بله حتما اون روز تو ایران میرسهفعلا که قراره تا آخر سال کلا اینترنت نامحدود رو بردارن حجمی بدن چه مخابرات چه سرویس دهنده ها خصوصی
حالا ببینیم بعدا چی پیش میاد
بله حتما اون روز تو ایران میرسهفعلا که قراره تا آخر سال کلا اینترنت نامحدود رو بردارن حجمی بدن چه مخابرات چه سرویس دهنده ها خصوصی
حالا ببینیم بعدا چی پیش میاد
سلام دوست عزیز
بله من در یک مدل از لنوو که فکر کنم از خانواده e531 بود و مخصوص محیطهای صنعتی است به خاطر طراحی خشنش این موضوع لق بودن پد رو دیدم. واقعا اعصاب خرد کنه. پد موس وقتی انگشتت را میگذاری لق میزنه حتی وقتی نمیخوای کلیل کنی و فقط میخوای ماوس را حرکت بدی. البته من اینو در z500 ندیدم شما گویا با z510 دیدید این مشکل را. من ندارم این دستگاه را. بقیه دوستان بد نیست چک کنند. فرمایش شما در مورد لق بودن پد موس در یکی از مدلها را دیدم و تایید میکنم
نه دوست عزیز منظور ایشون فک نکنم چیزی باشه که شما میگین چون تو مدل E530 وقتی با تاچ کار میکنی احساس میکنی صفحه تاچ پد کمی کوچیکتر از فضایی هست که براش تعیین کردن بنابراین تو اون فضا لق میزنه
ولی تو این مدل وقتی یه کم محکم به تاچ پد ضربه میزنی احساس میکنی اول انگشتت به صفحه تاچ پد میخوره بعد صفحه تاچ پد به صفحه زیرش برخورد میکنه و یه صدایی میده که اینم فقط در صورتی هست که یه کم محکم ضربه بزنیم که دلیلش رو هم قبلا عرض کردم که چرا اینجوریه چون فقط محدود به Z510 نمیشه ،اگه دوستمون دقت کنن بالای صفحه تاچ همچین صدایی نمیده ولی تو E530 کل صفحه لق میزنه یعنی یه جورایی نمیشه اسم لق رو این تاچ پد گذاشت چون نمیشه که نصف صفحه لق بزنه نصف دیگه ثابت بمونه !
Last edited by blue*sky; 25-01-2014 at 21:50.
سلام
بله گفته های این دوستمون درسته
مال من هم اینطوریه.
در واقع طبیعیه و مشکلی نیست.زیاد حساس نباشید![]()
دوساناین لپتاب(زد510) رو برا دوسم گرفتم
ویندوز 7 ریختم روش اکثر درایور هارو نصب کردم اما کلید های ترکیبی(Fn با کلیه کلید هایی که با اف ان کار میکنن کار نمیکنه)کار میکنن کار نمیکنه... میگم این کلید ترکیبی فقط تو ویندوز 8 کار میکنه؟
راسی من اولین باز بود از زدیک دیدم این لپتاب رو واقعا خیلی شیک هست مخصوصا رنگ سفیدش
الان کدوم ورژن از ویندوز 8رو این نصب کنم؟
سلام
درایورهایی که همراه لپ تاپ هست مخصوص ویندوز 8 هست.شما باید برید سایت لنوو جدیدترین درایورهای ویندوز 7 رو بگیرید و نصب کنید تا مشکلتون حل شه.
لینک دانلود درایور توی پست اول هست
ویندوز 8.1 انترپرایز بنصب
ممنون از جوابتون
عزیزان همه درایور هارو نصب میکنم تو وین7 گرافیک صوتی وایرلس بلوتوث اما کلید های ترکیبی اف ان مثلا بخوام با اف ان صدا کم زیاد کنم یا روشنایی مانیتور رو کار نمیکنه !؟
ایا این قابلیت تو ویندوز 8 فقط جواب میده یا تو 7 هم کار میکنه
تو تبلیغ این لپ تاپ تو یه کلیپ از یه سایت خارجی دیدم گفته بود سازگار با وین 8 و 8.1 هست .ویندوز 8 نصب کنی مشکلت حل میشه احتمالا.زاویه دیدش چطوره؟
ممنون.
از دوستان کسی رو این لپتاپ ویندوز7 نصب کرده که کلید های که با Fn کار میکنن کار کنه؟
اخهه همه میگن ویندوز 8 اینا مشکلات خاص خودشون دارن و وین 7 بهتره.. نمی دونم چیکار کنم !
والا لپتاپ شیکی هست انصافا ارزش خریدشو داره
اما صفحه نمایش مات من تا حالا کار نکرده بودم اما اما صفحش نسبت به ایسر 5742 یکم روشنایش کمتر هست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)