من اگه می دونستم همون اول mage انتخاب می کردم ولی دیگه بعد 20 ساعت حال نمیده از اول برم
rogue هم زیاد ضعیف نیست و الان به تدریج یه سری هم گروهی جدید اضافه کردم و یکمی از بازی گذشته خیلی قویتر شدم
فقط برای درجه هارد دیگه مطمئنا با این کلاس نمیشه رفت و همون mage رو باید انتخاب کرد
داداش مولتی رو بی خیال و اصلا به نظرم نمی ذاشتن هم چیزی نمیشد!
اینجور بازی ها بیشتر مبتنی بر بخش تک نفره خیلی طولانین و اگه کلا هم بخش چند نفره نداشته باشن چیز خاصی نمیشه
من شنیدم برای اینکه یه بار بازیو بشه کامل تموم کرد و همه ماموریت های رفت بین 150 تا 200 ساعت زمان لازمه!
یعنی بازی با شماره دو فرسنگ ها فاصله داره و کاملا تغییر کرده یعنی نقشه بازی و ماموریت های فرعی بازی رو فقط بخوایم با شماره دو مقایسه کنیم خندمون می گیره
در مورد دوستمون هم که می گفت مخصوص یه نژاد سلاح و زره هست و من گفتم احتمالا نیست ولی شک دارم الان بعد یکمی رفتن دیدم که بعضی از این سلاح و زره ها هستن که توی جزئیاتشون نوشته مخصوص یه نژاد یا چند نژاد خاصن و بقیه نژادها نمی تونن یا مثلا یه سری از اونا که دیگه مشخصه فقط یه فرد خاصی که نامرده میشه می تونه از اونا استفاده کنه
کلا از این جزئیات توی بازی زیاده و آدم هر چه قدر جلو بره بیشتر به عظمت بازی پی می بره
یعنی بعد 20 ساعت و بدون در نظر گرفتن اینکه طرفدار این سبک و این بازیم و حتی با سختگیری زیاد هم باز میشه اسم شاهکار رو برای این بازی استفاده کرد
فقط تنها بدیش اینه که از کار و زندگی آدمو می ندازه
داستان هم فعلا که خیلی جذابه و همین اولش هم انتخاب هایی وجود داره و باید ببینیم در ادامه چی میشه
اونجوری که سایت های مختلف می گفتن داستان بازی خیلی پیچیده ست
یه خوبی هم که اینجا داره اینه که فک کنم فقط دو سه نفر داریم بازیو میریم و کسی داستان بازی رو لو نمیده و دیگه لازم هم نیست تذکر بدیم که از اسپویلر استفاده کنید
.gif)
البته از یه لحاظ این خیلی بده که تاپیک یکمی خلوته و امیدوارم برای پی سی هم کرک بشه و افراد بیشتری اونو بازی کنن و توی تاپیک نظر بدن