تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 10 از 21 اولاول ... 6789101112131420 ... آخرآخر
نمايش نتايج 91 به 100 از 205

نام تاپيک: Dragon Age: Inquisition

حـــــرفـه ای City 17's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    HEV suit

پيش فرض

یه جورایی دقیقا بازی هم اکشن نقش آفرینی هم CRPG شده یعنی چیزی که بایوور توی شماره قبلی می خواست ولی نتونست
    مبارزات رو میشه هم با دوربین تاکتیکی رفت هم به صورت معمولی
    همون اول بازی هم توی شرح درجه های سختی نوشته توی درجه هارد حتما نیاز به تاکتیک هست و منظورش هم به همین دوربین ایزومتریکه
    این دوربین رو حتی روی کنسول هم خوب دراوردن ولی من فعلا نرمال میرم و توی مبارزه با دشمنان خیلی به این دوربین تاکتیکی لازم نیست و اگه باشه هم خیلی کوتاه ولی همین باس اولی بازی هم مجبورم کرد از تاکتیک استفاده کنم
    حالا درجه هارد و نایمتر هم ایشالا در آینده میرم اونم روی یه پلتفرم دیگه
    یعنی بازی از اون بازی هاست که نمیشه به یکبار رفتن اون راضی شد
    حسابشو کنید 4 تا نژاد هست با 5 تا کلاس مختلف که هر کدوم خصوصیات مختلفی دارن و تازه اینو هم اضافه کنید که توی بازی های انتخاب های زیادی وجود داره که اینجوری هم نیست که الکی باشن

جالبه توی بازی پرش هم وجود داره فک کنم حتی توی شماره دوم هم وجود نداشت!
    یه نکته دیگه هم اینکه من فعلا اینجوری که دیدم فقط توی شروع مبارزات میشه از دوربین ایزومتریک استفاده کرد و مثلا در شرایط عادی دارید راه میرید همون سوم شخصه ولی اینو مطمئن نیستم و ممکنه توی پی سی فرق داشته باشه یا حداقلش توی آپشن ها یه گزینه باشه چون بازی تنظیمات زیادی داره
    کلا میگم بازی تلفیقی از شماره یک و دو شده و فک کنم هم طرفداران قدیم و هم طرفداران جدید این سبک راضی بشن
    بایوور یه جورایی به دنبال اینه که همه گروه ها راضی بشن یعنی سبک CRPG رو الان همه نمیرن و زیاد هم ساخته نمیشه به خصوص الان توی دوره ای هستیم که اکشن نقش آفرینی های فوق العاده ای منتشر میشن و باید بگیم بایوور هوشمندانه عمل کرده که بازی جفت این سبک ها رو در نظر بگیره و بالاخره فروش بازی هم مهمه
    بازی که قطعا خوش ساخت هست و نقدهای خوبی داشته و توی بخشی مثل طرح کلی داستان و آزادی عملی که تحت کنترل داشتن سازمان Inquisition و انتخاب ها توی گیم پلی بهت میده (یه کم شبیه به Shadow of Mordor) حتی بعضی جاها گفته شده که نسبت به شماره یک هم پیشرفت کرده اما این قسمت دوربین ایزومتریک و میزان کنترل تاکتیک ها از اون قسمت هایی بوده که یه سری انتقادهایی ازش شده و احتمالا این قسمتی که بولد کردم واسه PC هم مثل کنسول باشه (متاسفانه)، یعنی بازی تلفیقی از دو شماره قبلی هست اما به این شکل نیست که توی تاکتیک ها آزادی عمل در حد و اندازه های شماره اول باشه و از این نظر انتخاب ها توی مبارزات کمتر شده و به اکشن شماره دو نزدیک تر شده. البته این چیزی هست که از بعضی از نقدها بر می اومد و تا بازی به دستمون نرسه نمیشه نظر قطعی داد، نظر خودت تا اینجا چی بوده؟ (تاکتیک و آزادی عمل توی مبارزات نسبت به شماره اول)

2. 2 کاربر از City 17 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Angel Of Darkness's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    Dark Corners of The Earth

پيش فرض

بازی از نظر تاکتیک خیلی نسبت به شماره اول محدودتر و نسبت به شماره 2 بهتره جای آیتما رو دسته کنسول عالیه من با اینکه با pc بازی میکنم ترجیه دادم با دسته بازی کنم رو حالت نرمال بعد 36 ساعت بازی شاید 2 ساعت هم نیاز به استفاده از حالت استراتژیک نشدم کاراکترها خیلی باهوش عمل میکنن و نیاز به دستور ندارن حتی میتونی بهشون بگی چنتا داروی گیاهی یا .... و کی مصرف کنن و ....نقشه واقعا وسیعه واقعا وسیع گرافیک عالی و چشم نواز اما بازی پر از باگه من تا امروز حدود 1.5 ساعت و دو نوبت با پشتیبانی EA صحبت داشتم سر باگها و مشکلات بازی که اصلا زیر بار نمیرن و ...اما خوب گوش میدن بهت
    Last edited by Angel Of Darkness; 06-12-2014 at 00:03.

4. 3 کاربر از Angel Of Darkness بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

یه سوال
    هر نژادی سلاح هاش فرق داره؟یعنی میشه با یکی سلاح یکی دیگه رو برداشت؟
    والا همچین چیزی کلا توی DA وجود نداشته و توی این شماره هم من تا اینجا که رفتم ندیدم
    شاید مثلا یه سلاح مخصوص یه فرد خاصی باشه و از این موارد باشه ولی مخصوص یه نژاد نه

ولی سلاح مخصوص یه کلاس خاص که دیگه خیلی مرسومه و خیلی هم تو بازی دیده میشه
    اگه مثلا یه سلاح رو دیدین قرمزه توی جزئیاتش برید و مثلا زده که این سلاح مخصوص mage هست و بقیه ها کلاس نمی تونن اونو داشته باشن

بازی که قطعا خوش ساخت هست و نقدهای خوبی داشته و توی بخشی مثل طرح کلی داستان و آزادی عملی که تحت کنترل داشتن سازمان Inquisition و انتخاب ها توی گیم پلی بهت میده (یه کم شبیه به Shadow of Mordor) حتی بعضی جاها گفته شده که نسبت به شماره یک هم پیشرفت کرده اما این قسمت دوربین ایزومتریک و میزان کنترل تاکتیک ها از اون قسمت هایی بوده که یه سری انتقادهایی ازش شده و احتمالا این قسمتی که بولد کردم واسه PC هم مثل کنسول باشه (متاسفانه)، یعنی بازی تلفیقی از دو شماره قبلی هست اما به این شکل نیست که توی تاکتیک ها آزادی عمل در حد و اندازه های شماره اول باشه و از این نظر انتخاب ها توی مبارزات کمتر شده و به اکشن شماره دو نزدیک تر شده. البته این چیزی هست که از بعضی از نقدها بر می اومد و تا بازی به دستمون نرسه نمیشه نظر قطعی داد، نظر خودت تا اینجا چی بوده؟ (تاکتیک و آزادی عمل توی مبارزات نسبت به شماره اول)
    این خصوصیتی که گفتم حالا خیلی بد نیست
    من خودم عاشق رفتن با دوربین ایزومتریکم ولی حتی توی پی سی هم برای غیر مبارزات این دوربین رو نداشته باشه خیلی مشکل خاصی نیست
    من که توی نرمال دارم میرم خیلی از دوربین ایزومتریک استفاده نکردم فقط بعضی باس های سخت دیگه باید استفاده کرد و بدون اون ممکنه آدم شکست بخوره ولی دیگه توی هارد که احتمالا باید خیلی سخت باشه و باید خیلی موقع ها استفاده کرد

در مورد تاکتیک که راستش مثل شماره اول نیست چون کلا بازی در خیلی زمینه ها نسبت به شماره اول تغییر داشته
    مثلا attribute ها رو نمیشه موقع لول آپ زیاد کرد و اتوماتیک خودشون زیاد میشن و یا مثلا با آیتم های مختلف و به خاطر همین نمیشه خیلی راحت مثلا روی یه attribute خاص تمرکز کرد
    یه بخش هم هست که فک کنم توی شماره دوم هم بود که میشه برای کارکترا تعیین کرد که اگه از فلان قدر درجه سلامتی کم شد یه potion بخورن که خیلی ساده هم هست
    بعد همین potion هم تغییر کردن و دیگه اینجوری نیست که هر جا میری یه نوع از اونا باشه و رنگو با رنگ باشه
    کلا ساختار این potion ها رو تغییر دادن و حتی لازم نیست اونا رو خرید و توی هر کمپ میشه اونا رو بدست اورد البته نیاز به گیاه و این حرفا دارن و البته نکته جالبش اینه که potion هم قابلیت آپگرید دارن و کلا خوب طراحی شدن
    نکته مهم اینه که نوار سلامتی اتوماتیک پر نمیشه ولی stamina و mana حتی در حین مبارزات هم اتوماتیک پر میشن و من potion در زمینه stamina و mana اصلا ندیدم و فک کنم اصلا وجود نداره!
    ولی خیلی تغییر دیگه که اینا صرفا هم نمیشه بد باشن...

خب نتیجه گیری اینکه اینجوری نیست مثل شماره اول بیای مثلا با rogue بیشتر روی dexterity و چیزای دیگه تمرکز کنی و یا یه دفعه بیای 100 تا potion مختلف با خودت ببری تا توی مبارزات از اونا استفاده کنی
    یکمی از این لحاظ تغییر کرده ولی من به عنوان طرفدار سبک CRPG هر چند می دونم از این لحاظ مبارزات به شماره یک نمی رسه ولی صد در صد ازش راضیم
    یعنی اینا رو گفتم الان باید ناامید بشین؟!! نه باید بگم بازی همین جوری کشکی هم نیست همین جوری بکشی بری جلو!
    بالاخره باید برای مبارزه بهتر شرایطی رو فراهم کنی یعنی اون قدر آپگرید برای زره و اسلحه و هر چیزی که فکرشو کنید وجود داره که کلا تعجب می کنید! اگه اونا رو هم نداشته باشید خب مسلما نمی تونید از پس دشمنان قدرتمند بربیاد در نتیجه اینکه همش باید توی دنیای فوق العاده بزرگ بازی جستجو کنید و آیتم های مختلفی رو بدست بیارید

بعدشم این سوئیچ کردن بر روی کارکتر ها هم لازمه مخصوصا اگه کارکتر خودتون mage نباشه
    من خودم با rogue میرم اونم دو شمشیره و به خاطر همین کار شخصیت اصلیم سخته و زودتر می میره و حتما باید توی حین مبارزات از دوربین تاکتیکی استفاده کنم و با یه mage بتونم کنترل مبارزه رو بهتر دست بگیرم
    خود اون سه همراه درسته سعی می کنن از ability ها درست استفاده کنن ولی حالا همیشه هم درست استفاده نمی کنن و شاید عقلشون نرسه
    پس اینجا بحث تاکتیک مطرح میشه و میشه بین شخصیت ها سوئیج کرد و به هر کدوم فرمان مختلف رو داد و به خصوص در مورد mage از ability مناسب استفاده کرد
    من 7-8 ساعت بیشتر نرفتم که شاید یک دهم بازی هم نباشه به خاطر همین باید بیشتر برم
    به خصوص این اژدها رو که توی بازی سخت میشه از بین برد من فعلا چون لول های پایینم اصلا اژدها می بینم می ترسم فرار می کنم!
    به طور خلاصه از این لحاظ تاکتیک نسبت به شماره دوم خیلی بهتره ولی نسبت به شماره یک نه...

+

بازی از اون بازی های به شدت معتاد کننده ست
    یعنی من توی یه سال فقط یه نقش آفرینی اینجوری بازی کنم کافیه!
    باور کنید به این راحتی ها همچین نقش آفرینی هایی نمیان و باید خیلی برای اونا صبر کرد
    یه تغییر عمده بازی توی بزرگتر شدن دنیای اونه که شاید نسبت به دو شماره قبل حداقل 10 برابر شده!
    یعنی حسابشو کنید شما به یه مکان از world map میرید بعد تازه خود اون مکان به جاهای مختلف تقسیم میشه که میشه از کمپ های مختلف اون به هم دیگه travel کرد!
    یعنی واقعا جا برای گشتن و کشف کردن خیلی زیاده
    ماموریت های فرعی به شدت زیاده یعنی هر دو قدم یه ماموریت فرعی وجود داره و کیفیت اونا هم خیلی خوبه و اینجوری نیست که تکراری بشن
    حتی بعضی جاها ماموریت های حالت ماجرایی و فکری هم وجود دارن و برای تنوع خوبن

برای تموم کردن کامل بازی راحت بالای 100 ساعت وقت لازم باشه
    ولی من شاید همه شو نرم و بالاخره جا برای دفعات بعدی باقی بذارم
    بعید می دونم بعد یه بار تموم کردن دوس نداشته باشم دوباره اونو برم
    گفتم که کلا همین تعداد کلاس ها و نژادها انگیزه برای رفتن آدمه
    همین qunary هم که اولین بار توی سری جزو نژادهای قابل بازی قرار گرفته آدمو کنجکاو می کنه یه بار بعدا امتحانش کنم
    البته من اگه بخوام برم بعدا روی پی سی امتحانش می کنم که از لحاظ گرافیک هم خیلی بهتره

در زمینه امتیازی هم خیلی عالی بوده یعنی توی متا و گیم رنکینگ حدود 90 شده ولی من دوس داشتم بهتر بشه یعنی اینجوری که من می بینم در حد 95 هستش!
    هر چند که باید این نکته رو در نظر بگیریم همه این نوع نقش آفرینی ها پیچیده رو دوس ندارن و از طرفی همین شماره اول بازی هم تا اون 95 نرسید و حتی همین چند سال اخیر رو هم نگاه کنیم بازی هایی مثل Dark Souls و Witcher 2 که طرفدار زیاد دارن و توی انجمن خودمونم کسانی رو داریم که براشون می میرن هم تازه فک کنم 90 بودن یا حتی زیر 90 !
    یعنی فقط همین میانگین امتیاز ملاک نیست و در نگاه کلی همه چی بازی رو در حد یه گوتی جلوه میده
    امیدوارم توی The Game Awards که چند ساعت دیگه برگزار میشه هم گوتی رو بگیره
    ولی شرایط سخته و بستگی داره سلیقه اون انتخاب کنندگان به سمت شرقی ها باشه یا غربی ها

6. 5 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت

پيش فرض

بله دراگون ایج بهترین بازی سال شد البطه من انتظار داشتم دارک سولز بشه که نشد
    اون پررنگا انتخاب شدن
    Game of the Year

• Bayonetta 2 – Platinum Games/Nintendo
    • Dark Souls 2 – FROM Software/Bandai Namco
    • Dragon Age: Inquisition – BioWare/EA
    • Hearthstone: Heroes of Warcraft – Blizzard
    • Middle-earth: Shadow of Mordor – Monolith/Warner Bros

Best Shooter

• Call of Duty: Advanced Warfare – Sledgehammer/Activision
    • Destiny – Bungie/Activision
    • Far Cry 4 – Ubisoft Montreal/Ubisoft
    • Titanfall – Respawn/EA
    • Wolfenstein: The New Order – MachineGames/Bethesda

Best Action/Adventure

• Alien: Isolation – Creative Assembly/Sega
    • Assassin’s Creed Unity – Ubisoft
    • Bayonetta 2 – Platinum Games/Nintendo
    • Middle-earth: Shadow of Mordor – Monolith/Warner Bros.
    • Sunset Overdrive – Insomniac/Microsoft

Best Role Playing Game

• Bravely Default – Square Enix
    • Dark Souls II – From Software/Bandai Namco
    • Divinity: Original Sin – Larian Studios
    • Dragon Age: Inquisition – Bioware/EA
    • South Park: The Stick of Truth – Obsidian/Ubisoft

Best Fighting Game

• Killer Instinct: Season Two – Iron Galaxy Studios/Microsoft
    • Persona 4 Arena Ultimax – Arc System Works/Atlus
    • Super Smash Bros. 3DS – Nintendo
    • Super Smash Bros. Wii U – Nintendo
    • Ultimate Street Fighter IV – Capcom

Best Family Game

• Disney Infinity 2.0 – Avalanche Software/Disney Interactive Studios
    • Fantasia: Music Evolved – Harmonix/Disney Interactive Studios
    • Mario Kart 8 – Nintendo
    • Skylanders: Trap Team – Toys for Bob/Activision
    • Tomodachi Life – Nintendo

Best Sports/Racing Game

• FIFA 15 – EA Canada/EA Sports
    • Forza Horizon 2 – Playground Games/Turn 10 Studios/Microsoft
    • Mario Kart 8 – Nintendo
    • NBA 2K15 – Visual Concepts/2K Sports
    • Trials Fusion – RedLynx/Ubisoft

Best Online Experience

• Call of Duty: Advanced Warfare – Sledgehammer Games/Activision
    • Dark Souls II – From Software/Bandai Namco
    • Destiny – Bungie/Activision
    • Titanfall – Respawn/EA

Best Mobile/Handheld

• Bravely Default – Square Enix
    • Monument Valley – Ustwo
    • Super Smash Bros. for 3DS – Nintendo
    • Threes – Asher Vollmer, illustrator Greg Wohlwend, and composer Jimmy Hinson

Best Remaster

• Grand Theft Auto V – Rockstar Games
    • Halo: The Master Chief Collection – 343 Industries/Microsoft
    • Pokemon Omega Ruby and Alpha Sapphire – Game Freak/Nintendo
    • The Last of Us – Naughty Dog/Sony
    • Tomb Raider: Definitive Edition Crystal Dynamics/Square Enix

Best Narrative

• South Park: The Stick of Truth – Obsidian/Ubisoft
    • The Walking Dead Season 2 – Telltale Games
    • The Wolf Among Us – Telltale Games
    • Valiant Hearts – Ubisoft
    • Wolfenstein: The New Order – Machine Games/Bethesda

Best Score/Soundtrack

• Alien: Isolation – Christian Henson, Joe Henson and Alexis Smith, The Creative Assembly/Sega
    • Child of Light – Coeur de pirate, Ubisoft Montreal
    • Destiny – Marty O’Donnell, Bungie/Activision
    • Sunset Overdrive – Boris Salchow, Insomniac Games/Microsoft
    • Transistor – Darren Korb, Supergiant Games

Best Independent Game

• Broken Age Part 1 – Double Fine
    • Monument Valley – Ustwo
    • Shovel Knight – Cellar Door
    • Transistor – Supergiant Games
    • The Vanishing of Ethan Carter – The Astronauts

Games for Change

• Mountain – David O’Reilly/Double Fine Presents
    • Never Alone – Upper One Games
    • The Last of Us: Left Behind – Naughty Dog/Sony
    • This War of Mine – 11bit Studios
    • Valiant Hearts: The Great War – Ubisoft

eSports Player of the Year

• Martin ‘Rekkles’ Larsson – League of Legends
    • Xu “Fy” Linsen – Dota 2
    • James “Firebat” Kostesich – Hearthstone
    • Christopher “GeT_RiGhT” Alesund – Counter-Strike: GO
    • Matt “NaDeSHoT” Haag – Call of Duty

eSports Team of the Year

• Samsung White – League of Legends
    • Evil Geniuses – Dota 2
    • Edward Gaming – League of Legends
    • Newbee – Dota 2
    • Ninjas in Pajamas – Counter-Strike: GO

Trending Gamer

• Evan “Vanoss” Fong
    • Jeff Gerstmann
    • PewDiePie
    • StampyLongHead
    • TotalBiscuit

Best Fan Creation

• BEST Zelda Rap EVER!! By Egoraptor
    • Luigi Death Stare by CZBwoi and Rizupicorr
    • Mine the Diamond (Minecraft Song) by Tobuscus
    • Minecraft – TITAN City by Colonial Puppet
    • Twitch Plays Pokemon by Anonymous

Developer of the Year

• Blizzard
    • Monolith
    • Nintendo
    • Telltale Games
    • Ubisoft Montreal

Best Performance

• Adam Harrington as Bigby Wolf, The Wolf Among Us – Telltale Games
    • Kevin Spacey as Jonathan Irons, Call of Duty: Advanced Warfare – Sledgehammer Games/Activision
    • Melissa Hutchison as Clementine, The Walking Dead: Season Two – Telltale Games
    • Trey Parker as Various Voices, South Park: The Stick of Truth – Obsidian/Ubisoft
    • Troy Baker as Talion, Middle-earth: Shadow of Mordor – Monolith/Warner Bros.

Most Anticipated Game – (To be voted on by fans)

• Batman: Arkham Knight – Rocksteady/Warner Bros.
    • Bloodborne – FROM Software/Sony
    • Evolve – Turtle Rock/2K Games
    • The Witcher 3: Wild Hunt – CD Projekt
    • Uncharted 4: A Thief’s End – Naughty Dog/Sony

.
    Last edited by Angel Of Darkness; 06-12-2014 at 14:33.

8. 4 کاربر از Angel Of Darkness بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دیدین گفتم گوتی سریع گوتی شد
    امیدوارم از سایت های دیگه هم بیشتر جایزه بگیره و کاملا هم مستحقش هست
    بایوور واقعا حقش هست که با این بازی هاش حداقل یه سال گوتی اختصاص به اون پیدا کنه و چه سالی بهتر از امسال

بازی از نظر تاکتیک خیلی نسبت به شماره اول محدودتر و نسبت به شماره 2 بهتره جای آیتما رو دسته کنسول عالیه من با اینکه با pc بازی میکنم ترجیه دادم با دسته بازی کنم رو حالت نرمال بعد 36 ساعت بازی شاید 2 ساعت هم نیاز به استفاده از حالت استراتژیک نشدم کاراکترها خیلی باهوش عمل میکنن و نیاز به دستور ندارن حتی میتونی بهشون بگی چنتا داروی گیاهی یا .... و کی مصرف کنن و ....نقشه واقعا وسیعه واقعا وسیع گرافیک عالی و چشم نواز اما بازی پر از باگه من تا امروز حدود 1.5 ساعت و دو نوبت با پشتیبانی EA صحبت داشتم سر باگها و مشکلات بازی که اصلا زیر بار نمیرن و ...اما خوب گوش میدن بهت
    آره روی کنسول کنترل عالیه
    فقط این دوربین ایزومتریک رو من هنوز عادت نکردم و یکمی سخته و روی پی سی از این لحاظ بهتر میشه رفت

دوست عزیز توی پی سی که شما میرید هم این دوربین ایزومتریک رو فقط میشه توی مبارزات استفاده کرد درسته؟
    بعد شما چه کلاسی رو انتخاب کردین؟
    من با rogue میرم احساس می کنم اول بازی یکمی ضعیفه!
    اونجوری هم که من دیدم مثل شماره های قبلی mage خیلی قویه ولی من زیاد این کلاس رو دوس ندارم
    البته باید بیشتر برم ولی کلا کارکترم از نظر سلامتی مشکل داره و بعضی وقتا با یکی دو ضربه این نوار سلامتی خالی میشه!
    البته نقشه بازی خیلی بزرگه و همون اولش هم خیلی جاها میشه رفت و شاید جاهای خطرناک دارم میرم

10. 2 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت

پيش فرض

دیدین گفتم گوتی سریع گوتی شد
    امیدوارم از سایت های دیگه هم بیشتر جایزه بگیره و کاملا هم مستحقش هست
    بایوور واقعا حقش هست که با این بازی هاش حداقل یه سال گوتی اختصاص به اون پیدا کنه و چه سالی بهتر از امسال

آره روی کنسول کنترل عالیه
    فقط این دوربین ایزومتریک رو من هنوز عادت نکردم و یکمی سخته و روی پی سی از این لحاظ بهتر میشه رفت

دوست عزیز توی پی سی که شما میرید هم این دوربین ایزومتریک رو فقط میشه توی مبارزات استفاده کرد درسته؟
    بعد شما چه کلاسی رو انتخاب کردین؟
    من با rogue میرم احساس می کنم اول بازی یکمی ضعیفه!
    اونجوری هم که من دیدم مثل شماره های قبلی mage خیلی قویه ولی من زیاد این کلاس رو دوس ندارم
    البته باید بیشتر برم ولی کلا کارکترم از نظر سلامتی مشکل داره و بعضی وقتا با یکی دو ضربه این نوار سلامتی خالی میشه!
    البته نقشه بازی خیلی بزرگه و همون اولش هم خیلی جاها میشه رفت و شاید جاهای خطرناک دارم میرم
    بخوام دقیق بگم دوربین ایزومتریکو تو همه حالت میتونی استفاده کنی اما تو این بازی سخته غیر مبارزات بخوای ازش استفاده کنی بخاطر هزارو یک دلیل
    مثلا میری توشاخو برگ درختا پایینو نمیبینی کاراکترو نمیشه با کیبرد حرکت داد ادواتو بخوای ببینی رو ایزومتریک خوب نشون نمیده و ....
    من تو یک خواستم با rogue برم دیدم واقعا نمیشه خیلی سخت بود ولی تو شماره دو rogue رو انتخاب کردم
    تو شماره 3 اول با rogue رفتم از به دلایلی منصرف شدم mage برداشتم که واقعا قویه فقط مشگلش اینه در مقابل ضربات فیزیکی واقعا ضعیفه و باید اگه دیدی کسی داره بهت حمله میکنی ازش فرار کنی و از دور ضربه بزنی که من نمیپسندم همیشه درگیری نزدیکو دوست داشتم
    گروهم یه warrior هست rogue یه mage درمانگر که واقعا ضروریه وخودم با کلاس آتیش بقیه اعضای گروه که 6 نفر هستنو گزاشتم سماق بمکن
    یه چیز دیگه که نمیپسندم برای یه بازی نقش آفرینی لباسها مدلهاشون واقعا محدوده فقط رنگاش عوض میشه و یک لباس واحد برای 4 نفر 4 فرم میشه مثلا دوست داشته باشی لباس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برای کاراکترت استفاده کنی نمیشه کلاساشم قفله که دیگه بدتر شاید در طول بازی باز بشه شایدم نشه بعد 40 ساعت هنوز همینجوریه صورتهاشون واقعا عالی کار شده و خیلی طبیعی هست و میشه شخصیت سازی کرد مدل موهاشون متاسفانه کم و مال چند نسل قبله نمیدونم چرا این کارو کردن
    بخش آنلاینش مسخرست کاراکتراش با سختی باز میشه رجیونت با توجه به کی که خریدی بستست به همون قسمت که مال من روسیه و توش اصلا نمیفهمم چی میگن به هم و ea از خدا بیخبر تو این بخش هم یه سری شمش گزاشته برای آزاد کردن و ساخت کاراکتر که باز پول باید بدی بابتش وگه نه معلوم نیست چند ساعت باید بازی کنی که بتونی یه کارامترو باز کنی قسمت آنلاینش شخصی سازی کارامتر نداره همه شبیه همن
    بارها و بارها موقع صحبت کردن با بقیه حتی جاهای خیلی حساس در روند بازی جملات حذف شدن باورتون میشه من مجبور شدم پناه بر خدا انتخاب کنم نمیدونم چرا پچ نمیدن برای این بازی
    Last edited by Angel Of Darkness; 06-12-2014 at 19:46.

12. 2 کاربر از Angel Of Darkness بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بخوام دقیق بگم دوربین ایزومتریکو تو همه حالت میتونی استفاده کنی اما تو این بازی سخته غیر مبارزات بخوای ازش استفاده کنی بخاطر هزارو یک دلیل
    مثلا میری توشاخو برگ درختا پایینو نمیبینی کاراکترو نمیشه با کیبرد حرکت داد ادواتو بخوای ببینی رو ایزومتریک خوب نشون نمیده و ....
    من تو یک خواستم با rogue برم دیدم واقعا نمیشه خیلی سخت بود ولی تو شماره دو rogue رو انتخاب کردم
    تو شماره 3 اول با rogue رفتم از به دلایلی منصرف شدم mage برداشتم که واقعا قویه فقط مشگلش اینه در مقابل ضربات فیزیکی واقعا ضعیفه و باید اگه دیدی کسی داره بهت حمله میکنی ازش فرار کنی و از دور ضربه بزنی که من نمیپسندم همیشه درگیری نزدیکو دوست داشتم
    گروهم یه warrior هست rogue یه mage درمانگر که واقعا ضروریه وخودم با کلاس آتیش بقیه اعضای گروه که 6 نفر هستنو گزاشتم سماق بمکن
    یه چیز دیگه که نمیپسندم برای یه بازی نقش آفرینی لباسها مدلهاشون واقعا محدوده فقط رنگاش عوض میشه و یک لباس واحد برای 4 نفر 4 فرم میشه مثلا دوست داشته باشی لباس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برای کاراکترت استفاده کنی نمیشه کلاساشم قفله که دیگه بدتر شاید در طول بازی باز بشه شایدم نشه بعد 40 ساعت هنوز همینجوریه صورتهاشون واقعا عالی کار شده و خیلی طبیعی هست و میشه شخصیت سازی کرد مدل موهاشون متاسفانه کم و مال چند نسل قبله نمیدونم چرا این کارو کردن
    بخش آنلاینش مسخرست کاراکتراش با سختی باز میشه رجیونت با توجه به کی که خریدی بستست به همون قسمت که مال من روسیه و توش اصلا نمیفهمم چی میگن به هم و ea از خدا بیخبر تو این بخش هم یه سری شمش گزاشته برای آزاد کردن و ساخت کاراکتر که باز پول باید بدی بابتش وگه نه معلوم نیست چند ساعت باید بازی کنی که بتونی یه کارامترو باز کنی قسمت آنلاینش شخصی سازی کارامتر نداره همه شبیه همن
    بارها و بارها موقع صحبت کردن با بقیه حتی جاهای خیلی حساس در روند بازی جملات حذف شدن باورتون میشه من مجبور شدم پناه بر خدا انتخاب کنم نمیدونم چرا پچ نمیدن برای این بازی
    من اگه می دونستم همون اول mage انتخاب می کردم ولی دیگه بعد 20 ساعت حال نمیده از اول برم
    rogue هم زیاد ضعیف نیست و الان به تدریج یه سری هم گروهی جدید اضافه کردم و یکمی از بازی گذشته خیلی قویتر شدم
    فقط برای درجه هارد دیگه مطمئنا با این کلاس نمیشه رفت و همون mage رو باید انتخاب کرد
    داداش مولتی رو بی خیال و اصلا به نظرم نمی ذاشتن هم چیزی نمیشد!
    اینجور بازی ها بیشتر مبتنی بر بخش تک نفره خیلی طولانین و اگه کلا هم بخش چند نفره نداشته باشن چیز خاصی نمیشه
    من شنیدم برای اینکه یه بار بازیو بشه کامل تموم کرد و همه ماموریت های رفت بین 150 تا 200 ساعت زمان لازمه!
    یعنی بازی با شماره دو فرسنگ ها فاصله داره و کاملا تغییر کرده یعنی نقشه بازی و ماموریت های فرعی بازی رو فقط بخوایم با شماره دو مقایسه کنیم خندمون می گیره

در مورد دوستمون هم که می گفت مخصوص یه نژاد سلاح و زره هست و من گفتم احتمالا نیست ولی شک دارم الان بعد یکمی رفتن دیدم که بعضی از این سلاح و زره ها هستن که توی جزئیاتشون نوشته مخصوص یه نژاد یا چند نژاد خاصن و بقیه نژادها نمی تونن یا مثلا یه سری از اونا که دیگه مشخصه فقط یه فرد خاصی که نامرده میشه می تونه از اونا استفاده کنه
    کلا از این جزئیات توی بازی زیاده و آدم هر چه قدر جلو بره بیشتر به عظمت بازی پی می بره
    یعنی بعد 20 ساعت و بدون در نظر گرفتن اینکه طرفدار این سبک و این بازیم و حتی با سختگیری زیاد هم باز میشه اسم شاهکار رو برای این بازی استفاده کرد
    فقط تنها بدیش اینه که از کار و زندگی آدمو می ندازه

داستان هم فعلا که خیلی جذابه و همین اولش هم انتخاب هایی وجود داره و باید ببینیم در ادامه چی میشه
    اونجوری که سایت های مختلف می گفتن داستان بازی خیلی پیچیده ست
    یه خوبی هم که اینجا داره اینه که فک کنم فقط دو سه نفر داریم بازیو میریم و کسی داستان بازی رو لو نمیده و دیگه لازم هم نیست تذکر بدیم که از اسپویلر استفاده کنید
    البته از یه لحاظ این خیلی بده که تاپیک یکمی خلوته و امیدوارم برای پی سی هم کرک بشه و افراد بیشتری اونو بازی کنن و توی تاپیک نظر بدن

14. 2 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت

پيش فرض

من اگه می دونستم همون اول mage انتخاب می کردم ولی دیگه بعد 20 ساعت حال نمیده از اول برم
    rogue هم زیاد ضعیف نیست و الان به تدریج یه سری هم گروهی جدید اضافه کردم و یکمی از بازی گذشته خیلی قویتر شدم
    فقط برای درجه هارد دیگه مطمئنا با این کلاس نمیشه رفت و همون mage رو باید انتخاب کرد
    داداش مولتی رو بی خیال و اصلا به نظرم نمی ذاشتن هم چیزی نمیشد!
    اینجور بازی ها بیشتر مبتنی بر بخش تک نفره خیلی طولانین و اگه کلا هم بخش چند نفره نداشته باشن چیز خاصی نمیشه
    من شنیدم برای اینکه یه بار بازیو بشه کامل تموم کرد و همه ماموریت های رفت بین 150 تا 200 ساعت زمان لازمه!
    یعنی بازی با شماره دو فرسنگ ها فاصله داره و کاملا تغییر کرده یعنی نقشه بازی و ماموریت های فرعی بازی رو فقط بخوایم با شماره دو مقایسه کنیم خندمون می گیره

در مورد دوستمون هم که می گفت مخصوص یه نژاد سلاح و زره هست و من گفتم احتمالا نیست ولی شک دارم الان بعد یکمی رفتن دیدم که بعضی از این سلاح و زره ها هستن که توی جزئیاتشون نوشته مخصوص یه نژاد یا چند نژاد خاصن و بقیه نژادها نمی تونن یا مثلا یه سری از اونا که دیگه مشخصه فقط یه فرد خاصی که نامرده میشه می تونه از اونا استفاده کنه
    کلا از این جزئیات توی بازی زیاده و آدم هر چه قدر جلو بره بیشتر به عظمت بازی پی می بره
    یعنی بعد 20 ساعت و بدون در نظر گرفتن اینکه طرفدار این سبک و این بازیم و حتی با سختگیری زیاد هم باز میشه اسم شاهکار رو برای این بازی استفاده کرد
    فقط تنها بدیش اینه که از کار و زندگی آدمو می ندازه

داستان هم فعلا که خیلی جذابه و همین اولش هم انتخاب هایی وجود داره و باید ببینیم در ادامه چی میشه
    اونجوری که سایت های مختلف می گفتن داستان بازی خیلی پیچیده ست
    یه خوبی هم که اینجا داره اینه که فک کنم فقط دو سه نفر داریم بازیو میریم و کسی داستان بازی رو لو نمیده و دیگه لازم هم نیست تذکر بدیم که از اسپویلر استفاده کنید
    البته از یه لحاظ این خیلی بده که تاپیک یکمی خلوته و امیدوارم برای پی سی هم کرک بشه و افراد بیشتری اونو بازی کنن و توی تاپیک نظر بدن
    من نسبت به مدلای لباس زره صلاح خیلی حساسم و واقعا اذیتم میکنه اصلا من دوست داشتم شمشیر بردارم با میج برم یا .....
    یه چیز دیگه که زیاد جالب نیست اینه که باید ماموریتهای فرعیو بری افراد جمع کنی بتونی بخش داستان اصلیو دنبال کنی من کاملا محو داستان شده بودم خواستم بعدیو شروع کنم دیدم میگه 30 نفر میخوایی بخاطر مشغله 3 روزه نتونستم بخش داستانیو دنبال کنم یا باید کارو زندگیمو ول کنم بشینم پای این بازی
    بازی شاهکاره هیچ شکی توش نیست اما کاستی زیاد داره و میتونستن خیلی خیلی بهتر جمعو جورش کنن بخش مولتی هنوزم میگم افتضاح تاریخیه نمیزاشتنش سنگین تر بودن
    Last edited by Angel Of Darkness; 08-12-2014 at 17:40.

16. این کاربر از Angel Of Darkness بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من نسبت به مدلای لباس زره صلاح خیلی حساسم و واقعا اذیتم میکنه اصلا من دوست داشتم شمشیر بردارم با میج برم یا .....
    یه چیز دیگه که زیاد جالب نیست اینه که باید ماموریتهای فرعیو بری افراد جمع کنی بتونی بخش داستان اصلیو دنبال کنی من کاملا محو داستان شده بودم خواستم بعدیو شروع کنم دیدم میگه 30 نفر میخوایی بخاطر مشغله 3 روزه نتونستم بخش داستانیو دنبال کنم یا باید کارو زندگیمو ول کنم بشینم پای این بازی
    بازی شاهکاره هیچ شکی توش نیست اما کاستی زیاد داره و میتونستن خیلی خیلی بهتر جمعو جورش کنن بخش مولتی هنوزم میگم افتضاح تاریخیه نمیزاشتنش سنگین تر بودن
    این که مثلا با mage نمیشه شمشیر برداشت منطقیه دیگه
    اتفاقا اینکه سلاح ها و زره ها مخصوص کلاس خاصی باشن بهتره و آدم می دونه کدوم رو انتخاب کنه
    توی شماره یک هم که فکر کنم میشد مثلا هر چیزی برای هر کلاسی انتخاب کرد شاید به خاطر این بود که موقع لول آپ خصوصیات رو خودمون زیاد می کردیم و مثلا پیش نیازهای هر سلاح و زره رو سعی می کردیم بدست بیاریم ولی وقتی نمیشه اونا رو بعد لول آپ زیاد کرد دیگه اگه این محدودیت رو نمی ذاشتن یکمی قاطی پاتی میشد!

در مدل لباس ها بد نیستا. واقعا بده؟
    وقتی توی craft بری و زره جدید درست کنی همون موقع هم موقع انتخاب هر آیتم ظاهرش تغییر می کنه و جالبه
    کلا تنوع زره و سلاح بالاست و منم بیشتر از طریق همین craft اونا رو بدست میارم که معمولا چیزای خوب از کار درمیاد
    بعد داداش گفتی لباس Vivienne رو می خوای؟ آخه برای چی؟
    معلومه نمی ذارن لباس های کارکترای دیگه رو استفاده کنی
    همین جوری بگردی هم لباس قشنگ هم پیدا می کنی
    والا من که ایراد خاصی نسبت به این بخش نمی بینم

در مورد داستان هم اتفاقا اینجوری خیلی بهتره
    چون نمیشه که همش ماموریت های اصلی رو بری و بالاخره یه سری ماموریت فرعی هم باید رفت
    شاید اینا رو گذاشتن که شخصیت ها بیشتر پیشرفت کنن و اینجوری نباشه یه نفر فقط داستان اصلی رو بره و مثلا توقع داشته باشه با لول 10 برسه به مرحله آخر بازی
    آره درسته داستان یه جوریه هی می خوای ادامه بدی ولی ماموریت های فرعی هم خیلی تنوع دارن و من که بیشتر دارم ماموریت فرعی میرم به خصوص به خاطر جمع کردن یه سری چیزا مثل power
    ماموریت های مخصوص هر کارکتر که کلا توی dragon age و بقیه بازی های بایوور بوده هم مثل همیشه جالب کار شدن و تا میشه باید سعی کنی همه اونا رو بری

18. این کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی brain's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

در مورد داستان هم اتفاقا اینجوری خیلی بهتره
    چون نمیشه که همش ماموریت های اصلی رو بری و بالاخره یه سری ماموریت فرعی هم باید رفت
    شاید اینا رو گذاشتن که شخصیت ها بیشتر پیشرفت کنن و اینجوری نباشه یه نفر فقط داستان اصلی رو بره و مثلا توقع داشته باشه با لول 10 برسه به مرحله آخر بازی

آره درسته داستان یه جوریه هی می خوای ادامه بدی ولی ماموریت های فرعی هم خیلی تنوع دارن و من که بیشتر دارم ماموریت فرعی میرم به خصوص به خاطر جمع کردن یه سری چیزا مثل power
    ماموریت های مخصوص هر کارکتر که کلا توی dragon age و بقیه بازی های بایوور بوده هم مثل همیشه جالب کار شدن و تا میشه باید سعی کنی همه اونا رو بری
    Absolutely
    همیشه طرفدار این بودم که ماموریت های جانبی علاوه بر جذابیت موضوعی، هوشمندانه طوری در گیم جای گرفته و بالانس شده باشن که گیمر رو متقاعد به انجام دادنش بکنه. چه از لحاظ بالابردن توانایی و چه درگیری اون با داستان.

20. 3 کاربر از brain بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •