ماركيزيو مي تونست كارت زرد بگيره ولي سوارز 100% بايد اخراج مي شدايتاليا تا فينال هم مي تونست بره ولي اروگوئه رو كلمبيا خيلي راحت شوت ميكن از جام بيرون
![]()
ماركيزيو مي تونست كارت زرد بگيره ولي سوارز 100% بايد اخراج مي شدايتاليا تا فينال هم مي تونست بره ولي اروگوئه رو كلمبيا خيلي راحت شوت ميكن از جام بيرون
![]()
فکر کنم کیلینی الان تبدیل به زامبی شده دیگه
چرا ادم نمیشه این سوارز صد در صد اخراج داشت
واقعا نمی دونم چی بگم
دو تا تیمی که طرفدارشون بودم توی یه گروه افتادن و حذف شدن!
هر چند که عملکردشون اصلا خوب نبود ولی حداقل اروگوئه توی این دو تا بازی خیلی از انگلیس و ایتالیا برتر نبود و میشه گفت عنصر شانس توی بازی های اون خیلی تاثیر داشتش و حق این تیم نبود که به دور بعدی بره
سوارز هم هر چه قدر از نظر فنی خوبه ولی از نظر اخلاقی هیچ وقت آدم نمیشه!
باز هم طبق معمول ایتالیا قربانی داوری شد
2002، 2010 و الان هم 2014![]()
هر سه بازی ایتالیا در گرمترین شهرهای ممکن و بدترین زمان ممکن انجام شد بازی بد ایتالیاییها بیشتر به همین دلیل بود
و از همه بدتر دو تیم در این گروه از کشورهای آمریکای جنوبی بودند که به آب و هوای منطقه عادت داشتند آخر بدشانسیه ایتالیا!!
خب با حذف ایتالیا پروندهی گروه مرگ تکمیل شد
کی فکرشو میکرد انگلیس و ایتالیا به اتفاق حذف بشن هرچند به نظرم فقط چند تا اسم کنار رفتن
البته فکر کنم حداقل یه گاز از بازیکنای ایتالیا در دور بعد حضور داشته باشه :
![]()
BREAKING NEWS: Walking Dead producers confirm Luis Suarez set to appear in Season 6.
این جام بر خلاف جام قبل که یکی از قابل پیش بینی ترین جام هایی بود که دیده بودیم، داره مدام شگفتی درست می کنه و تیم های نامدار حذف میشند.
با حذف دو تیم اروپایی دیگه، اینبار از یک گروه، انگار روز به روز تهدید خرافات "تیم اروپایی نتونسته و نخواهد تونست در امریکای جنوبی جام رو بالای سر ببره" داره جدی تر میشه.
اروپایی هایی که تا الان حذف شدند: کرواسی، اسپانیا، انگلیس، ایتالیا، بوسنی و گزینه های دیگه ای که فاصله چندانی تا حذف قطعی ندارند. در حالی که هنوز تیمی از قاره امریکا حذف نشده.
+
دوستان این تصاویر طنز و ترول رو توی تاپیک مربوطه خودش قرار بدید. ممنون از همکاری.
تیمای امریکایی بجز هندوراس همه دارن نتایج خوبی میگیرن شاید شرایط اقلیمی طوریه که اروپاییا نمیتونن خوب بازی کنن شاید هم این سیاست فیفا که توی این چند سال اخیر داره فوتبال رو توی آسیا و افریقا گسترش میده با شکست مواجه گردیده ببینیم امشب ژاپن میتونه یه امریکایی رو شکست بده یانه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)