تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 10 از 12 اولاول ... 6789101112 آخرآخر
نمايش نتايج 91 به 100 از 112

نام تاپيک: چرا زندگی کنیم؟

پروفشنال badboys_87's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    گیلان - لنگرود

پيش فرض

1 - چرا بودن بهتر از نبودنه ؟

2 - آیا این یک آرزو هست یا یک حقیقت ؟
    البته این امر نسبیه ... بستگی به نوع نگرش آدم به جهان هستی داره بعضی ها منفی نگرند و نیمه خالی لیوان رو میبینند من خودم هم گاهی منفی فکر میکنم زندگی گاهی وقتها سخت و عذاب آور میشه

بودن بهتره چون جهان و طبیعت زیباست..خدا هم زیباست .. اگه درست زندگی کنی بعد از مرگ وارد بهشت میشی که خیلی زیبا تره و فراتر از قدرت تصور انسانه ..

اگه بی نظمی و زشتی و جنایت هم در جهان میبینیم تقصیر خود انسانه خدا همه چیز رو در بهترین حالت افریده این انسان ها هستند که با گناه کردن جهان رو کثیف و نا زیبا کردند

همه ما منتظریم .... ببینیم آخرش چی میشه . همین انتظار و کنجکاوی هم زیباست

شما نبودن رو ترجیح میدی؟؟؟؟
    Last edited by badboys_87; 19-07-2014 at 01:30.

ناظر انجمن علوم انسانی New Ray's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    21°N - 71°W

پيش فرض

من از دید شخصی و احساسی نمیگم. آیا میشه بین بودن به هرشکلی و نبودن مقایسه ای انجام داد که بگیم این بهتره یا اون ؟

اگه بخوام دنیای دیگر رو برام اثبات کنی چطور اینکارو میکنی ؟ ( من میدونم میشه قشنگ فکر کرد ولی میخوام عقلانی فکر کنم )

تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    گیلان - لنگرود

پيش فرض

نبودن هیچ معنی نداره یعنی عدم یعنی نیستی .. هیچ احساسی نداریم ... بودن هزارتا مزیت داره ...اتفاقا" باید احساسی باشی یکی از مزیت ها همون احساس و عشقه..

بودن سخته سختی داره درد داره ولی هزارتا مزیت هم داره ......

اثبات کردن اونم به روش علمی خیلی سخته .. انسان در واقع تشکیل شده از روح و جسم .. جسم فانی و نابود میشه ولی روح انسان منتقل میشه به یه جهان بزرگتر برای زندگی ابدی

اول شما باید به وجود روح باور داشته باشی .تو همین انجمن تاپیک های زیادی بود بحث درباره روح ولی هیچ نتیجه ای نگرفتیم یعنی دو گروه موافق روح و مخالف روح هر دو رو عقیده خودشون پافشاری کردن

4. این کاربر از badboys_87 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    گیلان - لنگرود

پيش فرض

مشکل ما اینه که دنیا رو محدود به همین عالم طبیعت میبینیم این دنیایی که ما هستیم مثل رحم مادر میمونه در برابر دنیای بعد از مرگ ...

خیلی کوچکه ...

ما دوتا راه پیش مونه : 1- خودکشی 2-ادامه زندگی

که من ادامه زندگی رو ترجیح میدم .چون زندگی زیباست ... چرا اصلا" مهم نیست .. چه گونه زیستن رو یاد بگیریم خیلی بهتره

ناظر انجمن علوم انسانی New Ray's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    21°N - 71°W

پيش فرض

مشکل ما اینه که دنیا رو محدود به همین عالم طبیعت میبینیم این دنیایی که ما هستیم مثل رحم مادر میمونه در برابر دنیای بعد از مرگ ...

خیلی کوچکه ...

ما دوتا راه پیش مونه : 1- خودکشی 2-ادامه زندگی

که من ادامه زندگی رو ترجیح میدم .چون زندگی زیباست ... چرا اصلا" مهم نیست .. چه گونه زیستن رو یاد بگیریم خیلی بهتره
    بنظر من مشکل ما اینه که هنوز همین رحم مادر که توشیم و نتونستیم با قاطعیت تعریف کنیم همینطور خودمون رو ، چه برسه به دنیای بزرگتری که شاید دنیای ما توشه ولی هیچ نشانه ای ازش نمی بینیم .
    چون در سراشیبی زندگی هستیم بصورت پیشفرض ادامه زندگی انتخابمون هست.

7. این کاربر از New Ray بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    گیلان - لنگرود

پيش فرض

چرا زندگی کنیم به نظر من یک سوال بی معنیه .چون ما از مردن میترسیم .. ما محکوم به زندگی کردن هستیم ...چه بخواهیم چه نخواهیم به این دنیا دعوت شده ایم .. حکمت شو هم نمیدونیم چون ما سر از کار خدا در نمی آریم..

پس بهتره زیبا و پرسعادت زندگی کنیم و کارهای مثبتی انجام بدیم..

نیازی نیست ما این دنیا رو کاملا" بشناسیم .. دنیای درون خودمون رو بشناسیم کافیه

داره خودمونی میشه JJSIMON's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    کهکشان راه شیری_سیاره زمین

پيش فرض

باسلام
    در جواب اینکه چرا باید زندگی کنیم فقط اینکه مامحکوم به زندگی نیستیم.
    بلکه به این دنیا اومدیم که نشون بدیم که میتونیم و باری که خداوند بهمون داده لیاقت ما بوده!
    ما تنها موجوداتی هستیم که روح خدا در ماست.
    وتمام موجودات به ما سجده کردن(بجز شیطان) پس ما برای اثبات خودمون که همون بهترینی هستیم که خدا گفته به زمین اومدیم.
    پس باید خوب زندگی کرد نه اینکه فقط زندگی کرد.
    بدن ما یجور وسیله انتقاله که باید خوب هم از وسیله(جسم)محافظت کنیم هم از سر نشین(روح) تا به مقصد(خدا)برسیم.
    اگه هر کدوم از اجزا خراب بشه توی مقصد دستمزد میگیریم ولی اگه هر کدوم از اجزا مشکلی داشته باشه مواخذه میشیم وجریمه.

10. این کاربر از JJSIMON بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    گیلان - لنگرود

پيش فرض

خوب این جوابیه که شما بهش رسیدی ... و در ادیان هم به همین موضوع اشاره شده ...موضوع جانشینی انسان و خلیفه الله بودن

من هنوز در مرحله شناخت به سر میبرم

تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    گیلان - لنگرود

پيش فرض

به نظر شما زندگی فقط یک چرخه تکراری و کسل کننده هست؟؟

در آغاز فعالیت سعید تپل's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2014
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

به نظرم زندگی یه اجباره وقتی یه بچه تو یه خانواده فقیر به دنیا میاد چه لذتی از زندگی میبره جز درد و رنج و بیماری؟

ما به اتنخاب خودمون وارد این دنیا نشدیم و حالا باید تو این دنیا با همه مسائلش دست و پنجه نرم کنیم اعم از کنکور, سربازی, استخدام ,ازدواج , بی پولی, نداری, گرفتاری, زندان ,در انتظار اعدام...

من که هیچ شادی تو این دنیا نیافتم جز اینترنت و بازیهای آنلاینش

.....

من هر چی بزرگترم میشم بیشتر به این نتیجه میرسم که این دنیا واقعا جای بدیه و کاشکی از اول ازمون سوال میشد ..تنها دوست من یه کامپیوتره من نمیدونم چه لذتی داره این دنیا؟

همه از هم بدشون میاد همه همسایه ها چشم دیدن همو ندارن...فقط منتظرن به هم گیر بدن..مردم تو خیابون همش دنبال دعوا هستن همش دنبال سوئ استفاده ..

یعنی من ترجیح میدم همینجا پای کامپیوتر بمیرم ولی پامو اون بیرون نزارم..الان 25 سالم شده چربی خون دارم چاقم ..چی داره زندگی واقعا؟ از چیش باید لذت برد؟ من ترجیح میدم راحت بمیرم تموم شه

اگر یه دکمه ای بود به رنگ قرمز میگفتن اینو فشار بدی بدون هیچ دردی آروم خوابت میبره و میمیری سریع اینکارو میکردم..آخه یعنی چی؟ وقتی من میدونم بالاخره یه روز سرطان میگیرم و میرم بیمارتسان وخرج عمل ندارم و تو خیابون میمیرم چرا باید لذت ببرم از

این زندگی؟

زندگی زبون منو بریده فقط الان انگشتامه که داره مینویسه..اونم دیگه هیچ نایی نداره..
    Last edited by سعید تپل; 31-07-2014 at 09:04.

14. 2 کاربر از سعید تپل بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •