تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 10 از 14 اولاول ... 67891011121314 آخرآخر
نمايش نتايج 91 به 100 از 135

نام تاپيک: بایگانی پست های مفید زیرشاخه فوتبال داخلی | آوریل 2014

Animation Deliberation Morteza4SN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    Violet Orient

پيش فرض

فــوتـبـال عـلـیـه اعـتـیـاد

فردوسی‌پور: "از معدود بازی‌هایی که تعداد تماشاگرا از تابلوها بیشتره..."

یه برد خوب دیگه در آزادی

پنالتی به نظر پیشکش داور بود و اگر گل می‌شد در روند بازی تأثیرگذار بود
    مثلاً این تأثیر که بازیکن‌های ما دیگه اینقدر راحت موقعیت‌ها رو از دست نمی‌دادن

تعداد گل‌های پرسپولیس می‌تونست دو برابر این هم باشه،
    موقعیت‌های نیمه دوم خیلی بیشتر از اول بود اما بازیکنا زیادی مهربون بودن! روی گل خورده هم که عنایتی رو ول کردن تا بلکه به آقای گلی نزدیک بشه

امیدواری به قهرمانی اونم در فصلی که حاشیه‌ها از همه طرف سبز میشن خیلی سرسختانه است
    از این همه مهره و پتانسیل انتظار زیادی هم نیست امیدوارم روندش شکل بگیره.

.................

دیدن کریم باقری در کنار علی دایی برای من بشخصه بسیار لذت بخشه
    نوستالژی خالصه

.................
    ایول... هنوز توی زمین کریم بزرگ بازیکناست ( ;
    خدا رو شکر بردیم واقعا لطف خدا بود بردن این بازی
    /
    به امید خدا و عنایتش در بازیهای باقیمانده و در نهایت قهرمانی
    ای آقا! آدم فکر می‌کنه خدا دسته‌ی پلی‌استیشن گرفته و فقط داره لیگ ایران بازی می‌کنه

وقت باخت حاشیه‌ها ، برد لطف خدا همیشه همه چی دست خودمونه اگرنه باخت هم خشم خداست!

فرگوسن یه حرف قشنگی داشت که یه بار موقع یه بازی حساس خدا خدا می‌کرده تا برنده باشن اما بازی رو می‌بازن. وقتی برمی‌گرده تماشاگرای خوشحال حریف رو می‌بینه به خودش می‌گه خب خدا ماله اونام هست.

دیالوگ مارمولک: خدا، خدای آدم‌های خلافکار هم هست و فقط خود خداست که بین بندگانش فرقی نمی‌گذارد.

کپی شده از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by pcforlife; 01-03-2014 at 22:52. دليل: اضافه کردن آدرس اصلی پست ارسالی

R e b i r t h Kurosh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    همون جا ! :دی

پيش فرض

تیم خیلی قشنگ و رو به جلو بازی می کنه
    واقعاً باید تبریک گفت به علی دایی که این قدر به پختگی رسیده که می تونه تا این حد از نظر تاکتیکی تیم رو متحول کنه

باید این مسئله رو قبول کرد که تاکتیک کنونی تیم فقط به کیفیت بازیکناش وابسته نیست، بلکه بخش عمده ایش به خاطر عملکرد خوب کادر فنیه

نیمه دوم کافی بود ضد حملات تیم رو می دیدید تا به این قضیه پی ببرید ؛ حرکت دسته جمعی، حملات پرتعداد، در حدی که در بعضی حملات دو برابر مدافعای حریف بازیکن داشتیم ...

در دفاع هم فوق العاده خوب بودیم، به جز صحنه گل که نباید اون جوری می شد ...

نورمحمدی الحق به خوبی جای سید جلال رو پر کرد و نشون داد چقدر نیمکت قوی ای داریم که با نبود بهترین هامون به مشکل نمی خوریم ...

نیلسون هم که شاهکار بود مثل همیشه ...
    همون جوری که خودش گفته، ایشالا تا چهار سال دیگه حفظش کنیم و همچنان دروازه مون رو مثل یه سد محکم نگه داریم ...
    می دونم که توانش رو داره ... کافیه فقط به پرش هاش نگاه کنین که با این قد و قواره چه جوری واکنش نشون میده ...

عباس زاده هم خدا رو شکر داره جواب اعتماد دایی رو میده و باز هم یه بازیکن جوون و آینده دار، اما حرفه ای و خوش نقش به فوتبالمون معرفی کرده دایی

سرزن بسیار خوبیه، اینو تو بازیای قبلی ثابت کرده ... می تونه تو ضربات سر جانشین خلف دایی باشه

امروز ثابت کرد تو بازی زمینی هم فرصت طلبه ... اوایل یه رقیب سرسخت بود واسه سید صالحی، حالا هم که جاشو گرفت و نیمکت نشینش کرد

به این میگن فوتبال حرفه ای ... اگه تلاش نکنی، جاتو از دست میدی

بازگشت پولادی به میادین (به طور کامل) هم نویدبخش و خوب بود

خدا رو شکر تیم وضعیت خوبی داره، کاش تو شهرستانا هم مثل انزلی و کرمان بتونیم خوب بازی کنیم

نمرات:

نیلسون: 10 (گل تقصیر نیلسون نبود و حیفه که نمره کامل نگیره)
    بنگر: 8 (عالی بود)
    نورمحمدی: 8 (نذاشت عنایتی نفس بکشه، به جز صحنه آخر)
    ماهینی: 5 (سوتی بدی داد)
    پولادی: 6 (از ماهینی بهتر بود و پاسای عرضی و عمقی خوبی داد)
    حقیقی: 6
    دهنوی: 4
    علی عسگری: 6 (این بازیکن خیلی حقش بیشتر از اینهاست، تو همه پستای هجومی هم می تونه بازی کنه، تکنیکش هم داره، ولی امروز قدر خودشو ندونست)
    صادقیان: 9 (از معدود بازیایی بود که تکنیکش رو در خدمت تیم به خرج داد و عالی کار کرد، اون گل هم حقش بود)
    خلعتبری: 8 (جنگنده و مؤثر ... از بهترین ها بود)
    عباس زاده: 7 (خوب و جنگنده بود)
    Last edited by pcforlife; 01-03-2014 at 22:54. دليل: اضافه کردن آدرس اصلی پست ارسالی

پروفشنال ESTEGHLAL 67's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    KASHAN

پيش فرض

یه فایل با اکسل درست کردم که جدول کنونی و بازی های باقی مانده داخلش هست
    خودتون می تونید احتمالات مد نظرتون را وارد کنید ببینید کی قهرمان میشه
    فقط خیلی سریع ساختمش و زیاد روش کار نکردم.دیگه ایراد بصری را خودتون ببخشید
    نکته مهم:داخل فایل احتمالات خودم را آوردم که شما می تونید پاکش کنید
    نکته:تیمها با بالا و پایین رفتن امتیاز در جدول بالا پایین نمیشن.خودتون از روی امتیاز و تفاضل گل متوجه میشید.تا کمی روش کار کنم اینو درست کنم البته بلد نیستم باید ببینم می تونم درستش کنم.کسی بلد بود درستش کنه
    الآن فهمیدم که وقتی تمام بازی ها را شما وارد کنید(3 بازی باقی مانده برای هر تیم)تعداد بازی ها و بردها و باختها تغییر نمی کنه یعنی فرمولش را وارد نکردم که البته زیاد مهم نیست.مهم امتیاز و تفاضل گل هست
    اکسل 2013
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    اکسل 97-2003
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    یه ایراد داشت که درستش کردم.مجدد دانلود کنید
    من به شخصه اعتقادم ایــنه شانس استقلال و فولاد خیلی بیــشتر هست .ولی یه نکته میمونه این وسط , اونم بازی بعدی استقلال و نفت هست که نتیجه تساوی تو اون بازی یا شکست استقلال قشنگ پرسپولیس رو مدعی اصلی قهرمانی میکنه .
    احتمال اینکه سرنوشت قهرمانی روز اخر به تفاضل گل هم بکشه شانس پرسپولیس از بقیه خیلی بیشتره ولی اینو یادمون نره پرسپولیس دوتا بازی بیرون از خونه سخت داره که یکی از اونا با داماشی هست که داره واسه سقوط نکردن میجنگه و اس اهوازی که اگر پرسپولیس هفته اخر با برد بتونه قهرمان بشه مطمئنن با توجه به جو اهواز و مردمش کار سختی رو داره
    دوتا گزینه دیگه هم هست فولاد جلو تراکتور بی انگیزه که به نظر من این روزا داره به بقیه ظلم میکنه برنده بشه و مسلما جلو استقلال هم شانس برنده شدنش زیاده و بازی پایانی اسونی که داره
    و گزینه اخر هم بنده شدنه استقلال در هر سه بازی بدون در نظر گرفتن نتایج حریفاشه که باید از دو بازی تو خونمون نهایت استفاده رو بکنیم مخصوصا هوادارا بازی با نفت رو باید بد جوری حمایت کنن تو اهواز هم میتونیم غریب نباشیم چون همه اهوازیاا بالاخره ته دلشون یه جورایی ابی هستن
    و میمونه بازی با تراکتور که چه روزی بشه اون روز

Last edited by pcforlife; 02-03-2014 at 08:23. دليل: اضافه کردن آدرس اصلی پست ارسالی

آخر فروم باز 30vil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Teh

پيش فرض

موندن یا رفتن امیرخان به دو عامل بستگی داره

1 - موندن یا رفتن فتح الله زاده

2- صعود استقلال به مرحله بعد لیگ قهرمانان آسیا

اگر استقلال از گروهش صعود کنه مطمئنا فتح الله زاده هم میمونه و یک تیم خوب را برای فصل بعد جمع و جور میکنه و اونوقته که امیر خان هم میمونه تا به آرزوش که قهرمانی استقلال در آسیاست دست پیدا کنه

باید منتظر موند و دید که در این 6 بازی چه نتایجی رقم میخوره

به نظر من سپردن تیم به منصوریان و مجیدی خیلی زوده و چند سال باید در کنار قلعه نویی به عنوان مربی کار کنن تا بتونن برای استقلال مفید باشند
    Last edited by pcforlife; 02-03-2014 at 08:20. دليل: اضافه کردن آدرس اصلی پست ارسالی

آخر فروم باز XENON24's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آیا میدانید تیم استقلال با میلیون ها هوادار در سرتاسر ایران 2 بار در آستانه فروپاشی و منحل شدن قرار داشت؟! که توسط 2 شخص از این مصیبت جلوگیری شد:

بار اول، زمان اول انقلاب که تیم به اسم تاج بود و دولت جدید میخواست دیگه نه نام و نشانی از این تیم باقی بمونه، ولی منصور پورحیدری پدر معنوی استقلال با تغییر اسم و دادن نام استقلال به تاج از این کار جلوگیری کرد
    بار دوم، وقتی تیم با قانون عجیب فدراسیون وقت به دسته 3 فرستاده شد که اکثر بازیکنان آن زمان از تیم جدا شدند ولی امیر قلعه نویی با کمک چند بازیکن دیگه تیم رو جمع کرد و با گل های حساسی که در آن زمان به ثمر رسوند تونستند تیم رو به دسته 1 بازگردونند
    Last edited by pcforlife; 02-03-2014 at 08:26. دليل: اضافه کردن آدرس اصلی پست ارسالی

آخر فروم باز lionf3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    ایــــ تهــران ـــران

پيش فرض

واقعا که متشکریم از بچه ها! با بازیِ فوق‌العاده منطقی‌ای که انجام دادن.
    واقعا چیزی که عیان است چه حاجت به بیان است ! اس اس خیلی ضعیف شده نسبت به پارسال
    با این وضع همین لیگ رو هم قهرمان بشیم دستِ امیر و بچه ها درد نکنه و حتی از مرحله گروهی هم میترسم نریم بالا!
    ( هرچند که انصافا بجه های نیمه اول خوب بازی کردن و آقای داور! هم اگر یه مقدار چشمش رو باز میکرد و اون کمک داور به جا اینکه برا آفساید گیری
    آرایش تیز کنه تو محوطه جریمه رو نگاه میکرد شاید الآن ما اینقدر اصابمون خورد نمیشد.)
    ۵ تا بازی مونده حریفامون چندان قوی هم نیستن و دست و پا بسته هم نیستن
    حیف قدرِ تیم پارسال رو ندونستیم
    قدرِ فرهاد-جواد نکونام-پژمان و حتی جباری رو ندونستیم .
    به امیدِ موفقیت در آینده همین و بس
    اما خودمونیم پژمان نوری یه تنه گند زد به دفاعِ خودمون رفت
    Last edited by pcforlife; 02-03-2014 at 08:28. دليل: اضافه کردن آدرس اصلی پست ارسالی

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2013
    محل سكونت
    Eblis 2011

پيش فرض

یک لحظه برای تماشاگرایی که بخاطر استقلال به استادیوم اومده بودن ارزش قائل نشد ( روی صحبتم با امیرخان )
    مبلعی رو خرید که وسط میدان کمی جمع شه ، اما بازم عین همیشه از تاکتیک بزن زیرش استفاده کرد ،
    تیم حریف وقتی توپ میگرفت با بضاعت داغونش بازم فهم اینو داشت که رویِ زمین هموارِ ورزشگاه آزادی زمینی بازی کنه
    اما امیر خان هنوز به این درک نرسید که بازی بزن زیرش دیگه دورانش تموم شده !
    سال قبل تیم بهتر و کامل تری داشتیم ، نتونستیم فاتح جام باشیم امسال که دیگه جایِ خود داره .. !
    دیگه گفتن اینکه داور اشتباه کرد و این داستانا همش پوشاندن صورت مسئله اس .
    90 دقیقه تو زمین خودت نتونستی درست بازی کنی ، در هر صورت این مسائل رو هم باید در نظر داشته باشی که
    داور اشتباه کنه یا ....

به نظرم مقصر اصلی شکست امروز ، مثل شکست فینالِ جام حذفی سرمربی تیم بود.
    Last edited by pcforlife; 02-03-2014 at 08:31. دليل: اضافه کردن آدرس اصلی پست ارسالی

کاربر فعال انجمن های فوتبال eman619rv's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    ϟ♄iяaz

پيش فرض

یه سری قوانین بین الملل هست که اجازه بازی ادینیهو رو برای ایران نمیده ، مهم ترینش اینه که حداقل 5 سال باید در ایران زندگی کرده باشه که تابعیت بگیره که این شرط رو لوسیانو نداره.
    به نظرم شایعه ای بیش نبود و اگر واقعیت داشت یه تصمیم نه تنها غیر منطقی که توهین امیز هم هست!
    مگه سطح لوسیانو با بقیه مهاجمان چقدر تقاوت داره؟ مگه بازیکنی هست که مهره گمشده تیممون باشه؟
    هدف تیمی مثه ما در جام جهانی ، حضور و تجربه کردن این تورنومنته ، ارائه و معرفی فوتبالش به جهانه.

ما میگیم خدا کنه بازیکنای اینده دار و جوون به جای بازیکنای مسن بازی کنن اون وقت بحث تابعیت عوض کردن بازیکن برزیلی میاد وسط!!

لیست جدید هم که چند تا نکته جالب داره.. فکر نکنم دیگه روی بازیکانی مثه اون دوتا نظری و ویلیام اتشکده واسه جام جهانی حساب باز کرده باشه.دوتا نوری هم که این چند وقت واسه تیم ملی گاهی به میدان رفتن هم دعوت نشدن.

خوشحالم از این بابت که بازیکنای فولاد هم دیده شدن به خصوص مهرداد جماعتی ... بختیار هم امیدوارم بتونه خودش رو اثبات کنه.
    کپی شده از تاپیک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by pcforlife; 02-03-2014 at 07:36. دليل: اضافه کردن آدرس اصلی پست ارسالی

داره خودمونی میشه anita.blue's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2013
    محل سكونت
    خیلی دور خیلی نزدیک

پيش فرض

همون لقب هوادارای اهل کوفه برازنده بعضی هاس

همون بهتر که مرفاوی و ... بیان سرمربی بشن ببینم همونا چراغ ور میدارن دنبال امیرخان می دوند

تا یه باخت می دیم صداشون در میاد کل عملکرد امیرخانو زیر سوال می برند . از امیر خان بهتر کیو داریم تو ایران که شما دارید می کوبیدش ؟

من خودم اگر امیرخان دو فصل هم سرمربی تیم باشه و جام نیاره بازم دوست دارم سرمربی تیم باشه . همین قهرمانی هایی که بهش می نازیم رو امیرخان و این بازیکنا آوردن
    من یه زمانی عاشق سینه چاک قلعه نویی بودم تا اون روزی که واعظ آشتیانی اونهمه حرف در موردش زد و من منتظر بودم امیر شکایت کنه،اعاده حیثیت کنه ولی هیچ وقت این کارو نکرد (شاید بخاطر قلعه نویی نبود،بخاطر دل خودم که تمام اون سالها استقلال بی امیر واسش معنی نداشت و شیفته این آدم بود) از اون زمان به بعد و اتفاقاتی که در نبودش برای استقلال رقم خورد،دل من از این بشر سیاه شد ولی وقتی به استقلال برگشت چون سرمربی تیم بود همیشه براش آرزوی موفقیت و سربلندی کردم.حالا شما چشم بسته بگو اهل کوفه.من با این تیم زندگی کردم نمیتونم مثل بعضی ها هر بازیکنی را تو لباس عزیز این تیم ببینم(لابد یادتون نرفته مصیبتی به اسم شیث رضایی از بیخ گوشمون گذشت!)من باخت تیم را تحمل میکنم هرچند خیلی سخت ولی بی ارزش کردن خیلی چیزها که واسه منه هوادار ارزش داره رو لحظه ای تحمل نمیکنم.قلعه نویی از خیلی چیزهای باارزش دم میزنه ولی در عمل خبری از اون مسائل نیست.1 قلمش کوفی خوندن هواداریه که به گردن ایشون و این بازیکنها خیلی بیشتر از این حرفها حق داره.در ضمن ما حتی پارسال هم با اون همه ستاره خیلی وقتها ضعف تاکتیکی داشتیم چه رسد به امسال و وجود بعضی از این بازیکنها.
    آرزوی همیشگی من موفقیت استقلال با هرکسی و در هر زمانی هست البته اگه تعصب بیجای بعضی ها این موضوع را براشون قابل درک کنه...
    Last edited by pcforlife; 02-03-2014 at 08:35. دليل: اضافه کردن آدرس اصلی پست ارسالی

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

سلام
    در ماه فوریه 27 پست از تاپیک های مختلف زیرشاخه داخلی کپی و در این تاپیک قرار داده شده.
    با توجه به پست های کپی شده در این ماهه این تاپیک، شش دوست عزیز زیر بیشترین تعداد پست مفید را در ماه فوریه 2014 را در زیرشاخه داخلی داشتند:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزیز با 3 پست
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزیز با 2 پست
    +
    ریز تعداد پست های ارسالی توسط کاربران در این سه ماه، که در این تاپیک قرار داده شده رو میتونید در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مشاهده کنید.
    مخلصیم
    یاعلی
    پ.ن: این ماه به دلیل گرفتاری های شخصی، دقیقه نود، پست ها در تاپیک قرار گرفت. ساری بابتش./

11. 5 کاربر از pcforlife بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •