من به دلایلی نتوسنتم بازی دیشبو کامل ببینم ولی همونقدری که دیدم بازی خسته کننده ای به نظر میرسید
حالا شاید اشتباه کنم ولی به نظر من آنچنان بازی قشنگی نبود
راستی بازی دیشب چقدر تلفات داشت ، خیلیا نیستن برای بازی برگشت
من به دلایلی نتوسنتم بازی دیشبو کامل ببینم ولی همونقدری که دیدم بازی خسته کننده ای به نظر میرسید
حالا شاید اشتباه کنم ولی به نظر من آنچنان بازی قشنگی نبود
راستی بازی دیشب چقدر تلفات داشت ، خیلیا نیستن برای بازی برگشت
Last edited by Abdolreza2012; 23-04-2014 at 12:06.
هردو تیم تیمای فیزیکی هستن شاید زیبا نشدن بازی به خاطر همین بوده!!!!
تاجایی که من بازیو دیدم بازی بیتشر دست اتلتیکو بود و چلسی مثل همیشه دفاع اتوبوسی رو داشت و به بازی برگشت که تو خونه خودش هست دل بسته
آمار بازی هم نشانگر بازی یک طرفه هست:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
"بازی سختی بود که هیچ یک نتوانستند از آن بهره ای ببرند. نتوانستیم گلزنی کنیم و پیروز میدان باشیم.
"بازی پر طنشی بود که هر کدام برای راهیابی به فینال مبارزه می کردند. آنها از مساوی سود کردند اما هر تیم برنده شود به فینال می رود.
"می خواستم چند بازیکن برای کمک به کاستا به میانه زمین اضافه کنم. به دنبال جایگزین ها هستیم. سوسا عملکرد خوبی داشت، آرداتوران خوب بود. بازی ای پر طنش بود که افراد زیادی برای راهیابی به فینال مبارزه می کردند."
گابی در گفتگو با وب سایت رسمی یوفا گفت:"از شروع تا پایان اتلتیکو می خواست برنده باشد. می دانستیم آنها به راحتی گل نمی خورند و با احساس نه چندان خوشایندی از بازی بیرون آمدیم."
خوانفران اضافه کرد: "خوشحال نیستیم، می خواستیم پیروز شویم. آنها تدافعی بازی کردند زیرا فکر می کردند می توانند در استمفورد بریج برنده شوند. ما هم فکر می کنیم می توانیم ببریم.
"می دانستم که روز آسانی نخواهد بود. امروز به این معناست که بازی فوق العاده ایی در استمفورد بریج خواهد بود."
sky SPORTS
ترجمه: Rebecca
عاشق مورینیو هستم ولی دیشب بازی تدافعی و خسته کننده ای که تیمش ارائه داد باعث شد وسط بازی خوابم ببره و دیگه بلند نشم !!!![]()
البته آمار اینجا رو که می بینم فرق داره :هردو تیم تیمای فیزیکی هستن شاید زیبا نشدن بازی به خاطر همین بوده!!!!
تاجایی که من بازیو دیدم بازی بیتشر دست اتلتیکو بود و چلسی مثل همیشه دفاع اتوبوسی رو داشت و به بازی برگشت که تو خونه خودش هست دل بسته
آمار بازی هم نشانگر بازی یک طرفه هست:
توی این بازی چلسی موقعیت خاصی نداشت ولی از اونور اتلتیکو هم نتونست کار خاصی کنه
دیگه اینجور آمارها برای گول زدن ماست و کسی که بازی رو درست دیده باشه متوجه میشه که در کل دو تیم کار خاصی نکردن
چلسی باید با فرمول مظلومیسم می رفت جلو و مثلا توی خونه حریف سه بر صفر می باختچلسی-مادرید
خوزه و سیمئونه هم میدونستن که یه فوتبال کاملا بسته پیش رو خواهند داشت.برای همین تمام تمرکزشون رو روی:
شوت از راه دور
ضربات شروع مجدد
اتفاقات فوتبالی
گذاشته بودن وتیمشون رو روی همین روال بسته بودن.بازی های زیادی از این دوتیم ندیدم (بخصوص مادرید)اما اونجوری که پیداست این روال همیشگی اونهاست.
اما از چلسی انتظار بیشتر میرفت.تلاش برای زدن یه گل برای تیمی در سطح چلسی اون هم توی زمین حریف باید اهمیت زیادی میداشت.اما نکته اینجاست برای زدن گل باید از دروازه خودی فاصله بگیری و به سمت مقابل حرکت کنی!چیزی که با فرمول (اتوبوسیوس) همخونی نداره.
پ ن:من شانس قهرمانی تیم صعود کننده از بین این دوتا تیم رو بیشتر از (رئال-بایرن) میدونم.(60%)![]()
بعد اون موقع می گفتن به به چه تیم شجاع و فداکاری که بدون یه سری بازیکنا هجومی بازی کرد و سه تا خورد و باید به این تیم یه صد آفرین داد
توی همین زمین اتلتیکو بارسا رو یک صفر و میلان رو 4 بر 1 برده بوده و چلسی نباید اشتباه اونا رو دچار میشد
ضمن اینکه برای چلسی هازارد ، اتوئو مصدوم بودن به اضافه ماتیچ که اگه اینا بودن شرایط فرق می کرد
ولی در کل چلسی توی بازی برگشت ترکیبش متفاوته و به بازیکنای هجومی مثل شورله و هازارد هم بازی می رسه و اینجوری نیست که مثلا رمیرس هافبک راست بازی کنه
به نظر من با وجود این بازیکنا که چلسی در اختیار داشت و با وجود اینکه بازی خارج از خونه بود این مدل سیستم و بازی منطقی بود
البته آمار سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو گذاشتم بندهالبته آمار اینجا رو که می بینم فرق داره :
توی این بازی چلسی موقعیت خاصی نداشت ولی از اونور اتلتیکو هم نتونست کار خاصی کنه
دیگه اینجور آمارها برای گول زدن ماست و کسی که بازی رو درست دیده باشه متوجه میشه که در کل دو تیم کار خاصی نکردن
اینم تا حدودی شبیه یوفا هست:
حالا دقیقا برا چی مارو باید گول بزنن نمیدونم!!!!!
در کل بازی برابر بوده تقریبا ، ولی خوب باز میل به گل رسیدن اتلتیکو بیشتر از چلسی بوده چلسی این سبک بازی رو خیلی وقته پیاده میکنه و ربطی به سبک بازی اتلتیکو نداره که ما بگیم چلسی این بازیو رو به خاطر اینکه اتلتیکو بارسا و میلان رو در این زمین برده پس چلسی میخواسته اشتباه اونارو نکنه به خاطر همین اینجوری بازی کرده!!!!!
این سبک بازی هم برا خودش سبکیه و منطق هم میگه باید تیم خودتو نگه داری و استفاده از سبک های مختلف حق هر مربی و تیمی هست
تنها ایرادی که همه منتقدا نسبت به این سبک بازی میگیرن به خاطر از بین بردن زیبایی فوتبال هست وگرنه چلسی یا هرتیمی باید بیشتر به فکر بقاش تو هر لیگ یا مسابقه ای باشه
مورینیو ترکیب رو برای گل نخوردن و بعد گل زدن فرستاد تو زمین ولی تو مورد دوم موفق نشد
واقعا در این مرحله از بازیها گل در خانه حریف فوق العاده ارزشمنده که از کف چلسی پرید ولی اتلتیکو هنوز این شانس رو داره
با دیدن پست شما خواستم تو ذهنم بازیهای چلسی رو تو همین فصل که حداقل تعویض مربی خودش دلیلی برای تغییر سبک بازی میشه رو مرور کنم،
ولی یکم دقت کردم دیدم شاید نصف بازیهای تیم رو هم نتونستم ببینم برای همین سخت بتونم بگم این فصل چلسی دفاعی بوده یا هجومی
حالا شایدم حرف شما درست باشه مثل همیشه دفاع اتوبوسی!
Last edited by Reza31001; 23-04-2014 at 20:29.
نه دوست عزیز من اون جمله ای که گفتم منظورم از مثل همیشه منظور بازیای چلسی تو لیگ قهرمانان هست و نه لیگ انگلیس من خودم بازیای لیگ جزیرو دنبال نمیکنم بازی های مهم فقط
سوئتفاهم نشه برا دوستان
Last edited by runner; 23-04-2014 at 20:33.
Real Madrid: Casillas; Carvajal, Pepe, Sergio Ramos, Coentrão; Xabi Alonso, Modric, Isco; Di María, Cristiano Ronaldo; Benzema
Bayern Munich: Neuer; Rafinha, Boateng, Dante, Alaba; Lahm, Schweinsteiger; Robben, Kroos, Ribery; Mandzukic
نمدونم چرا رو نیمکت بایرن دوتا دروازبانه؟![]()
Last edited by ei8ht; 23-04-2014 at 21:42.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)