تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 10 از 23 اولاول ... 6789101112131420 ... آخرآخر
نمايش نتايج 91 به 100 از 226

نام تاپيک: تاپیک هواداران تیم ملی انگلیس | سه شیرها

پروفشنال +ali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

انگلیس 3-0 پرو؛ غرش سه شیرها

شاگردان هاجسون کار دشواری برای پیروزی در این دیدار نداشتند
    آی اسپورت- تیم ملی انگلیس در دیداری دوستانه در ورزشگاه ومبلی موفق شد تیم ملی پرو را با نتیجه 3-0 شکست بدهد.
    دنیل استوریج در همان نیمه اول انگلیس را پیش انداخت و در نیمه دوم، این مدافعان انگلیس بودند که توانستند دروازه حریف را باز کنند. ابتدا گری کیهیل و سپس جاگیلکا گل زدند تا سه شیرها در فاصله دو هفته به آغاز جام جهانی به یک پیروزی آسان دست پیدا کنند.
    بازی با برتری سه شیرها آغاز شد و در دقیقه 32، پاس گلن جانسون برای استوریج و ضربه او، گل اول بازی را رقم زد. نیمه اول با همین نتیجه به پایان رسید.

در دقیقه 65، ارسال لیتون بینز، با ضربه سر گری کیهیل به گل دوم انگلیس تبدیل شد. تنها پنج دقیقه بعد، روی اشتباه دروازه بان پرو، جاگیلکا گل سوم را به نام خود ثبت کرد.
    تیم ملی انگلیس باید اولین بازی اش در جام جهانی را مقابل تیم ملی ایتالیا انجام بدهد. دیدارهای دوستانه بعدی آنها در آمریکا، مقابل اکوادور و هندوراس خواهد بود.

منبع: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

2. 3 کاربر از +ali بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

معمولا ایتالیا تیمیه که کمتر کسی قبل از جام روش حساب میکنه اما با این حال فراتر از انتظارات پیش میره ...

من امسال حس میکنم انگلیس چنین وضعی داره ! کسی بعنوان یک مدعی تمام عیار در نظر نمیگیرتش و خودشونم بی سر و صدا اومدند اما یه حسی بهم میگه موزمار شدند اینها !

حالا شاید قهرمانی نشه اما بنظر من میتونه حد اقلش تا 4 تا بیاد بالا !
    Last edited by banii; 31-05-2014 at 15:31.

4. 2 کاربر از banii بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه manchester fan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

من امسال حس میکنم انگلیس چنین وضعی داره ! کسی بعنوان یک مدعی تمام عیار در نظر نمیگیرتش و خودشونم بی سر و صدا اومدند اما یه حسی بهم میگه موزمار شدند اینها !
    لامصب انگلیس همیشه قبل از شروع بازی ها امیدوار کننده هست و خب ما هم کلی ذوق میکنیم ولی وقتی بازیها شروع میشه
    ولی ایندوره شرایط فرق داره جدی جدی

این دوره همه جوره تیم خوبه خدا شکر دیوید جیمز که دیگه نیست ... خط دفاع خوب و مطمئنی داریم ... هافبک های جوون خیلی خوب کنار با تجربه ها داریم ... مهاجم آماده هم که خب وین رونی باشه بسه دیگه

6. 5 کاربر از manchester fan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دیشب از نیمه دوم بازیو دیدم
    ظاهرا اینجوری که توی این بازی دیدم تیم می خواد 1-3-2-4 بازی کنه که همون طور که پیش بینی می کردیم 3-3-4 احتمالش کمه ولی خب بازی همین سیستم نسبت به سیستم هایی مثل 2-4-4 کلاسیک خیلی بهتره!
    دو تا هافبک دفاعی جرارد و هندرسون بودن که هندرسون واقعا به عنوان یه هافبک دفاعی خوب بازی کنه و احتمالا باید فیکس باشه
    جالبه رونی هم به عنوان هافبک نفوذی جلوی اون دو هافبک بازی می کرد که توی این پست هم رونی خوبه ولی یه هافبک وسط مقل ویلشر فدا میشه دیگه!
    ولبک و لالانا هم دو هافبک گوشه بودن که بازیشون خوب بود به خصوص لالانا که می تونه خیلی حرفا برای گفتن داشته باشه
    نکته عجیبی که دیدم استفاده از استرلینگ به جای رونی بود که بعضی وقتا می دیدم به عنوان همون هافبک وسط نفوذی بازی می کرد اصلا پستش به این صورت نیست! البته بعضی جاها هم به گوشه می رفت

یه نقطه قوت هم که توی این بازی دیگه مشخص بود حاج لیتون بودش که کلا وقتی توپو سانتر کنه احتمال گل شدنش زیاده!
    به خاطر همین فکر کنم انگلیس روی ضربات آزاد و کرنرهایی که لیتون بینس سانتر می کنه خیلی برنامه داره

از الان شاید بشه ترکیب رو برای جام جهانی پیش بینی کرد و احتمالا باید یه چیزی شبیه این باشه:

هارت
    بینس - کیهیل - جاگلیکا - جانسن
    جرارد - هندرسون
    ولبک ------ رونی ------- لالانا
    استوریج

ویلشر توی دقایق کمی که اومد خیلی خوب و آماده نشون داد و می تونه هادجسون روی اونم خیلی حساب بازی کنه
    به نظر من جای ولبک می تونه رونی به چپ بره و به جاش ویلشر هم بازی کنه
    یا حداقل همون استرلینگ هم کمی از ولبک بهتره که البته فکر کنم هادجسون روی استرلینگ بیشتر به عنوان یه تعویض طلایی حساب باز کرده

8. 3 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن بازی Masoud King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    فعلا مشهد!

پيش فرض

معمولا ایتالیا تیمیه که کمتر کسی قبل از جام روش حساب میکنه اما با این حال فراتر از انتظارات پیش میره ...

حالا شاید قهرمانی نشه اما بنظر من میتونه حد اقلش تا 4 تا بیاد بالا !
    انگلیس کاملا وضعیت برعکسی داره
    قبل جام مدعی هست و وسط جام تو خونه پای tv دارن ادامه مسابقات رو نگاه میکنن
    +
    سروش جان چطوره؟

10. 2 کاربر از Masoud King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آلمانی دورو بر این تاپیک نبینیم!

میگم به لطف این تکنولوژی عبور توپ از خط دروازه که توی این دوره استفاده میشه دیگه از این صحنه ها اصلا نخوایم دید و بازیکنای شوتزن تیم دیگه خیالشون راحته که توپو اینجوری زیر طاق بزنن حتما گل اعلام میشه :

12. 4 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    فعلا مشهد!

پيش فرض

میگم به لطف این تکنولوژی عبور توپ از خط دروازه که توی این دوره استفاده میشه دیگه از این صحنه ها اصلا نخوایم دید و بازیکنای شوتزن تیم دیگه خیالشون راحته که توپو اینجوری زیر طاق بزنن حتما گل اعلام میشه :
    شما دیگه نباید از این گل ها ناراحت باشین
    اولین و تنها ترین قهرمانی تاریختون روی همینطور گل ها بدست اومد .گل ویمبلی دیگه معرف همه هست
    +
    انگار تو بازی دیشب تماشاگرای انگلیس شروع کردن به پرتاب هواپیمای کاغذی (paper plane)، یکیشون که از ردیف بالای استادیوم ویمبلی پرتاپ شده(!!!!!!!!!) میخوره به بازیکن پرو که به گفته مترو در این لحظه تماشاگرا بیشتر زمانیکه گلی به ثمر رسیده شروع به خوشحالی کردن. البته چیز جالبی هم نوشته:
    Let’s be honest; watching England play football can be pretty boring at the best of times, never mind during a friendly match
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

14. 4 کاربر از Masoud King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

انگلیس کاملا وضعیت برعکسی داره
    قبل جام مدعی هست و وسط جام تو خونه پای tv دارن ادامه مسابقات رو نگاه میکنن
    +
    سروش جان چطوره؟
    یعنی چی ؟ چرا حال سروش رو از من میپرسید ؟ منظور ؟

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    فعلا مشهد!

پيش فرض

یعنی چی ؟ چرا حال سروش رو از من میپرسید ؟ منظور ؟
    از شما نپرسیدم
    اون + یعنی اینکه موضوع جدا شده

17. این کاربر از Masoud King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

شما دیگه نباید از این گل ها ناراحت باشین
    اولین و تنها ترین قهرمانی تاریختون روی همینطور گل ها بدست اومد .گل ویمبلی دیگه معرف همه هست
    +
    انگار تو بازی دیشب تماشاگرای انگلیس شروع کردن به پرتاب هواپیمای کاغذی (paper plane)، یکیشون که از ردیف بالای استادیوم ویمبلی پرتاپ شده(!!!!!!!!!) میخوره به بازیکن پرو که به گفته مترو در این لحظه تماشاگرا بیشتر زمانیکه گلی به ثمر رسیده شروع به خوشحالی کردن. البته چیز جالبی هم نوشته:

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    اتفاقا دیشب منم این ویدئو رو تو فیس بوک دیدم...
    مسعود جان، اگه شما یا من هم جای اون هوادار و اطرافیانش بودیم، بیش از اون بنده خدا ذوق زده می شدیم. + خداییش من دیدم هواپیمای کاغذی چه مسافتی رو طی کرد بعد خورد به بازیکن، فکم افتاد!!
    +
    اون بنده خدایی هم که مطلب لینک شما رو قرار داده، صرفا نظر خودش رو گفته. نظرش قابل احترامه، همینطور که نظر رفقای آلمانیمو (کاسه داغتر از آش ها! ) محترمه. ولی با این استدلال های خاله زنکی، احتمالا تماشاگرا بعد از اعلام گل در بلند گو های ومبلی، متوجه شدن که انگلیس گل زده! یا با این استدلال، بازی انگلیس اینقدر کسل کنندس که مردم واسه دیدن هم اومده بودن ومبلی یا چه میدونم هر کی پرچم انگلیس رو حین بازی تکون بده یعنی حواسش به بازی نیست و حوصلش سر رفته!!
    عاقا همه دیدیم بعد از هر سه گل استادیوم منفجر شد، این صحبت ها چیه آخه!؟
    .
    طبیعتا بازی دوستانه اون قدر اهمیت نداره که یه هوادار 6 دونگ حواسش به بازی باشه... مثلا تیم ملی خودمون که با آنگولا بازی داشت، من با وجود اینکه تیم ملی 1-0 عقب افتاده بود، خیلی جدی بازی رو نگاه نمیکردم... حالا شما حساب کنید این صحنه پرتاب هواپیمای کاغذی نیمه دوم بود و مشخصا 1-0 انگلیس نیمه دوم شروع کرد (حالا من دقیقا نمیدونم دقیقه چند نیمه دوم بود، ولی حدسم اینه که اواخر یا اوایل نیمه دوم این موشک پرتاب شده). در کنارش هم به نظر میرسید قبل و هنگام شروع پرتاب، بازی متوقف شده!
    .
    در کل دادا منتظر پست های جالب شما آلمانی ها در این تاپیک هستیم... باعث میشه بیشتر لبخند بزنیم! + یه سوال فنی، نویر رو واسه ست کردن انتخاب کردی؟
    تی فدا

یاعلی

19. 3 کاربر از pcforlife بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •