. 4 کاربر از OSEN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز stealer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    esf

پيش فرض

طرفدارای انگلیس نیستن انگار
    ما کلا اهل کل کل نیستیم تو زمین حرفوامونو میزنیم
    امسال به امید خدا با جوونا میاییم بالا

14. این کاربر از stealer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز lionf3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    ایــــ تهــران ـــران

پيش فرض

دوستان و اساتید یه تایپک بزنیم برا کل کل آیا ()
    خیلی دلم میخواد حرفای دلم رو بزنم.

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

دوستان و اساتید یه تایپک بزنیم برا کل کل آیا ()
    خیلی دلم میخواد حرفای دلم رو بزنم.
    خیر

حرفای دلتون رو همینجا بزنید به شرطی که به کسی بی احترامی نشه

17. 7 کاربر از Ezel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن اینترنت و شبکه Milad4171's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

من طرفدار تیمی نیستم چون بازی ها رو تو مقدماتی دنبال نکردم . حتی بازی های دوستانه رو
    اما از تیم ایتالیا خوشم میاد ( آخر صداقت )

19. 3 کاربر از Milad4171 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •