من یه مقدار کنجکاو شدم
از نظر وزن و راحتی بهتر شده؟
صفحه نمایشِ S4 تو زمانِ خودش (و حتی الآن هم من کاملا راضیم ازش)
غولی بود برا خودش.
S5 تا چه حد بهتر شده؟؟
من یه مقدار کنجکاو شدم
از نظر وزن و راحتی بهتر شده؟
صفحه نمایشِ S4 تو زمانِ خودش (و حتی الآن هم من کاملا راضیم ازش)
غولی بود برا خودش.
S5 تا چه حد بهتر شده؟؟
پامیلا امروز ندیدمت![]()
البته خیلی شلوغ بود
خب بار دومی بود که باهاش کار میکردم
خوشبختانه یک سری مسائل حل نشده برای خریدش داشتم که حل شد
و جالبه، به نظرم صفحه خیلی با اس4 فرق داره. مهم ترین چیزی که توی چشم میومد، حتی با اس4 دوستم (بدون اسکرین پروتکتوره) مقایسه کردیم ، خیلی تفاوت محسوسی داره
ببینید از نظر وزن اس 5 سنگینتر از اس 4 هست ولی واقعا حس نمیشه بلکه انگار از اس 4 هم سبکتر هست!
تو عکسهایی که تو متن خبر گذاشتم باید مشخص باشه که غلظت رنگ دیگه در اون حد مصنوعی نیست
رنگها طبیعی تر شدن
اما باز هم تاکید می کنم این گوشی با قیمت فعلی برای ارتقا از اس 4 به اس 5 ارزش خرید آنچنانی نداره و باید صبر کرد قیمت به نزدیک های 1800-1850 برسه
به عقایدِ و علایقِ دیگران احترام بگذارید لطفا!!
من به شخصه به دوستداران M8 توهین نمیکنم.
اما خُب درسته رنگِ طلاییش ممکنه یه مقداری جالب نباشه.
خودم عکسشو صفحه اول گذاشتم
اون مشکل عکس برداری تبلیغاتیش بوده عزیز
![]()
دوست عزیز و این واقعیت هم که الان 5 ساله htc نتونسته گوشی بهتر از سامسونگ بسازه عوض نمیشه!!!!
به هرحال بعضی ها اینقدر سطحی نگر نیستن که فقط به قیافه گوشی توجه کنن و کارایی گوشی براشون اهمیت بیشتری داره. اینو نسبت فروش میلیونی گلاکسی های پلاستیکی سامسونگ به اچ تی سی های فلزی در جهان نشون میده....![]()
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
gSmArENA مقایسه M8 و s5 رو گذاشته
موارد برتری M8 صدا و خوشگلی بوده ،( توی طراحی اشاره کرده که اگر معیار زیبایی و حس فلزی بودن رو میخواید M8 و اگر خوش دستی و سبکی رو میخواید ، اس5 )
در بقیه موارد برتری با اس5 بوده
سلام.
گوشی رو چهارشنبه خریدم.
واقعا" با اس 4 قابل مقایسه نیست.از نظر وزنی از اس 4 سنگینتره ولی همونطور که دوستمون Pami فرمودن وقتی 2 تا رو توی دست میگیری فکر میکنی سبکتر از اس 4 هست (نمیدونم شاید بخاطر مسائل روانی باشه).
![]()
Last edited by AryanLand; 18-04-2014 at 01:15.
من از طرف شهر سخت افزار رفته بودم زودتر از مردم داخل سالن بودیم احتمالا تو بعد ما اومدی داخل ندیدمت
چیزی که نظر منو خیلی بیشتر از اس 5 جلب کرد Gear Fit بود، به قدری خوش دست و خوش استایل هست که شاید مجبور شم برای داشتنش اس 5 بگیرم
اگه جی 3 تا تابستون وارد بشه که صبر می کنم نه که اس 5 رو میگیرم
فکر نکنم این گوشی نسبت به نوت 3 برتریه خاصی داشته باشه و حتی به نظرم خرید نوت 3 نسبت به این گوشی معقولانه تر باشه . (حالا جدا از اون بحث اندازه)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)