تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 10 از 32 اولاول ... 6789101112131420 ... آخرآخر
نمايش نتايج 91 به 100 از 320

نام تاپيک: FIFA Ballon d'Or 2013 - توپ طلا، بهترین مربی و تیم منتخب فیفا ۲۰۱۳

آخر فروم باز Greedy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    ؟?

پيش فرض

none :not found

درخشش بازیکنا وقتی منجر به کسب حتی یه جام در سال نشه پشیزی ارزش نداره
    پارسال ویگان هم سقوط کرد ولی اقلا یه جام کسب کرد
    حالا نظرسنجی های گل شده معیار !/ نظرسنجی که بشه تو عرض یه دقیقه 60 بار رای داد خیلی هم معتبر هست کافیه کوکی پاک شه و 3-4 نفر هم بیکار باشه قرار بذارن هی کوکی پاک کنن n بار رای بدن
    مثلا پارسالم واسه توپ طلا نظرسنجی گل میدیدی همین نتایج بود نود نظرسنجی میذاشت ارا 70 درصد واسه مسی بود همونی که تو گل اول بود با اختلاف فاحش پایین تر بود
    یا نظرسنجی پرطرفدارترین تیم میدیدی یه تیم دیگه اول میشد تو نظرسنجی sms ی نود و فوتبال 120 بارسلونا با اختلاف فاحش اول بود
    سر نظرسنجی بازیکن سال اروپا هم ریبری تو نظرسنجی گل سوم بود ولی اول شد
    این نشون میده چقدر نظرسنجی های گل که هر کس n بار به راحتی میتونه شرکت کنه و امارشم اصلا معلوم نیست چند نفر شرکت میکنن و بعیده هزار نفرم بشه ، معتبر هست

2. 2 کاربر از Greedy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز wooooow's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    لاهیجان

پيش فرض

فکر کنم یادتون رفت سال 2012 بارسلونا فقط کوپا دل رو گرفت و رئال رکورد لالیگا رو شکوند و با 100 امتیاز قهرمان لالیگا شد !!! ولی بعدش چی شد ؟؟
    توپ طلا رو مسی برد !!!!!

بارسا فقط کوپا رو گرفته بود ولی رئال لالیگا رو گرفت (( فکر کنم حرفی نباشه که لالیگا خیلی سخت تر از کوپا باشه اونم با رکورد 100 امتیازی ))

ولی بعدش چی ؟؟
    توپ طلا رو مسی گرفت ؟؟
    بر اساس حرف شما باشه اون سال باید توپ رو بدن یا به رونالدو یا یکی از بازیکن های چلسی (( چون علاوه بر قهرمانی چمپیونز تونسته بود تو مرحله قبلی بارسا رو حذف کنه که مسی هم داخل همون تیم بازی میکرد ))

نه چمپیونز رو بارسا گرفته بود
    نه لالیگا
    فقط کوپا رو گرفت که بین این 3 جام کم اهمیت ترین جام محسوب میشه
    ولی توپ طلا به مسی داده شد !!!!

تا الان که 4 تا توپ طلا رو مسی گرفت معیار بهترین بازیکن بود
    الان شده افتخارات تیمی ؟؟

.......

4. 12 کاربر از wooooow بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

فکر کنم یادتون رفت سال 2012 بارسلونا فقط کوپا دل رو گرفت و رئال رکورد لالیگا رو شکوند و با 100 امتیاز قهرمان لالیگا شد !!! ولی بعدش چی شد ؟؟
    توپ طلا رو مسی برد !!!!!

بارسا فقط کوپا رو گرفته بود ولی رئال لالیگا رو گرفت (( فکر کنم حرفی نباشه که لالیگا خیلی سخت تر از کوپا باشه اونم با رکورد 100 امتیازی ))

ولی بعدش چی ؟؟
    توپ طلا رو مسی گرفت ؟؟
    بر اساس حرف شما باشه اون سال باید توپ رو بدن یا به رونالدو یا یکی از بازیکن های چلسی (( چون علاوه بر قهرمانی چمپیونز تونسته بود تو مرحله قبلی بارسا رو حذف کنه که مسی هم داخل همون تیم بازی میکرد ))

نه چمپیونز رو بارسا گرفته بود
    نه لالیگا
    فقط کوپا رو گرفت که بین این 3 جام کم اهمیت ترین جام محسوب میشه
    ولی توپ طلا به مسی داده شد !!!!

تا الان که 4 تا توپ طلا رو مسی گرفت معیار بهترین بازیکن بود
    الان شده افتخارات تیمی ؟؟

.......

فصل 2011-2012

مسی

73 گل در 60 بازی
    +
    کوپا دل ری
    سوپرکاپ اسپانیا
    سوپرکاپ اروپا
    جام جهانی باشگاهی
    +
    بهترین بازیکن اسپانیا

رونالدو

60 گل در 55 بازی
    +
    لالیگا

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

هر کی میتونه نظری داشته باشه ولی انتظار میره ملاک نظرش ثابت باشه

نه صرفا از روی علاقه سوییچ کنه

من به شخصه طرفدار عملکرد فردیم چون به نظرم تیم خوب به جایزه اش که جامه میرسه

رونالدو یک فصل کامل بهتر از مسی باشه به نظر من شایسته توپ طلاست حتی اگه رئال سوم بشه، ال کلاسیکو شکست بخوره و دربی مادرید رو ببازه

6. 10 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای malkemid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

پارسال ویگان هم سقوط کرد ولی اقلا یه جام کسب کرد
    حالا نظرسنجی های گل شده معیار !/ نظرسنجی که بشه تو عرض یه دقیقه 60 بار رای داد خیلی هم معتبر هست کافیه کوکی پاک شه و 3-4 نفر هم بیکار باشه قرار بذارن هی کوکی پاک کنن n بار رای بدن
    مثلا پارسالم واسه توپ طلا نظرسنجی گل میدیدی همین نتایج بود نود نظرسنجی میذاشت ارا 70 درصد واسه مسی بود همونی که تو گل اول بود با اختلاف فاحش پایین تر بود
    یا نظرسنجی پرطرفدارترین تیم میدیدی یه تیم دیگه اول میشد تو نظرسنجی sms ی نود و فوتبال 120 بارسلونا با اختلاف فاحش اول بود
    سر نظرسنجی بازیکن سال اروپا هم ریبری تو نظرسنجی گل سوم بود ولی اول شد
    این نشون میده چقدر نظرسنجی های گل که هر کس n بار به راحتی میتونه شرکت کنه و امارشم اصلا معلوم نیست چند نفر شرکت میکنن و بعیده هزار نفرم بشه ، معتبر هست
    همونطور که یکی ممکنه بره دو بار به رونالدو رای بده، همونقدر هم امکانش هست که دو بار به مسی رای بده! تو علم آمار و احتمالات، این احتمالش برابره...خصوصا اگه تعداد رای دهنده ها خیلی زیاد باشه.

من به شخصه طرفدار عملکرد فردیم چون به نظرم تیم خوب به جایزه اش که جامه میرسه

رونالدو یک فصل کامل بهتر از مسی باشه به نظر من شایسته توپ طلاست حتی اگه رئال سوم بشه، ال کلاسیکو شکست بخوره و دربی مادرید رو ببازه
    با این اوصاف پس امسال حق رونالدو هست. البته اگه سوییچ نشه.
    Last edited by malkemid; 11-12-2013 at 21:06.

8. 4 کاربر از malkemid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز wooooow's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    لاهیجان

پيش فرض

آقا دم این حاج رضایی گرم !!!!!!!! (( لحظاتی قبل شبکه ورزش ))

قسمتی از مکالمه (( دقیق یادم نیست - حدودا همین بود ))

مجری شبکه ورزش : مراسم اهدای توپ طلا نزدیک هست و کمی در مورد این مسئله صحبت میکنیم - آقای حاج رضایی نظر شما چیه ؟؟
    حاج رضایی : به نظر من مسی به دلیل مصدومیت شانس کمی واسه دریافت این جایزه داره و رقابت اصلی بین ریبری و رونالدو هست
    ریبری واسه دریافت جایزه رقیبی پیش رو داره به اسم رونالدو
    و رونالدو واسه دریافت جایزه باید با بلاتر رقابت کنه

//////////

Last edited by wooooow; 12-12-2013 at 03:16.

10. 13 کاربر از wooooow بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن های فوتبال eman619rv's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    ϟ♄iяaz

پيش فرض

اسکولاری: مسی از من خواست برای توپ طلا به او رای بدهم

اسکولاری اعلام کرد به این دلیل به رونالدو رای داده چون احساس می کند او سال بهتری را نسبت به مسی و ریبری پشت سر گذاشت.

سایت گل- لوئیس فیلیپه اسکولاری، سرمربی تیم ملی برزیل، تایید کرد که رای اولش برای توپ طلای امسال را به کریس رونالدو، ستاره رئال مادرید داده و این ستاره پرتغالی را شایسته کسب این جایزه دانست.
    فیفا چند روز قبل فهرست نهایی توپ طلا را اعلام کرد و رونالدو در کنار مسی و ریبری برای رسیدن به توپ طلای سال 2013 رقابت می کنند.
    اسکولاری اعلام کرد به این دلیل به رونالدو رای داده چون احساس می کند او سال بهتری را نسبت به مسی و ریبری پشت سر گذاشت.
    او به خبرنگاران گفت:" من قبلا گفته بودم که به چه کسی رای می دهم. بهترین بازیکن فعلی دنیا، کریس رونالدوست. شاید مسی از حرف من خوشش نیاید. وقتی با هم صحبت می کردیم، او به من گفت:" بهتر است به من رای بدهی" و من جواب دادم:" نه، به تو رای ندادم زیرا کریس شایستگی اش را داشت؛ به ویژه امسال " او بهترین بازیکن سال بوده است."
    اسکولاری با رونالدو در تیم ملی پرتغال کار کرد و در آخرین سال همکاری آنها بود که رونالدو توانست به توپ طلا برسد.

12. 6 کاربر از eman619rv بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 2raj_a's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

این مصاحبه فقط تو گل فارسی بود من نتونستم تو گل بین المللی پیدا کنم سایت گا هم که در ساخت شایعه و اخبار های دوروغی تخصص داره.
    (اگر کسی مصاحبه اصلی رو پیدا کرد برام بذاره)

14. 4 کاربر از 2raj_a بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن انیمیشن / کارتون E.N.A.Y.A.T's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    Otaku Roadway

پيش فرض

این مصاحبه فقط تو گل فارسی بود من نتونستم تو گل بین المللی پیدا کنم سایت گا هم که در ساخت شایعه و اخبار های دوروغی تخصص داره.
    (اگر کسی مصاحبه اصلی رو پیدا کرد برام بذاره)
    دقیقا.

نه مسی کسیه که واسه یک رای بخواد خودش رو خز و کوچیک کنه و نه اسکولاری اینقد خاله زنکه! کلا خبر کذبه

16. این کاربر از E.N.A.Y.A.T بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن های فوتبال Abdolreza2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

امسال به نظرم حق رونالدو هست
    بعد ریبری
    بعد هم که اصلا وجود نداره
    این جور نظر دادنه خوبه دوستان ؟؟؟؟؟؟
    بعضی از دوستان دیگه شورشو در آوردن ، میان میگن اول مسی بعد ریبری و همین
    انگار نه انگار که رونالدویی هم وجود داره
    دوستی که این حرفو زدی ، اصلا فوتباله میبینی ؟؟؟؟

اگه قراره اینطوری نظر بدین بگن مام نظرمونو یکم غیر محترمانه تر بگیم

+

هر کسی طرفدار یه بازیکن هست و آزاده نظرشون بگه
    دیگه کورکورانه نیاید حرف زد

+

این نظره منه : ( یک نظر شخصی که شاید خیلیا خوششون نیاد )
    به نظرم رونالدو شایسته تر از بقیه هست برای بردن توپ طلا
    بعد ریبری چون تاثیر زیادی تو گرفتن سه گانه بایرن داشت
    بعد مسی چون مسی این فصل مدت زیادی تو مصدومیت بوده
    Last edited by Abdolreza2012; 12-12-2013 at 21:09.

18. این کاربر از Abdolreza2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

اسکولاری: مسی از من خواست برای توپ طلا به او رای بدهم

سایت گل- لوئیس فیلیپه اسکولاری، سرمربی تیم ملی برزیل، تایید کرد که رای اولش برای توپ طلای امسال را به کریس رونالدو، ستاره رئال مادرید داده و این ستاره پرتغالی را شایسته کسب این جایزه دانست.
    فیفا چند روز قبل فهرست نهایی توپ طلا را اعلام کرد و رونالدو در کنار مسی و ریبری برای رسیدن به توپ طلای سال 2013 رقابت می کنند.
    او به خبرنگاران گفت:" من قبلا گفته بودم که به چه کسی رای می دهم. بهترین بازیکن فعلی دنیا، کریس رونالدوست. شاید مسی از حرف من خوشش نیاید. وقتی با هم صحبت می کردیم، او به من گفت:" بهتر است به من رای بدهی" و من جواب دادم:" نه، به تو رای ندادم زیرا کریس شایستگی اش را داشت؛ به ویژه امسال " او بهترین بازیکن سال بوده است."
    اسکولاری با رونالدو در تیم ملی پرتغال کار کرد و در آخرین سال همکاری آنها بود که رونالدو توانست به توپ طلا برسد.
    خبر ساخته گل فارسی نیست:

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

گرچه Inside Spanish Football معروف هست به انتشار خبرهای بیخود، ولی چیزی هم که اسکولاری گفته (اگه اصلا گفته باشه) اینه:

“I’ve already said who my vote will go for. The best player is Cristiano Ronaldo. Messi may not like it, when we chat he says, ‘You better have voted for me,’ and I responded, ‘No I haven’t, because Cristiano deserves it, especially this year, to be the best player of the year.”

که کاملا واضحه این جمله اشتباه ترجمه شده و ترجمه اشتباه هم در تیتر عنوان قرار داده شده.

20. 7 کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •