برای کار کردن اس پن باید صفحه دیجیتایزر باشه(تا جایی که من می دونم)
برای همین جواب نمی ده
برای کار کردن اس پن باید صفحه دیجیتایزر باشه(تا جایی که من می دونم)
برای همین جواب نمی ده
کلا قلم لمسی چی بخریم خوب باشه.وتسه نوشتن و یاداشت برداری؟کسی تجربه ای داشته؟
دوستان ازون روزی که این تاپیکو زدم خیلی وقته میگذره الان اومدم یهویی چشمم بهش خورد گفتم بگم که در مقابل پولی که پرداخت کردم یک اسطوره به تمام معناست . میگن هرچی پول بدی همونقدر آش میخوری اما در مورد این خداییش خیلی آش بیشتری به آدم میده من موندم از کجاش تعریف کنم که به جای دیگس برنخوره .
انصافا کسی تونسته راهی واسه ساختن فولدر داخل منو پیدا کنه؟ فقط توی صفحه هوم میشه ساخت انگار.![]()
Last edited by mosi_alfa; 07-01-2014 at 16:18.
من یه مشکلی با otg این تبلت دارم فلش میزنم میزنه حافظه خراب باید فرمت شود کابل خوبه البته معمولیه هر سه تا فلش هم سالمن
اما سه تا گوشی وصل کردم (mass strong) راحت تشخیص داد.
در مورد خود تبلت هم
نقاط قوت
پردازنده قوی مدیا تک (حداقل از پردازنده سامسونگ بهتره)
چیپست گرافیکی PowerVR SGX554 که روی آی پاد 4 هم هست (کی میگه گرافیکش ضعیفه؟ آسفالت 8 رو قشنگ اجرا میکنه تازه به LCD زدم بازی کردم)
صفحه نمایش اصلا زاویه دید نداره ینی 180 هم بگیری تصویر رو واضح میبینی
تاچ 10 تا انگشت که tab 3 10 نداره تست کردم که میگم
باتریش هم انصافا عالیه
ینی با اینهمه بازی و وای فای که من انجام دادم خیلی کند خالی میشه
نقاط ضعیف
به نظرم وای فای خیلی قوی نیست ینی از پشت دوتا دیورا سخت میگیره ولی گوشیم راحت میگیره
دوربین حقیقتا افتضاح. طبیعی هم هست اخه کی میاد با تبلت ده اینچی فیلم برداری کنه.(نکنید اینکارو خیلی خزه)
بعد بازی در برخی نقاط داغ میکنه.
به نصبت قیمت عالیه آدم از خریدش پشیمون نمیشی
دیجی کالا پیشنهاد شگفت انگیز گذاشت تا 24 ساعت اینده 869 اگر کسی میخواد بخره قیمتش فعلا نسبت به بازار نسبتا مناسبه
جالبه که دیجی پیشنهاد ویژه رو برداشته!
البته از اول هم گرون میدادن ، پریروز من از نماینده ی سازگار تو شهرمون پرسیدم ، گفتش 870 میدم ، البته موجود نداشت گفت میخوای چند روز دیگه میرسه برام
کلاً جنسهای سازگار رو از نماینده هاش بخرید بهتره ، من لپتاپمو هم از همین یارو خریدم ، بهتر از قیمت بیرون داد.
چون توی 10 اینچی های سیم کارت خور تو این قیمت هیچ رقیب معتبری نداره قیمتش رو پایین نیوردن وگرنه نسبت به قیمتش به دلار الان باید زیر 800 میبود
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)