سيم كارتت ثابته يا تاليا هست ؟نوشته شده توسط ali sunny
اگه ثابت هست كه شايد سيم كارتت سوخته باشه و احتمال دوم اينكه گوشي رجيستر نيست(كه بعيده)
اگه تاليا باشه ممكنه شارژش تموم شده باشه![]()
سيم كارتت ثابته يا تاليا هست ؟نوشته شده توسط ali sunny
اگه ثابت هست كه شايد سيم كارتت سوخته باشه و احتمال دوم اينكه گوشي رجيستر نيست(كه بعيده)
اگه تاليا باشه ممكنه شارژش تموم شده باشه![]()
معايب : 1- مموري 256 و غير قابل افزايش 2- كيفيت بد دوربين در حالت عكس , فيلمبرداري و ضبط صدا 3- قيمت بالاي گوشي (فعلا)نوشته شده توسط boob
محاسن : 1- كيفيت و بلندي صدا هنگام پخش روي گوشي 2- جمع و جور و خوش دست بودن گوشي
در مورد اينكه بدشو ميگفتن هم خدمتت بگم سري هاي اول مشكل فريم وير (ورژن نرم افزاري) داشت كه اونموقع هم با آپديت حل ميشد اما سري هاي جديد ديگه اين مشكل رو ندارن و همشون آپديت شده هستن پس نگران نباش![]()
نوشته شده توسط ali sunny
کمک کنید من یک گوشی 750 چینی خریدم وقتی سیم کارت میگذارم می نویسد سیم کارت غیر فعال لطفا کمک کنید چطور باید رجیستر شود
شما وقتي خريدي مگه واست تست نكرد ؟
آقا كا 750 كجايي بگريرم كه مطمئن باشه ؟؟؟؟؟نوشته شده توسط Armita_amini
تو بازار بيشتر چيني هست ...
هيچ فرقي نميكنه همشون تحت ليسانس سوني اريكسون ولي به نظر نميخواد رو اين موضوع حساس باشي
من خودم چيني داشتم هيچ وقت باهاش مشكل پيدا نكردم
سلام
به نظر شما من w700i بخرم يا k750
اگه ژيشنهاد ديگگه هم داريد تا قيمت 250 بديد ممنون ميشم![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
دوتاش خوبه ولي به نظر من كا 750 قديمي شده ولي و700 به نظر من انتخاب بهتريه
البته ميدونم خيلي از دوستان با من موافق نيستن شايد دليلشم نداشتن فوكوس اتوماتيك و700 باشه همين
كاملا تاييد ميشهنوشته شده توسط ali_j98
بنده موافقم البته فوكوس اتوماتيك خيلي ميتونه مفيد باشه اما هم جديدتره و شخصا دبليو 700 رو ميپسندم با اينكه فكر كنم ديگه قيمتش هم با كا 750 يكي شده باشه![]()
نوشته شده توسط Mehdi_MaX
مهدي جان.مشكلي كه دوستانم مي گفتن اين بود كه بلوتوثش دو بار خراب شده و برنامه هاي گوشي هنگ مي كرده يا گوشي روشن بوده وفتي يه نفر بهش زنگ مي زده مي گفته گوشي خاموش است.لطفا منو راهنمايي كن.
اگه ممكنه در مورد فكوس اتوماتيك يه توضيحي بده .
با تشكر فراوان.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)