البته Core iهفت هایی مثل Core i7-4500U وجود داره که دو هسته ای (+2 هسته ی منطقی) هست
البته نه اینکه ضعیف باشند، بلکه در حد Core iهفت های نسل 1 (معماری Nehalem) هستند اما در حد Haswellهای Core i7 سری HQ و MQ نیستند
وایو
لنوو
اچ پی؟
البته Core iهفت هایی مثل Core i7-4500U وجود داره که دو هسته ای (+2 هسته ی منطقی) هست
البته نه اینکه ضعیف باشند، بلکه در حد Core iهفت های نسل 1 (معماری Nehalem) هستند اما در حد Haswellهای Core i7 سری HQ و MQ نیستند
اگر منظورتون وایو svf15a18cx با کانفیگ Core i7 3537U هست که اصلا در حد و اندازه ی Asus N550JV نیست
Core i7 3537U از لحاظ توان پردازشی در حد Core i7-4500U هست و اگر بودجه ی کافی دارید بهتره بسمت سری HQ یا MQ برید که در پست قبل توضیح دادم
باور کن دارم با یه pc دو هسته 2.2 گیگاهرتزی با یه رم 2 گیگی با متلب کار میکنم همچین میگی برنامه نویسی انگار کارت در حد رندرینگ هست بهت قول میدم یه core i5 هم بخری از سرت زیاده دیگه این همه دغدغه نداره
اگه بچه پولداری برو سونی بگیر یه 300 الی 500 تومن پول اسم و برند بده باش کلاس بزار اگر هم نه بچه پولدار نیستی یه v3 772g یا n550jv بردار خلاص.....
جدا حق داری خیلی دارم حساس میشم ولی خوب دارم 4-5 ت پول میدم حیفه که جنسه خوبی نگیرم و بعد 2-3 ماه پشیمون بشم
درسته که رشتم الکترونیکه ولی دارم #c کار میکنم البته هنوز اوابلشم!!! دیگه خیلی بیکاریم!!!
البته من قصد نداشتم در این موضوع بیشتر از این شرکت کنم. ولی خوشحالم که یکی دیگه هم اینجا هست که با من هم عقیده هست![]()
همچین راجع به پردازنده های سری U صحبت میشه یکی ندونه فکر می کنه پردازنده ی هندلی هست ........
اگر دانشجویی که می گم پردازنده ی Celeron هم کفایت می کنه. ولی حالا نرو سلرون وردار ولی اینقدر حساسیت بی خود و بی جهت روی پردازنده به خرج نده.
اگر هم برای کسب درامد می خوای و می خوای زندگیتو باهاش بچرخونی لپتاپ برای این کار ساخته نشده. من دسکتاپ پیشنهاد می کنم.
من اول برای یادگیری میخوام بعد برای درآمد زایی؟؟؟
الان به نظر شما من چیکار کنم بوجم هم که مشخصه با 4-5 ت چی بگیرم؟؟؟
خیلی ها میگن n550jv بگیر ولی نمیدونم که این لپ تاپ کیفیت ساخت خوبی داره یا نه!!!
علت ابنکه دنبال i7 رفتم هم این بود که دنبال مانیتور full hd بودم چون تو i5 چیزی پیدا نکردم
دکستاپ هم بهم گفتن زیاد کاربرد واست نداره
کلا گیج گیجم![]()
Last edited by chealbar; 12-01-2014 at 00:39.
ببین تا اون موقع که درست تموم شه ۱۰۰٪یه لپتاپ جدید باید بگیری. قبلا هم تو این تاپیک گفتم وسایل الکترونیکی تاریخ انقضا دارن و بعد از حداکثر ۴ سال دیگه جوابگو نیستن.
اگر برای فیلم دیدن و اینها می خوای دنبال یه لپتاپ با صفحه نمایش خوب باش.
اینجا هرکسی نظر شخصی خودش رو بیان می کنه و تصمیم گیرنده ی نهایی خودت هستی.
مثلا نظر شخصی من اینه که بیشتر از ۲ میلیون خرج نکنم؛ ولی ببین الان اقای 3274 میان و بشدت با من مخالفت می کنن (البته دلیل منطقی هم برای این کار دارند. من هم دلایل منطقی خودم رو دارم) البته لپتاپ ۲ میلیونی بدرد فیلم دیدن نمی خوره. ..
کیفیت ساخت و اینها هم شما می تونی بری تو سایت های معتبر خارجی و review های دستگاه های مختلف رو بخونی که خیلی دقیق و با شرح کامل تمام نقاط ضعف و قدرت لپتاپ رو بهت می گن
فکر می کردم گفتنی گفته شد و بحث به انتها رسیده!
نه دوست عزیز، نقد نظرات هم رو به پای مخالفت اونم از نوع شدید نگذارید. بنده هم از نقد شدن نظراتم استقبال می کنم. بالاخره در محیط های فرومی محل نقد و تبادل نظر راحت تر از محیط واقعی هست و جای چیز یادگرفتن هست. نوعی کلاس مجازی مدرن برای همه در هر سن و با هر سطح دانش و تحصیلات.
منم همین رو گفتم که نمونه های فرکانس بالاتر سری U که 2+2 هسته ای اند بخودی خود ضعیف نیستند اما با ارفاق در حد نسل اول Core i7 های 4+4 هسته ای هستند ولی بدیهیه که در مقایسه با سری MQ و HQ که 4+4 هسته ای هستند توان عرض اندام ندارند. به هر حال این واقعیت که خود اینتل سری U و Y رو برای امور سبک و اولترابوک ها طراحی کرده نبایدهمچین راجع به پردازنده های سری U صحبت میشه یکی ندونه فکر می کنه پردازنده ی هندلی هست ........
فراموش کنیم سری U : Ultra low power و سری Y : Extreme low power و سلرون ها و پنتیوم های سری B هم جایی بین اون دو سری هستند و مجموعا برای امور سیک
بنده همین الان لپتاپ C850 توشیبا تولید 2013 یکی از دوستان که دکترا و مدرس هست رو دارم بطور اساسی چک و رفع عیب می کنم
محتوای مخفی: ...
حس می کنم واقعا اعصاب میخواد کار با این سخت افزار ضعیف (Intel B950 Sandy Bridge) ... (شاید به تعبیر شما هندل باید زد) مخصوصا برای من که عادت به لپتاپهای ضعیف ندارم
البته بنده هنوز روی لوازم دیجیتال، تاریخ انقضا ندیدم و هیچ جایی و در هیچ رویویی چنین مطلبی نشنیدم اماببین تا اون موقع که درست تموم شه ۱۰۰٪یه لپتاپ جدید باید بگیری. قبلا هم تو این تاپیک گفتم وسایل الکترونیکی تاریخ انقضا دارن و بعد از حداکثر ۴ سال دیگه جوابگو نیستن.
شات زیر رو ببینید
محتوای مخفی: ...
از یک لپتاپ High-End (البته نه سری Extreme و یا ویژه ی گیم) مربوط به 4 سال قبل با پردازنده ی نسل اول Core i7 هست و صرفنظر از امتیازات بالایی که ویندوز به اون داده یا در بنچمارکها میگیره، از لحاظ توان پردازشی و سرعت کارکرد و همه نظر همچنان فوق العادست نمایشگر IPS بسیار باکیفیت و ... بماند(در حالیکه شما فرمودید بعد از 4 سال دیگه جوابگو نیست!) همونطور که قبلا گفتم قدرت اولیه، ارتقاهای جزئی بعدی (در صورت نیاز) و نوع مراقبت باعث میشه یک لپتاپ تبدیل به نمونه ای به اصطلاح جاویدان یا به تعبیر دوست ما «عمری» بشه و یا در نقطه ی مقابل، یک لپتاپ 2013 رو حتی دو روز هم نشه تحمل کرد!
(مثال ملموس: درست مثل وانت پیکان 2014 ! که یکساعت هم از هیچ لحاظی نمیشه تحملش کرد ولی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مدل 1976 ، قدرت، رفاه و بسیاری از امکانات جالب داره که هیچ خودروی داخلی لنگه اش رو نداره!)
========================================
بهت قول میدم یه core i5 هم بخری از سرت زیادهالان شاید به تعبیر شما از سرشون زیادتر هم باشه!من دسکتاپ پیشنهاد می کنم.
ولی موضوع تاپیک هست خرید لپتاپ عمری نه لپتاپ دانشجویی ...
اینم در نوع خودش جالبه که توی تاپیک مشاوره ی لپتاپ، بعضی دوستان پیشنهاد دسکتاپ می کنند! خب اگر می خواست دسکتاپ بگیره (که همین الان یکدونه داره) چرا اومده توی بخش لپتاپ تاپیک زده؟![]()
Last edited by 3274; 12-01-2014 at 07:49.
3 772g کیفیت ساخت بهتری و مانیتور با کیفیت تری داره یا n550jv؟؟؟؟؟
شما به جای من باشید کدوم انتخاب میکنید؟؟؟؟
اگر اولویت شما بازی هست، بهترین گزینه زیر 5 ت همین Acer Aspire V3-772G هست. چون پارامتر مهم گیمرها یعنی نمایشگر "17 TN رو داره. ولی کیفیت ساخت و نمایشگر N550Jv بمراتب بالاتره.
+
صحبتهای قبل درباره ی ایندو دستگاه:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)