لطفا اگه با گوشي سامسونگ d600 و d900 كار كردي در موردش توضيح بده. درسته كه d900 تي وي رسيور داره. يعني ميشه باهاش تلويزيون تماشا كرد؟
لطفا اگه با گوشي سامسونگ d600 و d900 كار كردي در موردش توضيح بده. درسته كه d900 تي وي رسيور داره. يعني ميشه باهاش تلويزيون تماشا كرد؟
دوست عزیز دی600 چند صفحه قبل هستش ولی فکر نکنم دی900 اومده باشه . یعنی هنوز به منطقه خاور میانه نیومده.
عزيز شرمنده من اشتباه تايپي كردم. منظورم پي 900 بود.نوشته شده توسط rami_hemi
كيفيت دوربين ن70 نوكيا بهتره يا و800 سوني اريكسون ؟
نوکیا کیفیت دوربینهاش واقعی تره
كيفيت عكس و800 بهتره وي ان70 فيلم بهتر ميگيره
متال جون نمی خوای پی 990 رو بنویسی هر چند ریویو انگلیسی پی 990 زیاد خوندم ولی ریویو فارسی باحالتره
چاکر متال خان
با تاشکر
[QUOTE=kevin]نوکیا کیفیت دوربینهاش واقعی تره[/QU
خودمونیم ولی دیگه جایی نگو
سلام سلتم من امدم بعد مدت ها خيلي خوشحالم كه دوباره تونستم بيام متال جان من هميشه مطالب تورو دوست داشتم
متال جان اگر زحمتي نيست درباره پي 850 سامسونگ هم توضيح بده ممنون ميشم شنيدم كيفيت عكسش واقا عاليه و ميگن فيلمبرداريش 30 فريم اونم سي اي اف دوروسته كيفيتش ميشه با هندي م مقايسه كرد دي 600 كه تركوند هالا اين چي كه پوشتش به وضوح نوشته حرفيهه ممنون ميشم توضيح كامل اينت گوشي رو بدي ممنون
حقیقتش با این مدل من زیاد کار نکردم
فقط میدونم کیفیت عساش خیلی خوب هست
و فقط یک مطلب خب من که با همه گوشی های دنیا کار نکردم
دوستان دیگه هم کمک کنن!!!
این پ990 هم
پ 990 فقط چیزایی رو میگم که ازش در حین کار باهاش فهمیدم که
سنس صفحش بطور محسوسی از پ910 بیشتر شده!!!
کیفیت ال سی دیش بسیار بالا هست و سونی نشون داد با بزرگ کزدن ال سی دی مشکل افت کیفیت نداره
اسپیکر قوی و با کیفیت در حد همون پ910 (ونکته که پ910 براحتی گوشی سابق من یعنی و550 رو سوسک میکرد)
دوربین 2مگا پیکسلیش فرقی با و900 نداره ولی کیفیت فیلم برداریش خیلی بالا هست(البته این یکی چرا دروغ بگم این یکی رو از اینترنت خوندم)
و سیمبیان یو ای کیو که میشه گفت کاربردی ترین سیمبیان یو ای کیو هس
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)