آقا من مشکل با نصب بازی های جاوا روی گوشیه دارم n-gage qd
در ضمن من از مموری ریدر استفاده می کنم (آیا باید تو پوشه خاصی بریزم؟)چکار کنم؟
آقا من مشکل با نصب بازی های جاوا روی گوشیه دارم n-gage qd
در ضمن من از مموری ریدر استفاده می کنم (آیا باید تو پوشه خاصی بریزم؟)چکار کنم؟
من یه بازی دانلود کردم به صورت zip بود وقتی بازش می کنی توش پره فایل و پوشست که هیچ کودومشون .sis یا .jar نیستش این رو چه جوری نصب کنم رو گوشی ؟؟ اکثر فایل ها یا .png .class هستش
اين جور مواقع بايد ژسوند فايل را از zip یا rar به jar تغییر بدی.نوشته شده توسط siavash_Skh
آقا كلنگ من اسمتون رو نميدونم به هر حال بايد ببخشيد من مي خواستم بپرسم شما اينهمه زحمت مي كشين يه 2و3 تا بازي هم براي سا مسونگ بزاريد البته من ديدم كه خيلي از بازييا ي معرفي شده توسط شما و بقيه دوستان سامسونگ رو هم ساپورت مي كنه اما حتمآ ميدونين كه سامسونگ كمي دردسرش بيشتر از بقيه است .
اگر ممكنه چند بازي براي سامسونگ بزارين و بگيد كه كدوم مدلارو ساپودت ميكنه .
ممنون ميشم
سلام من هم مدلهاي d820,P850,E720 دارم اما تا حالا هيچ بازي نتونستم بريزم .شما بالاخره چيكار كردين؟
آيا بازي تونستين بريزين؟
راستي كدهايي كه ميزنين عمل ميكنن؟
روي گوشيهاي من بجز E720 عمل مي كنن .
خيلي خوشحال ميشم شما كمكم كنين
نوشته شده توسط admiral_cavandish
والا من تا حالا با گوشیهای سامسونگ کار نکردم و نمیدونم چجوریه وضعیتش. اما توی تاپیکی که بازی میزارم بازیهای زیادی برای گشیهای سامسونگ معرفی شده.
قربانت
کمال
Last edited by Kolang; 14-11-2006 at 16:23.
یه سوال
بعضی از بازی هارو که نصب می کنم (Jar) هنگام اجرا Application Error می ده
گوشیم هم K610i هست
ممنون میشم راهنمایی کنید
آقا گوشی من سامسونگ T509 هستش و نميزاره با بلوتوت بازی روش بريزم..لطفاً کمکم کنيد.اصلاً رو سامسونگ ميشه بازی ريخت؟
![]()
كمال جون ميش بگي چه جوري بايد اين كار رو كرد؟ اگر منظورت تغيير نام فايل هست با پسوند jar راستش من اين كار رو انجام دادم اما افاقه نكرد، مثلا nfs carbon روي 6630 و 6600 همين مشكل رو داره!!!نوشته شده توسط Kolang
![]()
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)