آره خب همین که بگی گرون میشه خودش دلیل کافیه!!!وقتی سابقه نداشته چیزی ارزون بشه ادعاش بیخوده.
به اینجاهایی که گفتید فکر نکرده بودم، حتما یه تحقیقی در موردشون میکنم ببینم چطوریاس. تشکر
آره خب همین که بگی گرون میشه خودش دلیل کافیه!!!وقتی سابقه نداشته چیزی ارزون بشه ادعاش بیخوده.
به اینجاهایی که گفتید فکر نکرده بودم، حتما یه تحقیقی در موردشون میکنم ببینم چطوریاس. تشکر
سلام
کسی اطلاعی داره که چه طور می تونم مساحت زمین آپارتمانی رو که می خوام بخرم در بیارم؟
این سامانه ی طرح تفصیلی هم که چند وقته هی خطای بحرانی میده
ممنون می شم اگه کسی راهنمایی کنه
سلام خسته نباشید,مغازه توی خیابان ستارخان نبش حبیب اللهی حدود 175 متر + 15 متر بالکن نرخ فروش و اجاره چه حدودی میتونه باشه؟
خواستم نظر شما رو هم بدونم چون بنگاهها کاملا متناقض صحبت میکنند!
با سلام
در سند قید شده است کافی است چند لحظه نگاه کنید.اگر از واحد های تیپ باشد به احتمال زیاد مشاور شما اطلاع دارد.از سامانه طرح تفضیلی بی اطلاع هستم و فکر نمی کنم چنین چیزی عملی بشه.
سلام .
منم باید بهتون اطلاعات ضد و نقیض بدم.مغازه از متری 12 تا 40 میلیون ممکنه قیمت داشته باشه ولی با این شرایطی که شما میگید این مورد می تونه بین متری 30 تا 40 تومن ارزش داشته باشه ولی بهتره از بنگاه های معتبر استعلام بفرمایید و با موارد مشابه و نزدیک مقایسه بفرمایید چون مغازه 130 متری متری 15 تومن هم همونجا پیدا میشه.حتی شاید مغازه متری 45 تومنی هم باشه.در مورد اجاره هم باید بپرسم.
سلام
بله مطمئن باشید که کسی که می خواد ملک بخره سندش رو هم نگاه می کنه
ولی قید نشده
شاید به خاطر قدیمی بودن ملک باشه ، نمیدونم
مشاور هم دو هفته س میخواد در بیاره و پیدا کنه
مرسی به هرحال
من ندیدم سندی که توش قید نشده باشه سند زمان قرقر شاه رو هم که ببینید مساحتش قید شده.و ممکنه سندی که دارند بی اعتبار باشد.بهتر هست که از اداره ثبت استعلام کنند و جوابیه رسمی رو به شما گزارش کنند.با این شرایط به هیچ عنوان نه به حرف مشاور املاک اعتماد کنید و نه به حرف صاحب ملک منتظر جواب استعلام باشید و از جعلی نبودن سند و جوابیه مطمئن بشید.
برای هر اقدام بعدی هم یا با مشاور معتمد یا وکیل آشنا به امور ثبت و ملک اقدام کنید.
سلام
گویا شما متوجه منظور من نشدید (من البته با همین الفاظ به هر کس که گفتم متوجه شد)
زیر بنای خونه رو منظورم نبود در اصل می خوام عرصه کل رو بدونم مساحتش چقدره
هر سندی که من تا حالا دیدم فقط شماره و پلاک قطعه ی تفکیکی شهردای و حدود و مشخصات رو نوشته و نحوه افراز ساختمون ها رو
عرصه کل رو هم در صورت مجلس تفکیکی باید قید کنن که نمیدونم این ساختمون چرا صورت مجلسش هم چیزی از مساحت عرصه ی کل ننوشته
باید از همون شهرداری استعلام کنن دیگه
غرض از سوالم هم این بود که بدونم میشه زودتر این قضیه رو فهمید و گرنه با پیگیری آخر سر معلوم میشه
خب برگه عوارض و نوسازی رو نگاه کنید.اونجا هم می نویسند.
Last edited by amlak021; 22-03-2014 at 12:01.
من که تا حالا ندیدم توی قبض عوارض بیان مساحت زمین رو بنویسن
شنیدن بعضی چیزا از افراد با تجربه (به قول خودشون) یه خرده جای تامل داره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)