هنگاميكه برنامه اي روي گوشي 7610 ميخوام نصب كنم اخطار ميده كه اين برنامه قبلا نصب شده و برنامه مورد نظر نصب نميشه! چه بايد كرد؟ .........
هنگاميكه برنامه اي روي گوشي 7610 ميخوام نصب كنم اخطار ميده كه اين برنامه قبلا نصب شده و برنامه مورد نظر نصب نميشه! چه بايد كرد؟ .........
دوست عزيز اگر با رم ريدر يا كابل اين كار رو مي خواهي انجام بدي روي صفحه اصلي برو بعدش براي راحتي يك پوشه باز كن و فايل رو اونجا بريز بعد گوشي را روشن كن و بر روي file manager برو (هواست باشه که این گزینه تمام عکسهات رو نشون میده ) و از اونجا به همون پوشه ای که ساختی برو و بر روی برنامه کلیک کن و اونو نصب کننوشته شده توسط qoqnoos
2- اگه از بلوتوث استفاده می کنی برنامه رو با بلوتوث به گوشیت بفرست و روی اون کلید بزن
در هنگام نصب برنامه هر چیزی که گفت قبول کن بعد برنامه روی پوشه ای داخل منوی گوشیت ذخیره می شه
اگه برنامه فایلی به نام کرک داشت اول فایلهای مخفی کامپیوترتو باز کن بعد به آدرس زیر برو
system/apps/esme barname
بهد اون کرک رو اونجا کپی کن
توجه کن از طریق بلوتوث نمی شه برنامه رو کرک کرد
سلام
لطفا هركس N90 داره كمكم كنه!!!!!
ميخوام عكس سياه سفيد بفرستم نميشه!!!!!
راهنمائي كنيد لطفا
ممنون
سلا
لطفا هر كس N90 داره
كمك كنه!!!!!!!
با سلام
من گوشی 6670 دارم وقتی برای فیلم برداری محل ذخیره رو مموری کارت میزارم هر دو .سه بار هنگ میکنه و می نوسیه سیستم ارور .ولی وقتی که روی فون مموری هست مشکلی ندارم علتش چیه؟
lotfan man ra rahnamai konid man aksare oghat ke mikham narm afzarhaye s60 ro berizam roye mobilam(6680)in peygham ro mide (installation security error
(unable to insttal
man che kar konam
mamnoon
reza
اول شما بگو چطور عكسي رو 1- عكسي كه خودت با دوربين گرفتي 2- عكسي كه از طريق sms گرفتینوشته شده توسط mesdakh
دوم بگو با چی می خوای ارسال کنی 1- بلوتوث یا اینفرارد 2- sms
سلام
آقا من يه مشكل دارم كه به خيليا گفتم هيچ كس علتشو نميدونه
بعضي ازبرنامه هارو كه ميريزم تو گوشيم و چندمدت باهاشون كار ميكنم يهو از كار ميفتن و دگه بازن نمي شن
تازه اگه پاكشون كنم و دو باره بريزم بازم كار نمي كنن
چراااااااااااا؟
6670
سلام
عكس سياه سفيد
با اس ام اس!!!!
منظورم فايلهاي ota هست
با فوتو اس ام اس نميشه!!!!!
ورژن فوتو اس ام اس 1.64 هست
در قسمت مسيج
هم اينسرت پيكچر نداره!!!!
هر كس هم مي فرسته
ميگه اس ام اس دليور نميشه!!!!!
منظورم عكس اس ام اسيه!!!
تو را خدا كمكم كنيد!!!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)