تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 10 از 32 اولاول ... 6789101112131420 ... آخرآخر
نمايش نتايج 91 به 100 از 315

نام تاپيک: تاپیک هواداران تیم ملی ایتالیا | آتزوری

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

عزیز دل برادر کریشیتو که اصلا به تیم ملی دعوت نشده
    به احتمال بسیار زیاد شاهد حضور ماتیا دی شیلیو در سمت چپ خط دفاعی خواهیم بود . کلا کریشیتو در حد و اندازه های تیم ملی نبوده و نیست که خوشبختانه پراندلی هم این موضوع رو درک کرده .

در مورد بحث هم کاملا دوستانه است . از طرف دیگه نصف لذت این رقابت ها به همین بحث ها و کل کل هاست
    الان که خبری نیست ... وقتی بازی ها شروع شد بهتر میشه در مورد سبک و سیستم بازی تیم ها نظر داد و به طور حتم بحث ها فنی تر هم میشه .

در مورد سیستم هم بگم که ایتالیا میتونه از 4-4-2 خط هم استفاده کنه و از کاندروا و چرچی در کناره ها استفاده ببره . کلا همه جور سیستمی رو میشه پیاده کرد .
    ولی باید دید علاقه سرمربی به کدوم سمت میل میکنه .
    اون قدر ایتالیا دفاع چپ داره که حواسم به اون نبود و بیشتر حواسم به بازی کامپیوتری فوتبال جام جهانی رفت که توی ترکیب اصلی اون این بازیکن بودش
    4-4-2 خطی که بعید می دونم استفاده بشه چون در اونصورت تعداد هافبک وسط ها به دو تا می رسه که با این تعداد هافبک وسط تاپ زیاد منطقی نیست
    باز میگم بهترین سیستم همون 3-3-4 هستش که باز بستگی به دید مربی داره که فکر نکنم کلا دیدم مربی به این سمت ها بره...

در مورد بحث ها هم مشکلی نداره ولی معمولا همیشه دعواها از همین بحث ها شروع میشه و مسعود به نکته خیلی مهمی اشاره کرد

2. 3 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز H A M A S's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

اصولا باید سرود ملی کشورتو اینجوری بخونی...ولی حالا اگر اینجوری نشد دیگه نباید با بغل دستی ات شوخی دستی کنی

Last edited by H A M A S; 30-05-2014 at 08:43.

4. 3 کاربر از H A M A S بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه farshidmm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

چون زیادی بازیکن های مغروری داره(همیشه از دماغ فیل افتاده ها منفور هستند تا مقبول) و همچنین بازیشون دوست داشتنی نیست!
    من که همچین حسی بهشون ندارم
    مثلا لام مغروره؟ کلوزه مغروره؟ اوزیل مغروره؟
    اصلا از اینا آرومتر و سر به زیرتر هم داریم تو دنیای فوتبال؟
    فوتبالیست های آلمانی کم حاشیه ترین فوتبالیست های اروپا هستن و از همه هم کمتر دنبال تیپ و مد هستن و فقط به فکر فوتبالشون هستن
    در تیم ملی آلمان همه بازیکنان بدون توجه به اختلاف سطح بازیشون همه در تیم یکسان هستند و حس نمی کنی یه بازیکن از بقیه بالاتر یا پایین تره
    اون چیزی هم که شما اسمشو میذار غرور من میگم نظم تیمی بالا و حس برتری طلبی جمعی
    اینا خصوصیات سنتی فوتبال آلمان بوده که کمایش هنوزم هست
    یه چیزایی تو فوتبال آلمان بوده که تو هیچ تیم دیگه ای نیست و همین چیزا بوده که منو به آلمان جذب کرد
    ضمن اینکه آلمان زیبا هم بازی می کنه مخصوصا از زمان حضور کلینزمن و لو
    Last edited by farshidmm; 30-05-2014 at 11:24.

6. 5 کاربر از farshidmm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Atghia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران کثیف

پيش فرض

فوتبالیست های آلمانی کم حاشیه ترین فوتبالیست های اروپا هستن و از همه هم کمتر دنبال تیپ و مد هستن و فقط به فکر فوتبالشون هستن
    در تیم ملی آلمان همه بازیکنان بدون توجه به اختلاف سطح بازیشون همه در تیم یکسان هستند و حس نمی کنی یه بازیکن از بقیه بالاتر یا پایین تره
    اون چیزی هم که شما اسمشو میذار غرور من میگم نظم تیمی بالا و حس برتری طلبی جمعی
    اینا خصوصیات سنتی فوتبال آلمان بوده که کمایش هنوزم هست
    یه چیزایی تو فوتبال آلمان بوده که تو هیچ تیم دیگه ای نیست و همین چیزا بوده که منو به آلمان جذب کرد
    ضمن اینکه آلمان زیبا هم بازی می کنه مخصوصا از زمان حضور کلینزمن و لو
    منم اسمش رو میزارم نژاد پرستی و نازیسم
    شما رو جذب کرده قرار نیست همه جذبش بشن که؟ من و خیلی های دیگه رو جذب نکرده
    نظرتون برای خودتون محترم

8. این کاربر از Atghia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه farshidmm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

شما رو جذب کرده قرار نیست همه جذبش بشن که؟ من و خیلی های دیگه رو جذب نکرده
    نظرتون برای خودتون محترم
    به خاطر نژادپرستی و نازیسمه که بازیکن ترک تبار و دورگه آفریقایی تو تیم ملیشون بازی می کنه؟ یا این دقیقا مخالف نازیسمه؟ اصلا معنی نازیسمو می دونید؟
    به اون جمله یه چیز دیگه هم باید اضافه می کردم که یه چیزایی هم تو تیمای دیگه و طرفداراش بوده که من ازش بیزارم و در آلمان نبوده و منو بیشتر بهش علاقه مند کرده
    نظر شما هم واسه خودتون محترمه

10. 2 کاربر از farshidmm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Atghia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران کثیف

پيش فرض

به خاطر نژادپرستی و نازیسمه که بازیکن ترک تبار و دورگه آفریقایی تو تیم ملیشون بازی می کنه؟ یا این دقیقا مخالف نازیسمه؟ اصلا معنی نازیسمو می دونید؟
    به اون جمله یه چیز دیگه هم باید اضافه می کردم که یه چیزایی هم تو تیمای دیگه و طرفداراش بوده که من ازش بیزارم و در آلمان نبوده و منو بیشتر بهش علاقه مند کرده
    نظر شما هم واسه خودتون محترمه
    خیر گویا فقط شما میدونید
    اون دوره ای که آلمان مجبور شد بازیکن های دو رگه رو بیاره دقیقا زمانی بود که دچار کمبود بازیکن جوان شده بود! لابد فکر کردید که از روی حس انسان دوستانه و مطرح نبودن بحث نژاد بازیکن سیاه پوست اوردن؟!
    یک تیم ملی آلمان پیر باقی مونده بود که نفسی برای بازی کردن نداشت((قبل از ظهور دوره حاضر که یکهو پرورش استعدادهاشون جواب داد اتفاقا پروژه خیلی خوبی هم بود ...))
    عزیزه گرامی اینجا تاپیک تیم ملی ایتالیا هست و نه بررسی دلایل علاقه مندی به تیم های دیگه! شما دلایل طرفداری خودتون رو بهتره در تاپیک مربوط به همون تیم ادامه بدید بنظر میرسه قصددارید اینجا ما رو توجیح کنید که تهش بگیم بله حق باشماست بنابردلایلی که شما برشمردید ما نیز به طرفداری از آلمان روی می آوریم!

12. این کاربر از Atghia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال farshad.88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    رفسنجان

پيش فرض

فکر کنم احتمالا باز ایتالیا باید با سیستم 2-4-4 لوزی بازی کنه که توی اون یه جورایی 4 هافبک وسط تخصصی وجود دارن

بوفون
    کریشیتو - کیلینی - بارزاگلی - ماجیو
    پیرلو
    مارکیزیو ------ ده روسی
    مونتولیو
    بالوتلی - روسی

اگه قراره با همچین سیستمی هم ایتالیا بازی کنه دیگه حداقل باید جای مونتولیو یه هافبک نفوذی سرعتی و تکنیکی تر بازی کنه مثل کاندروا که در اونصورت این بازیکن مسلما به گوشه ها هم تمایل داره که بره...
    به نظرم بارزالی نیمکت نشین بونوچی میشه. چون بونوچی جوون تر و سریعتره. احتمالا به جای روسی هم چرچی بازی میکنه. یا اینکه نیمه دوم به عنوان جانشین به بازی میاد
    همیشه بازی های گروهی ایتالیا با چند تا ترکیب مختلف بازی میکنه. از مرحله حذفی ترکیب ثابت میشه و تغییر ها با توجه به محروم و مصدوم بودن صورت میگیره. این حسنی که داره آنالیز رو برای حریفان سخت میکنه. دیگه باید ساعت ها بشینن و حالت های مختلف رو برای بازیکنایشون توضیح بدن
    توی چند تا پست بعدی هم گفتید اتالیا اون قدر دفاع چپ داره که حواستون نبود. جالبه بودنید ایتالیا همش دفاع راست و وسط داره. مخصوصا دفاع راست که حتما یکی یا 2 تا از این منطقه خط میخورن
    بهتره کمی از بازی های کامپیوتری بکشید بیرون. ترکیب تیم ها ی باشگاهی رو درست نساختن چه برسه به تیم ملی

کاربر فعال انجمن ورزش yuseph's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    زاوهاناریا

پيش فرض

ببینید کیا دارن از نژادپرستی و نازیسم ابراز تنفر میکنن
    قربون قدوالای کیفیت برم من...
    جانم یه جور نازیسم نازیسم میکنی انگار ایتالیا پرچم دار جنگ علیه نژادپرستی و مدافع یگانه حقوق بشر هستش.
    یه نگاه به گذشته خودتون بنداز!
    خب انداختی؟
    الان هم یه نگاه به حال حاضر کن! ببین بالوتلی رو میتونی ببینی بین صدها مورد از نژاد پرستی توی کشور ایتالیاتون؟یا تیپ زیبای بوفون کور کرده چشماتون رو؟

15. 3 کاربر از yuseph بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز H A M A S's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

آخه به خاطر همینه که به شما آلمانها میگن آدم آهنی...عاطفه و احساسات انسانی صفر
    فقط و فقط فوتبال...تمام چیزها خلاصه میشه به اعداد و تاکتیک و یه سری مفروضات و خلاصه یک علم خشک و خالی و بی روح!
    اما توی ایتالیا ورزش فوتبال(و اصولا هر چیز دیگه ای!) در وهله اول یه مسئله هنریه که دارای یک روح زیبا و دوست داشتنی است...
    دوم تک تک بازیکنهای ایتالیا هرکدوم روحیات متفاوتی دارن...یکی مثل بوفون متعصبه..یکی مثل مالدینی همه چی تمومه/یکی مثل ماتراتزی خشنه..برعکس اون پیرلویی هست که ظرافت رو توی فوتبال معنی میکنه..یکی مثل توتی سرکشه و قس علی هذا...
    همین تفاوت هاست که زیبایی رو ایجاد میکنه و گرنه این یکدستی و همرنگی منو یاد کمونیسم و دنیای بی روح میندازه
    Last edited by H A M A S; 30-05-2014 at 12:20.

17. 2 کاربر از H A M A S بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن اینترنت و شبکه Milad4171's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

دوستانی که در جام جهانی قبلی در انجمن ما حضور داشتند ، میدونن چه اتفاقاتی افتاد بابت همین بحث های کوچیک.
    پس توصیه من اینه که از دامن زدن به این گونه بحث ها خودداری کنید!
    همین!

+

من یه پیشنهاد دارم
    با شروع جام جهانی آواتارتون رو مزین یه لباس بازیکن مورد علاقه خود کنید که همه متوجه بشن طرفدارای تیم ایتالیا چقدر زیادن
    بعد از جام جهانی ( تا پایان ) میتونید عکس آواتارتون رو به عکس قبلی تغییر بدین

19. 3 کاربر از Milad4171 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •